Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: A

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


A[uredi VE | uredi]

IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
-AA-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
AAA NTGA Zračna luka Anaa Anaa, Tuamotus, Francuska Polinezija
AAB YARY Zračna luka Arrabury Arrabury, Queensland, Australija
AAC HEAR Zračna luka El Arish El Arish, Egipat
AAD Zračna luka Ad-Dabbah Ad-Dabbah, Sudan
AAE DABB Zračna luka Rabah Bitat (Les Salines Zračna luka) Annaba, Alžir
AAF KAAF Zračna luka Apalachicola Municipal Apalachicola, Florida, SAD
AAG SSYA Zračna luka Arapoti Arapoti, Paraná, Brazil
AAH EDKA Zračna luka Merzbrück Aachen, Njemačka
AAI SWRA Zračna luka Arraias Arraias, Tocantins, Brazil
AAJ Pista Cayana Awaradam, Surinam
AAK NGUK Zračna luka Aranuka Aranuka, Kiribati
AAL EKYT Zračna luka Aalborg Aalborg, Danska
AAM FAMD Zračna luka Mala Mala Mala Mala, Južnoafrička Republika
AAN OMAL Zračna luka Al Ain Al Ain, Ujedinjeni Arapski Emirati
AAO SVAN Zračna luka Anaco Anaco, Venezuela
AAP BGAG Heliodrom Aappilattoq (Qaasuitsup) Aappilattoq, Grenland
AAQ URKA Zračna luka Vityazevo Anapa, Rusija
AAR EKAH Zračna luka Aarhus Aarhus, Danska
AAS Zračna luka Apalapsili Apalapsili, Indonezija
AAT ZWAT Zračna luka Altay Altay, Xinjiang, Kina
AAU NSAU Zračna luka Asau Asau, Samoa
AAV RPMA Zračna luka Allah Valley Surallah, South Cotabato, Filipini
AAW OPAB Zračna luka Abbottabad Abbottabad, Pakistan
AAX SBAX Zračna luka Araxa (Aeroporto Araxá) Araxá, Minas Gerais, Brazil
AAY OYGD Zračna luka Al Ghaydah Al Ghaydah, Jemen
AAZ MGQZ Zračna luka Quetzaltenango Quetzaltenango, Gvatemala
-AB-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
ABA UNAA Zračna luka Abakan Abakan, Hakasija, Rusija
ABB EGUD RAF Abingdon Abingdon, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
ABD OIAA Zračna luka Abadan Abadan, Iran
ABE KABE Zračna luka Lehigh Valley Allentown, Pennsylvania, SAD
ABF NGAB Zračna luka Abaiang Atoll Abaiang, Kiribati
ABG Zračna luka Abingdon Abingdon, Queensland, Australija
ABH YAPH Zračna luka Alpha Alpha, Queensland, Australija
ABI KABI Zračna luka Abilene Regional Abilene, Teksas, SAD
ABJ DIAP Zračna luka Port Bouet (Felix Houphouet Boigny Int'l) Abidjan, Obala Bjelokosti
ABK HAKD Zračna luka Kabri Dar Kabri Dar (Kabre Dare), Etiopija
ABL PAFM Zračna luka Ambler (FAA: AFM) Ambler, Aljaska, SAD
ABM YBAM Zračna luka Bamaga Injinoo Bamaga, Queensland, Australija
ABN SMBN Zračna luka Albina Albina, Surinam
ABO DIAO Zračna luka Aboisso Aboisso, Obala Bjelokosti
ABP Zračna luka Atkamba Atkamba, Papua Nova Gvineja
ABQ KABQ Albuquerque International Sunport Albuquerque, Novi Meksiko , SAD
ABR KABR Zračna luka Aberdeen Regional Aberdeen, South Dakota, SAD
ABS HEBL Zračna luka Abu Simbel Abu Simbel, Egipat
ABT OEBA Zračna luka Al-Baha Domestic Al-Baha, Saudijska Arabija
ABU WRKA Zračna luka Haliwen Atambua, Indonezija
ABV DNAA Zračna luka Nnamdi Azikiwe Abuja, Nigerija
ABW Zračna luka Abau Abau, Papua Nova Gvineja
ABX YMAY Zračna luka Albury Albury, New South Wales, Australija
ABY KABY Zračna luka Southwest Georgia Regional Albany, Georgia, SAD
ABZ EGPD Zračna luka Aberdeen Aberdeen, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
-AC-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
ACA MMAA Zračna luka General Juan N. Álvarez Acapulco, Guerrero, Meksiko
ACB KACB Zračna luka Antrim County Bellaire, Michigan, SAD
ACC DGAA Zračna luka Kotoka International Accra, Gana
ACD SKAD Zračna luka Alcides Fernández Acandí, Kolumbija
ACE GCRR Zračna luka Lanzarote Arrecife, Canary Islands, Španjolska
ACH LSZR Zračna luka St. Gallen Altenrhein Altenrhein, Švicarska
ACI EGJA Zračna luka Alderney Alderney, Kanalski otoci
ACK KACK Zračna luka Nantucket Memorial Nantucket, Massachusetts, SAD
ACL SKAG Zračna luka Cesar Aguaclara, Kolumbija
ACM Zračna luka Arica Arica, Amazonas, Kolumbija
ACN MMCC Zračna luka Ciudad Acuña Ciudad Acuña, Coahuila, Meksiko
