Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: J

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


J[uredi VE | uredi]

IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
JA
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JAA OAJL Zračna luka Jalalabad Jalalabad, Afganistan
JAB YJAB Zračna luka Jabiru Jabiru, Sjeverni teritorij, Australija
JAC KJAC Zračna luka Jackson Hole Jackson, Wyoming, SAD
JAD YPJT Zračna luka Jandakot Jandakot, Zapadna Australija, Australija
JAF VCCJ Zračna luka Kankesanturai Jaffna, Šri Lanka
JAG OPJA Zrakoplovna baza Jacobabad (Shahbaz Zrakoplovna baza) Jacobabad, Pakistan
JAH Zračna luka Agora Helipad Aubagne, Francuska
JAI VIJP Zračna luka Jaipur (Sanganer ) Jaipur / Sanganer, Indija
JAK MTJA Zračna luka Jacmel Jacmel, Haiti
JAL MMJA Zračna luka El Lencero Jalapa, Veracruz, Meksiko
JAM Zrakoplovna baza Bezmer Yambol (Jambol), Bugarska
JAN KJAN Zračna luka Jackson-Evers Jackson, Mississippi, SAD
JAQ Zračna luka Jacquinot Bay Jacquinot Bay, Papua Nova Gvineja
JAS KJAS Zračna luka Jasper County (Letilište Bell) Jasper, Teksas, SAD
JAT Zračna luka Jabot Jabat Island, Maršalovi Otoci
JAU SPJJ Zračna luka Francisco Carle Jauja, Peru
JAV BGJN Zračna luka Ilulissat Ilulissat, Grenland
JAX KJAX Zračna luka Jacksonville Jacksonville, Florida, SAD
JB
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JBP Heliodrom Commerce Business Park (FAA: 2CL0) Commerce, Kalifornija, SAD
JBR KJBR Zračna luka Jonesboro Jonesboro, Arkansas, SAD
JBT Hidro-baza Bethel (FAA: Z59) Bethel, Aljaska, SAD
JC
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JCA Heliodrom Croisette Cannes, Côte d'Azur, Francuska
JCB SSJA Zračna luka Joaçaba Joaçaba, Santa Catarina, Brazil
JCE Heliodrom Oakland Convention Center (FAA: CL41) Oakland, Kalifornija, SAD
JCH BGCH Heliodrom Qasigiannguit Qasigiannguit, Grenland
JCI KIXD Zrakoplovni centar New Century (FAA: IXD) Olathe, Kansas, SAD
JCK YJLC Zračna luka Julia Creek Julia Creek, Queensland, Australija
JCM SNJB Zračna luka Jacobina Jacobina, Bahia, Brazil
JCO Heliodrom Comino Comino, Malta
JCR SBEK Zračna luka Jacareacanga Jacareacanga, Pará, Brazil
JCT KJCT Zračna luka Kimble County Junction, Teksas, SAD
JCU GECT Heliodrom Ceuta Ceuta, Španjolska
JCY Zračna luka LBJ Ranch (FAA: 0TE7) Johnson City, Teksas, SAD
JD
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JDA KGCD Zračna luka Grant County (Ogilvie Field) (FAA: GCD) John Day, Oregon, SAD
JDB Zračna luka Dallas CBD Vertiport (Dallas Downtown Heliodrom) (FAA: 49T) Dallas, Teksas, SAD
JDF SBJF Zračna luka Francisco Alvares de Assis Juiz de Fora, Minas Gerais, Brazil
JDH VIJO Zračna luka Jodhpur Jodhpur, Rajasthan, Indija
JDM Heliodrom Miami Downtown (FAA: X48) Miami, Florida, SAD
JDN KJDN Zračna luka Jordan Jordan, Montana, SAD
JDO SBJU Zračna luka Cariri Juazeiro do Norte, Ceará, Brazil
JDP LFPI Heliodrom Paris - Issy-les-Moulineaux Issy-les-Moulineaux / Paris, Francuska
JDT Heliodrom Minneapolis Downtown Minneapolis, Minnesota, SAD
JDX Heliodrom Houston Central Business District Houston, Teksas, SAD
JDY Heliodrom Downey Downey, Kalifornija, SAD
JDZ ZSJD Zračna luka Jingdezhen Jingdezhen, Jiangxi, Kina
JE
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JED OEJN Zračna luka King Abdulaziz Jeddah, Saudijska Arabija
JEE MTJE Zračna luka Jérémie Jérémie, Haiti
