Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: B

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


B[uredi VE | uredi]

IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
BA
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BAA Zračna luka Bialla Bialla, Papua Nova Gvineja
BAB KBAB Vojna zrakoplovna baza Beale Marysville, Kalifornija, SAD
BAC Zračna luka Barranca de Upia Barranca de Upia, Meta, Kolumbija
BAD KBAD Vojna zrakoplovna baza Barksdale Bossier City, Louisiana, SAD
BAE LFMR Zračna luka Barcelonnette - Saint-Pons Barcelonnette / Saint-Pons, Alpes-de-Haute-Provence, Francuska
BAF KBAF Zračna luka Barnes Westfield, Massachusetts / Springfield, Massachusetts, SAD
BAG RPUB Zračna luka Loakan Baguio City, Filipini
BAH OBBI Zračna luka Bahrein Al Muharraq, Bahrain
BAI MRBA Zračna luka Buenos Aires Buenos Aires, Kostarika
BAJ Zračna luka Bali Bali, Zapadna nova Britanija, Papua Nova Gvineja
BAK UBBB Zračna luka Heydar Aliyev Baku, Azerbajdžan
BAL LTCJ Zračna luka Batman Batman, Turska
BAM KBAM Zračna luka Battle Mountain (Lander County Zračna luka) Battle Mountain, Nevada, SAD
BAN FZVR Zračna luka Basongo Basongo, Demokratska Republika Kongo
BAO VTED Zrakoplovna baza Udon Ban Mak Khaen, Tajland
BAP Zračna luka Baibara Baibara, Papua Nova Gvineja
BAQ SKBQ Zračna luka Ernesto Cortissoz Barranquilla, Kolumbija
BAR Letilište Baker Army (napušteno) Otok Baker, SAD Minor Outlying Islands
BAS AGGE Zračna luka Ballalae Ballalae, Salomonovi Otoci
BAT SBBT Zračna luka Chafei Amsei Barretos, São Paulo, Brazil
BAU SBBU Zračna luka Bauru Bauru, São Paulo, Brazil
BAV ZBOW Zračna luka Baotou Baotou, Inner Mongolia, Kina
BAW Zračna luka Biawonque Biawonque, Gabon
BAX UNBB Zračna luka Barnaul Barnaul, Altai Krai, Rusija
BAY LRBM Zračna luka Baia Mare (Tautii-Magheraus Zračna luka) Baia Mare, Rumunjska
BAZ SWBC Zračna luka Barcelos Barcelos, Amazonas, Brazil
BB
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BBA SCBA Zračna luka Balmaceda (Zračna luka Teniente Vidal) Balmaceda, Čile
BBB KBBB Zračna luka Benson Benson, Minnesota, SAD
BBC KBYY Zračna luka Bay City (FAA: BYY) Bay City, Teksas, SAD
BBD KBBD Letilište Curtis Brady, Teksas, SAD
BBE Zračna luka Big Bell Big Bell, Zapadna Australija, Australija
BBG NGTU Zračna luka Butaritari Atoll Atol Butaritari, Kiribati
BBH EDBH Zračna luka Barth Barth, Mecklenburg-Vorpommern, Njemačka
BBI VEBS Zračna luka Biju Patnaik Bhubaneswar, Indija
BBJ EDRB Zračna luka Bitburg (bivša Zrakoplovna baza Bitburg) Bitburg, Rhineland-Palatinate, Njemačka
BBK FBKE Zračna luka Kasane Kasane, Bocvana
BBL OINB Zračna luka Babolsar Babolsar, Iran
BBM VDBG Zračna luka Battambang Battambang, Kambodža
BBN WBGZ Zračna luka Bario Bario, Sarawak, Malezija
BBO HCMI Zračna luka Berbera Berbera, Somalija
BBP EGHJ Zračna luka Bembridge Bembridge, Isle of Wight (otok), Ujedinjeno Kraljevstvo
BBQ TAPH Zračna luka Codrington Codrington, Barbuda, Antigva i Barbuda
BBR TFFB Zračna luka Baillif Basse-Terre, Guadeloupe
BBS EGLK Zračna luka Blackbushe Camberley, Surrey, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
BBT FEFT Zračna luka Berbérati Berbérati, Srednjoafrička Republika
BBU LRBS Zračna luka Bucharest "Aurel Vlaicu" (Zračna luka Baneasa) Bukurešt, Rumunjska
BBV DIGN Zračna luka Bereby Bereby, Obala Bjelokosti
BBW KBBW Zračna luka Broken Bow Broken Bow, Nebraska, SAD
BBX KLOM Letilište Wings (FAA: LOM) Blue Bell, Pennsylvania, SAD
BBY FEFM Zračna luka Bambari Bambari, Srednjoafrička Republika
BBZ FLZB Zračna luka Zambezi Zambezi, Zambija
BC
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BCA MUBA Zračna luka Gustavo Rizo Baracoa, Kuba
BCB KBCB Zračna luka Virginia Tech Montgomery Executive Blacksburg, Virginia, SAD
BCC Zračna luka Bear Creek 3 (FAA: Z48) Bear Creek, Aljaska, SAD
BCD RPVB Zračna luka New Bacolod-Silay
(zamjenila Zračnu luku Bacolod City)
Bacolod City, Filipini
BCE KBCE Zračna luka Bryce Canyon Bryce Canyon, Utah, SAD
BCF FEGU Zračna luka Bouca Bouca, Srednjoafrička Republika
BCG Zračna luka Bemichi Bemichi, Gvajana
BCH WPEC Zračna luka Cakung Baucau, Istočni Timor
BCI YBAR Zračna luka Barcaldine Barcaldine, Queensland, Australija
BCK Zračna luka Bolwarra Bolwarra, Queensland, Australija
BCL MRBC Zračna luka Barra del Colorado Barra del Colorado, Kostarika
BCM LRBC Zračna luka Bacau International Bacau, Rumunjska
BCN LEBL Zračna luka Barcelona El Prat de Llobregat (pokraj Barcelone), Španjolska
BCO HABC Zračna luka Baco (Zračna luka Jinka) Jinka, Etiopija
BCP Zračna luka Bambu Bambu, Papua Nova Gvineja
BCQ Zračna luka Brack Brack, Libija
BCR SWNK Zračna luka Novo Campo Boca do Acre, Amazonas, Brazil
BCS Zračna luka Južniern Seaplane (FAA: 65LA) Belle Chasse, Louisiana, SAD