ACO LSZD Zračna luka Ascona Ascona, Švicarska
ACP ACP Zračna luka Sahand Bonab, Iran
ACR SKAC Zračna luka Araracuara Araracuara, Kolumbija
ACS UNKS Zračna luka Achinsk Achinsk, Krasnoyarski, Rusija
ACT KACT Zračna luka Waco Regional Waco, Teksas, SAD
ACU Zračna luka Achutupo Achutupo, Panama
ACV KAVC Zračna luka Arcata-Eureka McKinleyville, Kalifornija, SAD
ACY KACY Zračna luka Atlantic City Atlantic City, New Jersey, SAD
ACZ OIZB Zračna luka Zabol Zabol, Iran
-AD-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
ADA LTAF Zračna luka Adana Şakirpaşa Adana, Turska
ADB LTBJ Zračna luka Adnan Menderes İzmir, Turska
ADC Zračna luka Andakombe Andakombe, Papua Nova Gvineja
ADD HAAB Zračna luka Bole International Addis Ababa, Etiopija
ADE OYAA Zračna luka Aden International Aden, Jemen
ADF LTCP Zračna luka Adıyaman Adıyaman, Turska
ADG KADG Zračna luka Lenawee County Adrian, Michigan, SAD
ADH UEEA Zračna luka Aldan Aldan, Rusija
ADI FYAR Zračna luka Arandis Arandis/Swakopmund, Namibija
ADJ OJAM Zračna luka Marka Amman, Jordan
ADK PADK Zračna luka Adak Island Adak Island, Aljaska, SAD
ADL YPAD Zračna luka Adelaide Adelaide, South Australija, Australija
ADM KADM Zračna luka Ardmore Municipal Ardmore, Oklahoma, SAD
ADN SKAN Zračna luka Andes Andes, Kolumbija
ADO YAMK Zračna luka Andamooka Andamooka, South Australija, Australija
ADP VCCA Zračna luka Anuradhapura Anuradhapura, šri Lanka
ADQ PADQ Zračna luka Kodiak Kodiak, Aljaska, SAD
ADR KPHH Zračna luka Robert F. Swinnie (FAA: PHH) Andrews, Južna Karolina, SAD
ADS KADS Zračna luka Addison Dallas, Teksas, SAD
ADT KADH Zračna luka Ada Municipal (FAA: ADH) Ada, Oklahoma), SAD
ADU OITL Zračna luka Ardabil Ardabil, Iran
ADV EGWA Zračna luka Andover Andover, Hampshire, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
ADW KADW Vojna zrakoplovna baza Andrews Camp Springs, Maryland, SAD
ADX EGQL RAF Leuchars St Andrews, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
ADY FAAL Zračna luka Alldays Alldays, Limpopo, Južnoafrička Republika
ADZ SKSP Zračna luka Gustavo Rojas Pinilla San Andrés, Kolumbija
-AE-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
AEA NGTB Zračna luka Abemama Atoll Abemama, Kiribati
AED Zračna luka Aleneva Aleneva, Aljaska, SAD
AEG WIME Zračna luka Aek Godang Padang Sidempuan, Indonezija
AEH FTTC Zračna luka Abéché Abéché, Čad
AEK Zračna luka Aseki Aseki, Papua Nova Gvineja
AEL KAEL Zračna luka Albert Lea Municipal Albert Lea, Minnesota, SAD
AEO GQNA Zračna luka Aioun el Atrouss Ayoun el Atrous, Mauritania
AEP SABE Zračna luka Jorge Newbery Buenos Aires, Argentina
AER URSS Zračna luka Adler-Sochi Sochi, Krasnodar, Rusija
AES ENAL Zračna luka Ålesund, Vigra Aalesund, Norveška
AET PFAL Zračna luka Allakaket (FAA: 6A8) Allakaket, Aljaska, SAD
AEU OIBA Zračna luka Abu Musa Abu Musa, Iran
AEX KAEX Zračna luka Alexandria Alexandria, Louisiana, SAD
AEY BIAR Zračna luka Akureyri Akureyri, Island
-AF-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
AFA SAMR Zračna luka San Rafael San Rafael (Mendoza), Argentina
AFD FAPA Zračna luka Port Alfred Port Alfred, Južnoafrička Republika
AFF KAFF Letilište Akademije Ratnog zrakoplovstva SAD-a Colorado Springs, Colorado, SAD
AFI SKAM Zračna luka Amalfi Amalfi, Kolumbija
AFL SBAT Zračna luka Alta Floresta Alta Floresta, Brazil
AFN KAFN Zračna luka Jaffrey Jaffrey, New Hampshire, SAD
AFO KAFO Zračna luka Afton Municipal Afton, Wyoming, SAD
AFR Zračna luka Afore Afore, Papua Nova Gvineja
AFT AGAF Zračna luka Afutara Afutara, Salomonovi Otoci
AFW KAFW Zračna luka Fort Worth Alliance Fort Worth, Teksas, SAD
AFY LTAH Zračna luka Afyon Afyon, Turska
AFZ OIMS Zračna luka Sabzevar Sabzevar, Iran
-AG-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
AGA GMAD Zračna luka Al Massira Agadir, Maroko
AGB EDMA Zračna luka Augsburg Augsburg, Bavaria, Njemačka
AGC KAGC Zračna luka Allegheny County Pittsburgh, Pennsylvania, SAD
AGD Zračna luka Anggi Anggi, Indonezija
