Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: K

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


K[uredi VE | uredi]

IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
KA
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KAA FLKS Zračna luka Kasama Kasama, Zambija
KAB FVKB Zračna luka Kariba Kariba, Zimbabve
KAC OSKL Zračna luka Kamishly Kamishly (Kameshli, Qamishli), Sirija
KAD DNKA Zračna luka Kaduna Kaduna, Nigerija
KAE PAFE Zračna luka Kake (FAA: AFE) Kake, Aljaska, SAD
KAF Zračna luka Karato Karato, Papua Nova Gvineja
KAG RKNN Zrakoplovna baza Gangneung Kangnung (Gangneung), Južna Koreja
KAI SYKA Zračna luka Kaieteur Kaieteur, Gvajana
KAJ EFKI Zračna luka Kajaani Kajaani, Finska
KAK Zračna luka Kar Kar, Papua Nova Gvineja
KAL PAKV Zračna luka Kaltag Kaltag, Aljaska, SAD
KAM ODKM Zračna luka Kamaran Kamaran, Jemen
KAN DNKN Zračna luka Mallam Aminu Kano Kano, Nigerija
KAO EFKS Zračna luka Kuusamo Kuusamo, Finska
KAP FZSK Zračna luka Kapanga Kapanga, Demokratska Republika Kongo
KAR SYKM Zračna luka Kamarang Kamarang, Gvajana
KAS FYKB Zračna luka Karasburg Karasburg, Namibija
KAT NZKT Zračna luka Kaitaia Kaitaia, Novi Zeland
KAU EFKA Zračna luka Kauhava Kauhava, Finska
KAV SVKA Zračna luka Kavanayén Kavanayén, Bolívar, Venezuela
KAW VYKT Zračna luka Kawthaung Kawthaung, Mjanma
KAX YKBR Zračna luka Kalbarri Kalbarri, Zapadna Australija, Australija
KAY NFNW Zračna luka Wakaya Island Wakaya Island, Fidži
KAZ WAMK Zračna luka Kao Kao, Halmahera, Sjeverni Maluku, Indonezija
KB
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KBA GFKB Zračna luka Kabala Kabala, Sijera Leone
KBC Zračna luka Birch Creek (FAA: Z91) Birch Creek, Aljaska, SAD
KBD Zračna luka Kimberley Downs Kimberley Downs, Zapadna Australija, Australija
KBE Hidro-baza Bell Island Hot Springs Bell Island, Aljaska, SAD
KBF Zračna luka Karubaga Karubaga, Indonezija
KBG HUKF Zračna luka Kabalega Falls Kabalega Falls, Uganda
KBH OPKL Zračna luka Kalat Kalat, Pakistan
KBI FKKB Zračna luka Kribi Kribi, Kamerun
KBJ YKCA Zračna luka Kings Canyon Kings Canyon, Sjeverni teritorij, Australija
KBL OAKB Zračna luka Kabul Kabul, Afganistan
KBM Zračna luka Kabwum Kabwum, Papua Nova Gvineja
KBN FZWT Zračna luka Tunta Kabinda, Demokratska Republika Kongo
KBO FZRM Zračna luka Kabalo Kabalo, Demokratska Republika Kongo
KBP UKBB Zračna luka Boryspil Kiev, Ukrajina
KBQ FWKG Zračna luka Kasungu Kasungu, Malavi
KBR WMKC Zračna luka Sultan Ismail Petra Kota Bharu, Kelantan, Malezija
KBS GFBO Zračna luka Bo Bo, Sijera Leone
KBT Zračna luka Kaben Maloelap Atoll, Maršalovi Otoci
KBU WRBK Zračna luka Setagen Kotabaru, Kalimantan, Indonezija
KBV VTSG Zračna luka Krabi Krabi, Tajland
KBW Hidro-baza Chignik Bay (FAA: Z78) Chignik, Aljaska, SAD.
KBX Zračna luka Kambuaya Kambuaya, Indonezija
KBY YKBY Zračna luka Streaky Bay Streaky Bay, Južni Australija, Australija
KBZ NZKI Zračna luka Kaikoura Kaikoura, Novi Zeland
KC
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KCA ZWKC Zračna luka Kuqa Kuqa, Xinjiang, Kina
KCB PistaTepoe Kasikasima, Surinam
KCC Hidro-baza Coffman Cove Coffman Cove, Aljaska, SAD
KCD Zračna luka Kamur Kamur, Indonezija
KCE YCSV Zračna luka Collinsville Collinsville, Queensland, Australija
KCF Zračna luka Kadanwari Kadanwari, Pakistan
KCG Chignik Fisheries (closed) Zračna luka Chignik, Aljaska, SAD.