BCT KBCT Zračna luka Boca Raton Boca Raton, Florida, SAD
BCU Zračna luka Bauchi Bauchi, Nigerija
BCV Zračna luka Belmopan Belmopan, Belize
BCW Zračna luka Benguera Island Otok Benguera, Mozambik
BCX UWUB Zračna luka Beloretsk Beloretsk, Rusija
BCY HABU Zračna luka Bulchi Bulchi, Etiopija
BCZ Zračna luka Milyakburra Milyakburra, Sjeverni teritorij, Australija
BD
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BDA TXKF Zračna luka Bermuda (Zračna luka L.F. Wade Int'l) Ferry Reach (pokraj Hamiltona), Bermuda
BDB YBUD Zračna luka Bundaberg Bundaberg, Queensland, Australija
BDC SNBC Zračna luka Barra do Corda Barra do Corda, Maranhão, Brazil
BDD YBAU Zračna luka Badu Island Badu, Queensland, Australija
BDE KBDE Zračna luka Baudette Baudette, Minnesota, SAD
BDF Zračna luka Rinkenberger RLA (FAA: 3IS8) Bradford, Illinois, SAD
BDG KBDG Zračna luka Blanding Blanding, Utah, SAD
BDH OIBL Zračna luka Bandar Lenge Bandar Lenge, Iran
BDI FSSB Zračna luka Bird Island Bird, Sejšeli, Sejšeli
BDJ WRBB Zračna luka Syamsudin Noor Banjarmasin, Južni Kalimantan, Indonezija
BDK DIBU Zračna luka Soko Bondoukou, Obala Bjelokosti
BDL KBDL Zračna luka Bradley Windsor Locks (pokraj Hartforda), Connecticut, SAD
BDM LTBG Zračna luka Bandırma Bandırma, Turska
BDN OPTH Zračna luka Talhar Badin, Pakistan
BDO WICC Zračna luka Hussein Sastranegara Bandung, Indonezija
BDP VNCG Zračna luka Bhadrapur (Zračna luka Chandragadhi) Bhadrapur / Chandragadhi, Nepal
BDQ VABO Vadodara Zračna luka Vadodara, Indija
BDR KBDR Zračna luka Igor I. Sikorsky Memorial Bridgeport, Connecticut, SAD
BDS LIBR Zračna luka Casale Brindisi, Italija
BDT FZFD Zračna luka Gbadolite Gbadolite, Demokratska Republika Kongo
BDU ENDU Zračna luka Bardufoss Bardufoss, Norveška
BDV FZRB Zračna luka Moba Moba, Demokratska Republika Kongo
BDW Zračna luka Bedford Downs Bedford Downs, Zapadna Australija, Australija
BDY Zračna luka Bandon State (FAA: S05) Bandon, Oregon, SAD
BDZ Zračna luka Baindoung Baindoung, Papua Nova Gvineja
BE
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BEA Zračna luka Bereina Bereina, Papua Nova Gvineja
BEB EGPL Zračna luka Benbecula Benbecula, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
BEC KBEC Zračna luka Beech Factory Wichita, Kansas, SAD
BED KBED Letilište Laurence G. Hanscom Bedford, Massachusetts, SAD
BEE Zračna luka Beagle Bay Beagle Bay, Zapadna Australija, Australija
BEF MNBL Zračna luka Bluefields Bluefields, Nikaragva
BEG LYBE Zračna luka Nikola Tesla Beograd, Srbija
BEH KBEH Zračna luka Južniwest Michigan Benton Harbor, Michigan, SAD
BEI HABE Zračna luka Beica Beica, Etiopija
BEJ WALK Zračna luka Berau (Zračna luka Kalimaru) Tanjung Redeb, Berau, Istočni Kalimantan, Indonezija
BEK VIBY Zračna luka Bareli Bareli, Indija
BEL SBBE Zračna luka Val de Cães Belém, Pará, Brazil
BEM FEFL Zračna luka Bossembélé Bossembélé, Srednjoafrička Republika
BEN HLLB Zračna luka Benina International Benghazi, Libija
BEO YPEC Zračna luka Newcastle - Belmont Newcastle, New Južni Wales, Australija
BEP VOBI Zračna luka Bellary Bellary, Indija
BEQ EGXH RAF Honington Bury St. Edmunds, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
BER Sve Zračne luke u Berlinu (dizajnirano za Zračnu luku Berlin-Brandenburg) Berlin, Njemačka
BES LFRB Zračna luka Brest Bretagne Brest, Francuska
BET PABE Zračna luka Bethel Bethel, Aljaska, SAD
BEU YBIE Zračna luka Bedourie Bedourie, Queensland, Australija
BEV LLBS Zračna luka Be'er Sheva (Teyman) Beersheba, Izrael
BEW FQBR Zračna luka Beira Beira, Mozambik
BEX EGUB RAF Benson Benson, Oxfordshire, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
BEY OLBA Zrakoplovna baza Beirut/ Zračna luka Rafic Hariri Beirut, Libanon
BEZ NGBR Zračna luka Beru Otok Beru, Kiribati
BF
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BFC Zračna luka Bloomfield Bloomfield, Queensland, Australija
BFD KBFD Zračna luka Bradford Regional Bradford, Pennsylvania, SAD
BFE EDLI Zračna luka Bielefeld Bielefeld, Sjeverna Rajna-Vestfalija, Njemačka
BFF KBFF Zračna luka Zapadna Nebraska (William B. Heilig Field) Scottsbluff, Nebraska, SAD
BFG Zračna luka Bullfrog Basin (FAA: U07) Glen Canyon, Utah, SAD
BFH SBBI Zračna luka Bacacheri Curitiba, Paraná, Brazil
BFI KBFI Boeing Field/King County Seattle, Washington, SAD
BFJ NFFA Zračna luka Ba Ba, Fidži
BFL KBFL Letilište Meadows Bakersfield, Kalifornija, SAD
BFM KBFM Zračna luka Mobile Downtown Mobile, Alabama, SAD
BFN FABL Zračna luka Bloemfontein Bloemfontein, Free State, Južna Afrika
BFO FVCZ Zračna luka Buffalo Range Chiredzi, Zimbabve
BFP KBVI Zračna luka Beaver County (FAA: BVI) Beaver Falls, Pennsylvania, SAD
BFQ Zračna luka Bahia de Piña Bahia de Piña, Panamá
BFR KBFR Zračna luka Virgil I. Grissom Bedford, Indijana, SAD