AGE EDWG Zračna luka Wangerooge Wangerooge, Donja Saska, Njemačka
AGF LFBA Zračna luka Agen - La Garenne Agen, Francuska
AGG Zračna luka Angorarn Angorarn, Papua Nova Gvineja
AGH ESTA Zračna luka Ängelholm-Helsingborg (Bivša ICAO oznaka: ESDB) Ängelholm, Švedska
AGI SMWA Zračna luka Wageningen Wageningen Surinam
AGJ RORA Zračna luka Aguni Aguni, Okinawa, Japan
AGK Zračna luka Kagua Kagua, Papua Nova Gvineja
AGL Zračna luka Wanigela Wanigela, Papua Nova Gvineja
AGM BGAM Heliodrom Tasiilaq Tasiilaq, Grenland
AGN PAGN Hidrobaza Angoon Angoon, Aljaska, SAD
AGO KAGO Zračna luka Magnolia Municipal Magnolia, Arkansas, SAD
AGP LEMG Zračna luka Málaga Málaga, Španjolska
AGQ LGAG Zračna luka Agrinion Agrinion, Grčka
AGR VIAG Zračna luka Agra Agra, Indija
AGS KAGS Zračna luka Augusta Regional (Bush Field) Augusta, Georgia, SAD
AGT SGES Zračna luka Guarani (Zračna luka Alejo Garcia) Ciudad del Este, Paragvaj
AGU MMAS Zračna luka Lic. Jesús Terán Peredo Aguascalientes, Meksiko
AGV SVAC Zračna luka Oswaldo Guevara Mujica Acarigua, Venezuela
AGW Zračna luka Agnew Agnew, Queensland, Australija
AGX VOAT Zračna luka Agatti Island Agatti Island, Indija
AGY Zračna luka Argyle Downs Argyle Downs, Zapadna Australija, Australija
AGZ FAAG Zračna luka Aggeneys Aggeneys, Južnoafrička Republika
-AH-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
AHB OEAB Zračna luka Abha Regional Abha / Khamis Mushait, Saudijska Arabija
AHC KAHC Letilište Amedee Army Herlong Kalifornija
AHD Zračna luka Ardmore Downtown Executive (FAA: 1F0) Ardmore, Oklahoma, SAD
AHE NTHE Zračna luka Ahe Ahe, Francuska Polinezija
AHF Zračna luka Arapahoe Municipal (FAA: 37V) Arapahoe, Nebraska, SAD
AHH KAHH Zračna luka Amery Municipal Amery, Wisconsin, SAD
AHI WAPA Zračna luka Amahai Amahai, Indonezija
AHL SYAH Zračna luka Aishalton Aishalton, Gvajana
AHN KAHN Zračna luka Athens-Ben Epps Athens, Georgia, SAD
AHO LIEA Zračna luka Fertilia (Zračna luka Alghero) Alghero, Sardinia, Italija
AHS Zračna luka Ahuas Ahuas, Honduras
AHU GMTA Zračna luka Charif Al ldrissi Al Hoceima, Maroko
AHY Zračna luka Ambatolahy Ambatolahy, Madagaskar
AHZ LFHU Zračna luka Alpe d'Huez Alpe d'Huez, Francuska
-AI-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
AIA KAIA Zračna luka Alliance Municipal Alliance, Nebraska, SAD
AIC Zračna luka Airok Airok, Maršalovi Otoci
AID KAID Zračna luka Anderson Municipal (Darlington Field) Anderson, Indijana, SAD
AIE Zračna luka Aiome Aiome, Papua Nova Gvineja
AIF SBAS Zračna luka Assis Assis, São Paulo, Brazil
AIG FEFY Zračna luka Yalinga Yalinga, Srednjoafrička Republika
AIH Zračna luka Aiambak Aiambak, Papua Nova Gvineja
AII HDAS Zračna luka Ali-Sabieh Ali-Sabieh, Džibuti
AIK KAIK Zračna luka Aiken Municipal Aiken, Južna Karolina, SAD
AIL Zračna luka Ailigandi Ailigandi, Panama
AIM Zračna luka Ailuk Ailuk, Maršalovi Otoci
AIN PAWI Zračna luka Wainwright (Aljaska) (FAA: AWI) Fort Wainwright, Aljaska, SAD
AIO KAIO Zračna luka Atlantic Municipal Atlantic, Iowa, SAD
AIP Zračna luka Ailinglaplap Ailinglaplap Atoll, Maršalovi Otoci
AIR Zračna luka Aripuanã Aripuanã, Mato Grosso, Brazil
AIS NGTR Zračna luka Arorae Island Arorae Island, Kiribati
AIT NCAI Zračna luka Aitutaki Island Aitutaki, Kukovi otoci
AIU NCAT Zračna luka Atiu Island Atiu Island, Kukovi otoci
AIV KAIV Zračna luka George Downer Aliceville, Alabama), SAD
AIW Zračna luka Ai-Ais Ai-Ais, Namibia
AIY KAIY Zračna luka Atlantic City Municipal (Bader Field) (closed 2006) Atlantic City, New Jersey, SAD
AIZ KAIZ Zračna luka Lee C. Fine Memorial Lake Ozark, Missouri, SAD
-AJ-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
AJA LFKJ Zračna luka Ajaccio - Campo dell'Oro Ajaccio, Corsica, Francuska
AJF OESK Zračna luka Al-Jawf Domestic Al-Jawf, Saudijska Arabija
AJI LTCO Zračna luka Ağrı Ağrı, Turska
AJJ GQNJ Zračna luka Akjoujt Akjoujt, Mauritanija
AJK OIHR Zračna luka Arak Arak, Iran
AJL VEAZ Zračna luka Aizawl Aizawl, Indija