KCH WBGG Zračna luka Kuching Kuching, Sarawak, Malezija
KCI Zračna luka Kon Kon, Indonezija
KCJ Zračna luka Komaio Komaio, Papua Nova Gvineja
KCK Fairfax (closed 1985) Zračna luka Kansas City, Kansas, SAD
KCL Zračna luka Chignik Lagoon (Chignik Flats ) Chignik Lagoon, Aljaska, SAD
KCM LTCN Zračna luka Kahramanmaras Kahramanmaras, Turska
KCN Hidro-baza Chernofski Harbor Chernofski Harbor, Aljaska, SAD
KCO LTBQ Pomorska zrakoplovna baza Cengiz Topel Kocaeli, Turska
KCP Zračna luka Kamenets-Podolskiy Kamenets-Podolskiy, Ukrajina
KCQ Zračna luka Chignik Lake (FAA: A79) Chignik Lake, Aljaska, SAD
KCR Zračna luka Colorado Creek Colorado Creek, Aljaska, SAD
KCS YKCS Zračna luka Kings Creek Kings Creek, Sjeverni teritorij, Australija
KCT VCCK Zračna luka Koggala Galle, Šri Lanka
KCU HUMI Zračna luka Masindi Masindi, Uganda
KCZ RJOK Zračna luka Kochi Ryoma Kochi, Japan
KD
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KDA GOGK Zračna luka Kolda North Kolda, Senegal
KDB YKBL Zračna luka Kambalda Kambalda, Zapadna Australija, Australija
KDC DBBK Zračna luka Kandi Kandi, Benin
KDD OPKH Zračna luka Khuzdar Khuzdar, Pakistan
KDE Zračna luka Koroba Koroba, Papua Nova Gvineja
KDF Zračna luka Kouba Kouba, Alžir
KDG Zračna luka Kardjali Kardjali, Bugarska
KDH OAKN Zračna luka Kandahar Kandahar, Afganistan
KDI WAWW Zračna luka Wolter Monginsidi Kendari, Indonezija
KDJ FOGJ Zračna luka Ville (Ndjolé) Ndjolé, Gabon
KDK PAKD Zračna luka Kodiak Kodiak, Aljaska, SAD
KDL EEKA Zračna luka Kärdla Kärdla, Hiiumaa, Estonija
KDM VRMT Zračna luka Kaadedhdhoo Kaadedhdhoo Island, Gaafu Dhaalu Atoll, Maldivi
KDN FOGE Zračna luka Ndende Ndende, Gabon
KDO VRMK Zračna luka Kadhdhoo Kadhdhoo Island, Laamu Atoll, Maldivi
KDP Zračna luka Kandep Kandep, Papua Nova Gvineja
KDQ Zračna luka Kamberatoro Kamberatoro, Papua Nova Gvineja
KDR Zračna luka Kandrian Kandrian, Papua Nova Gvineja
KDS Zračna luka Kamaran Downs Kamaran Downs, Queensland, Australija
KDT VTBK Zračna luka Kamphaeng Saen Nakhon Pathom, Tajland
KDU OPSD Zračna luka Skardu Skardu, Pakistan
KDV NFKD Zračna luka Vunisea (Kandavu ) Vunisea, Kadavu Island, Fidži
KE
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KEA Zračna luka Keisah Keisah, Indonezija
KEB Zračna luka Nanwalek (English Bay ) Nanwalek (English Bay), Aljaska, SAD
KEC FZQG Zračna luka Kasenga Kasenga, Demokratska Republika Kongo
KED GQNK Zračna luka Kaédi Kaédi, Mauritanija
KEE FCOK Zračna luka Kelle Kelle, Republika Kongo
KEF BIKF Zračna luka Keflavík Keflavík (pored Reykjavíka), Island
KEG Zračna luka Keglsugl Keglsugl, Papua Nova Gvineja
KEH Začna luka Kenmore (FAA: S60) Kenmore, Washington, SAD
KEI WAKP Zračna luka Kepi Kepi, Indonezija
KEJ UNEE Zračna luka Kemerovo Kemerovo, Kemerovo Oblast, Rusija
KEK Zračna luka Ekwok Ekwok, Aljaska, SAD
KEL EDHK Zračna luka Kiel Holtenau Kiel, Schleswig-Holstein, Njemačka
KEM EFKE Zračna luka Kemi-Tornio Kemi / Tornio, Finska
KEN GFKE Zračna luka Kenema Kenema, Sijera Leone
KEO DIOD Zračna luka Odienné Odienné, Obala Bjelokosti
KEP VNNG Zračna luka Nepalgunj (Mahendra ) Nepalgunj, Nepal
KEQ WASE Zračna luka Kebar Kebar, Indonezija
KER OIKK Zračna luka Kerman Kerman, Iran
KES CZEE Zračna luka Kelsey Kelsey, Manitoba, Kanada
KET VYKG Zračna luka Kengtung Kengtung, Mjanma
KEV EFHA Zračna luka Halli Kuorevesi, Finska
KEW Zračna luka Keewaywin (TC LID: CPV8) Keewaywin, Ontario, Kanada
KEX Zračna luka Kanabea Kanabea, Papua Nova Gvineja
KEY HKKR Zračna luka Kericho Kericho, Kenija
KEZ Zračna luka Ali Al Salem Ali Al Salem, Kuvajt
KF
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KFA GQNF Zračna luka Kiffa Kiffa, Mauritanija
KFG YKKG Zračna luka Kalkurung Daguragu / Kalkaringi, Sjeverni teritorij, Australija