BFS EGAA Zračna luka Belfast Belfast, Sjeverna Irska, Ujedinjeno Kraljevstvo
BFT KARW Zračna luka Beaufort County (FAA: ARW) Beaufort County, Južna Karolina, SAD
BFU ZSBB Zračna luka Bengbu Bengbu, Anhui, Kina
BFV VTUO Zračna luka Buriram Buriram (Buri Ram), Tajland
BFX FKKU Zračna luka Bafoussam Bafoussam, Kamerun
BG
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BGA SKBG Zračna luka Palonegro Bucaramanga, Kolumbija
BGB FOGB Zračna luka Booue Booue, Gabon
BGC LPBG Zračna luka Bragança Bragança, Portugal
BGD KBGD Zračna luka Hutchinson County Borger, Teksas, SAD
BGE KBGE Industrijski zrakoplovni park Decatur County Bainbridge, Georgia, SAD
BGF FEFF Bangui M'Poko Zračna luka Bangui, Srednjoafrička Republika
BGG Zračna luka Bongouanou Bongouanou, Obala Bjelokosti
BGH GQNE Zračna luka Abbaye Boghe (Bogué), Mauritanija
BGI TBPB Zračna luka Grantley Adams Bridgetown, Barbados
BGJ BIBF Zračna luka Borgarfjörður Borgarfjörður, Island
BGK Zračna luka Big Creek (Belize) Big Creek, Belize, Belize
BGL VNBL Zračna luka Baglung Baglung, Nepal
BGM KBGM Zračna luka Greater Binghamton (Edwin A. Link Field) Binghamton, New York, SAD
BGN ETUR RAF Brüggen Brüggen, Sjeverna Rajna-Vestfalija, Njemačka
BGO ENBR Zračna luka Bergen Flesland Bergen, Norveška
BGP Zračna luka Bongo Bongo, Gabon
BGQ PAGQ Zračna luka Big Lake Big Lake, Alaska, SAD
BGR KBGR Zračna luka Bangor Bangor, Maine, SAD
BGS Vojna zrakoplovna baza Webb (zatvorena 1977.) Big Spring, Teksas, SAD
BGT Zračna luka Bagdad (FAA: E51) Bagdad, Arizona, SAD
BGU FEFG Zračna luka Bangassou Bangassou, Srednjoafrička Republika
BGV Zračna luka Bento Gonçalves Bento Gonçalves, Rio Grande do Sul, Brazil
BGW Zračna luka All Baghdad, Irak
BGX SBBG Zračna luka Comandante Gustavo Kraemer Bagé, Rio Grande do Sul, Brazil
BGY LIME Zračna luka Orio al Serio Bergamo (pokraj Milana), Italija
BGZ LPBR Zračna luka Braga Braga, Portugal
BH
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BHA SESV Los Perales Bahía de Caráquez, Ekvador
BHB KBHB Zračna luka Hancock County-Bar Harbor Bar Harbor, Maine, SAD
BHC Heliodrom Bhurban Bhurban, Pakistan
BHD EGAC Zračna luka George Best Belfast City Belfast, Sjeverna Irska, Ujedinjeno Kraljevstvo
BHE NZWB Zračna luka Woodbourne Blenheim, Novi Zeland
BHF SKCP Zračna luka Bahía Cupica Bahía Cupica, Kolumbija
BHG Zračna luka Brus Laguna Brus Laguna, Honduras
BHH OEBH Zračna luka Bisha Bisha, Saudijska Arabija
BHI SAZB Zračna luka Comandante Espora Bahia Blanca, Buenos Aires Province, Argentina
BHJ VABJ Zračna luka Bhuj / Vojna zrakoplovna baza Bhuj Rudra Mata Bhuj, Kutch, Gujarat, Indija
BHK UTSB Zračna luka Bukhara Bukhara, Uzbekistan
BHL Zračna luka Bahía de los Ángeles Bahía de los Ángeles, Baja Kalifornija, Meksiko
BHM KBHM Zračna luka Birmingham-Shuttlesworth Birmingham, Alabama, SAD
BHN OYBN Zračna luka Beihan Beihan, Jemen
BHO VABP Zračna luka Bhopal Bhopal, Indija
BHP VNBJ Zračna luka Bhojpur Bhojpur, Nepal
BHQ YBHI Zračna luka Broken Hill Broken Hill, New Južni Wales, Australija
BHR VNBP Zračna luka Bharatpur Bharatpur, Nepal
BHS YBTH Zračna luka Bathurst Bathurst, New Južni Wales, Australija
BHT Zračna luka Brighton Downs Brighton Downs, Queensland, Australija
BHU VABV Zračna luka Bhavnagar Bhavnagar, Indija
BHV OPBW Zračna luka Bahawalpur Bahawalpur, Pakistan
BHW Zračna luka Bhagatanwala Sargodha, Pakistan
BHX EGBB Zračna luka Birmingham (Ujedinjeno Kraljevstvo) Birmingham, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
BHY ZGBH Zračna luka Beihai Beihai, Guangxi Zhuang, Kina
BHZ Sve zračne luke Belo Horizonte, Minas Gerais, Brazil
BI
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BIA LFKB Zračna luka Bastia - Poretta Bastia, Korzika, Francuska
BIB HCMB Zračna luka Baidoa Baidoa, Somalija
BID KBID Zračna luka Block Island State Block Island, Rhode Island, SAD
BIE KBIE Zračna luka Beatrice Beatrice, Nebraska, SAD
BIF KBIF Letilište Biggs Army Fort Bliss, El Paso, Teksas, SAD
BIG PABI Allen Army Letilište (formerly Big Delta Army Letilište) Fort Greely, Delta Junction, Alaska, SAD
BIH KBIH Zračna luka Istočniern Sierra Regional Bishop, Kalifornija, SAD
BII Zračna luka Bikini Atoll Bikini Atoll, Maršalovi Otoci
BIJ Zračna luka Biliau Biliau, Papua Nova Gvineja
BIK WABB Zračna luka Frans Kaisiepo Biak, Indonezija
BIL KBIL Zračna luka Billings Logan Billings, Montana, SAD
BIM MYBS Zračna luka Južni Bimini Bimini, Bahami
BIN OABN Zračna luka Bamyan Bamyan, Afghanistan
BIO LEBB Zračna luka Bilbao Bilbao, Španjolska
BIP Zračna luka Bulimba Bulimba, Queensland, Australija
BIQ LFBZ Zračna luka Biarritz - Anglet - Bayonne Biarritz, Francuska
BIR VNVT Zračna luka Biratnagar Biratnagar, Nepal
BIS KBIS Zračna luka Bismarck Bismarck, North Dakota, SAD.
