Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: D

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


D[uredi VE | uredi]

IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
DA
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DAA KDAA Letilište Davison Army Fort Belvoir, Virginia, SAD
DAB KDAB Zračna luka Daytona Beach Daytona Beach, Florida, SAD
DAC VGZR Zračna luka Shahjalal Dhaka, Bangladeš
DAD VVDN Zračna luka Da Nang Da Nang, Vijetnam
DAE VEDZ Zračna luka Daporijo Daporijo, Arunachal Pradesh, Indija
DAF Zračna luka Daup Daup, Papua Nova Gvineja
DAG KDAG Zračna luka Barstow-Daggett Daggett, Kalifornija, SAD
DAH Zračna luka Dathina Dathina, Jemen
DAJ Zračna luka Dauan Dauan, Queensland, Australija
DAK HEDK Zračna luka Dakhla Oasis Dakhla Oasis, Egipad
DAL KDAL Letilište Dallas Love Dallas, Teksas, SAD
DAM OSDI Zračna luka Damascus Damascus, Sirija
DAN KDAN Zračna luka Danville Danville, Virginia, SAD
DAP VNDL Zračna luka Darchula Darchula, Nepal
DAR HTDA Zračna luka Dar es Salaam Dar es Salaam, Tanzanija
DAT ZBDT Zračna luka Datong Datong, Shanxi, Kina
DAU AYDU Zračna luka Daru Daru, Zapadna Provincija, Papua Nova Gvineja
DAV MPDA Zračna luka Enrique Malek David, Chiriquí, Panama
DAX ZUDX Zračna luka Dachuan (Zračna luka Daxian) Dazhou, Sichuan, Kina
DAY KDAY Zračna luka James M. Cox Dayton, Ohio, SAD
DAZ OADZ Zračna luka Darwaz Darwaz, Badakhshan, Afganistan
DB
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DBA OPDB Zračna luka Dalbandin Dalbandin, Pakistan
DBD VEDB Zračna luka Dhanbad Dhanbad, Indija
DBM HADM Zračna luka Debre Marcos Debre Marcos, Etiopija
DBN KDBN Zračna luka W. H. 'Bud' Barron Dublin, Georgia, SAD
DBO YSDU Zračna luka Dubbo Dubbo, Novi Južni Wales, Australija
DBP Zračna luka Debepare Debepare, Papua Nova Gvineja
DBQ KDBQ Zračna luka Dubuque Dubuque, Iowa, SAD
DBS Zračna luka Dubois (FAA: U41) Dubois, Idaho, SAD
DBT HADT Zračna luka Debre Tabor Debre Tabor, Etiopija
DBV LDDU Zračna luka Dubrovnik Dubrovnik, Dubrovnik, Hrvatska
DBY YDAY Zračna luka Dalby Dalby, Queensland, Australija
DC
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DCA KDCA Zračna luka Ronald Reagan Washington Arlington County, Virginia (pored Washington, DC), SAD
DCF TDCF Zračna luka Cane Field Cane Field, Dominika
DCI LIED Zračna luka Rafsu Decimomannu Sardinija, Italija
DCK Zračna luka Dahl Creek Dahl Creek, Aljaska, SAD
DCM LFCK Zračna luka Castres-Mazamet Castres, Languedoc, Francuska
DCR KDCR Decatur Hi-Way Zračna luka (closed) Decatur, Indijana, SAD
DCT MYRD Zračna luka Duncan Town Duncan Town, Ragged Island, Bahami
DCU KDCU Zračna luka Pryor Field Decatur, Alabama, SAD
DD
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DDC KDDC Zračna luka Dodge City Dodge City, Kanzas, SAD
DDG ZYDD Zračna luka Dandong Dandong, Kina
DDI Zračna luka Daydream Island Resort Daydream Island Resort, Queensland, Australija
DDM Zračna luka Dodoima Dodoima, Papua Nova Gvineja
DDN YDLT Zračna luka Delta Downs Delta Downs, Queensland, Australija