AJN FMCV Zračna luka Ouani Anjouan, Komori
AJO Zračna luka Aljouf Aljouf, Jemen
AJR ESNX Zračna luka Arvidsjaur Arvidsjaur, Švedska
AJS Zračna luka Abreojos Abreojos,Baja Kalifornija Sur, Meksiko
AJU SBAR Zračna luka Santa Maria (Sergipe) Aracaju, Sergipe, Brazil
AJY DRZA Zračna luka Mano Dayak Agadez, Niger
-AK-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
AKA ZLAK Zračna luka Ankang Ankang (Shaanxi), Kina
AKB PAAK Zračna luka Atka (FAA: AKA) Atka, Aljaska, SAD
AKC KAKR Zračna luka Akron Fulton (FAA: AKR) Akron, Ohio, SAD
AKD VAAK Zračna luka Akola Akola, Indija
AKE FOGA Zračna luka Akieni Akieni, Gabon
AKF HLKF Zračna luka Kufra Kufra, Libija
AKG Zračna luka Anguganak Anguganak, Papua Nova Gvineja
AKI PFAK Zračna luka Akiak Akiak, Aljaska, SAD
AKJ RJEC Zračna luka Asahikawa Asahikawa, Hokkaido, Japan
AKK PAKH Zračna luka Akhiok Akhiok, Aljaska, SAD
AKL NZAA Zračna luka Auckland Mangere, Novi Zeland
AKM Zračna luka Zakouma Zakouma, Čad
AKN PAKN Zračna luka King Salmon King Salmon, Aljaska, SAD
AKO KAKO Zračna luka Colorado Plains Regional Akron, Colorado, SAD
AKP PAKP Zračna luka Anaktuvuk Pass Anaktuvuk Pass, Aljaska, SAD
AKQ WIAG Zračna luka Gunung Batin Astraksetra, Indonezija
AKR DNAK Zračna luka Akure Akure, Nigerija
AKS AGGA Zračna luka Gwaunaru'u Auki, Salomonovi Otoci
AKT LCRA RAF Akrotiri Akrotiri, Cyprus
AKU ZWAK Zračna luka Aksu Aksu, Xinjiang, Kina
AKV CYKO Zračna luka Akulivik Akulivik, Quebec, Canada
AKX UATT Zračna luka Aqtobe Aqtobe (Aktyubinsk), Kazahstan
AKY VYSW Zračna luka Sittwe Sittwe, Myanmar (Burma)
-AL-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
ALA UAAA Zračna luka Almaty Almaty, Kazahstan
ALB KALB Zračna luka Albany Albany, New York, SAD
ALC LEAL Zračna luka El Altet Alicante, Španjolska
ALD SPAR Zračna luka Alerta Alerta, Peru
ALE Zračna luka Alpine-Casparis Municipal (FAA: E38) Alpine, Teksas, SAD
ALF ENAT Zračna luka Alta Alta, Norveška
ALG DAAG Zračna luka Houari Boumedienne Alžir (grad), Alžir
ALH YABA Zračna luka Albany (Australija) Albany, Zapadna Australija, Australija
ALI KALI Zračna luka Alice Alice, Teksas, SAD
ALJ FAAB Zračna luka Kortdoorn Alexander Bay, Južnoafrička Republika
ALK Zračna luka Asella Asella, Etiopija
ALL LIMG Zračna luka Albenga Albenga/Villanova, Italija
ALM KALM Zračna luka Alamogordo-White Sands Regional Alamogordo, Novi Meksiko , SAD
ALN KALN Zračna luka St. Louis Regional Alton, Illinois, SAD
ALO KALO Zračna luka Waterloo Regional Waterloo, Iowa, SAD
ALP OSAP Zračna luka Aleppo (Zračna luka Nejrab) Aleppo, Sirija
ALQ SSLT Zračna luka Alegrete Federal Alegrete, Rio Grande do Sul, Brazil
ALR NZLX Zračna luka Alexandra Alexandra, Novi Zeland
ALS KALS Zračna luka San Luis Valley Regional Alamosa, Colorado, SAD
ALT Zračna luka Alenquer Alenquer, Pará, Brazil
ALU HCMA Zračna luka Alula Alula, Somalija
ALV Zračna luka Andorra La Vella Andorra la Vella, Andorra
ALW KALW Zračna luka Walla Walla Regional Walla Walla, Washington, SAD
ALX KALX Letilište Thomas C. Russell Alexander City, Alabama, SAD
ALY HEAX Zračna luka Alexandria (Egipat) Alexandria, Egipat
ALZ Hidro-baza Alitak Lazy Bay, Aljaska, SAD
-AM-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
AMA KAMA Zračna luka Rick Husband Amarillo Amarillo, Teksas, SAD
AMB FMNE Zračna luka Ambilobe Ambilobe, Madagaskar
AMC FTTN Zračna luka Am Timan Am Timan, Čad
AMD VAAH Zračna luka Sardar Vallabhbhai Patel Ahmedabad, Indija
AME Zračna luka Alto Molocue Alto Molocue, Mozambik
AMF Zračna luka Ama Ama, Papua Nova Gvineja
AMG Zračna luka Amboin Amboin, Papua Nova Gvineja
AMH HAAM Zračna luka Arba Minch Arba Minch, Etiopija
AMI WADA Zračna luka Selaparang Mataram, Indonezija
AMJ SNAR Zračna luka Almenara Almenara, Minas Gerais, Brazil
AMK Zračna luka Animas (FAA: 00C) Durango, Colorado, SAD
AML Zračna luka Puerto Armuellas Puerto Armuellas, Panama
AMM OJAI Zračna luka Queen Alia Amman, Jordan
AMN KAMN Zračna luka Gratiot Community Alma, Michigan, SAD
AMO FTTU Zračna luka Mao Mao, Čad
