Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: N

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


N[uredi VE | uredi]

IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
NA-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NAE DBBN Zračna luka Natitingou Natitingou, Benin
NAG VANP Zračna luka Dr. Babasaheb Ambedkar Nagpur, Indija
NAH WAMH Zračna luka Naha Naha, Japan
NAI SYAN Zračna luka Annai Annai, Gvajana
NAK VTUQ Zračna luka Nakhon Ratchasima Nakhon Ratchasima, Tajland
NAN NFFN Zračna luka Nadi Nadi, Fidži
NAO ZUNC Zračna luka Nanchong Nanchong, Sichuan, Kina
NAP LIRN Zračna luka Naples Naples, Italija
NAS MYNN Zračna luka Nassau Nassau, Bahami
NAT SBNT Zračna luka Augusto Severo Natal, Brazil
NAV LTAZ Zračna luka Kapadokya Nevsehir, Turska
NAX PHJR Zračna luka Kalaeloa (NAS Barbers Point) (Letilište John Rodgers) (FAA: JRF) Kapolei, Hawaji, SAD
NAY ZBNY Zračna luka Beijing Nanyuan Beijing, Kina
NB-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NBC UWKE Zračna luka Begishevo Nizhnekamsk/Naberezhnye Chelny, Tatarstan, Rusija
NBG KNBG Pomorska zrakoplovna baza New Orleans (Letilište Alvin Callender) New Orleans, Louisiana, SAD
NBK VTBS Zračna luka Suvarnabhumi Bangkok, Tajland
NBO HKJK Zračna luka Jomo Kenijatta Nairobi, Kenija
NBW KNBW Pomorska zrakoplovna baza Guantanamo Bay Guantanamo Bay, Kuba.
NC-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NCA MBNC Zračna luka North Caicos North Caicos, Otoci Turks i Caicos
NCE LFMN Zračna luka Côte d'Azur Nice, Francuska
NCL EGNT Zračna luka Newcastle Newcastle upon Tyne, Ujedinjeno Kraljevstvo
NCN PFCB Zračna luka Chenega Bay (FAA: C05) Chenega, Aljaska, SAD
NCU UTNN Zračna luka Nukus Nukus, Uzbekistan
NCY LFLP Zračna luka Meythet Annecy, Francuska
ND-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NDB GQPP Zračna luka Nouadhibou Nouadhibou, Mauritanija
NDC VAND Zračna luka Nanded Nanded, Indija
NDJ FTTJ Zračna luka N'Djamena N'Djamena, Čad
NDK Zračna luka Namorik (FAA: 3N0) Namorik Atoll, Maršalovi Otoci
NDR GMMW Zračna luka Arwi Nador, Maroko
NDU FYRU Zračna luka Rundu Rundu, Okavango Region, Namibija
NDY EGES Zračna luka Sanday Sanday, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
NDZ ETMN Zračna luka Cuxhaven Nordholz-Spieka, Donja Saska, Njemačka
NE-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NEC SAZO Zračna luka Necochea Necochea, Buenos Aires, Argentina
NEG MKNG Zračna luka Negril Negril, Jamajka
NEL KNEL Pomorska zrakoplvno-inžinjerska baza Lakehurst (Letilište Max) Lakehurst, New Jersey, SAD
NEN KNEN Pomorska zrakoplovna baza Whitehouse Jacksonville, Florida, SAD
NEV TKPN Zračna luka Vance W. Amory Nevis, Sveti Kristofor i Nevis
NEW KNEW Zračna luka New Orleans Lakefront New Orleans, Louisiana, SAD
NF-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NFL KNFL Pomorska zrakoplovna baza Fallon (Letilište Van Voorhis) Fallon, Nevada, SAD
NFO NFTO Zračna luka Mata'aho Niuafo'ou, Tonga
NG-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NGB ZSNB Zračna luka Ningbo Lishe Ningbo (pored Hangzhou-a), Kina
NGO RJGG Zračna luka Chubu Centrair Nagoya, Japan
NGP KNGP Pomorska zrakoplovna baza Corpus Christi (Letilište Truax) Corpus Christi, Teksas, SAD
NGS RJFU Zračna luka Nagasaki Nagasaki, Japan
NGU KNGU Pomorska zrakoplovna baza Norfolk (Letilište Chambers) Norfolk, Virginia, SAD
NGW KNGW Pomorska zrakoplovna baza Cabaniss Corpus Christi, Teksas, SAD
NH-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NHK KNHK Pomorska zrakoplovna baza Patuxent River (Letilište Trapnell) Patuxent River, Maryland, SAD
NHT EGWU RAF Northolt Ruislip, Engleska
