Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: V

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


V[uredi VE | uredi]

Sadržaj: VA VB VC VD VE VF VG VH VI VJ VK VL VM VN VO VP VQ VR VS VT VU VV VW VX VY VZ
IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
VA
VAA EFVA Zračna luka Vaasa Vaasa, Finska
VAD KVAD Zračna luka Moody AFB Valdosta, Georgia, SAD
VAF LFLU Zračna luka Valence Chabeuil Valence, Francuska
VAK PAVA Zračna luka Chevak Chevak, Aljaska, SAD
VAN LTCI Zračna luka Ferit Melen Van, Turska
VAR LBWN Zračna luka Varna Varna, Bugarska
VAS LTAR Zračna luka Sivas Sivas, Turska
VAW ENSS Zračna luka Vardø , Svartnes Vardø, Norveška
VB
VBG KVBG Zračna luka Vandenberg AFB Lompoc, Kalifornija, SAD
VBS LIPO Zračna luka Brescia Montichiari Brescia, Italija
VBT KVBT Zračna luka Bentonville (Letilište Louise M. Thaden) Zračna luka Bentonville, Arkansas, SAD
VBY ESSV Zračna luka Visby Visby, Švedska
VBW KVBW Zračna luka Bridgewater Bridgewater, Virginia, SAD
VC
VCA VVCT Zračna luka Tra Noc Can Tho, Vijetnam
VCB KVCB Zračna luka Nut Tree Vacaville, Kalifornija, SAD
VCC Zračna luka Limbe Limbe, Kamerun
VCE LIPZ Zračna luka Marco Polo Venecija, Italija
VCL Zračna luka Chu Lai Chu Lai, Quang Nam, Vijetnam
VCP SBKP Zračna luka Viracopos-Campinas Campinas, São Paulo State, Brazil
VCS VVCS Zračna luka Co Ong Con Son, Con Dao, Ba Ria - Vung Tau, Vijetnam
VCT KVCT Zračna luka Victoria Victoria, Teksas, SAD
VCV KVCV Zračna luka Southern Kalifornija Logistics Victorville, Kalifornija, SAD
VD
VDA LLOV Zračna luka Ovda Ovda, Izrael
VDB ENFG Zračna luka Fagernes , Leirin Fagernes, Norveška
VDI KVDI Zračna luka Vidalia Vidalia, Georgia, SAD
VDM SAVV Zračna luka Gobernador Edgardo Castello Viedma, Argentina
VDP EKVD Zračna luka Vamdrup Vamdrup, Kolding, Danska
VDS ENVD Zračna luka Vadsø Vadsø, Finnmark, Norveška
VDZ PAVD Letilište Valdez Pioneer Valdez, Aljaska, SAD
VE
VEE PAVE Zračna luka Venetie Venetie, Aljaska, SAD
VEL KVEL Zračna luka Vernal Vernal, Utah, SAD
VER MMVR Zračna luka General Heriberto Jara Veracruz, Veracruz, Meksiko
VES KVES Zračna luka Darke County Versailles, Ohio, SAD
VEY BIVM Zračna luka Vestmannaeyjar Vestmannaeyjar, Island
VF
VFA FVFA Zračna luka Victoria Falls Victoria Falls, Zimbabve
VG
VGO LEVX Zračna luka Vigo-Peinador Vigo, Galicia, Španjolska
VGT KVGT Zračna luka North Las Vegas North Las Vegas, Nevada, SAD
VGZ SKVG Zračna luka Villa Garzón Villa Garzón, Kolumbija
VH
VHM ESNV Zračna luka Vilhelmina Vilhelmina, Švedska
VHN KVHN Zračna luka Culberson County Van Horn, Teksas, SAD
VI
VIC LIPT Zračna luka Vicenza Trissino Vicenza, Italija
VID Zračna luka Vidin Vidin, Bugarska
VIE LOWW Zračna luka Beč Beč, Austrija
VIG SVVG Zračna luka Juan Pablo Perez Alfonso El Vigía, Venezuela
VIH KVIH Zračna luka Rolla Rolla, Missouri, SAD
VII SSVI Zračna luka Videira Videira, Santa Catarina, Brazil
VIJ TUPW Zračna luka Virgin Gorda Virgin Gorda, Britanski Djevičanski otoci
VIL GMMH Zračna luka Dakhla Dakhla, Zapadna Sahara
VIQ KVIQ Zračna luka Neillsville Neillsville, Wisconsin, SAD
VIS KVIS Zračna luka Visalia Visalia, Kalifornija, SAD
VIT LEVT Zračna luka Vitoria Foronda Vitoria-Gasteiz, Španjolska
VIV Letilište Vivigani Vivigani, Goodenough Island, Papua Nova Gvineja
VIX SBVT Zračna luka Goiabeiras Vitória, Espírito Santo, Brazil
VJI KVJI Zračna luka Virginia Highlands Abingdon, Virginia, SAD
VK