AMP FMSY Zračna luka Ampanihy Ampanihy, Madagaskar
AMQ WAPP Zračna luka Pattimura Ambon, Maluku, Indonezija
AMR Zračna luka Arno Arno Atoll, Maršalovi Otoci
AMS EHAM Zračna luka Schiphol Haarlemmermeer, Nizozemska
AMT YAMT Zračna luka Amata Amata, Sjeverni teritorij, Australija
AMU Zračna luka Amanab Amanab, Papua Nova Gvineja
AMV ULDD Zračna luka Amderma Amderma, Rusija
AMW KAMW Zračna luka Ames Municipal Ames, Iowa, SAD
AMX Zračna luka Ammaroo Ammaroo, Sjeverni teritorij, Australija
AMY Zračna luka Ambatomainty Ambatomainty, Madagaskar
AMZ NZAR Zračna luka Ardmore Ardmore, Novi Zeland
-AN-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
ANB KANB Zračna luka Anniston Metropolitan Anniston, Alabama, SAD
ANC PANC Zračna luka Ted Stevens Anchorage Anchorage, Aljaska, SAD
AND KAND Zračna luka Anderson Regional Anderson, Južna Karolina, SAD
ANE LFJR Zračna luka Angers - Avrillé Angers, Francuska
ANF SCFA Zračna luka Cerro Moreno Antofagasta, Čile
ANG LFBU Zračna luka Angoulême - Brie - Champniers Angoulême, Francuska
ANH Zračna luka Anuha Island Resort Anuha Island Resort, Salomonovi Otoci
ANI PANI Zračna luka Aniak Aniak, Aljaska, SAD
ANJ FCBZ Zračna luka Zanaga Zanaga, Republika Kongo
ANK LTAD Zračna luka Etimesgut Ankara, Turska
ANL Zračna luka Andulo Andulo, Angola
ANM FMNH Zračna luka Antsirabato Antalaha, Madagaskar
ANN PANT Zračna luka Annette Island Annette Island, Aljaska, SAD
ANO FQAG Zračna luka Angoche Angoche, Mozambik
ANP KANP Zračna luka Lee Annapolis, Maryland, SAD
ANQ KANQ Zračna luka Tri-State Steuben County Angola, Indijana, SAD
ANR EBAW Zračna luka Antwerp Antwerp, Belgija
ANS SPHY Zračna luka Andahuaylas Andahuaylas, Peru
ANT Zračna luka St. Anton St. Anton, Austrija
ANU TAPA Zračna luka V. C. Bird St. John's, Antigua, Antigva i Barbuda
ANV PANV Zračna luka Anvik Anvik, Aljaska, SAD
ANW KANW Zračna luka Ainsworth Municipal Ainsworth, Nebraska, SAD
ANX ENAN Zračna luka Andøya, Andenes Andenes, Norveška
ANY KANY Zračna luka Anthony Municipal Anthony, Kansas, SAD
ANZ Zračna luka Angus Downs Angus Downs, Sjeverni teritorij, Australija
-AO-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
AOA Zračna luka Aroa Aroa, Papua Nova Gvineja
AOB Zračna luka Annanberg Annanberg, Papua Nova Gvineja
AOC EDAC Zračna luka Leipzig-Altenburg Altenburg, Thuringia, Njemačka
AOD Zračna luka Abou-Deia Abou-Deia, Čad
AOE LTBY Zračna luka Anadolu Eskişehir, Turska
AOG ZYAS Zračna luka Anshan Anshan, Liaoning, Kina
AOH KAOH Zračna luka Lima Allen County Lima, Ohio, SAD
AOI LIPY Zračna luka Falconara Ancona, Italija
AOJ RJSA Zračna luka Aomori Aomori, Japan
AOK LGKP Zračna luka Karpathos Karpathos, Grčka
AOL SARL Zračna luka Paso de los Libres Paso de los Libres, Corrientes, Argentina
AON Zračna luka Arona Arona, Papua Nova Gvineja, Papua Nova Gvineja
AOO KAOO Zračna luka Altoona-Blair County Altoona, Pennsylvania, SAD
AOR WMKA Zračna luka Sultan Abdul Halim Alor Star, Kedah, Malezija
AOS Hidro-baza Amook Bay (FAA: AK81) Amook Bay, Aljaska, SAD
AOT LIMW Zračna luka Corrado Gex Aosta, Italija
AOU VLAP Zračna luka Attopeu Attopeu, Laos
-AP-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
APA KAPA Zračna luka Centennial Arapahoe County, Colorado, SAD
APB SLAP Zračna luka Apolo Apolo, Bolivija
APC KAPC Zračna luka Napa County Napa, Kalifornija, SAD
APE SPAO Zračna luka San Juan Aposento San Juan Aposento, Peru
APF KAPF Zračna luka Naples Municipal Naples, Florida, SAD
APG KAPG Letilište Phillips Army Aberdeen Proving Ground, Maryland, SAD
APH KAPH Letilište A.P. Hill Army Fort A.P. Hill, Virginia, SAD
API SKAP Zračna luka Gomez Nino-Apiay Apiay, Kolumbija
APK NTGD Zračna luka Apataki Apataki, Francuska Polinezija
APL FQNP Zračna luka Nampula Nampula, Mozambik
APN KAPN Zračna luka Alpena County Regional Alpena, Michigan, SAD
APO SKLC Zračna luka Antonio Roldán Betancourt Apartadó, Kolumbija
APP Zračna luka Asapa Asapa, Papua Nova Gvineja