NHX KNBJ Pomorska zrakoplovna baza Barin (FAA: NBJ) Foley, Alabama, SAD
NHZ KNHZ Pomorska zrakoplovna baza Brunswick Brunswick, Maine, SAD
NI-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NIA GLNA Zračna luka Nimba Nimba, Liberija
NIB PAFS Zračna luka Nikolai (FAA: FSP) Nikolai, Aljaska, SAD
NIM DRRN Zračna luka Diori Hamani Niamey, Niger
NIN Zračna luka Ninilchik Ninilchik, Aljaska, SAD
NIP KNIP Pomorska zrakoplovna baza Jacksonville (Letilište Towers) Jacksonville, Florida, SAD
NIX GANR Zračna luka Nioro Nioro, Mali
NJ-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NJC USNN Zračna luka Nizhnevartovsk Nizhnevartovsk, Rusija
NJK KNJK Pomorska zrakoplovna baza El Centro El Centro, Kalifornija, SAD
NK-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NKC GQNN Zračna luka Nouakchott Nouakchott, Mauritanija
NKG ZSNJ Zračna luka Nanjing Lukou Nanjing, Kina
NKL Zračna luka Nkolo Nkolo, Demokratska Republika Kongo
NKM RJNA Letilište Nagoya (formerly: NGO) Nagoya, Japan
NKT KNKT Pomorska zrakoplovna baza Cherry Point (Letilište Cunningham) Cherry Point, North Carolina, SAD
NKX KNKX Pomorska zrakoplovna baza Miramar San Diego, Kalifornija, SAD
NL-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NLC KNLC Pomorska zrakoplovna baza Lemoore (Letilište Reeves) Lemoore, Kalifornija, SAD
NLD MMNL Zračna luka Quetzalcóatl Nuevo Laredo, Meksiko
NLE Memorijalna Zračna luka Jerry Tyler (FAA: 3TR) Niles, Michigan, SAD
NLG PAOU Zračna luka Nelson Lagoon (FAA: OUL) Nelson Lagoon, Aljaska, SAD
NLK YNSF Zračna luka Norfolk Island Norfolk Island, Australija
NLV UKON Zračna luka Mykolaiv Mykolaiv, Ukrajina
NM-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NMB VADN Zračna luka Daman Daman, Indija
NME PAGT Zračna luka Nightmute (FAA: IGT) Nightmute, Aljaska, SAD
NN-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NNA GMMY Zračna luka Kenitra Kenitra, Maroko
NNG ZGNN Zračna luka Nanning Wuxu Nanning, Guangxi, Kina
NNK Zračna luka Naknek (FAA: 5NK) Naknek, Aljaska, SAD
NNL PANO Zračna luka Nondalton (FAA: 5NN) Nondalton, Aljaska, SAD
NNR EICA Zračna luka Connemara Inverin, Irska
NNY ZHNY Zračna luka Nanyang Nanyang, Henan, Kina
NO-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NOB MRNS Zračna luka Nosara Nosara, Kostarika
NOC EIKN Zračna luka West Knock Knock, Irska
NOD EDWS Zračna luka Norden-Norddeich Norden, Donja Saska, Njemačka
NOG MMNG Zračna luka Nogales Nogales, Sonora, Meksiko
NOT KDVO Letilište Gnoss (FAA: DVO) Novato, Kalifornija, SAD
NOU NWWW Zračna luka La Tontouta Noumea, Nova Kaledonija
NOW KNOW Zračna obalna straža Port Angeles Port Angeles, Washington, SAD
NOZ UNWW Zračna luka Novokuznetsk Spichenkovo Prokopyevsk, Kemerovo Oblast, Rusija
NP-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NPA KNPA Pomorska zrakoplovna baza Pensacola (Letilište Forrest Sherman) Pensacola, Florida, SAD
NPE NZNR Zračna luka Napier (Hastings ) Napier, Novi Zeland
NPH Zračna luka Nephi (FAA: U14) Nephi, Utah, SAD
NPL NZNP Zračna luka New Plymouth New Plymouth, Novi Zeland
NPT KUUU Zračna luka Newport State (FAA: UUU) Newport, Rhode Island, SAD
NQ-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NQA KNQA Zračna luka Millington Millington, Tennessee, SAD
NQI KNQI Pomorska zrakoplovna baza Kingsville Kingsville, Teksas, SAD
NQN SAZN Zračna luka Presidente Perón Neuquen, Argentina
NQU SKNQ Zračna luka Reyes Murillo Nuquí, Kolumbija
NQX KNQX Pomorska zrakoplovna baza Key West (Letilište Boca Chica) Boca Chica Key, Florida, SAD
NQY EGDG Zračna luka Newquay Cornwall Newquay, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
NR-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NRB KNRB Pomorska baza Mayport (Letilište Adm. David L. McDonald) Mayport, Florida, SAD