DDP Zračna luka Dorado Beach Dorado, Portoriko
DDU OPDD Zračna luka Dadu Dadu, Pakistan
DE
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DEA OPDG Zračna luka Dera Ghazi Khan Dera Ghazi Khan, Pakistan
DEB LHDC Zračna luka Debrecen Debrecen, Hajdu-biharska, Mađarska
DEC KDEC Zračna luka Decatur Decatur, Illinois, SAD
DED VIDN Zračna luka Dehradun Dehradun, Uttarakhand, Indija
DEF OIAD Zrakoplovna baza Dezful Dezful, Iran
DEH KDEH Zračna luka Decorah Decorah, Iowa, SAD
DEI FSSD Zračna luka Denis Island Denis Island, Sejšeli
DEL VIDP Zračna luka Indira Gandhi Delhi, Indija
DEM HADD Zračna luka Dembidolo Dembidolo, Etiopija
DEN KDEN Zračna luka Denver (succeeded Zračna luka Stapleton) Denver, Colorado, SAD
DEP VADZ Zračna luka Deparizo Deparizo, Indija
DER Zračna luka Derim Derim, Papua Nova Gvineja
DES FSDR Zračna luka Desroches Desroches Island, Sejšeli
DET KDET Zračna luka Coleman A. Young Detroit, Michigan, SAD
DEZ OSDZ Zračna luka Deir ez-Zor (Al Jafrah Zračna luka) Deir ez-Zor (Deirezzor), Sirija
DF
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DFI KDFI Zračna luka Defiance Memorial Defiance, Ohio, SAD
DFP Zračna luka Drumduff Drumduff, Queensland, Australija
DFW KDFW Zračna luka Dallas-Fort Worth Dallas i Fort Worth, Teksas, SAD
DG
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DGA Zračna luka Dangriga Dangriga, Belize
DGC Zračna luka Degahbur Degahbur, Etiopija
DGE YMDG Zračna luka Mudgee Mudgee, Novi Južni Wales, Australija
DGL KDGL Zračna luka Douglas Douglas, Arizona, SAD
DGN KNDY Vojni pomorski centar Dahlgren (FAA: NDY) Dahlgren, Virginia, SAD
DGO MMDO Zračna luka General Guadalupe Victoria Durango, Durango, Meksiko
DGP EVDA Zračna luka Daugavpils Daugavpils, Latvija
DGR NZDA Zračna luka Dargaville Dargaville, Novi Zeland
DGT RPVD Zračna luka Sibulan (Dumaguete) Sibulan, Negros Oriental, Filipini
DGU DFOD Zračna luka Dedougou Dédougou, Burkina Faso
DGW KDGW Zračna luka Converse County Douglas, Wyoming, SAD
DGX EGDX RAF St Athan St Athan, Wales, Ujedinjeno Kraljevstvo
DH
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DHA OEDR Zračna luka Dhahran Dhahran, Saudijska Arabija
DHD YDRH Zračna luka Durham Downs Durham Downs, Queensland, Australija
DHF OMAM Zračna luka Al Dhafra Al Dhafra, Ujedinjeni Arapski Emirati
DHI VNDH Zračna luka Dhangarhi Dhangarhi, Nepal
DHL ODAL Zračna luka Dhala Dhala, Jemen
DHM VIGG Zračna luka Gaggal Kangra, Himachal Pradesh, Indija
DHN KDHN Zračna luka Dothan Dothan, Alabama, SAD
DHR EHKD Zračna luka De Kooy Den Helder, Nizozemska
DHT KDHT Zračna luka Dalhart Dalhart, Teksas, SAD
DI
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DIB VEMN Zračna luka Dibrugarh (Zračna luka Chabua) Dibrugarh, Indija
DIC WPDH Heliodrom City Dili, Istočni Timor
DIE FMNA Zračna luka Arrachart Antsiranana, Madagaskar
DIG ZPDQ Zračna luka Diqing Diqing, Yunnan, Kina
DIJ LFSD Zračna luka Dijon-Bourgogne Dijon, Francuska
DIK KDIK Zračna luka Theodore Roosevelt Dickinson, North Dakota, SAD