JEF KJEF Memorialna zračna luka Jefferson City Jefferson City, Missouri, SAD
JEG BGAA Zračna luka Aasiaat Aasiaat, Grenland
JEJ Zračna luka Jeh Ailinglaplap Atoll, Maršalovi Otoci
JEM Heliodrom Emeryville Emeryville, Kalifornija, SAD
JEQ SNJK Zračna luka Jequié Jequié, Bahia, Brazil
JER EGJJ Zračna luka Jersey Jersey, Channel Islands, Ujedinjeno Kraljevstvo
JEV Heliodrom Évry Évry, Essonne, Francuska
JF
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JFK KJFK Zračna luka John F. Kennedy New York City, New York, SAD
JFM Heliodrom Fremantle Fremantle, Zapadna Australija, Australija
JFN KHZY Zračna luka Ashtabula County (FAA: HZY) Ashtabula, Ohio, SAD
JFR BGPT Zračna luka Paamiut Paamiut, Grenland
JG
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JGA VAJM Zračna luka Jamnagar Jamnagar, Gujurat, Indija
JGB Zračna luka Jagdalpur Jagdalpur, Indija
JGC Heliodrom Grand Canyon Grand Canyon, Arizona, SAD
JGE Zračna luka Geoje Geoje, Južna Koreja
JGL Heliodrom Galleria (FAA: 16GA) Marietta, Georgia, SAD
JGN ZLJQ Zračna luka Jiayuguan Jiayuguan, Kina
JGO BGGN Heliodrom Qeqertarsuaq Qeqertarsuaq, Grenland
JGP Heliodrom Greenway Plaza Houston, Teksas, SAD
JGQ Heliodrom Transco Tower Garage (FAA: TS31) Houston, Teksas, SAD
JGR BGGD Heliodrom Kangilinnguit (Heliodrom Grønnedal) Kangilinnguit (Grønnedal), Grenland
JGX Heliodrom Glendale Glendale, Kalifornija, SAD
JH
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JHB WMKJ Zračna luka Sultan Ismail Johor Bahru, Malezija
JHC Heliodrom Island Garden City, New York, SAD
JHE ESHH Heliodrom Hamnen Helsingborg, Švedska
JHG ZPJH Zračna luka Xishuangbanna Gasa Jinghong, Xishuangbanna, Yunnan, Kina
JHM PHJH Zračna luka Kapalua Lahaina, Hawaii, SAD
JHQ YSHR Zračna luka Shute Harbour Shute Harbour, Queensland, Australija
JHS BGSS Zračna luka Sisimiut Sisimiut, Grenland
JHW KJHW Zračna luka Chautauqua County-Jamestown Jamestown, New York, SAD
JI
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JIA SWJN Zračna luka Juina Juina, Mato Grosso, Brazil
JIB HDAM Zračna luka Ambouli Djibouti, Džibuti
JID Heliodrom Recreation and Conference Center (FAA: 9CA3) City of Industry, Kalifornija, SAD
JIJ HAJJ Zračna luka Jijiga Jijiga, Etiopija
JIK LGIK Zračna luka Ikaria Ikaria, Grčka
JIL ZYJL Zračna luka Ertaizi Jilin, Kina
JIM HAJM Zračna luka Aba Segud Jimma, Etiopija
JIP SEJI Zračna luka Jipijapa Jipijapa, Ekvador
JIN HUJI Zračna luka Jinja Jinja, Uganda
JIO Heliodrom Ontario Ontario, Kalifornija, SAD
JIR VNJI Zračna luka Jiri Jiri, Nepal
JIU ZSJJ Zračna luka Lushan Jiujiang, Jiangxi, Kina
JIW OPJI Zračna luka Jiwani Jiwani, Pakistan
JJ
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JJC MMJC Zračna luka Jorge Jiménez Cantú Atizapán de Zaragoza, Meksiko
JJI SPJI Zračna luka Juanjuí Juanjuí, Peru
JJN ZSQZ Zračna luka Quanzhou Jinjiang Jinjiang City, Quanzhou, Fujian, Kina
JJU BGJH Heliodrom Qaqortoq Qaqortoq, Grenland
JK
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JKG ESGJ Zračna luka Jönköping Jönköping, Švedska
JKH LGHI Zračna luka Chios Island Chios Island, Grčka
JKL [1] LGKY Zračna luka Kalymnos Kalymnos, Grčka
JKR VNJP Zračna luka Janakpur Janakpur, Nepal
JKT Sve zračne luke Zračna luka Jakarta, Java, Indonezija
JKV KJSO Cherokee County (FAA: JSO) Jacksonville, Teksas, SAD
JL
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JLA Zračna luka Quartz Creek Cooper Landing, Aljaska, SAD
