Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: U

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


U[uredi VE | uredi]

Sadržaj: UA UB UC UD UE UF UG UH UI UJ UK UL UM UN UO UP UQ UR US UT UU UV UW UX UY UZ
IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
-UA-
UAL FNUA Zračna luka Luau Luau, Angola
UAM PGUA Vojna zrakoplovna baza Andersen Agana, Guam
UAO KUAO Zračna luka Aurora State Aurora, Oregon, SAD
UAQ SANU Zračna luka Domingo Faustino Sarmiento San Juan Province, Argentina
-UB-
UBA SBUR Zračna luka Uberaba Uberaba, Minas Gerais, Brazil
UBJ BJDC Zračna luka Yamaguchi Ube Ube, Yamaguchi Prefecture, Japan
UBP VTUU Zračna luka Ubon Ratchathani Ubon Ratchathani, Tajland
UBS KUBS Zračna luka Columbus-Lowndes County Columbus, Mississippi, SAD
UBX KUBX Zračna luka Kuba Kuba, Missouri, SAD
-UC-
UCA KUCA Zračna luka Oneida Utica, New York, SAD
UCN GLBU Zračna luka Buchanan Buchanan, Liberia
UCY KUCY Zračna luka Everett-Stewart Union City, Tennessee, SAD
-UD-
UDD KUDD Zračna luka Bermuda Dunes Palm Springs, Kalifornija, SAD
UDG KUDG Zračna luka Darlington Darlington, Južni Carolina, SAD
UDE EHVK Zračna luka Volkel Volkel, Nizozemska
UDI SBUL Zračna luka Ten. Cel. Av. César Bombonato Uberlândia, Brazil
-UE-
UEL FQQL Zračna luka Quelimane Quelimane, Mozambik
UES KUES Zračna luka Waukesha County Waukesha, Wisconsin, SAD
UET OPQT Zračna luka Quetta Quetta, Pakistan
-UF-
UFA UWUU Zračna luka Ufa Ufa, Rusija
-UG-
UGA ZMBN Zračna luka Bulgan Bulgan, Bulgan, Mongolija
UGB Zračna luka Ugashik Bay Pilot Point, Aljaska, SAD
UGN KUGN Zračna luka Waukegan Chicago/Waukegan, Illinois, SAD
-UH-
UHF EGUA RAF Upper Heyford Upper Heyford, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
-UI-
UIB SKUI Zračna luka El Caraño Quibdó, Kolumbija
UIH VVPC Zračna luka Phu Cat Qui Nhon, Binh Dinh, Vijetnam
UIL KUIL Zračna luka Quillayute Forks, Washington, SAD
UIN KUIN Zračna luka Quincy (Letilište Baldwin) Zračna luka Quincy, Illinois, SAD
UIO SEQU Zračna luka Mariscal Sucre Quito, Ekvador
UIP LFRQ Zračna luka Quimper - Cornouaille Quimper, Francuska
UIT Zračna luka Jaluit Jaluit Atoll, Maršalovi Otoci
-UJ-
UJE Zračna luka Ujae Ujae Atoll, Maršalovi Otoci
-UK-
UKB RJBE Zračna luka Kobe Kobe, Japan
UKF KUKF Zračna luka Wilkes North Wilkesboro, North Carolina, SAD
UKI KUKI Zračna luka Ukiah Ukiah, Kalifornija, SAD
UKK UASK Zračna luka Oskemen Oskemen, Kazahstan
UKL KUKL Zračna luka Coffey Burlington, Kansas, SAD
UKS UKFB Zračna luka Belbek Sevastopol, Ukrajina
UKT KUKT Zračna luka Quakertown Quakertown, Pennsylvania, SAD
-UL-
ULG ZMUL Zračna luka Ölgii Bayan-Ölgii Province, Mongolija
ULM KULM Zračna luka New Ulm New Ulm, Minnesota, SAD
ULN ZMUB Zračna luka Chinggis Khaan Ulan Bator, Mongolija
ULO ZMUG Zračna luka Ulaangom Ulaangom, Uvs Province, Mongolija
ULS KULS Zračna luka Ulysses Ulysses, Kansas, SAD
ULY UWLW Zračna luka Ulyanovsk Vostochny Ulyanovsk, Rusija
-UM-