BIT VNBT Zračna luka Baitadi Baitadi, Nepal
BIU BIBD Zračna luka Bíldudalur Bíldudalur, Island
BIV FEFR Zračna luka Bria Bria, Srednjoafrička Republika
BIW Zračna luka Billiluna Billiluna, Zapadna Australija, Australija
BIX KBIX Vojna zrakoplovna baza Keesler Biloxi, Mississippi, SAD
BIY FABE Zračna luka Bisho Bisho, Južni Africa
BIZ Zračna luka Bimin Bimin, Papua Nova Gvineja
BJ
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BJA DAAE Zračna luka Soummam Bejaia, Alžir
BJB OIMN Zračna luka Bodžnurd Bodžnurd, Iran
BJC KBJC Zračna luka Rocky Mountain Metropolitan Denver, Colorado, SAD
BJD BIBK Zračna luka Bakkafjörður Bakkafjörður, Island
BJF ENBS Zračna luka Båtsfjord Båtsfjord, Finnmark, Norveška
BJG Zračna luka Bolaang Bolaang, Indonezija
BJH VNBG Zračna luka Bajhang Bajhang, Nepal
BJI KBJI Zračna luka Bemidji Bemidji, Minnesota, SAD
BJJ KBJJ Zračna luka Wayne County Wooster, Ohio, SAD
BJK WAPK Zračna luka Nangasuri Benjina, Muluku, Indonezija
BJL GBYD Zračna luka Banjul Banjul, Gambia
BJM HBBA Zračna luka Bujumbura Bujumbura, Burundi
BJN Zračna luka Bajone Bajone, Mozambik
BJO SLBJ Zračna luka Bermejo Bermejo, Bolivija
BJR HABD Zračna luka Bahar Dar Bahar Dar, Etiopija
BJS Sve zračne luke Beijing, Kina
BJU VNBR Zračna luka Bajura Bajura, Nepal
BJV LTFE Zračna luka Milas-Bodrum Muğla, Turska
BJW WRKB Zračna luka Bajawa Bajawa, Indonezija
BJX MMLO Del Bajío (Zračna luka Guanajuato Int'l) León, Guanajuato, Meksiko Zračna luka
BJY LYBT Zrakoplpvna baza Batajnica Batajnica, Srbija
BJZ LEBZ Zračna luka Badajoz (Zrakoplovna bazaTalavera la Real) Badajoz, Španjolska
BK
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BKA UUBB Zračna luka Bykovo Moscow, Rusija
BKB VIBK Zračna luka Nal Bikaner, Indija
BKC PABL Zračna luka Buckland (FAA: BVK) Buckland, Aljaska, SAD
BKD KBKD Zračna luka Stephens County Breckenridge, Teksas, SAD
BKE KBKE Zračna luka Baker City Baker City, Oregon, SAD
BKF KBKF Vojna zrakoplovna baza Buckley Aurora, Colorado, SAD
BKG KBBG Zračna luka Branson (FAA: BBG) Branson, Missouri, SAD
BKH PHBK Barking Sands PMRF Kekaha, Hawaii, SAD
BKI WBKK Zračna luka Kota Kinabalu Kota Kinabalu, Malezija
BKJ GUOK Zračna luka Boké Baralande Boké, Gvineja
BKK VTBS Zračna luka Suvarnabhumi (Zračna luka New Bangkok) Bangkok, Tajland
BKL KBKL Zračna luka Burke Lakefront Cleveland, Ohio, SAD
BKM WBGQ Zračna luka Bakalalan Bakalalan, Sarawak, Malezija
BKN DRRB Zračna luka Birni Nkoni Birni Nkoni, Niger
BKO GABS Zračna luka Senou Bamako, Mali
BKP Zračna luka Barkly Downs Barkly Downs, Queensland, Australija
BKQ YBCK Zračna luka Blackall Blackall, Queensland, Australija
BKR FTTK Zračna luka Bokoro Bokoro, Čad
BKS WIPL Zračna luka Padang Kemiling (Zračna luka Fatmawati Soekarno) Bengkulu, Indonezija
BKT KBKT Zračna luka Allen C. Perkinson / Letilište Blackstone Army Blackstone, Virginia, SAD
BKU FMSV Zračna luka Betioky Betioky, Madagaskar
BKW KBKW Zračna luka Raleigh County Memorial Beckley, Zapadna Virginia, SAD
BKX KBKX Zračna luka Brookings Regional Brookings, Južni Dakota, SAD
BKY FZMA Zračna luka Kavumu Bukavu, Demokratska Republika Kongo
BKZ HTBU Zračna luka Bukoba Bukoba, Tanzanija
BL
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BLA SVBC Zračna luka Generál José Antonio Anzoátegui Barcelona, Anzoátegui, Venezuela
BLB MPHO Zračna luka Howard (privatna, bivša Howard AFB) Balboa, Panamá
BLC FKKG Zračna luka Bali Bali, Kamerun
BLD Zračna luka Boulder City (FAA: 61B) Boulder City, Nevada, SAD
BLE ESSD Zračna luka Borlänge (Zračna luka Dala) Borlänge, Dalarna, Švedska
BLF KBLF Zračna luka Mercer County Bluefield, Zapadna Virginia, SAD
BLG WBGC Zračna luka Belaga Belaga, Sarawak, Malezija
BLH KBLH Zračna luka Blythe Blythe, Kalifornija, SAD
BLI KBLI Zračna luka Bellingham Bellingham, Washington, SAD
BLJ DABT Zračna luka Batna Batna, Alžir
BLK EGNH Zračna luka Blackpool Blackpool, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
BLL EKBI Zračna luka Billund Billund, Danska
BLM KBLM Zračna luka Monmouth Executive Belmar/Farmingdale, New Jersey, SAD
BLN YBLA Zračna luka Benalla Benalla, Victoria, Australija
BLO BIBL Zračna luka Hjaltabakki Blönduós, Island
BLP SPBL Zračna luka Huallaga Bellavista, Peru
BLQ LIPE Zračna luka Bologna-Borgo Panigale "Guglielmo Marconi" Bologna, Italija
BLR VOBL Zračna luka Bengaluru (nasljednica Zračne luke HAL Bangalore) Bangalore, Indija
BLS YBLL Zračna luka Bollon Bollon, Queensland, Australija
BLT YBTR Zračna luka Blackwater Blackwater, Queensland, Australija
BLU KBLU Zračna luka Blue Canyon - Nyack Emigrant Gap, Kalifornija, SAD
BLV KBLV Zračna luka MidAmerica St. Louis / Vojna zrakoplovna baza Scott Belleville, Illinois, SAD
BLX LIDB Arturo dell'Oro Belluno, Italija