JLB Heliodrom Long Beach Long Beach, Kalifornija, SAD
JLD ESML Heliodrom Landskrona Landskrona, Švedska
JLN KJLN Zračna luka Joplin Joplin, Missouri, SAD
JLO Zračna luka Jesolo Jesolo, Italija
JLP Zračna luka Juan-les-Pins Juan-les-Pins, Francuska
JLR VAJB Zračna luka Jabalpur Jabalpur, Madhya Pradesh, Indija
JLS Zračna luka Jales Jales, São Paulo, Brazil
JLX Heliodrom Los Angeles Union Station (FAA: 54L) Los Angeles, Kalifornija, SAD
JM
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JMB Zračna luka Jamba Jamba, Huíla, Angola
JMC KJMC Heliodrom Commodore Center Sausalito, Kalifornija, SAD
JMD Heliodrom Market Centre Dallas, Teksas, SAD
JMK LGMK Zračna luka Mykonos Island Mykonos Island, Grčka
JMM ESHM Heliodrom Malmö Harbour Malmö, Švedska
JMN Heliodrom Mankato Mankato, Minnesota, SAD
JMO VNJS Zračna luka Jomsom Jomsom, Nepal
JMS KJMS Zračna luka Jamestown Jamestown, North Dakota, SAD
JMU Zračna luka Jiamusi Jiamusi, Heilongjiang, Kina
JMY Heliodrom Mammy Yoko Freetown, Sijera Leone
JN
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JNA SNJN Zračna luka Januária Januária, Minas Gerais, Brazil
JNB FAJS Zračna luka OR Tambo Johannesburg, Gauteng, Južna Afrika
JNN BGNN Heliodrom Nanortalik Nanortalik, Grenland
JNG ZLJN Zračna luka Jining Jining, Shandong, Kina
JNI SAAJ Zračna luka Junín Junín, Buenos Aires, Argentina
JNP Heliodrom Newport Beach Newport Beach, Kalifornija, SAD
JNS BGNS Heliodrom Narsaq Narsaq, Grenland
JNU PAJN Zračna luka Juneau Juneau, Aljaska, SAD
JNX LGNX Zračna luka Naxos Island Naxos Island, Grčka
JNZ ZYJZ Zračna luka Jinzhou Jinzhou, Liaoning, Kina
JO
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JOE EFJO Zračna luka Joensuu Joensuu, Finska
JOG WIIJ Zračna luka Adisucipto Yogyakarta, Indonezija
JOH FAPJ Zračna luka Port Saint Johns Port Saint Johns, Južna Afrika
JOI SBJV Zračna luka Joinville (Kubatao ) Joinville, Santa Catarina, Brazil
JOK UWKJ Zračna luka Yoshkar-Ola Yoshkar-Ola, Rusija
JOL RPMJ Zračna luka Jolo Jolo, Sulu, Filipini
JOM HTNJ Zračna luka Njombe Njombe, Tanzanija
JON PJON Zračna luka Johnston Atoll Johnston Atoll, SAD Minor Outlying Islands
JOP Zračna luka Josephstaal Josephstaal, Papua Nova Gvineja
JOR Heliodrom Choc (FAA: 4CA5) Orange, Kalifornija, SAD
JOS DNJO Zračna luka Jos (Yakubu Gowon ) Jos, Nigerija
JOT KJOT Zračna luka Joliet Joliet, Illinois, SAD
JP
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JPA SBJP Zračna luka Presidente Castro Pinto João Pessoa, Paraíba, Brazil
JPD Heliodrom Pasadena Pasadena, Kalifornija, SAD
JPN KJPN Heliodrom Pentagon Army Washington, D.C., SAD
JPR SWJI Zračna luka Ji-Paraná Ji-Paraná, Rondônia, Brazil
JPU Heliodrom La Défense Paris, Francuska
JQ
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JQA BGUQ Zračna luka Qaarsut (Uummannaq ) Qaarsut / Uummannaq, Grenland
JQB MDJB Zračna luka La Isabela (Dr. Joaquin Balaguer Int'l) Santo Domingo, Dominikanska Republika
JQE MPJE Zračna luka Jaqué Jaqué, Panama
JR
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JRA KJRA Heliodrom West 30th Street New York City, New York, SAD
JRB KJRB Heliodrom Downtown Manhattan (Wall St. Heliodrom) New York City, New York, SAD
JRC Heliodrom Rochester Rochester, Minnesota, SAD
JRD Heliodrom Riverside Metro Center (FAA: CA81) Riverside, Kalifornija, SAD
JRE Heliodrom Istočni 60th Street New York City, New York, SAD
JRH VEJT Zračna luka Jorhat Jorhat, Indija