DIL WPDL Zračna luka Presidente Nicolau Lobato Dili, Istočni Timor (Timor-Leste)
DIM DIDK Zračna luka Dimbokro Dimbokro, Obala Bjelokosti
DIN VVDB Zračna luka Dien Bien Phu Dien Bien Phu, Vijetnam
DIO Heliodrom Diomede (FAA: DM2) Diomede, Aljaska, SAD
DIP DFED Zračna luka Diapaga Diapaga, Burkina Faso
DIQ SNDV Zračna luka Divinópolis Divinopolis, Minas Gerais, Brazil
DIR HADR Zračna luka Aba Tenna Dejazmach Yilma Dire Dawa, Etiopija
DIS FCPL Zračna luka Loubomo Loubomo, Republika Kongo
DIU Zračna luka Diu Diu, Indija
DIV DIDV Zračna luka Divo Divo, Obala Bjelokosti
DIY LTCC Zračna luka Diyarbakır Diyarbakır, Turska
DJ
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DJA DBBD Zračna luka Djougou Djougou, Benin
DJB WIPA Zračna luka Sultan Thaha (Zračna luka Sultan Taha Syarifudn) Jambi, Indonezija
DJE DTTJ Zračna luka Zarzis Djerba, Tunis
DJG DAAJ Zračna luka Tiska Djanet, Alžir
DJJ WAJJ Zračna luka Sentani Jayapura, Indonezija
DJM FCBD Zračna luka Djambala Djambala, Republika Kongo
DJN PABI Zračna luka Delta Junction (FAA: D66) Delta Junction, Aljaska, SAD
DJO DIDL Zračna luka Daloa Daloa, Obala Bjelokosti
DJR YDAJ Zračna luka Dajarra Dajarra, Queensland, Australija
DJU BIDV Zračna luka Djúpivogur Djúpivogur, Island
DK
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DKI YDKI Zračna luka Dunk Island Dunk Island, Queensland, Australija
DKK KDKK Zračna luka Dunkirk Dunkirk, Novi York, SAD
DKR GOOY Zračna luka Dakar-Yoff-Léopold Sédar Senghor Dakar, Senegal
DKS UODD Zračna luka Dikson Dikson, Rusija
DKV YDVR Zračna luka Docker River Docker River, Sjeverni teritorij, Australija
DL
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DLA FKKD Zračna luka Douala Douala, Kamerun
DLB Zračna luka Dalbertis Dalbertis, Papua Nova Gvineja
DLC ZYTL Zračna luka Dalian Zhoushuizi Dalian, Liaoning, Kina
DLD ENDI Zračna luka Dagali Geilo, Norveška
DLE LFGJ Zračna luka Dôle-Tavaux Dole, Francuska
DLF KDLF Vojna zrakoplovna baza Laughlin Del Rio, Teksas, SAD
DLG PADL Zračna luka Dillingham Dillingham, Aljaska, SAD
DLH KDLH Zračna luka Duluth Duluth, Minnesota, SAD
DLI VVDL Zračna luka Lien Khuong Dalat, Lam Dong, Vijetnam
DLK YDLK Zračna luka Dulkaninna Dulkaninna, Južni Australija, Australija
DLL KDLC Zračna luka Dillon County (FAA: DLC) Dillon, Južni Carolina, SAD
DLM LTBS Zračna luka Dalaman Muğla, Turska
DLN KDLN Zračna luka Dillon Dillon, Montana, SAD
DLP Zračna luka Disneyland Resort Paris Disneyland Resort Paris, Paris, Francuska
DLS KDLS Zračna luka Columbia Gorge (Zračna luka The Dalles ) The Dalles, Oregon, SAD
DLU ZPDL Zračna luka Dali Dali, Yunnan, Kina
DLV YDLV Zračna luka Delissaville Delissaville, Sjeverni teritorij, Australija
DLY NVVD Zračna luka Dillon's Bay Dillon's Bay, Erromango, Taféa, Vanuatu
DLZ ZMDZ Zračna luka Omnogobi Dalanzadgad, Mongolija
DM
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DMA KDMA Vojna zrakoplovna baza Davis Monthan Tucson, Arizona, SAD
DMB UADD Zračna luka Taraz (Zračna luka Zhambul) Taraz, Kazahstan