NRC KNRC Zračna luka NASA Crows Landing (bivša NALF Crows Landing) Crows Landing, Kalifornija, SAD
NRD EDWY Zračna luka Norderney Norderney, Njemačka
NRM GANK Zračna luka Keibane Nara, Mali
NRN EDLV Zračna luka Weeze (bivši Niederrhein ) Weeze, Niederrhein, Njemačka
NRS KNRS Pomorska baza Imperial Beach (Letilište Ream) Imperial Beach, Kalifornija, SAD
NRT RJAA Zračna luka Narita (formerly New Tokyo ) Narita (pored Tokija), Japan
NS-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NSE KNSE Letilište NAS Whiting Milton, Florida, SAD
NSH OINN Zračna luka Novšaher Novšaher, Iran
NSI FKYS Zračna luka Yaoundé Nsimalen Yaoundé, Kamerun
NSK UOOO Zračna luka Norilsk Alykel Norilsk, Rusija
NSN NZNS Zračna luka Nelson (Novi Zeland) Nelson, Novi Zeland
NSY LICZ Zračna luka Sigonella Catania, Italija
NT-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NTB ENNO Zračna luka Notodden , Tuven, Zračna luka Notodden, Norveška
NTD KNTD Pomorska zrakoplovna baza Point Mugu (Pomorska baza Ventura County) Point Mugu, Kalifornija, SAD
NTE LFRS Zračna luka Nantes Atlantique Nantes, Francuska
NTJ Zračna luka Manti-Ephraim (FAA: 41U) Manti, Utah, SAD
NTL YWLM Zračna luka Newcastle (Williamtown) / RAAF Baza Williamtown Newcastle, New Južni Wales, Australija
NTO GVAN Zračna luka Agostinho Neto Ponta do Sol, Santo Antão, Zelenortska Republika
NTU KNTU Pomorska zrakoplovna baza Oceana (Letilište Apollo Soucek) Virginia Beach, Virginia, SAD
NTX WION Zračna luka Ranai Natuna, Riau Islands, Indonezija
NTY FAPN Zračna luka Pilanesberg Pilanesberg, Južna Afrika
NU-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NUE EDDN Zračna luka Nuremberg Nuremberg, Njemačka
NUG BGNQ Heliodrom Nuugaatsiaq Nuugaatsiaq, Grenland
NUI PAQT Zračna luka Nuiqsut (FAA: AQT) Nuiqsut, Aljaska, SAD
NUL PANU Zračna luka Nulato Nulato, Aljaska, SAD
NUN KNUN Pomorska baza Pensacola, Florida, SAD
NUP Zračna luka Nunapitchuk (FAA: 16A) Nunapitchuk, Aljaska, SAD
NUQ KNUQ Letilište Moffett Federal Mountain View, Kalifornija, SAD
NUS BGNU Heliodrom Nuussuaq Nuussuaq, Grenland
NUW KNUW Pomorska zrakoplovna baza Whidbey Island (Letilište Ault) Oak Harbor, Washington, SAD
NUX NSMU Zračna luka Novy Urengoy Novy Urengoy, Rusija
NV-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NVA SKNV Zračna luka Benito Salas Neiva, Kolumbija
NVD KNVD Zračna luka Nevada Nevada, Missouri, SAD
NVK ENNK Zračna luka Narvik , Framnes Narvik, Nordland, Norveška
NVT SBNF Zračna luka Ministro Victor Konder Navegantes, Santa Catarina, Brazil
NW-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NWH Letilište Parlin (FAA: 2B3) Newport, New Hampshire, SAD
NWI EGSH Zračna luka Norwich Norwich, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
NX-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NXX KNXX Pomorska zrakoplovna baza Willow Grove Willow Grove, Pennsylvania, SAD
NY-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NYC Sve zračne luke New York City, New York, SAD
NYG KNYG Poporska baza Quantico (Letilište Turner) Quantico, Virginia, SAD
NYI DGSN Zračna luka Sunyani Sunyani, Gana
NYK HKNY Zračna luka Nanyuki Nanyuki, Kenija
NYO ESKN Zračna luka Stockholm-Skavsta Nyköping, Švedska
NZ-
Sadržaj: NA NB NC ND NE NF NG NH NI NJ NK NL NM NN NO NP NQ NR NS NT NU NV NW NX NY NZ Na vrh stranice
NZC KVQQ Letilište Cecil (FAA: VQQ) Jacksonville, Florida, SAD
NZE GUNZ Zračna luka Nzérékoré N'zerekore, Gvineja
NZJ KNZJ Pomorska zrakoplovna baza El Toro Santa Ana, Kalifornija, SAD
NZY KNZY Pomorska zrakoplovna baza North Island (Letilište Halsey) San Diego, Kalifornija, SAD

Izvori[uredi VE | uredi]