BLY EIBT Zračna luka Belmullet Belmullet, Irska
BLZ FWCL Zračna luka Čileka Blantyre, Malavi
BM
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BMA ESSB Zračna luka Stockholm-Bromma Stockholm, Švedska
BMB FZFU Zračna luka Bumbar Bumbar, Demokratska Republika Kongo
BMC KBMC Zračna luka Brigham City Brigham City, Utah, SAD
BMD FMML Zračna luka Belo sur Tsiribihina Belo sur Tsiribihina, Madagaskar
BME YBRM Zračna luka Broome Broome, Zapadna Australija, Australija
BMF FEGM Zračna luka Bakouma Bakouma, Srednjoafrička Republika
BMG KBMG Zračna luka Monroe County Bloomington, Indijana, SAD
BMH Zračna luka Bomai Bomai, Papua Nova Gvineja
BMI KBMI Zračna luka Central Illinois Bloomington, Illinois, SAD
BMJ SYBR Zračna luka Baramita Baramita, Gvajana
BMK Zračna luka Borkum Borkum, Donja Saska, Njemačka
BML KBML Zračna luka Berlin Berlin, New Hampshire, SAD
BMM FOOB Zračna luka Bitam Bitam, Gabon
BMN ORBB Zračna luka Bamarni Bamarni, Irak
BMO VYBM Zračna luka Bhamo Bhamo, Mjanma (Burma)
BMP YBPI Zračna luka Brampton Island Brampton Island, Queensland, Australija
BMQ Zračna luka Bamburi Bamburi, Kenija
BMR EDWZ Zračna luka Baltrum Baltrum, Donja Saska, Njemačka
BMS SNBU Zračna luka Socrates Mariani Bittencourt Brumado, Bahia, Brazil
BMT KBMT Zračna luka Beaumont Beaumont, Teksas, SAD
BMU WADB Zračna luka Bima Bima, Indonezija
BMV VVBM Zračna luka Phung-Duc Buon Me Thuot, Vijetnam
BMW DATM Zračna luka Bordj Badji Mokhtar Bordj Badji Mokhtar, Alžir
BMX PABM Vojna zrakoplovna baza Big Mountain (FAA: 37AK) Big Mountain, Aljaska, SAD
BMY NWWC Zračna luka Île Art - Waala (Zračna luka Belep Islands) Waala, Otok Belep, Nova Kaledonija
BMZ Zračna luka Bamu Bamu, Papua Nova Gvineja
BN
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BNA KBNA Zračna luka Nashville Nashville, Tennessee, SAD
BNB FZGN Zračna luka Boende Boende, Demokratska Republika Kongo
BNC FZNP Zračna luka Beni Beni, Nord-Kivu, Demokratska Republika Kongo
BND OIKB Zračna luka Bandar Abas Bandar Abas, Iran
BNE YBBN Zračna luka Brisbane Brisbane, Queensland, Australija
BNF Hidro-baza Warm Springs Bay Baranof, Aljaska, SAD
BNG KBNG Zračna luka Banning Banning, Kalifornija, SAD
BNI DNBE Zračna luka Benin City Benin City, Nigerija
BNK YBNA Zračna luka Ballina Ballina, New Južni Wales, Australija
BNL KBNL Zračna luka Barnwell Barnwell, Južni Carolina, SAD
BNM Zračna luka Bodinumu Bodinumu, Papua Nova Gvineja
BNN ENBN Zračna luka Brønnøysund, Brønnøy Brønnøysund, Nordland, Norveška
BNO KBNO Zračna luka Burns Burns, Oregon, SAD
BNP OPBN Zračna luka Bannu Bannu, North-West Frontier Province, Pakistan
BNQ Zračna luka Baganga Baganga, Davao Oriental, Filipini
BNR DFOB Zračna luka Banfora Banfora, Burkina Faso
BNS SVBI Zračna luka Barinas Barinas, Barinas, Venezuela
BNT Zračna luka Bundi Bundi, Papua Nova Gvineja
BNU SSBL Zračna luka Blumenau Blumenau, Santa Catarina (federalna brazilska država), Brazil
BNV Zračna luka Boana Boana, Papua Nova Gvineja
BNW KBNW Zračna luka Boone Boone, Iowa, SAD
BNX LQBK Zračna luka Banja Luka Banja Luka, Bosna i Hercegovina
BNY AGGB Zračna luka Bellona/Anua Anua, OtokBellona, Salomonovi Otoci
BNZ Zračna luka Banz Banz, Papua Nova Gvineja
BO
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BOA FZAJ Zračna luka Boma Boma, Demokratska Republika Kongo
BOB NTTB Zračna luka Bora Bora (Zračna luka Motu Mute) Bora Bora, Francuska Polinezija
BOC MPBO Zračna luka Bocas del Toro "Isla Colon" Bocas Town, Bocas del Toro, Panama
BOD LFBD Zračna luka Bordeaux - Mérignac Bordeaux / Mérignac, Francuska
BOE FCOB Zračna luka Boundji Boundji, Republika Kongo
BOF KBOF Vojna zrakoplovna baza Bolling Washington, D.C., SAD
BOG SKBO Zračna luka El Dorado Bogotá, Kolumbija
BOH EGHH Zračna luka Bournemouth (bivša Zračna luka Hurn) Bournemouth, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
BOI KBOI Zračna luka Boise Boise, Idaho, SAD
BOJ LBBG Zračna luka Burgas Burgas, Bugarska
BOK KBOK Zračna luka Brookings Brookings, Oregon, SAD
BOL EGQB Zračna luka Bally Kelly Bally Kelly, Sjeverna Irska, Ujedinjeno Kraljevstvo
BOM VABB Zračna luka Chatrapati Shivaji Mumbai, Indija
BON TNCB Zračna luka Flamingo pokraj Kralendijka, Bonaire, Nizozemski Antili
BOO ENBO Zračna luka Bodø Bodø, Norveška
BOP FEFO Zračna luka Bouar Bouar, Srednjoafrička Republika
BOQ Zračna luka Boku Boku, Papua Nova Gvineja
BOR LFSQ Zračna luka Belfort - Fontaine Belfort, Francuska
BOS KBOS Zračna luka Logan Boston, Massachusetts, SAD
BOT Zračna luka Boset Boset, Papua Nova Gvineja
BOU LFLD Zračna luka Bourges Bourges, Francuska
BOV Zračna luka Boang Boang, Papua Nova Gvineja
BOW KBOW Zračna luka Bartow Bartow, Florida, SAD
BOX YBRL Zračna luka Borroloola Borroloola, Sjeverni teritorij, Australija