DMD YDMG Zračna luka Doomadgee Mission Doomadgee Mission, Queensland, Australija
DME UUDD Zračna luka Domodedovo Moscow, Rusija
DMK VTBD Zračna luka Don Mueang Don Muang, Bangkok, Tajland
DMM OEDF Zračna luka King Fahd Dhahran Dhahran (pored Dammama), Saudijska Arabija
DMN KDMN Zračna luka Deming Deming, Novi Meksiko, SAD
DMO KDMO Zračna luka Sedalia Memorial Sedalia, Missouri, SAD
DMR Zračna luka Dhamar Dhamar, Jemen
DMT SWDM Zračna luka Diamantino Diamantino, Mato Grosso, Brazil
DMU VEMR Zračna luka Dimapur Dimapur, Indija
DN
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DNA RODN Zrakoplovna bazaKadena Okinawa, Ryukyu Islands, Japan
DNB YDBR Zračna luka Dunbar Dunbar, Queensland, Australija
DNC Zračna luka Danane Danane, Obala Bjelokosti (Ivory Coast)
DND EGPN Zračna luka Dundee Dundee, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
DNF Zračna luka Martubah Derna, Libija
DNH ZLDH Zračna luka Dunhuang Dunhuang, Gansu, Kina
DNI HSWD Zračna luka Wad Medani Wad Medani, Sudan
DNK UKDD Zračna luka Dnipropetrovsk Dnipropetrovsk, Ukrajna
DNL KDNL Letilište Daniel Augusta, Georgia, SAD
DNM Zračna luka Denham Denham, Zapadna Australija, Australija
DNN KDNN Zračna luka Dalton Dalton, Georgia, SAD
DNO SWDN Zračna luka Dianopolis Dianopolis, Tocantins, Brazil
DNP VNDG Zračna luka Tulsipur (Zračna luka Dang) Dang, Nepal
DNQ YDLQ Zračna luka Deniliquin Deniliquin, Novi Južni Wales, Australija
DNR LFRD Zračna luka Dinard - Pleurtuit - Saint-Malo Dinard, Francuska
DNS KDNS Zračna luka Denison Denison, Iowa, SAD
DNU Zračna luka Dinangat Dinangat, Papua Nova Gvineja
DNV KDNV Zračna luka Vermilion County Danville, Illinois, SAD
DNX HSGG Zračna luka Galegu Dinder, Sudan
DNZ LTAY Zračna luka Çardak Denizli, Turska
DO
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DOA Zračna luka Doany Doany, Madagaskar
DOB WAPD Zračna luka Dobo Dobo, Wamar Island, Indonezija
DOC Zračna luka Dornoch Dornoch, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
DOD HTDO Zračna luka Dodoma Dodoma, Tanzanija
DOE Zračna luka Djumu Djumu (Djoemoe), Surinam
DOG HSDN Zračna luka Dongola Dongola, Sudan
DOH OTBD Zračna luka Doha Doha, Katar
DOI Zračna luka Doini Doini, Papua Nova Gvineja
DOK UKCC Zračna luka Donetsk Donetsk, Ukraina
DOL LFRG Zračna luka Deauville/Saint Gatien Deauville, Francuska
DOM TDPD Zračna luka Melville Hall Melville Hall (pored Roseaua), Dominica
DON Zračna luka Dos Lagunas Dos Lagunas, El Petén, Gvatemala
DOO Zračna luka Dorobisoro Dorobisoro, Papua Nova Gvineja
DOP VNDP Zračna luka Dolpa Dolpa, Nepal
DOR DFEE Zračna luka Dori Dori, Burkina Faso
DOS Zračna luka Dios Dios, Papua Nova Gvineja
DOT SADD Don Torcuato Zračna luka (closed) Buenos Aires, Argentina
DOU SSDO Zračna luka Dourados Dourados, Minas Gerais, Brazil
DOV KDOV Vojna zrakoplovna baza Dover Dover, Delaware, SAD
DOX YDRA Zračna luka Dongara Dongara, Zapadna Australija, Australija
DP
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DPA KDPA Zračna luka Dupage West Chicago, Illinois, SAD