KFP PAKF Zračna luka False Pass False Pass, Aljaska, SAD
KFS LTAL Zračna luka Kastamonu Kastamonu, Turska
KG
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KGA FZUA Zračna luka Kananga Kananga, Demokratska Republika Kongo
KGB Zračna luka Konge Konge, Papua Nova Gvineja
KGC YKSC Zračna luka Kingscote Kingscote, Južni Australija, Australija
KGD UMKK Zračna luka Khrabrovo Kaliningrad, Rusija
KGE AGKG Zračna luka Kagau Island Kagau Island, Salomonovi Otoci
KGF UAKK Zračna luka Sary-Arka Karaganda, Kazahstan
KGG GOTK Zračna luka Kédougou Kédougou, Senegal
KGH Zračna luka Yongai Yongai, Papua Nova Gvineja
KGI YPKG Zračna luka Kalgoorlie-Boulder Kalgoorlie, Zapadna Australija, Australija
KGJ FWKA Zračna luka Karonga Karonga, Malawi
KGK PAJZ Zračna luka Koliganek (FAA: JZZ) Koliganek, Aljaska, SAD
KGL HRYR Zračna luka Kigali (Kanombe ) Kigali, Ruanda
KGN FZOK Zračna luka Kasongo Lunda Kasongo Lunda, Demokratska Republika Kongo
KGO UKKG Zračna luka Kirovograd Kirovograd, Ukrajina
KGP USRK Zračna luka Kogalym Kogalym, Tyumen Oblast, Rusija
KGR Zračna luka Kulgera Kulgera, Sjeverni teritorij, Australija
KGS LGKO Zračna luka Kos Island Kos Island, Grčka
KGX Zračna luka Grayling Grayling, Aljaska, SAD
KGU WBKG Zračna luka Keningau Keningau, Sabah, Malezija
KGW Zračna luka Kagi Kagi, Papua Nova Gvineja
KGX Zračna luka Grayling Grayling, Aljaska, SAD
KGY YKRY Zračna luka Kingaroy Kingaroy, Queensland, Australija
KGZ Zračna luka Glacier Creek Glacier Creek, Aljaska, SAD
KH
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KHA OITH Zračna luka Piranšaher (Hane) Piranšaher, Iran
KHC UKFK Zračna luka Kerch (Voykovo ) Kerch, Ukrajina
KHD OICK Zračna luka Horamabad Horamabad, Iran
KHE Zračna luka Kherson Kherson, Ukrajina
KHG ZWSH Zračna luka Kashgar (Kashi ) Kashgar, Xinjiang, Kina
KHH RCKH Zračna luka Kaohsiung Kaohsiung, Tajvan
KHI OPKC Zračna luka Jinnah (Quaid-e-Azam Int'l) Karachi, Pakistan
KHJ EFKJ Zračna luka Kauhajoki Kauhajoki, Finska
KHK OIBQ Zračna luka Hark Hark, Iran
KHL VGKN Zračna luka Khulna Khulna, Bangladeš
KHM VYKI Zračna luka Khamti Khamti, Mjanma
KHN ZSCN Zračna luka Nanchang Changbei Nanchang, Jiangxi, Kina
KHO Zračna luka Khoka Moya Khoka Moya, Južna Afrika
KHR ZMHH Zračna luka Kharkhorin Kharkhorin, Mongolija
KHS OOKB Zračna luka Khasab Khasab, Oman
KHT OAKS Zračna luka Khost Khost, Afganistan
KHU Zračna luka Kremenchug Kremenchug, Ukrajina
KHV UHHH Zračna luka Khabarovsk Novy Khabarovsk, Rusija
KHW FBKR Zračna luka Khwai River Lodge Khwai River Lodge, Bocvana
KHY OITK Zračna luka Hoj Hoj, Iran
KHZ NTKA Zračna luka Kauehi Kauehi, Francuska Polinezija
KI
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KIA Zračna luka Kaiapit Kaiapit, Papua Nova Gvineja
KIB Hidro-baza Ivanof Bay Ivanof Bay, Aljaska, SAD
KIC KKIC Zračna luka Mesa Del Rey King City, Kalifornija, SAD
KID ESMK Zračna luka Kristianstad Kristianstad, Švedska
KIE AYKT Zračna luka Aropa Kieta, Bougainville Island, Papua Nova Gvineja
KIF Zračna luka Kingfisher Lake Kingfisher Lake, Ontario, Kanada
KIG Zračna luka Koinghaas Koinghaas, Južna Afrika
KIH OIBK Zračna luka Kiš Kiš, Iran
KII Zračna luka Kibuli Kibuli, Papua Nova Gvineja
KIJ RJSN Zračna luka Niigata Niigata, Japan
KIK ORKK Zračna luka Kirkuk Kirkuk, Irak
KIL Zračna luka Kilwa Kilwa, Demokratska Republika Kongo
KIM FAKM Zračna luka Kimberley Kimberley, Južna Afrika
KIN MKJP Zračna luka Norman Manley Kingston, Jamajka
KIO Zračna luka Kili (FAA: Q51) Kili Island, Maršalovi Otoci
KIP KCWC Zračna luka Kickapoo Downtown (FAA: CWC) Wichita Falls, Teksas, SAD
KIQ Zračna luka Kira Kira, Papua Nova Gvineja
KIR EIKY Zračna luka Kerry Tralee, County Kerry, Irska
KIS HKKI Zračna luka Kisumu Kisumu, Kenija
KIT LGKC Zračna luka Kithira Kithira, Grčka