BOY DFOO Zračna luka Bobo Dioulasso Bobo-Dioulasso, Burkina Faso
BOZ FEGZ Zračna luka Bozoum Bozoum, Srednjoafrička Republika
BP
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BPB Zračna luka Boridi Boridi, Papua Nova Gvineja
BPC FKKV Zračna luka Bamenda Bamenda, Kamerun
BPD Zračna luka Bapi Bapi, Papua Nova Gvineja
BPE VYBG Zračna luka Bagan Bagan, Mjanma
BPF AGBT Zračna luka Batuna Batuna, Salomonovi Otoci
BPG SBBW Zračna luka Barra do Garças Barra do Garças, Mato Grosso, Brazil
BPH RPMF Zračna luka Bislig Bislig City, Surigao del Sur, Filipini
BPI KBPI Zračna luka Big Piney-Marbleton Big Piney, Wyoming, SAD
BPK Zračna luka Biangabip Biangabip, Papua Nova Gvineja
BPN WALL Zračna luka Sepinggan Balikpapan, Indonezija
BPR RPVW Zračna luka Borongan Borongan, Istočniern Samar, Filipini
BPS SBPS Zračna luka Porto Seguro Porto Seguro, Brazil
BPT KBPT Zračna luka JužniIstočni Teksas Beaumont/Port Arthur), Teksas, SAD
BPU Zračna luka Beppu Beppu, Kyushu, Japan
BPX ZUBD Zračna luka Qamdo Bangda Qamdo Prefecture, Tibet Autonomous Region, Kina
BPY FMNQ Zračna luka Besalampy Besalampy, Madagaskar
BQ
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BQA RPUR Zračna luka Baler Baler, Aurora, Filipini
BQB YBLN Zračna luka Busselton Busselton, Zapadna Australija, Australija
BQD BIBR Zračna luka Búðardalur Búðardalur, Island
BQE GGBU Zračna luka Bubaque Bubaque, Gvineja-Bisau
BQH EGKB Zračna luka London Biggin Hill Biggin Hill / London, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
BQK KBQK Zračna luka Brunswick Golden Isles Brunswick, Georgia, SAD
BQL YBOU Zračna luka Boulia Boulia, Queensland, Australija
BQN TJBQ Zračna luka Rafael Hernández Aguadilla, Portoriko
BQO DIBN Zračna luka Bouna Bouna, Obala Bjelokosti
BQQ SNBX Zračna luka Barra Barra, Bahia, Brazil
BQS UHBB Zračna luka Ignatyevo Blagoveshchensk, Amur Oblast, Rusija
BQT UMBB Zračna luka Brest Brest, Bjelorusija
BQU TVSB Zračna luka J.F. Mitchell Bequia, Sveti Vincent i Grenadini
BQV Hidro-baza Bartlett Cove Bartlett Cove, Aljaska, SAD
BQW YBGO Zračna luka Balgo Hill Balgo Hill, Zapadna Australija, Australija
BR
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BRA SNBR Zračna luka Barreiras Barreiras, Bahia, Brazil
BRB SBRR Zračna luka Barreirinhas Barreirinhas, Maranhão, Brazil
BRC SAZS Zračna luka San Carlos de Bariloche International San Carlos de Bariloche, Río Negro Province, Argentina
BRD KBRD Zračna luka Brainerd Lakes Brainerd, Minnesota, SAD
BRE EDDW Zračna luka Bremen Bremen, Njemačka
BRH Zračna luka Brahman Brahman, Papua Nova Gvineja
BRI LIBD Zračna luka Bari Palese Bari, Italija
BRJ Zračna luka Bright Bright, Victoria, Australija
BRK YBKE Zračna luka Bourke Bourke, Novi Južni Wales, Australija
BRL KBRL Zračna luka JužniIstočni Iowa Burlington, Iowa, SAD
BRM SVBM Zračna luka Jacinto Lara Barquisimeto, Venezuela
BRN LSZB Zračna luka Belp Bern, Švicarska
BRO KBRO Zračna luka Brownsville/Južni Padre Island Brownsville, Teksas, SAD
BRP Zračna luka Biaru Biaru, Papua Nova Gvineja
BRQ LKTB Zračna luka Brno-Turany Brno, Češka
BRR EGPR Zračna luka Barra (Zračna luka Northbay) Barra, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
BRS EGGD Zračna luka Bristol Bristol, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
BRT YBTI Zračna luka Bathurst Island Bathurst Island, Sjeverni teritorij, Australija
BRU EBBR Zračna luka Bruxelles (Zračna luka Zaventem) Bruxelles, Belgija
BRV EDWB Zračna luka Bremerhaven Bremerhaven, Bremen, Njemačka
BRW PABR Zračna luka Wiley Post-Will Rogers Memorial Barrow, Aljaska, SAD
BRX MDBH Zračna luka Maria Montez Barahona, Dominikanska Republika
BRY KBRY LetilišteSamuels Bardstown, Kentucky, SAD
BRZ Zračna luka Borotou Borotou, Obala Bjelokosti
BS
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BSA HCMF Zračna luka Bender Qassim Boosaaso, Somalija
BSB SBBR Zračna luka Presidente Juscelino Kubitschek Brasília, Distrito Federal, Brazil
BSC SKBS Zračna luka José Celestino Mutis Bahía Solano, Kolumbija
BSD ZPBS Zračna luka Baoshan Baoshan, Yunnan, Kina
BSE WBGN Zračna luka Sematan Sematan, Sarawak, Malezija
BSF PHSF Letilište Bradshaw Army Camp Pohakuloa, Havaji, SAD
BSG FGBT Zračna luka Bata Bata, Ekvatorska Gvineja
BSJ YBNS Zračna luka Bairnsdale Bairnsdale, Victoria, Australija
BSK DAUB Zračna luka Biskra Biskra, Alžir
BSL LFSB Zračna luka Basel-Mulhouse-Freiburg Basel, Švicarska
BSN FEFS Zračna luka Bossangoa Bossangoa, Srednjoafrička Republika
BSO RPUO Zračna luka Basco Basco, Batanes, Filipini
BSP Zračna luka Bensbach Bensbach, Papua Nova Gvineja
BSQ Zračna luka Bisbee (FAA: P04) Bisbee, Arizona, SAD
BSR ORMM Zračna luka Basrah Basrah, Irak
BSS SNBS Zračna luka Balsas Balsas, Maranhão, Brazil
BST OABT Zračna luka Bost Lashkar Gah (Bost), Afganistan