DPE LFAB Zračna luka St-Aubin Dieppe, Francuska
DPG KDPG Letilište Michael Army Dugway Proving Ground, Utah, SAD
DPL RPMG Zračna luka Dipolog Dipolog City, Zamboanga del Norte, Filipini
DPO YDPO Zračna luka Devonport Devonport, Tasmania, Australija
DPS WADD Zračna luka Ngurah Rai Denpasar, Bali, Indonezija
DPU Zračna luka Dumpu Dumpu, Papua Nova Gvineja
DQ
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DQH PALP PistaAlpine (FAA: AK15) Deadhorse, Aljaska, SAD
DR
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DRA KDRA Zračna luka Desert Rock Mercury, Nevada, SAD
DRB YDBY Zračna luka Derby Derby, Zapadna Australija, Australija
DRC Zračna luka Dirico Dirico, Angola
DRD YDOR Zračna luka Dorunda Dorunda, Queensland, Australija
DRE KDRM Zračna luka Drummond Island (FAA: DRM) Drummond Island, Michigan, SAD
DRG PADE Zračna luka Deering (FAA: DEE) Deering, Aljaska, SAD
DRH Zračna luka Dabra Dabra, Indonezija
DRI KDRI Zračna luka Beauregard De Ridder, Louisiana, SAD
DRJ SMDA Zračna luka Drietabbetje Drietabbetje, Surinam
DRK MRDK Zračna luka Drake Bay Drake Bay, Kostarika
DRM Zračna luka Drama Drama, Grčka
DRN YDBI Zračna luka Dirranbandi Dirranbandi, Queensland, Australija
DRO KDRO Zračna luka Durango-La Plata County Durango, Colorado, SAD
DRR YDRI Zračna luka Durrie Durrie, Queensland, Australija
DRS EDDC Zračna luka Dresden Klotzsche Dresden, Njemačka
DRT KDRT Zračna luka Del Rio Del Rio, Teksas, SAD
DRU Zračna luka Drummond (FAA: M26) Drummond, Montana, SAD
DRW YPDN Zračna luka Darwin Darwin, Sjeverni teritorij, Australija
DS
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DSA EGCN Zračna luka Robin Hood Doncaster Shefield Doncaster, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
DSC FKKS Zračna luka Dschang Dschang, Kamerun
DSD TFFA Zračna luka Grande Anse Grande Anse, La Desirade, Gvadalupa
DSE HADC Zračna luka Combolcha Dessie / Kombolcha , Etiopija
DSG Zračna luka Dilasag Dilasag, Aurora , Filipini
DSI KDTS Zračna luka Destin-Fort Walton Beach (FAA: DTS) Destin, Florida, SAD
DSK OPDI Zračna luka Dera Ismail Khan Dera Ismail Khan, Pakistan
DSL Zračna luka Daru Daru, Sijera Leone
DSM KDSM Zračna luka Des Moines Des Moines, Iowa, SAD
DSN ZBDS Zračna luka Dongsheng Dongsheng, Kina
DSV KDSV Zračna luka Dansville Dansville, Novi York, SAD
DT
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DTA KDTA Zračna luka Delta Delta, Utah, SAD
DTD WALJ Zračna luka Datadawai Long Pahangai, West Kutai Regency, Istočni Kalimantan, Indonezija
DTE RPUD Zračna luka Bagasbas Daet, Camarines Norte, Filipini
DTH Zračna luka Death Valley Death Valley, SAD
DTL KDTL Zračna luka Detroit Lakes (Letilište Wething) Detroit Lakes, Minnesota, SAD
DTM EDLW Zračna luka Dortmund Dortmund, Sjeverna Rajna-Vestfalija, Njemačka
DTN KDTN Zračna luka Shreveport Downtown Shreveport, Louisiana, SAD
DTT Sve zračne luke Detroit, Michigan, SAD
DTW KDTW Zračna luka Detroit Metropolitan Wayne County Romulus (pored Detroita), Michigan, SAD
DU