KIU Zračna luka Kiunga Kiunga, Kenija
KIV LUKK Zračna luka Chisinau Chisinau, Moldova
KIW FLSO Zračna luka Eastdowns Kitwe, Zambija
KIX RJBB Zračna luka Kansai Osaka, Japan
KIY HTKI Zračna luka Kilwa Masoko Kilwa Masoko, Tanzanija
KIZ Zračna luka Kikinonda Kikinonda, Papua Nova Gvineja
KJ
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KJA UNKL Zračna luka Krasnoyarsk Yemelyanovo Krasnoyarsk, Rusija
KJK EBKT Zračna luka Kortrijk-Wevelgem Wevelgem, Belgija
KJP ROKR Zračna luka Kerama Kerama Islands, Okinawa, Japan
KJU Zračna luka Kamiraba Kamiraba, Papua Nova Gvineja
KK
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KKA PAKK Zračna luka Koyuk Alfred Adams Koyuk, Aljaska, SAD
KKB Hidro-baza Kitoi Bay Kitoi Bay, Aljaska, SAD
KKC VTUK Zračna luka Khon Kaen Khon Kaen, Tajland
KKD Zračna luka Kokoda Kokoda, Papua Nova Gvineja
KKE NZKK Zračna luka Bay of Islands (Kerikeri ) Kerikeri, Novi Zeland
KKG Zračna luka Konawaruk Konawaruk, Gvajana
KKH PADY Zračna luka Kongiganak (FAA: DUY) Kongiganak, Aljaska, SAD
KKI Hidro-baza Akiachak Akiachak, Aljaska, SAD
KKJ RJFR Zračna luka Kokura Kita Kyushu, Kyushu, Japan
KKK Zračna luka Kalakaket Creek (FAA: 1KC) Kalakaket Creek, Aljaska, SAD
KKL Hidro-baza Karluk Lake Karluk Lake, Aljaska, SAD
KKM VTBH Zračna luka Sa Pran Nak Lop Buri, Tajland
KKN ENKR Zračna luka Kirkenes , Høybuktmoen Kirkenes, Finnmark, Norveška
KKO NZKO Zračna luka Kaikohe Kaikohe, Novi Zeland
KKP YKLB Zračna luka Koolburra Koolburra, Queensland, Australija
KKR NTGK Zračna luka Kaukura Atoll Kaukura Atoll, Francuska Polinezija
KKT Zračna luka Kentland (FAA: 50I) Kentland, Indijana, SAD
KKU Zračna luka Ekuk Ekuk, Aljaska, SAD
KKW FZCA Zračna luka Kikwit Kikwit, Demokratska Republika Kongo
KKX RJKI Zračna luka Kikaiga Shima Kikaiga Shima, Kikai-Shima Island, Japan
KKY EIKL Zračna luka Kilkenny Kilkenny, Leinster, Irska
KKZ VDKK Zračna luka Koh Kong Koh Kong, Provincija Koh Kong, Kambodža
KL
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KLA HUKC Zračna luka Kampala Kampala, Uganda
KLB FLKL Zračna luka Kalabo Kalabo, Zambija
KLC GOOK Zračna luka Kaolack Kaolack, Senegal
KLD UUEM Zrakoplovna baza Migalovo Tver Oblast, Rusija
KLE FKKH Zračna luka Kaélé Kaélé, Kamerun
KLF UUBC Zračna luka Grabtsevo Kaluga, Rusija
KLG PALG Zračna luka Kalskag Kalskag, Aljaska, SAD
KLH VAKP Zračna luka Kolhapur Kolhapur, Indija
KLI FZFP Zračna luka Kota Koli Kota Koli, Demokratska Republika Kongo
KLJ EYKL Zračna luka Klaipeda Klaipeda, Litva
KLK HKFG Zračna luka Kalokol Kalokol, Kenija
KLL Zračna luka Levelock (FAA: 9Z8) Levelock, Aljaska, SAD
KLN PALB Zračna luka Larsen Bay (FAA: 2A3) Larsen Bay, Aljaska, SAD
KLO RPVK Zračna luka Kalibo Kalibo, Aklan, Filipini
KLQ WIPV Zračna luka Keluang Keluang, Indonezija
KLR ESMQ Zračna luka Kalmar Kalmar, Švedska
KLS KKLS Zračna luka Southwest Washington Kelso, Washington, SAD
KLU LOWK Zračna luka Klagenfurt Klagenfurt, Austrija
KLV LKKV Zračna luka Karlovy Vary Karlovy Vary, Češka
KLW PAKW Zračna luka Klawock (FAA: AKW) Klawock, Aljaska, SAD
KLX LGKL Zračna luka Kalamata Kalamata, Grčka
KLY FZOD Zračna luka Kalima (Kinkungwa , Kakungwa ) Kalima, Demokratska Republika Kongo
KLZ FAKZ Zračna luka Kleinzee Kleinzee, Južna Afrika
KM
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KMA AYKM Zračna luka Kerema Kerema, Papua Nova Gvineja
KMB Zračna luka Koinambe Koinambe, Papua Nova Gvineja
KMC OEKK Zračna luka King Khaled Military City King Khaled Military City, Saudijska Arabija
KMD Zračna luka Mandji Mandji, Gabon
KME HRZA Zračna luka Cyangugu Kamembe, Ruanda
KMF Kamina Kamina, Papua Nova Gvineja
KMG ZPPP Zračna luka Kunming Wujiaba Kunming, Yunnan, Kina
KMH FAKU Zračna luka Johan Pienaar Kuruman, Južna Afrika