APQ SNAL Zračna luka Arapiraca Arapiraca, Alagoas, Brazil
APR Zračna luka April River April River, Papua Nova Gvineja
APS SWNS Zračna luka Anápolis Anápolis, Goiás, Brazil
APT KAPT Zračna luka Marion County (Brown Field) Jasper, Tennessee, SAD
APU SSAP Zračna luka Apucarana Apucarana, Paraná, Brazil
APV KAPV Zračna luka Apple Valley Apple Valley, Kalifornija, SAD
APW NSFA Zračna luka Faleolo Apia, Upolu Island, Samoa
APX SSOG Zračna luka Arapongas Arapongas, Paraná, Brazil
APY SNAI Zračna luka Alto Parnaíba Alto Parnaíba, Maranhão, Brazil
APZ SAHZ Zračna luka Zapala Zapala, Neuquén, Argentina
-AQ-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
AQA SBAQ Zračna luka Araraquara Araraquara, São Paulo, Brazil
AQB MGQC Zračna luka Quiché Santa Cruz del Quiché, El Quiché, Gvatemala
AQG ZSAQ Zračna luka Anqing Anqing, Anhui, Kina
AQI OEPA Zračna luka Qaisumah Domestic Qaisumah, Hafar Al-Batin, Saudijska Arabija
AQJ OJAQ Zračna luka King Hussein Aqaba, Jordan
AQM Zračna luka Ariquemes Ariquemes, Rondônia, Brazil
AQP SPQU Zračna luka Rodriguez Ballon Arequipa, Peru
AQS Zračna luka Saqani Saqani, Fiji
-AR-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
ARA KARA Zračna luka Acadiana Regional New Iberia, Louisiana, SAD
ARB KARB Zračna luka Ann Arbor Municipal Ann Arbor, Michigan, SAD
ARC PARC Zračna luka Arctic Village Arctic Village, Aljaska, SAD
ARD WATM Zračna luka Alor Island Alor Island, Indonezija
ARE TJAB Zračna luka Antonio (Nery) Juarbe Pol (FAA: ABO) Arecibo, Puerto Rico
ARF Zračna luka Acaricuara Acaricuara, Kolumbija
ARG KARG Zračna luka Walnut Ridge Regional Walnut Ridge, Arkansas, SAD
ARH ULAA Zračna luka Talagi Arkhangelsk, Rusija
ARI SCAR Zračna luka Chacalluta International Arica, Čile
ARJ WAJA Zračna luka Arso Arso, Indonezija
ARK HTAR Zračna luka Arusha Arusha, Tanzanija
ARL DFER Zračna luka Arly Arly, Burkina Faso
ARM YARM Zračna luka Armidale Armidale, New South Wales, Australija
ARN ESSA Zračna luka Stockholm-Arlanda Stockholm, Švedska
ARO Zračna luka Arboletas Arboletas, Kolumbija
ARP Zračna luka Aragip Aragip, Papua Nova Gvineja
ARQ Zračna luka Arauquita (El Troncal) Arauquita, Kolumbija
ARR SAVR Zračna luka Alto Río Senguer Alto Río Senguer, Chubut, Argentina
ARS SWEC Zračna luka Aragarças Aragarças, Goiás, Brazil
ART KART Zračna luka Watertown Watertown, New York, SAD
ARU SBAU Zračna luka Araçatuba Araçatuba, São Paulo, Brazil
ARV KARV Lakeland Zračna luka (Noble F. Lee Memorial Field) Minocqua/Woodruff, Wisconsin, SAD
ARW LRAR Zračna luka Arad Arad, Rumunjska Rumunjska
ARX Asbury Park Neptune Zračna luka (closed 1977) Asbury Park, New Jersey, SAD
ARY YARA Zračna luka Ararat Ararat, Victoria, Australija
ARZ FNZE Zračna luka N'zeto N'zeto, Angola
-AS-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
ASA HHSB Zračna luka Assab Assab, Eritreja
ASB UTAA Zračna luka Ashgabat Ashgabat, Turkmenistan
ASC SLAS Zračna luka Ascención de Guarayos Ascención de Guarayos, Bolivija
ASD MYAF Zračna luka Andros Town Andros Island, Bahami
ASE KASE Zračna luka Aspen-Pitkin County (Sardy Field) Aspen, Colorado, SAD
ASF URWA Zračna luka Narimanovo Astrakhan, Rusija
ASG NZAS Zračna luka Ashburton Ashburton, Novi Zeland
ASH KASH Letilište Boire Nashua, New Hampshire, SAD
ASI FHAW Letilište Wideawake Georgetown, Otok Ascension, Sveta Helena (otok)
ASJ RJKA Zračna luka Amami O Shima Otoci Amami, Japan
ASK DIYO Zračna luka Yamoussoukro Yamoussoukro, Obala Bjelokosti
ASL KASL Zračna luka Harrison County Marshall, Teksas, SAD
ASM HHAS Zračna luka Asmara Asmara, Eritreja
ASN KASN Zračna luka Talladega Municipal Talladega, Alabama, SAD
ASO HASO Zračna luka Asosa Asosa, Etiopija
ASP YBAS Zračna luka Alice Springs Alice Springs, Sjeverni teritorij, Australija
ASQ Zračna luka Austin (FAA: 9U3) Austin, Nevada, SAD
ASR LTAU Zračna luka Erkilet Kayseri Province, Turska
AST KAST Zračna luka Astoria Regional Astoria, Oregon, SAD
ASU SGAS Zračna luka Silvio Pettirossi Asunción, Paragvaj