BSU FZEN Zračna luka Basankusu Basankusu, Demokratska Republika Kongo
BSW Zračna luka Boswell Bay (FAA: AK97) Boswell Bay, Aljaska, SAD
BSX VYPN Zračna luka Bassein Bassein, Mjanma
BSY HCMD Zračna luka Bardera Bardera, Somalija
BT
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BTA FKKO Zračna luka Bertoua Bertoua, Kamerun
BTB FCOT Zračna luka Betou Betou, Republika Kongo
BTC VCCB Zračna luka Batticaloa Batticaloa, Šri Lanka
BTD Zračna luka Brunette Downs Brunette Downs, Sjeverni teritorij, Australija
BTE GFBN Zračna luka Sherbro Bonthe, Sijera Leone
BTF KBTF Zračna luka Skypark Bountiful, Utah, SAD
BTG FEGF Zračna luka Batangafo Batangafo, Srednjoafrička Republika
BTH WIDD Zračna luka Hang Nadim Batam, Riau Islands, Sumatra, Indonezija
BTI PABA Zračna luka Barter Island LRRS Barter Island, Aljaska, SAD
BTJ WITT Zračna luka Sultan Iskandarmuda Banda Aceh, Indonezija
BTK UIBB Zračna luka Bratsk Bratsk, Irkutsk Oblast, Rusija
BTL KBTL Zračna luka W. K. Kellogg Battle Creek, Michigan, SAD
BTM KBTM Zračna luka Bert Mooney Butte, Montana, SAD
BTN KBBP Marlboro County Jetport (FAA: BBP) Bennettsville, Južna Carolina, SAD
BTO Zračna luka Botopasi Botopasi, Surinam
BTP KBTP Zračna luka Butler County (K.W. Scholter Field) Butler, Pennsylvania, SAD
BTQ HRYI Zračna luka Butare Butare, Ruanda
BTR KBTR Zračna luka Baton Rouge Metropolitan (Ryan Field) Baton Rouge, Louisiana, SAD
BTS LZIB Zračna luka M. R. Štefánik Bratislava, Slovačka
BTT PABT Zračna luka Bettles Bettles, Aljaska, SAD
BTU WBGB Zračna luka Bintulu Bintulu, Malezija
BTV KBTV Zračna luka Burlington Burlington, Vermont, SAD
BTW WAOC Zračna luka Batu Licin Batu Licin, Kalimantan, Indonezija
BTX YBEO Zračna luka Betoota Betoota, Queensland, Australija
BTY KBTY Zračna luka Beatty Beatty, Nevada, SAD
BTZ LTBE Zračna luka Bursa Bursa, Turska
BU
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BUA AYBK Zračna luka Buka Island Buka Island, Papua Nova Gvineja
BUB KBUB Letilište Cram Burwell, Nebraska, SAD
BUC YBKT Zračna luka Burketown Burketown, Queensland, Australija
BUD LHBP Zračna luka Budapest Ferihegy Budapest, Mađarska
BUE Sve zračne luke Buenos Aires, Argentina
BUF KBUF Zračna luka Buffalo Niagara Buffalo, New York, SAD
BUG FNBG Zračna luka Benguela (Zračna luka Gen. V. Deslandes) Benguela, Angola
BUH Sve zračne luke Bukurešt, Rumunjska
BUI WAJB Zračna luka Bokondini Bokondini, Indonezija
BUJ DAAD Zračna luka Ain Eddis Bou Saada, M'Sila, Alžir
BUK Zračna luka Albuq Albuq, Jemen
BUL Zračna luka Bulolo Bulolo, Papua Nova Gvineja
BUM KBUM Zračna luka Butler Memorial Butler, Missouri, SAD
BUN SKBU Zračna luka Gerardo Tobar López Buenaventura, Valle del Cauca, Kolumbija
BUO HCMV Zračna luka Burao Burao, Somalija
BUP VIBT Vojna zrakoplovna baza Bhisiana Bhatinda, Indija
BUQ FVBU Zračna luka Joshua Mqabuko Nkomo Bulawayo, Zimbabve
BUR KBUR Zračna luka Bob Hope Burbank, Kalifornija, SAD
BUS UGSB Zračna luka Batumi (Zračna luka Chorokh) Batumi, Georgia
BUT EGOB Zračna luka Burtonwood (bivša RAF Burtonwood) Burtonwood, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
BUU Zračna luka Buyo Buyo, Obala Bjelokosti
BUV SUBU Zračna luka Bella Unión Bella Unión, Artigas, Urugvaj
BUW WAWB Zračna luka Baubau (Zračna luka Betoambari) Bau-Bau, Buton, Indonezija
BUX FZKA Zračna luka Bunia Bunia, Ituri, Demokratska Republika Kongo
BUY YBUN Zračna luka Bunbury Bunbury, Zapadna Australija, Australija
BUZ OIBB Zračna luka Bušeher Bušeher, Iran
BV
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BVA LFOB Zračna luka Paris Beauvais Tillé Beauvais, Francuska
BVB SBBV Zračna luka Boa Vista Boa Vista, Roraima, Brazil
BVC GVBA Zračna luka Rabil Boa Vista, Zelenortska Republika
BVE LFBV Zračna luka Brive - La Roche Brive-la-Gaillarde, Francuska
BVF NFNU Zračna luka Dama Bua, Fidži
BVG ENBV Zračna luka Berlevåg Berlevåg, Norveška
BVH SBVH Zračna luka Vilhena Vilhena, Rondônia, Brazil
BVI YBDV Zračna luka Birdsville Birdsville, Queensland, Australija
BVK SLHJ Zračna luka Huacaraje Huacaraje, Bolivija
BVL SLBU Zračna luka Baures Baures, Bolivija
BVM SNBL Zračna luka Belmonte Belmonte, Bahia, Brazil
BVO KBVO Zračna luka Bartlesville Bartlesville, Oklahoma, SAD
BVP Zračna luka Bolovip Bolovip, Papua Nova Gvineja
BVR GVBR Zračna luka Esparadinha Esparadinha, Brava Island, Cape Verde
BVS SNVS Zračna luka Breves Breves, Pará, Brazil
BVU PABG Zračna luka Beluga (FAA: BLG) Beluga, Aljaska, SAD
BVW Zračna luka Batavia Downs Batavia Downs, Queensland, Australija
BVX KBVX Zračna luka Batesville Batesville, Arkansas, SAD
BVY KBVY Zračna luka Beverly Beverly, Massachusetts, SAD
BVZ YBYS Zračna luka Beverley Springs Beverley Springs, Zapadna Australija, Australija
BW