KMI RJFM Zračna luka Miyazaki Miyazaki, Miyazaki Prefecture, Japan
KMJ RJFT Zračna luka Kumamoto Mashiki, Kumamoto Prefecture, Japan
KMK FCPA Zračna luka Makabana Makabana, Republika Kongo
KML YKML Zračna luka Kamileroi Kamileroi, Queensland, Australija
KMM Zračna luka Kimam Kimam, Indonezija
KMN FZSA Zrakoplovna baza Kamina Kamina, Demokratska Republika Kongo
KMO PAMB Zračna luka Manokotak (FAA: MBA) Manokotak, Aljaska, SAD
KMP FYKT Zračna luka Keetmanshoop Keetmanshoop, Namibia
KMQ RJNK Zračna luka Komatsu (Kanazawa) Komatsu, Ishikawa, Japan
KMR Zračna luka Karimui Karimui, Papua Nova Gvineja
KMS DGSI Zračna luka Kumasi Kumasi, Gana
KMT Zračna luka Kampot Kampot, Kampot Province, Kambodža
KMU HCMK Zračna luka Kisimayu Kisimayu, Somalija
KMV VYKL Zračna luka Kalemyo Kalemyo, Mjanma
KMW UUBA Zračna luka Kostroma Kostroma, Rusija
KMX OEKM Zrakoplovna baza King Khaled Khamis Mushait, Saudijska Arabija
KMY Hidro-baza Moser Bay Moser Bay, Kodiak Island Borough, Aljaska, SAD
KMZ FLKO Zračna luka Kaoma Kaoma, Zambija
KN
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KNA SCVM Zračna luka Viña del Mar Viña del Mar, Čile
KNB KKNB Zračna luka Kanab Kanab, Utah, SAD
KNC ZSJA Zračna luka Jinggangshan Ji'an, Jiangxi, Kina
KND FZOA Zračna luka Kindu Kindu, Demokratska Republika Kongo
KNE Zračna luka Kanainj Kanainj, Papua Nova Gvineja
KNF EGYM Zračna luka RAF Marham Marham, Norfolk, Istočna Anglia, Ujedinjeno Kraljevstvo
KNG WASK Zračna luka Kaimana Kaimana, Papua, Indonezija
KNH RCBS Zračna luka Kinmen Kinmen, Tajvan
KNI YKNG Zračna luka Katanning Katanning, Zapadna Australija, Australija
KNJ FCBK Zračna luka Kindamba Kindamba, Republika Kongo
KNK PFKK Zračna luka Kokhanok (FAA: 9K2) Kokhanok, Aljaska, SAD
KNL Zračna luka Kelanoa Kelanoa, Papua Nova Gvineja
KNM FZTK Zračna luka Kaniama Kaniama, Demokratska Republika Kongo
KNN GUXN Zračna luka Kankan (Diankana ) Kankan, Gvineja
KNO EBKW Zračna luka Westkapelle Knokke-Heist, Belgija
KNP FNCP Zračna luka Capanda Capanda, Angola
KNQ NWWD Zračna luka Koné Koné, Nova Kaledonija
KNR OIBJ Zračna luka Džam Bandar Kangan, Iran
KNS YKII Zračna luka King Island Currie, Tasmania, Australija
KNT KTKX Zračna luka Kennett Memorial (FAA: TKX) Kennett, Missouri, SAD
KNU VIKA Zračna luka Kanpur Kanpur, Uttar Pradesh, Indija
KNW PANW Zračna luka New Stuyahok New Stuyahok, Aljaska, SAD
KNX YPKU Zračna luka Kununurra Kununurra, Zapadna Australija, Australija
KNZ GAKA Zračna luka Kéniéba Kéniéba, Mali
KO
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KOA PHKO Zračna luka Kona Kailua / Kona, Hawaii, SAD
KOB FKKM Zračna luka Foumban (Koutaba ) Koutaba, Kamerun
KOC NWWK Zračna luka Koumac Koumac, Nova Kaledonija
KOD Zračna luka Kotabangun Kotabangun, Indonezija
KOE WATT Zračna luka Eltari Kupang, Istočni Nusa Tenggara, Indonezija
KOF FAKP Zračna luka Komatipoort Komatipoort, Južna Afrika
KOG VLKG Zračna luka Khong Khong, Laos
KOH YKLA Zračna luka Koolatah Koolatah, Queensland, Australija
KOI EGPA Zračna luka Kirkwall Kirkwall, Orkney Islands, Ujedinjeno Kraljevstvo
KOJ RJFK Zračna luka Kagoshima Kagoshima, Japan
KOK EFKK Zračna luka Kokkola-Pietarsaari Kokkola / Jakobstad, Finska
KOL Zračna luka Koumala Koumala, Srednjoafrička Republika
KOM Zračna luka Komo-Manda Komo-Manda, Papua Nova Gvineja
KON Zračna luka Kontum Kontum, Vijetnam
KOO FZRQ Zračna luka Kongolo Kongolo, Demokratska Republika Kongo
KOP VTUW Zračna luka Nakhon Phanom Nakhon Phanom, Tajland
KOQ Zračna luka Koethen Koethen, Njemačka
KOR Zračna luka Kokoro Kokoro, Papua Nova Gvineja
KOS VDSV Zračna luka Sihanoukville ((Kompong Som) Sihanoukville, Kambodža
KOT PFKO Zračna luka Kotlik (FAA: 2A9) Kotlik, Aljaska, SAD
KOU FOGK Zračna luka Koulamoutou Koulamoutou, Gabon