ASV HKAM Zračna luka Amboseli Amboseli, Kenija
ASW HESN Zračna luka Aswan Aswan, Egipat
ASX KASX Zračna luka John F. Kennedy Memorial Ashland, Wisconsin, SAD
ASY KASY Zračna luka Ashley Municipal Ashley, Sjeverna Dakota, SAD
ASZ Zračna luka Asirim Asirim, Papua Nova Gvineja
-AT-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
ATA SPHZ Comandante FAP German Arias Grazziani Zračna luka Huaraz, Peru
ATB HSAT Zračna luka Atbara Atbara, Sudan
ATC MYCA Zračna luka Arthur's Town Arthur's Town, Otok Mačaka (Bahami), Bahami
ATD AGAT Zračna luka Atoifi Atoifi, Malaita, Salomonovi Otoci
ATE Zračna luka Antlers Municipal (FAA: 80F) Antlers, Oklahoma, SAD
ATF SEAM Zračna luka Chachoan San Juan de Ambato, Ekvador
ATG Zračna luka Attock Attock, Pakistan
ATH LGAV Zračna luka Eleftherios Venizelos
(nasljednik Zračne luke Ellinikon)
Atena, Grčka
ATI SUAG Zračna luka Artigas Artigas, Urugvaj
ATJ FMME Zračna luka Antsirabe Antsirabe, Madagaskar
ATK PATQ Zračna luka Atqasuk Edward Burnell Sr. Memorial Atqasuk, Aljaska, SAD
ATL KATL Zračna luka Hartsfield-Jackson Atlanta Atlanta, Georgia, SAD
ATM SBHT Zračna luka Altamira Altamira, Pará, Brazil
ATN Zračna luka Namatanai Namatanai, Papua Nova Gvineja
ATO KUNI Zračna luka Ohio University (Snyder Field) (FAA: UNI) Athens/Albany, Ohio, SAD
ATP Pista Aitape Aitape, Papua Nova Gvineja
ATQ VIAR Zračna luka Raja Sansi Amritsar, Indija
ATR GQPA Zračna luka Atar Atar, Mauritanija
ATS KATS Zračna luka Artesia Municipal Artesia, Novi Meksiko , SAD
ATT Zračna luka Atmautluak (FAA: 4A2) Atmautluak, Aljaska, SAD
ATU PAAT Casco Cove Coast Guard Station Attu Island, Aljaska, SAD
ATV FTTI Zračna luka Ati Ati, Čad
ATW KATW Zračna luka Outagamie County Regional Greenville, Wisconsin, SAD
ATX Zračna luka Atbasar Atbasar, Kazakstan
ATY KATY Zračna luka Watertown Watertown, Južna Dakota, SAD
ATZ HEAT Zračna luka Assiut Assiut, Egipat
-AU-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
AUA TNCA Zračna luka Queen Beatrix Oranjestad, Aruba Aruba
AUB Zračna luka Itauba Itauba, Mato Grosso, Brazil
AUC SKUC Zračna luka Santiago Pérez Arauca, Kolumbija
AUD YAGD Zračna luka Augustus Downs Augustus Downs, Queensland, Australija
AUE Zračna luka Abu Rudeis Abu Rudeis, Egipat
AUF LFLA Zračna luka Auxerre - Branches Auxerre, Francuska
AUG KAUG Zračna luka Augusta State Augusta, Maine, SAD
AUH OMAA Zračna luka Abu Dhabi Abu Dhabi, Ujedinjeni Arapski Emirati
AUI Zračna luka Aua Island Otok Aua, Papua Nova Gvineja
AUJ Zračna luka Ambunti Ambunti, Papua Nova Gvineja
AUK Zračna luka Alakanuk Alakanuk, Aljaska, SAD
AUL Zračna luka Aur Aur Atoll, Maršalovi Otoci
AUM KAUM Zračna luka Austin Municipal Austin, Minnesota, SAD
AUN KAUN Zračna luka Auburn Municipal Auburn, Kalifornija, SAD
AUO KAUO Zračna luka Auburn-Opelika Robert G. Pitts Auburn, Alabama, SAD
AUP Zračna luka Agaun Agaun, Papua Nova Gvineja
AUQ Zračna luka Atuona Atuona, Otoci Marquesas, Francuska Polinezija
AUR LFLW Zračna luka Aurillac Aurillac, Francuska
AUS KAUS Zračna luka Austin-Bergstrom Austin, Teksas, SAD
AUT WPAT Zračna luka Atauro Atauro Island, Istočni Timor
AUU YAUR Zračna luka Aurukun Aurukun, Queensland, Australija
AUV Zračna luka Aurno Aurno, Papua Nova Gvineja
AUW KAUW Zračna luka Wausau Downtown Wausau, Wisconsin, SAD
AUX SWGN Zračna luka Araguaína Araguaína, Tocantins, Brazil
AUY NVVA Zračna luka Anatom Anatom, Taféa, Vanuatu
AUZ KARR Zračna luka Aurora Municipal (FAA: ARR) Aurora, Illinois, SAD
-AV-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
AVB LIPA Zrakoplovna baza Aviano Aviano, Pordenone, Italija
AVF Zračna luka Avoriaz Avoriaz, Francuska
AVG YAUV Zračna luka Auvergne Auvergne, Sjeverni teritorij, Australija
AVI MUCA Zračna luka Máximo Gómez Ciego de Ávila, Kuba
AVK ZMAH Zračna luka Arvaikheer Arvaikheer, Mongolija
AVL KAVL Zračna luka Asheville Regional Fletcher, North Carolina, SAD
AVN LFMV Zračna luka Avignon - Caumont Avignon, Francuska
AVO KAVO Zračna luka Avon Park Executive Avon Park, Florida, SAD