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BWA VNBW Zračna luka Bhairawa Bhairawa, Nepal
BWB YBWX Zračna luka Barrow Island Barrow Island, Zapadna Australija, Australija
BWC KBWC Zračna luka Brawley Brawley, Kalifornija, SAD
BWD KBWD Zračna luka Brownwood Regional Brownwood, Teksas, SAD
BWE EDVE Zračna luka Braunschweig-Wolfsburg Braunschweig, Donja Saska, Njemačka
BWF EGNL Letilište Barrow/Walney Island Barrow-in-Furness, Cumbria, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
BWG KBWG Zračna luka Bowling Green-Warren County Bowling Green, Kentucky, SAD
BWH WMKB RMAF Butterworth Butterworth, Penang, Malezija
BWI KBWI Zračna luka Baltimore-Washington Thurgood Marshall između Baltimore, Maryland i Washington, DC, SAD
BWJ Zračna luka Bawan Bawan, Papua Nova Gvineja
BWK LDSB Zračna luka Brač Bol, Hrvatska
BWL Zračna luka Earl Henry (FAA: 6OK6) Blackwell, Oklahoma, SAD
BWM KBPP Zračna luka Bowman (FAA: BPP) Bowman, North Dakota, SAD
BWN WBSB Zračna luka Brunei Bandar Seri Begawan, Brunei
BWO UWSB Zračna luka Balakovo Balakovo, Saratov Oblast, Rusija
BWP Zračna luka Bewani Bewani, Papua Nova Gvineja
BWQ YBRW Zračna luka Brewarrina Brewarrina, Novi Južni Wales, Australija
BWS Zračna luka Blaine (FAA: 4W6) Blaine, Washington, SAD
BWT YWYY Zračna luka Wynyard Burnie, Tasmania, Australija
BWU YSBK Zračna luka Bankstown Bankstown (pored Sydneya), Novi Južni Wales, Australija
BX
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BXA KBXA Letilište George R. Carr Memorial Bogalusa, Louisiana, SAD
BXB WASO Zračna luka Babo Babo, Zapadna Nova Gvineja, Indonezija
BXD WAKE Zračna luka Bade Bade, Indonezija
BXE GOTB Zračna luka Bakel Bakel, Senegal
BXG YBDG Zračna luka Bendigo Bendigo, Victoria, Australija
BXH UAAH Zračna luka Balkhash Balkhash, Kazakhstan
BXI DIBI Zračna luka Boundiali Boundiali, Obala Bjelokosti
BXJ Zračna luka Almaty-Burundai Almaty, Kazakhstan
BXK KBXK Zračna luka Buckeye Buckeye, Arizona, SAD
BXL Zračna luka Nanuya Lailai Nanuya Lailai, Fidži
BXM Zračna luka Batom Batom, Indonezija
BXN LTBV Zračna luka Bodrum-Imsik Bodrum, Turska
BXO LSZC Zračna luka Buochs Buochs, Švicarska
BXR OIKM Zračna luka Bam Bam, Iran
BXS Zračna luka Borrego Valley (FAA: L08) Borrego Springs, Kalifornija, SAD
BXT WRLC Zračna luka Bontang Bontang, Indonezija
BXU RPME Zračna luka Butuan Butuan (grad), Filipini
BXV BIBV Zračna luka Breiðdalsvík Breiðdalsvík, Island
BXX Zračna luka Borama Borama, Somalija
BXZ Zračna luka Bunsil Bunsil, Papua Nova Gvineja
BY
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BYA Zračna luka Boundary Boundary, Aljaska, SAD
BYB Zračna luka Dibba Dibba, Oman
BYC SLYA Zračna luka Yacuiba Yacuiba, Bolivija
BYD Zračna luka Beidah Beidah, Jemen
BYG KBYG Zračna luka Johnson County Buffalo, Wyoming, SAD
BYH KBYH Zračna luka Arkansas Blytheville, Arkansas, SAD
BYI KBYI Zračna luka Burley Burley, Idaho, SAD
BYK DIBK Zračna luka Bouaké Bouaké, Obala Bjelokosti
BYL Zračna luka Bella Yella Bella Yella, Liberija
BYM MUBY Zračna luka Carlos Manuel de Céspedes Bayamo, Kuba
BYN ZMBH Bayankhongor Zračna luka Bayankhongor, Mongolia
BYQ WALV Zračna luka Bunyu Bunyu, Kalimantan (Borneo), Indonezija
BYR EKLS Zračna luka Læsø Læsø, Danska
BYS KBYS Letilište Bicycle Lake Army (Fort Irwin) Barstow, Kalifornija, SAD
BYT EIBN Zračna luka Bantry Bantry, County Cork, Irska
BYU EDQD Zračna luka Bindlacher Berg Bayreuth, Bavaria, Njemačka
BYW Zračna luka Blakely Island (FAA: 38WA) Blakely Island, Washington, SAD
BYX Zračna luka Baniyala Baniyala, Sjeverni teritorij, Australija
BZ
Sadržaj: BA BB BC BD BE BF BG BH BI BJ BK BL BM BN BO BP BQ BR BS BT BU BV BW BX BY BZ Na vrh stranice
BZA MNBZ Zračna luka Bonanza Bonanza, RAAN, Nikaragva
BZB Zračna luka Bazaruto Island Bazaruto Island, Mozambik
BZC SBBZ Zračna luka Umberto Modiano Búzios, Rio de Janeiro, Brazil
BZD YBRN Zračna luka Balranald Balranald, New Južni Wales, Australija
BZE MZBZ Zračna luka Philip S. W. Goldson Ladyville (pored Belize Citya), Belize
BZG EPBY Zračna luka Bydgoszcz Ignacy Jan Paderewski Bydgoszcz, Poljska
BZI LTBF Zračna luka Balıkesir (Zračna luka Merkez) Balıkesir, Turska
BZK UUBP Zračna luka Briansk Briansk (Bryansk), Rusija
BZL VGBR Zračna luka Barisal Barisal, Bangladeš
BZN KBZN Zračna luka Gallatin Field Bozeman, Montana, SAD
BZO LIPB Zračna luka Bolzano Bolzano, Italija
BZP Zračna luka Bizant Bizant, Queensland, Australija
BZR LFMU Zračna luka Béziers Vias Béziers, Francuska
BZU FZKJ Zračna luka Buta Zega Buta Zega, Demokratska Republika Kongo
BZV FCBB Zračna luka Maya Maya Brazzaville, Republika Kongo
BZY LUBL Zračna luka Bălţi Bălţi, Moldova
BZZ EGVN RAF Brize Norton Oxfordshire, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo

Vanjske poveznice[uredi VE | uredi]