VKG VVRG Zračna luka Rach Gia Rach Gia, Kien Giang, Vijetnam
VKO UUWW Zračna luka Vnukovo Moscow, Rusija
VKS KVKS Zračna luka Vicksburg Vicksburg, Mississippi, SAD
VL
VLA KVLA Zračna luka Vandalia Vandalia, Illinois, SAD
VLC LEVC Zračna luka Valencia Valencija, Valencian Community, Španjolska
VLD KVLD Zračna luka Valdosta Valdosta, Georgia, SAD
VLG SAZV Zračna luka Villa Gesell - Pinamar Villa Gesell, Buenos Aires, Argentina
VLI NVVV Zračna luka Bauerfield Port Vila, Vanuatu
VLL LEVD Zračna luka Valladolid Valladolid, Španjolska
VLV SVVL Zračna luka Dr. Antonio Nicolás Briceno Valera, Venezuela
VM
VMR KVMR Letilište Harold Davidson Vermillion, Južni Dakota, SAD
VN
VNC KVNC Zračna luka Venice Venice, Florida, SAD
VNE LFRV Zračna luka Vannes-Meucon Vannes, Francuska
VNO EYVI Zračna luka Vilnius Vilnius, Litva
VNS VIBN Zračna luka Varanasi Varanasi, Uttar Pradesh, Indija
VNW KVNW Zračna luka Van Wert County Van Wert, Ohio, SAD
VNX FQVL Zračna luka Vilankulo Vilanculos, Mozambik
VNY KVNY Zračna luka Van Nuys Van Nuys, Kalifornija, SAD
VO
VOG URWW Zračna luka Gumrak Volgograd, Rusija
VOI GLVA Zračna luka Voinjama Voinjama, Liberija
VOK KVOK Letilište Volk Camp Douglas, Wisconsin, SAD
VOL LGBL Zračna luka Centralne Grčke Volos, Grčka
VP
VPC KVPC Zračna luka Cartersville Cartersville, Georgia, SAD
VPN BIVO Zračna luka Vopnafjörður Vopnafjörður, Island
VPS KVPS Zračna luka Northwest Florida / Eglin AFB Valaparaiso (pored Fort Walton Beacha), Florida, SAD
VPY FQCH Zračna luka Chimoio Chimoio, Mozambik
VPZ KVPZ Zračna luka Porter Valparaiso, Indijana, SAD
VQ
VQS TJVQ Zračna luka Antonio Rivera Rodriguez Vieques, Portoriko
VR
VRA MUVR Zračna luka Juan Gualberto Gómez Varadero, Kuba
VRB KVRB Zračna luka Vero Beach Vero Beach, Florida, SAD
VRC RPUV Zračna luka Virac Virac, Catanduanes, Filipini
VRK EFVR Zračna luka Varkaus Joroinen, Finska
VRN LIPX Zračna luka Verona Verona, Italija
VRY ENVR Heliodrom Værøy Værøy, Nordland, Norveška
VS
VSA MMVA Zračna luka Carlos Rovirosa Pérez Villahermosa, Tabasco, Meksiko
VSF KVSF Zračna luka Hartness State (Springfield) Springfield, Vermont, SAD
VSG UKCW Zračna luka Luhansk Luhansk (Lugansk), Ukrajina
VST ESOW Zračna luka Stockholm-Västerås Stockholm, Švedska
VT
VTA KVTA Zračna luka Newark-Heath Newark, Ohio, SAD
VTE VLVT Zračna luka Wattay Vientiane, Laos
VTG VVVT Zračna luka Vung Tau Vung Tau, Ba Ria - Vung Tau, Vijetnam
VTI KVTI Memorialna zračna luka Vinton Veterans Vinton, Iowa, SAD
VTN KVTN Letilište Miller Valentine, Nebraska, SAD
VTZ Zračna luka Visakhapatnam Andhra Pradesh, Indija
VU
VUJ KVUJ Zračna luka Stanly County Albemarle, North Carolina, SAD
VUO KVUO Letilište Pearson Vancouver, Washington, SAD
VV
VVI SLVR Zračna luka Viru Viru Santa Cruz, Bolivija
VVL LSGK Zračna luka Saanen Saanen, Švicarska
VVO UHWW Zračna luka Vladivostok (Kievichi ) Zračna luka Vladivostok, Rusija
VVS KVVS Zračna luka Connellsville Connellsville, Pennsylvania, SAD
VVV KVVV Zračna luka Ortonville (Letilište Martinson) Zračna luka Ortonville, Minnesota, SAD
VW
VWU KVWU Zračna luka Waskish Waskish, Minnesota, SAD
VX
VXC FQLC Zračna luka Lichinga Lichinga, Mozambik
VXE GVSV Zračna luka Sao Pedro São Vicente, Cape Verde
VXO ESMX Zračna luka Växjö Växjö, Švedska
VY
VYS KVYS Zračna luka Illinois Valley (Letilište Walter A. Duncan) Peru, Illinois, SAD
Sadržaj: VA VB VC VD VE VF VG VH VI VJ VK VL VM VN VO VP VQ VR VS VT VU VV VW VX VY VZ

Izvori[uredi VE | uredi]