KOV UACK Zračna luka Kokshetau Kokshetau, Kazahstan
KOW ZSGZ Zračna luka Ganzhou Huangjin Ganzhou, Jiangxi, Kina
KOX WABN Zračna luka Kokonao Kokonao, Indonezija
KOY Hidro-baza Olga Bay Olga Bay, Kodiak Island Borough, Aljaska, SAD
KOZ Zračna luka Ouzinkie (FAA: 4K5) Ouzinkie, Aljaska, SAD
KP
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KPA Zračna luka Kopiago Kopiago, Papua Nova Gvineja
KPB Hidro-baza Point Baker Point Baker, Aljaska, SAD
KPC PAPC Letilište obalne straže Port Clarence Port Clarence, Aljaska, SAD
KPE Zračna luka Yapsiei Yapsiei, Papua Nova Gvineja
KPF Zračna luka Kondubol Kondubol, Papua Nova Gvineja
KPG Zračna luka Kurupung Kurupung, Gvajana
KPH Hidro-baza Pauloff Harbor Sanak Island, Aljaska, SAD
KPI WBGP Zračna luka Kapit Kapit, Sarawak, Malezija
KPL Zračna luka Kapal Kapal, Papua Nova Gvineja
KPM Zračna luka Kompiam Kompiam, Papua Nova Gvineja
KPN PAKI Zračna luka Kipnuk (FAA: IIK) Kipnuk, Aljaska, SAD
KPO RKTH Zračna luka Pohang Pohang, Južna Koreja
KPP YKPR Zračna luka Kalpowar Kalpowar, Queensland, Australija
KPR Hidro-baza Port Williams Port Williams, Kodiak Island Borough, Aljaska, SAD
KPS YKMP Zračna luka Kempsey Kempsey, Novi Južni Wales, Australija
KPT Zračna luka Jackpot (Hayden Field) (FAA: 06U) Jackpot, Nevada, SAD
KPV PAPE Zračna luka Perryville (FAA: PEV) Perryville, Aljaska, SAD
KPY Hidro-baza Port Bailey Port Bailey, Kodiak Island Borough, Aljaska, SAD
KQ
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KQA Hidro-baza Akutan Akutan, Aljaska, SAD
KQB Zračna luka Koonibba Koonibba, Južna Australija, Australija
KQL Zračna luka Kol Kol, Papua Nova Gvineja
KR
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KRA YKER Zračna luka Kerang Kerang, Victoria, Australija
KRB YKMB Zračna luka Karumba Karumba, Queensland, Australija
KRC WIPH Zračna luka Kerinci Kerinci, Indonezija
KRD Zračna luka Kurundi Kurundi, Sjeverni teritorij, Australija
KRE HBBO Zračna luka Kirundo Kirundo, Burundi
KRF ESNK Zračna luka Kramfors-Sollefteå Kramfors / Sollefteå, Švedska
KRG SYKS Zračna luka Karasabai Karasabai, Gvajana
KRH EGKR Zračna luka Redhill Redhill, Surrey, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
KRI AYKK Zračna luka Kikori Kikori, Papua Nova Gvineja
KRJ Zračna luka Karawari Karawari, Papua Nova Gvineja
KRK EPKK Zračna luka John Paul II (Balice ) Kraków / Balice, Poljska
KRL ZWKL Zračna luka Korla Korla, Xinjiang, Kina
KRM SYKR Zračna luka Karanambo Karanambo, Gvajana
KRN ESNQ Zračna luka Kiruna Kiruna, Švedska
KRO USUU Zračna luka Kurgan Kurgan, Rusija
KRP EKKA Zračna luka Karup Karup, Danska
KRQ UKCK Zračna luka Kramatorsk Kramatorsk, Donetsk Oblast, Ukrajina
KRR URKK Zračna luka Pashkovsky Krasnodar, Rusija
KRS ENCN Zračna luka Kristiansand , Kjevik Kristiansand, Vest-Agder, Norveška
KRT HSSS Zračna luka Khartoum Khartoum, Sudan
KRU Zračna luka Kerau Kerau, Papua Nova Gvineja
KRV Zračna luka Kerio Valley Kerio Valley, Kenija
KRW UTAK Zračna luka Turkmenbashi Turkmenbashi, Turkmenistan
KRX Zračna luka Kar Kar Kar Kar, Papua Nova Gvineja
KRY ZWKM Zračna luka Karamay Karamay, Xinjiang, Kina
KRZ FZBT Zračna luka Kiri (Basango Mboliasa ) Kiri, Demokratska Republika Kongo
KS
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KSA PTSA Zračna luka Kosrae (FAA: TTK) Kosrae, Savezne Države Mikronezije
KSB Zračna luka Kasanombe Kasanombe, Papua Nova Gvineja
KSC LZKZ Zračna luka Košice (Barca ) Košice, Slovačka
KSD ESOK Zračna luka Karlstad Karlstad, Švedska
KSE HUKS Zračna luka Kasese Kasese, Uganda
KSF EDVK Zračna luka Kassel Calden Kassel, Hesse, Njemačka
KSG Zračna luka Kisengan Kisengan, Papua Nova Gvineja
KSH OICC Zračna luka Šahid Ašrafi Isfahani (Kermanšah) Kermanšah, Iran
KSI GUKU Zračna luka Kissidougou Kissidougou, Gvineja