JRK BGAR Zračna luka Arsuk Arsuk, Grenland
JRN SWJU Zračna luka Juruena Juruena, Mato Grosso, Brazil
JRO HTKJ Zračna luka Kilimanjaro Kilimanjaro, Tanzanija
JRS OJJR Zračna luka Atarot (Jerusalem) Zračna luka Jerusalem, Izrael
JS
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JSA VIJR Zračna luka Jaisalmer Jaisalmer, Indija
JSD KJSD Heliodrom Sikorsky Stratford, Connecticut, SAD
JSG Heliodrom San Rafael San Rafael, Kalifornija, SAD
JSH LGST Zračna luka Sitia Public Sitia, Crete, Grčka
JSI LGSK Zračna luka Skiathos Island Skiathos Island, Grčka
JSK Heliodrom St. Cloud St. Cloud, Minnesota, SAD
JSL Heliodrom Steel Pier Taj Mahal (FAA: 28NJ) Atlantic City, New Jersey, SAD
JSM SAWS Zračna luka José de San Martín José de San Martín, Chubut, Argentina
JSN Heliodrom Sherman Oaks Community (FAA: CL80) Sherman Oaks, Kalifornija, SAD
JSO Heliodrom Södertälje Södertälje, Švedska
JSP Heliodrom Sogwipo Sogwipo (Seogwipo), Cheju (Jeju), Južna Koreja
JSR VGJR Zračna luka Jessore Jessore, Bangladeš
JSS Zračna luka Spetses Spetses, Grčka
JST KJST Zračna luka John Murtha Johnstown-Cambria County Johnstown, Pennsylvania, SAD
JSU BGMQ Zračna luka Maniitsoq Maniitsoq, Grenland
JSY LGSO Zračna luka Syros Island Syros Island, Grčka
JSZ Heliodrom Saint-Tropez Saint-Tropez, Francuska
JT
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JTI Zračna luka Jatai Jatai, Goiás, Brazil
JTO Heliodrom Thousand Oaks Thousand Oaks, Kalifornija, SAD
JTR LGSR Zračna luka Santorini Santorini, Thira, Grčka
JTY LGPL Zračna luka Astypalaia Astypalaia Island, Grčka
JU
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JUA SIZX Zračna luka Juara Juara, Mato Grosso, Brazil
JUB HSSJ Zračna luka Juba Juba, Sudan
JUI EDWJ Zračna luka Juist Juist, Donja Saska, Njemačka
JUJ SASJ Zračna luka Gobernador Horacio Guzmán San Salvador de Jujuy, Jujuy, Argentina
JUL SPJL Zračna luka Inca Manco Capac Juliaca, Peru
JUM VNJL Zračna luka Jumla Jumla, Nepal
JUN YJDA Zračna luka Jundah Jundah, Queensland, Australija
JUO Zračna luka Juradó Juradó, Kolumbija
JUR YJNB Zračna luka Jurien Bay Jurien Bay, Zapadna Australija, Australija
JUT MHJU Zračna luka Juticalpa Juticalpa, Honduras
JUV BGUK Zračna luka Upernavik Upernavik, Grenland
JUZ ZSJU Zračna luka Quzhou Quzhou, Zhejiang, Kina
JV
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JVA FMMK Zračna luka Ankavandra Ankavandra, Madagaskar
JVI Zračna luka Central Jersey (FAA: 47N) Manville, New Jersey, SAD
JVL KJVL Zračna luka Southern Wisconsin Janesville, Wisconsin, SAD
JW
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JWA FBJW Zračna luka Jwaneng Jwaneng, Bocvana
JWC Heliodrom Warner Center Plaza One (FAA: 96CA) Woodland Hills, Kalifornija, SAD
JWH Heliodrom Westchase Hilton (FAA: TS24) Houston, Teksas, SAD
JWN OITZ Zračna luka Zandžan Zandžan, Iran
JX
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JXN KJXN Zračna luka Jackson County (Reynolds Field) Zračna luka Jackson, Michigan, SAD
JY
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JYO KJYO Zračna luka Leesburg Leesburg, Virginia, SAD
JYR OIKJ Zračna luka Džiroft Džiroft, Iran
JYV EFJY Zračna luka Jyväskylä Jyväskylä, Finska
JZ
Sadržaj: JA JB JC JD JE JF JG JH JI JJ JK JL JM JN JO JP JQ JR JS JT JU JV JW JX JY JZ Na vrh stranice
JZH ZUJZ Zračna luka Jiuzhaigou Huanglong Songpan County, Sichuan, Kina

Izvori[uredi VE | uredi]