UMD BGUM Heliodrom Ummannaq Ummannaq, Grenland
UME ESNU Zračna luka Alvik Umea, Švedska
UMM PAST Zračna luka Summit (Aljaska) Summit, Aljaska, SAD
UMP KUMP Zračna luka Indijanapolis Indijanapolis, Indijana, SAD
UMT PAUM Zračna luka Umiat Umiat, Aljaska, SAD
-UN-
UNC Zračna luka Unguía Unguía, Kolumbija
UND OAUZ Zračna luka Kunduz Kunduz, Afganistan
UNI TVSU Zračna luka Union Island Union Island, Sveti Vincent i Grenadini
UNK PAUN Zračna luka Unalakleet Unalakleet, Aljaska, SAD
UNN Zračna luka Ranong Ranong, Tajland
UNR ZMUH Zračna luka Öndörkhaan Öndörkhaan, Khentii, Mongolija
UNU KUNU Zračna luka Dodge Juneau, Wisconsin, SAD
-UO-
UOS KUOS Zračna luka Franklin County Sewanee, Tennessee, SAD
UOX KUOX Zračna luka University-Oxford Oxford, Mississippi, SAD
-UP-
UPG WAAA Zračna luka Sultan Hasanuddin Makassar, Indonezija
UPK BGKL Heliodrom Upernavik Kujalleq Upernavik Kujalleq, Grenland
UPL MRUP Zračna luka Upala Upala, Kostarika
UPN MMPN Zračna luka Uruapan Uruapan, Michoacán, Meksiko
UPP PHUP Zračna luka Upolu Hawi, Havaji, SAD
-UR-
URA UARR Zračna luka Oral Ak Zhol Oral, Kazahstan
URC ZWWW Zračna luka Diwopu Urumqi, Kina
URE EEKE Zračna luka Kuressaare Kuressaare, Saaremaa, Estonija
URG SBUG Zračna luka Rubem Berta Uruguaiana, Rio Grande do Sul, Brazil
URO LFOP Zračna luka Rouen Vallée de Seine Rouen, Francuska
URT VTSB Zračna luka Surat Thani Surat Thani, Tajland
-US-
USE KUSE Zračna luka Fulton County Wauseon, Ohio, SAD
USH SAWH Zračna luka Ushuaia - Malvinas Argentinas Ushuaia, Argentina
USI SYMB Zračna luka Mabaruma Mabaruma, Gvajana
USM VTSM Zračna luka Samui Surat Thani, Tajland
USQ LTBO Zračna luka Usak Usak, Turska
UST KSGJ Zračna luka St. Augustine St. Augustine, Florida, SAD
USU RPVV Zračna luka Busuanga Coron, Palawan, Filipini
-UT-
UTA KUTA Zračna luka Tunica Tunica, Mississippi, SAD
UTI EFUT Zračna luka Utti Utti / Valkeala, Finska
UTN FAUP Zračna luka Upington Upington, Južna Afrika
UTK Zračna luka Utirik Utirik Atoll, Maršalovi Otoci
UTO PAIM Zračna luka Indijan Mountain LRRS Utopia Creek, Aljaska, SAD
UTP VTBU Zračna luka U-Tapao Rayong, Tajland
-UU-
UUK PAKU Zračna luka Ugnu-Kuparuk Kuparuk, Aljaska, SAD
UUO PAUO Zračna luka Willow Willow, Aljaska, SAD
UUS UHSS Zračna luka Yuzhno - Sakhalinsk Yuzhno-Sakhalinsk, Rusija
UUU KUUU Zračna luka Newport State Newport, Rhode Island, SAD
UUV KUUV Zračna luka Sullivan Sullivan, Missouri, SAD
-UV-
UVA KUVA Letilište Garner Uvalde, Teksas, SAD
UVF TLPL Zračna luka Hewanorra Vieux-Fort, Sveta Lucija (država)
-UW-
UWL KUWL Zračna luka New Castle-Henry New Castle, Indijana, SAD
-UY-
UYF KUYF Zračna luka Madison London, Ohio, SAD
UYL HSNN Zračna luka Nyala Nyala, Sudan
-UZ-
UZA KUZA Zračna luka Rock Hill/York County (Letilište Bryant) Zračna luka Rock Hill, Južni Carolina, SAD
UZC LYUZ Zračna luka Užice-Ponikve Užice, Srbija
Sadržaj: UA UB UC UD UE UF UG UH UI UJ UK UL UM UN UO UP UQ UR US UT UU UV UW UX UY UZ


Izvori[uredi VE | uredi]