KSJ LGKS Zračna luka Kasos Island Kasos Island, Grčka
KSK ESKK Zračna luka Karlskoga Karlskoga, Švedska
KSL HSKA Zračna luka Kassala Kassala, Sudan
KSM PASM Zračna luka St. Mary's St. Mary's, Aljaska, SAD
KSN UAUU Zračna luka Kostanay (Narimanovka ) Kostanay, Kazahstan
KSO LGKA Zračna luka Aristotelis Kastoria, Grčka
KSP Zračna luka Kosipe Kosipe, Papua Nova Gvineja
KSQ UTSL Zračna luka Karshi / Zrakoplovna baza Karshi-Khanabad Karshi, Uzbekistan
KSS GASK Zračna luka Sikasso Sikasso, Mali
KST HSKI Zračna luka Kosti Kosti, Sudan
KSU ENKB Zračna luka Kristiansund , Kvernberget Kristiansund, Norveška
KSV YSPV Zračna luka Springvale Springvale, Queensland, Australija
KSW LLKS Zračna luka Kiryat Shmona (Qiryat Shemona ) Kiryat Shmona (Qiryat Shemona), Izrael
KSX Zračna luka Yasuru Yasuru, Papua Nova Gvineja
KSY LTCF Zračna luka Kars Kars, Turska
KSZ ULKK Zračna luka Kotlas Kotlas, Arkhangelsk Oblast, Rusija
KT
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KTA YPKA Zračna luka Karratha Karratha / Dampier, Zapadna Australija, Australija
KTB Hidro-baza Thorne Bay Thorne Bay, Aljaska, SAD
KTC Zračna luka Katiola Katiola, Obala Bjelokosti
KTD RORK Zračna luka Kitadaito Kitadaito, Okinawa Prefecture, Japan
KTE WMKE Zračna luka Kerteh Kerteh, Terengganu, Malezija
KTF NZTK Zračna luka Takaka Takaka, Novi Zeland
KTG WIOK Zračna luka Rahadi Usman (Ketapang ) Ketapang, West Kalimantan, Indonezija
KTH Hidro-baza Tikchik Lodge (FAA: AK56) Tikchik, Aljaska, SAD
KTI VDKT Zračna luka Kratie Kratié, Kambodža
KTK Zračna luka Kanua Kanua, Papua Nova Gvineja
KTL HKKT Zračna luka Kitale Kitale, Kenija
KTM VNKT Zračna luka Tribhuvan Kathmandu, Nepal
KTN PAKT Zračna luka Ketchikan Ketchikan, Aljaska, SAD
KTO SYKT Zračna luka Kato Kato, Gvajana
KTP MKTP Zračna luka Tinson Pen Kingston, Jamaica, Jamajka
KTQ EFIT Zračna luka Kitee Kitee, Finska
KTR YPTN Zračna luka Tindal Katherine, Sjeverni teritorij, Australija
KTS PFKT Zračna luka Brevig Mission Brevig Mission, Aljaska, SAD
KTT EFKT Zračna luka Kittilä Kittilä, Finska
KTU VIKO Zračna luka Kota Kota, Indija
KTV SVKM Zračna luka Kamarata Kamarata, Bolívar, Venezuela
KTW EPKT Zračna luka Katowice (Pyrzowice ) Katowice / Pyrzowice, Poljska
KTX GAKO Zračna luka Koutiala Koutiala, Mali
KU
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KUA WMKD Zračna luka Sultan Haji Ahmad Shah (RMAF Kuantan) Kuantan, Pahang, Malezija
KUC NGKT Zračna luka Kuria Kuria, Kiribati
KUD WBKT Zračna luka Kudat Kudat, Sabah, Malezija
KUE AGKU Zračna luka Kukundu Kolombangara Island, Zapadna Provincija (Salomonovi Otoci), Salomonovi Otoci
KUF UWWW Zračna luka Kurumoch (Samara ) Samara, Rusija
KUG YKUB Zračna luka Kubin Kubin, Moa Island, Queensland, Australija
KUH RJCK Zračna luka Kushiro Kushiro, Hokkaidō, Japan
KUI Zračna luka Kawau Island Kawau Island, Novi Zeland
KUJ Zračna luka Kushimoto Kushimoto, Honshū, Japan
KUK PFKA Zračna luka Kasigluk (FAA: Z09) Kasigluk, Aljaska, SAD
KUL WMKK Zračna luka Kuala Lumpur Sepang (pored Kuala Lumpura), Malezija
KUM RJFC Zračna luka Yakushima Yakushima, Kagoshima Prefecture, Japan
KUN EYKA Zračna luka Kaunas Kaunas, Litva
KUO EFKU Zračna luka Kuopio Kuopio / Siilinjärvi, Finska
KUP Zračna luka Kupiano Kupiano, Papua Nova Gvineja
KUQ Zračna luka Kuri Kuri, Papua Nova Gvineja
KUR OARZ Zračna luka Razer Kron Monjan (Karanomunjan), Afganistan
KUS BGKK Zračna luka Kulusuk Kulusuk, Grenland
KUT UGKO Zračna luka Kopitnari (Kutaisi ) Kutaisi, Imereti, Gruzija
KUU VIBR Zračna luka Bhuntar (Kullu ) Kullu / Bhuntar, Himachal Pradesh, Indija
KUV RKJK Zračna luka Gunsan Gunsan, Južna Koreja
KV
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KVA LGKV Zračna luka Kavala , "Megas Alexandros" Kavala, Grčka
