Dodatak:Popis likova serije Zauvijek susjedi

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Ferdo Jurić[uredi VE | uredi]

Ferdo Jurić
Lik iz serije Zauvijek susjedi
Premijera 2007.
Glumi Ljubomir Kerekeš
Detalji
Spol muškarac
Starost oko 40 godina
Zanimanje razno
Obitelj Sanja Jurić
Brak(ovi) Suzana Jurić - rastava
Djeca Sanja Jurić
Adresa zgrada negdje u Zagrebu
Vjera krščanin[nedostaje izvor]
Nacionalnost Hrvat

Ferdo Jurić lik je iz serije Zauvijek susjedi.

Imao je bivšu ženu. Rastresen je i uvijek upada u neke nevolje. Treba mu novca i zato upada u Grofove zamke. Najbolji mu je prijatelj Jura koji je još rastreseniji od njega. Ima kćer Sanju koja mu je "jedino zlato koje mu je ostalo". Kasnije živi s Belom.










Jura Ferdić[uredi VE | uredi]

Jura Ferdić
Lik iz serije Zauvijek susjedi
Premijera 2007.
Glumi Darko Janeš
Detalji
Spol muškarac
Starost oko 30 godina[nedostaje izvor]
Zanimanje razno
Brak(ovi) Ljiljana Lili Ferdić (ne zakonita supruga)
Adresa zgrada negdje u Zagrebu
Vjera kršćanin[nedostaje izvor]
Nacionalnost Hrvat

Jura Ferdić je lik iz hrvatske humoristične serije Zauvijek susjedi.

Rastresen je, nigdje ne radi (osim u kasnijim epizodama) pa nasjeda na nekakvi Grofov biznis da zaradi novac i donese ga svojoj nezakonitoj ženi Lili koja bi ga u slučaju da Grofov biznis uspije (što je gotovo nikad) uzela i potrošila na svoje stvari. Njegova žena Lili njime vlada i gnjavi ga kada će se vjenčati. Najbolji prijatelj mu je Ferdo.









Ljiljana Ferdić[uredi VE | uredi]

Ljiljana Ferdić
Lik iz serije Zauvijek susjedi
Premijera 2007.
Glumi Tamara Šoletić
Detalji
Nadimak Lili
Spol žena
Zanimanje prodavačica
Brak(ovi) Jura Ferdić (ne zakoniti suprug)
Adresa zgrada negdje u Zagrebu
Vjera kršćanin
Nacionalnost Hrvat

Ljiljana Ferdić je lik iz hrvatske humoristične serije Zauvijek susjedi.

Lili nema ukusa, neuglađena je, fascinirana je luksuzom i razmetanjem. Ima nezakonitog muža Juru kojim vlada i gnjavi ga kada će se vjenčati.









Sanja Jurić[uredi VE | uredi]

Sanja Jurić
Lik iz serije Zauvijek susjedi
Premijera 2007.
Glumi Jelena Vukmirica
Detalji
Nadimak Sanjo
Spol žena
Starost oko 20-30 godina[nedostaje izvor]
Zanimanje odvjetnica
Adresa zgrada negdje u Zagrebu
Vjera kršćanin[nedostaje izvor]
Nacionalnost Hrvat

Sanja Jurić je lik iz hrvatske humoristične serije Zauvijek susjedi.

Ona je jedna prosječna cura koja dijeli stan sa svoje dvije drugarice Viktorijom i Anđom. One su joj i najbolje drugarice. Ide na faks i radi kao asistentica kod poznate odvjetnice Margarite Ivelje. Ima momka Andreja koji živi u Ukrajini. San joj je postati vrhunska odvjetnica.








Jozo Bubalo[uredi VE | uredi]

Jozo Bubalo
Lik iz serije Zauvijek susjedi
Premijera 2007.
Glumi Slaven Knezović
Detalji
Nadimak Grof
Spol muškarac
Starost oko 30 godina[nedostaje izvor]
Zanimanje biznismen
Adresa zgrada negdje u Zagrebu
Vjera kršćanin[nedostaje izvor]
Nacionalnost Hrvat

Jozo Bubalo je lik iz hrvatske humoristične serije Zauvijek susjedi.

On je biznismen i uvjek zapošljava Juru i Ferdu kao svoje zaposlenike, no nažalost poslovi uvijek propadnu. Za njega radi njegov sluga Koma na kojeg se stalno ljuti ali ne bih mogao bez njega. On je veliki zavodnik.








Adolf Komer[uredi VE | uredi]

Adolf Komer
Lik iz serije Zauvijek susjedi
Premijera 2007.
Glumi Franjo Jurčec
Detalji
Nadimak Koma
Spol muškarac
Starost oko 60 godina[nedostaje izvor]
Zanimanje penzioner
Adresa zgrada negdje u Zagrebu
Vjera kršćanin[nedostaje izvor]
Nacionalnost Hrvat

Adolf Komer je lik iz hrvatske humoristične serije Zauvijek susjedi.

On radi za Grofa, tj. on je njegov kućepazitelj i sluga. On je zaljubljen u gospođu Babićku ali ona te iste osjećaje ne pokazuje prema njemu. On ima sestru bliznakinju Evu koja se pojavljuje u jednoj od epizoda. On govori da ne voli Grofa a u stvari to nije tako i ne mogu jedno bez drugoga.







Izabela[uredi VE | uredi]

Izabela
Lik iz serije Zauvijek susjedi
Premijera 2007.
Glumi Antonija Stanišić
Detalji
Nadimak Bela
Spol žena
Starost oko 30 godina[nedostaje izvor]
Zanimanje psihijatrica
Adresa zgrada negdje u Zagrebu
Vjera kršćanin[nedostaje izvor]
Nacionalnost Hrvat

Izabela je lik iz hrvatske humoristične serije Zauvijek susjedi.

Ona, čim je došla u Zagreb, zaljubila se u Ferdu. Majka joj se najviše miješa u tu vezu i smeta joj. Ona je uspješna psihijatrica i na velikom nivou. Ona se druži sa Lili i stalno sa njom prigovara Juri i Ferdi da ne piju.










Anđa[uredi VE | uredi]

Anđa
Lik iz serije Zauvijek susjedi
Premijera 2007.
Glumi Lucija Šesto
Detalji
Nadimak Endži
Spol muškarac
Starost oko 20 godina[nedostaje izvor]
Zanimanje razno
Adresa zgrada negdje u Zagrebu
Vjera kršćanin[nedostaje izvor]
Nacionalnost Hrvatica

Anđa je lik iz hrvatske humoristične serije Zauvijek susjedi.

Anđa je jedna moderna djevojka koja voli da se dobro provodi.Ona živi zajedno sa Sanjom i Viki.Njeni roditelji žive u Njemačkoj i šalju joj novac,koje ona potroši odmah na odjeću.