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DUA KDUA Letilište Eaker Durant, Oklahoma, SAD
DUB EIDW Zračna luka Dublin Dublin, Irska
DUC KDUC Zračna luka Halliburton Duncan, Oklahoma, SAD
DUD NZDN Zračna luka Dunedin Dunedin, Otago, Novi Zeland
DUE FNDU Zračna luka Dundo Dundo, Angola
DUF Zračna luka Pine Island (FAA: 7NC2) Corolla, North Carolina, SAD
DUG KDUG Zračna luka Bisbee-Douglas Bisbee/Douglas, Arizona, SAD
DUJ KDUJ Zračna luka DuBois (bivša Zračna luka DuBois-Jefferson County) DuBois, Pennsylvania, SAD
DUK FADK Zračna luka Dukuduk Dukuduk, Južni Africa
DUM WIBD Zračna luka Pinang Kampai Dumai, Sumatra, Indonezija
DUN BGDU Zračna luka Dundas Dundas, Grenland
DUQ Zračna luka Duncan Duncan, Britanska Kolumbija, Kanada
DUR FALE Zračna luka King Shaka Durban, KwaZulu-Natal, Južna Afrika
DUS EDDL Zračna luka Düsseldorf Düsseldorf, Sjeverna Rajna-Vestfalija, Njemačka
DUT PADU Zračna luka Unalaska Unalaska, Aljaska, SAD
DV
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DVA LRDV Zračna luka Deva Deva, Rumunjska
DVL KDVL Zračna luka Devils Lake Devils Lake, Sjeverna Dakota, SAD
DVN KDVN Zračna luka Davenport Davenport, Iowa, SAD
DVO RPMD Zračna luka Francisco Bangoy Davao City, Filipini
DVP YDPD Zračna luka Davenport Downs Davenport Downs, Queensland, Australija
DVR Zračna luka Daly River Daly River, Sjeverni teritorij, Australija
DVT KDVT Zračna luka Phoenix Deer Valley Phoenix, Arizona, SAD
DW
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DWA FWDW Zračna luka Dwangwa Dwangwa, Malavi
DWB FMNO Zračna luka Soalala Soalala, Madagaskar
DWD OEDW Zračna luka Dawadmi Dawadmi, Saudijska Arabija
DWH KDWH Memorialna Zračna luka David Wayne Hooks Houston, Teksas, SAD
DWN Zračna luka Downtown (FAA: OK03) Oklahoma City, Oklahoma, SAD
DWS Zračna luka Walt Disney World Walt Disney World / Orlando, Florida, SAD
DX
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DXB OMDB Zračna luka Dubai Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati
DXD YDIX Zračna luka Dixie Dixie, Queensland, Australija
DXR KDXR Zračna luka Danbury Danbury, Connecticut, SAD
DY
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DYA YDYS Zračna luka Dysart Dysart, Queensland, Australija
DYG ZGDY Zračna luka Zhangjiajie (bivša Zračna luka Dayong) Zhangjiajie, Hunan, Kina
DYL KDYL Zračna luka Doylestown Doylestown, Pennsylvania, SAD
DYM Zračna luka Diamantina Lakes Diamantina Lakes, Queensland, Australija
DYR UHMA Zračna luka Ugolny Anadyr, Rusija
DYS KDYS Vojna zrakoplovna baza Dyess Abilene, Teksas, SAD
DYU UTDD Zračna luka Dushanbe Dushanbe, Tadžikistan
DYW Zračna luka Daly Waters Daly Waters, Sjeverni teritorij, Australija
DZ
Sadržaj: DA DB DC DD DE DF DG DH DI DJ DK DL DM DN DO DP DQ DR DS DT DU DV DW DX DY DZ Na vrh stranice


DZA FMCZ Zračna luka Dzaoudzi Pamandzi Dzaoudzi, Mayotte
DZI Zračna luka Codazzi Codazzi, Kolumbija
DZN UAKD Zračna luka Zhezkazgan Zhezkazgan, Kazahstan
DZO SUDU Zračna luka Santa Bernardina Durazno, Uruguaj
DZU ZUDZ Zračna luka Dazu Dazu, Kina

Izvori[uredi VE | uredi]