KVB ESGR Zračna luka Skövde Skövde, Švedska
KVC PAVC Zračna luka King Cove King Cove, Aljaska, SAD
KVD UBBG Zračna luka Gyandzha Gyandzha, Azerbajdžan
KVE Zračna luka Kitava Kitava, Papua Nova Gvineja
KVG AYKV Zračna luka Kavieng Kavieng, New Irska Province, Papua Nova Gvineja
KVK ULMK Zračna luka Kirovsk (Khibiny ) Kirovsk / Apatity, Murmansk Oblast, Rusija
KVL PAVL Zračna luka Kivalina Kivalina, Aljaska, SAD
KVU Zračna luka Korolevu Korolevu, Viti Levu, Fidži
KVX USKK Zračna luka Pobedilovo (Kirov ) Kirov, Kirov Oblast, Rusija
KW
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KWA PKWA Letilište Bucholz Army Kwajalein, Maršalovi Otoci
KWB Zračna luka Karimunjawa Karimunjawa, Indonezija
KWE ZUGY Zračna luka Guiyang Longdongbao Guiyang, Guizhou, Kina
KWF Hidro-baza Waterfall Waterfall, Aljaska, SAD
KWG UKDR Zračna luka Lozovatka Kryvyi Rih (Krivoy Rog), Ukrajina
KWH OAHN Zračna luka Khwahan Khwahan, Afganistan
KWI OKBK Zračna luka Kuwait Kuwait City, Kuwait
KWJ RKJJ Zračna luka Gwangju Gwangju (Kwangju), Južna Koreja
KWK Hidro-baza Kwigillingok Kwigillingok, Aljaska, SAD
KWL ZGKL Zračna luka Guilin Liangjiang Guilin, Guangxi, Kina
KWM YKOW Zračna luka Kowanyama Kowanyama, Queensland, Australija
KWN PAQH Zračna luka Quinhagak (FAA: AQH) Quinhagak, Aljaska, SAD
KWO Zračna luka Kawito Kawito, Papua Nova Gvineja
KWP Hidro-baza West Point Village West Point, Kodiak Island Borough, Aljaska, SAD
KWR Zračna luka Kwai Harbour Kwai Harbour, Salomonovi Otoci
KWS Zračna luka Kwailabesi Kwailabesi, Salomonovi Otoci
KWT PFKW Zračna luka Kwethluk Kwethluk, Aljaska, SAD
KWV Zračna luka Kurwina Kurwina, Papua Nova Gvineja
KWX Zračna luka Kiwai Island Kiwai Island, Papua Nova Gvineja
KWY Zračna luka Kiwayu Kiwayu, Kenija
KWZ FZQM Zračna luka Kolwezi Kolwezi, Lualaba Province, Demokratska Republika Kongo
KX
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KXA Hidro-baza Kasaan Kasaan, Aljaska, SAD
KXE FAKD Zračna luka Klerksdorp (P.C. Pelser ) Klerksdorp, Južna Afrika
KXF NFNO Zračna luka Koro Koro Island, Fidži
KXK UHKK Zračna luka Khurba Komsomolsk-na-Amur, Khabarovsk Krai, Rusija
KXR Zračna luka Karoola Karoola, Papua Nova Gvineja
KY
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KYA LTAN Zračna luka Konya Konya, Turska
KYD RCLY Zračna luka Lanyu Orchid Island, Taitung County, Tajvan
KYE OLKA Zrakoplovna baza Rene Mouawad (Kleyate ) Kleyate / Tripoli, Libanon
KYF YYLR Zračna luka Yeelirrie Yeelirrie, Zapadna Australija, Australija
KYI YYTA Zračna luka Yalata Mission Yalata Mission, Južni Australija, Australija
KYK PAKY Zračna luka Karluk Karluk, Aljaska, SAD
KYN Zračna luka Milton Keynes Milton Keynes, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
KYP VYKP Zračna luka Kyaukpyu Kyaukpyu, Mjanma
KYS GAKY Zračna luka Kayes (Dag Dag ) Kayes, Mali
KYT VYKU Zračna luka Kyauktaw Kyauktaw, Mjanma
KYU PFKU Zračna luka Koyukuk Koyukuk, Aljaska, SAD
KYX Zračna luka Yalumet Yalumet, Papua Nova Gvineja
KYZ UNKY Zračna luka Kyzyl Kyzyl, Tuva, Rusija
KZ
Sadržaj: KA KB KC KD KE KF KG KH KI KJ KK KL KM KN KO KP KQ KR KS KT KU KV KW KX KY KZ Na vrh stranice
KZB Hidro-baza Zachar Bay Zachar Bay, Aljaska, SAD
KZC VDKH Zračna luka Kampong Chhnang Kampong Chhnang, Kampong Chhnang Province, Kambodža
KZD Zračna luka Krakor Krakor, Kambodža
KZF Zračna luka Kaintiba Kaintiba, Papua Nova Gvineja
KZG ETIN Zrakoplovna baza Kitzingen Kitzingen, Bavarija, Njemačka
KZI LGKZ Zračna luka Kozani "Filippos" Kozani, Grčka
KZK Zračna luka Kompong Thom Kompong Thom, Kambodža
KZN UWKD Zračna luka Kazan Kazan, Tatarstan, Rusija
KZO UAOO Zračna luka Kyzylorda Kyzylorda (Kzyl-Orda), Kazahstan
KZS LGKJ Zračna luka Kastelorizo Island Public Kastelorizo, Grčka

Izvori[uredi VE | uredi]