AVP KAVP Zračna luka Wilkes-Barre/Scranton International Avoca, Pennsylvania, SAD
AVU AGGJ Zračna luka Avu Avu Avu Avu, Salomonovi Otoci
AVV YMAV Zračna luka Avalon Avalon, Victoria, Australija
AVW KAVQ Zračna luka Marana (FAA: AVQ) Tucson, Arizona, SAD
-AW-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
AWA HALA Zračna luka Awasa Awasa, Etiopija
AWB Zračna luka Awaba Awaba, Papua Nova Gvineja
AWD NVVB Zračna luka Aniwa Aniwa Island, Taféa, Vanuatu
AWE Zračna luka Alowe Alowe, Gabon
AWH Zračna luka Awareh Awareh, Etiopija
AWK PWAK Letilište Wake Island Otok Wake, SAD
AWM KAWM Zračna luka West Memphis Municipal West Memphis, Arkansas, SAD
AWN Zračna luka Afton Downs Afton Downs, Južna Australija, Australija
AWP Zračna luka Austral Downs Austral Downs, Sjeverni teritorij, Australija
AWR Zračna luka Awar Awar, Papua Nova Gvineja
AWZ OIAW Zračna luka Ahvaz Ahvaz, Iran
-AX-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
AXA TQPF Zračna luka Wallblake The Valley, Angvila
AXB Letilište Maxson (FAA: 89N) Alexandria Bay, New York, SAD
AXC YAMC Zračna luka Aramac Aramac, Queensland, Australija
AXD LGAL Zračna luka Dimokritos Alexandroupolis, Grčka
AXE Zračna luka Xanxere Xanxerê, Santa Catarina, Brazil
AXG KAXA Zračna luka Algona Municipal (FAA: AXA) Algona, Iowa, SAD
AXK OYAT Zračna luka Ataq Ataq, Jemen
AXL Zračna luka Alexandria Alexandria, Sjeverni teritorij, Sjeverni teritorij, Australija
AXM SKAR Zračna luka El Edén Armenia, Kolumbija
AXN KAXN letilište Chandler Alexandria, Minnesota, SAD
AXP MYAP Zračna luka Spring Point Spring Point, Acklins Island, Bahami
AXR NTGU Zračna luka Arutua Arutua, Tuamotus, Francuska Polinezija
AXS KAXS Zračna luka Altus/Quartz Mountain Altus, Oklahoma, SAD
AXT RJSK Zračna luka Akita Akita, Japan
AXU HAAX Zračna luka Axum Axum, Etiopija
AXV KAXV Zračna luka Neil Armstrong Wapakoneta, Ohio, SAD
AXX KAXX Zračna luka Angel Fire Angel Fire, Novi Meksiko , SAD
-AY-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
AYA Zračna luka Ayapel Ayapel, Kolumbija
AYC Zračna luka Ayacucho Ayacucho, Peru
AYD Zračna luka Alroy Downs Alroy Downs, Sjeverni teritorij, Australija
AYE Letilište Moore Army Fort Devens (zatvoreno 1995-2000) Leominster, Massachusetts, SAD
AYG SKYA Zračna luka Yaguara Yaguara, Kolumbija
AYH EGWZ RAF Alconbury Alconbury, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
AYI Zračna luka Yari Yari, Kolumbija
AYK UAUR Zračna luka Arkalyk Arkalyk, Kazahstan
AYL Zračna luka Anthony Lagoon Anthony Lagoon, Sjeverni teritorij, Australija
AYN ZHAY Zračna luka Anyang Anyang, Henan, Kina
AYO SGAY Zračna luka Juan De Ayolas Ayolas, Paragvaj
AYP SPHO Zračna luka Coronel FAP Alfredo Mendivil Duarte Ayacucho, Peru
AYQ YAYE Zračna luka Ayers Rock Yulara, Sjeverni teritorij, Australija
AYR YAYR Zračna luka Ayr Ayr, Queensland, Australija
AYS KAYS Zračna luka Waycross-Ware County Waycross, Georgia, SAD
AYT LTAI Zračna luka Antalya Antalya, Turska
AYU Zračna luka Aiyura Aiyura, Papua Nova Gvineja
AYW Zračna luka Ayawasi Ayawasi, Indonezija
-AZ-
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ Na vrh stranice
AZA KIWA Zračna luka Phoenix-Mesa Gateway (FAA: IWA) Phoenix, Arizona, SAD
AZB Zračna luka Amazon Bay Amazon Bay, Papua Nova Gvineja
AZD OIYY Zračna luka Šahid Sadugi Jazd, Iran
AZG Zračna luka Pablo L. Sidar Apatzingán, Michoacán, Meksiko
AZI OMAD Zračna luka Bateen Abu Dhabi, Ujedinjeni Arapski Emirati
AZN UTKA Zračna luka Andizhan Andizhan, Uzbekistan
AZO KAZO Zračna luka Kalamazoo/Battle Creek Kalamazoo/Battle Creek, Michigan, SAD
AZP Zračna luka Atizapan Meksiko City, Meksiko
AZR DAUA Zračna luka Touat Cheikh Sidi Mohamed Belkebir Adrar, Alžir
AZS MDCY Zračna luka Samaná El Catey El Catey, Samaná, Dominikanska republika
AZT Zračna luka Zapatoca Zapatoca, Kolumbija
AZZ FNAM Zračna luka Ambriz Ambriz, Angola
Sadržaj: AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AQ AR AS AT AU AV AW AX AY AZ


Izvori[uredi VE | uredi]