Dodatak:Popis zračnih luka po ICAO kodu: L

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Popis zračnih luka po ICAO kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - (I se ne koristi) - (J se ne koristi) - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - (X se ne koristi) - Y - Z


Način unosa:

  • ICAO (IATA) – Ime zračne luke (alternativno ime) – Blizina mjesta kojem služi.

LA - Albanija[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LAFK Zračna luka Tirana Mil Hel Tirana
LAGJ Zrakoplovna baza Gjader Gjader
LAKO Zračna luka Korçë Northwest Korçë
LAKU Zračna luka Kukes Kukës
LAKV Zračna luka Kuçovë Kuçovë
LASK Zračna luka Shkodër Shkodër (Shkodra)
LASR Zračna luka Sarandë Sarandë (Saranda)
LATI (TIA) Zračna luka Rinas Mother Teresa Tirana
LAVL Zračna luka Vlorë Vlorë (Vlora)

LB - Bugarska[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LBBG (BOJ) Zračna luka Burgas (Sarafovo ) Burgas
LBBR Zrakoplovna baza Ravnetz (vojna) Ravnetz
LBDB Zračna luka Dolna Bania (privatna) Dolna Bania
LBED Erden (privatna)
LBGO (GOZ) Zračna luka Gorna Oryahovitsa Gorna Oryahovitsa
LBHS (HKV) Zrakoplovna baza Uzundzhovo (vojna) Haskovo
LBIA (JAM) Zrakoplovna baza Bezmer (vojna) Bezmer, Yambol Province
LBKJ Zračna luka Kyrdjali
LBKK Zračna luka Kazanlyk
LBLS Zračna luka Lesnovo (privatna) Lesnovo
LBMG Zrakoplovna baza Gabrovnitsa (vojna) Gabrovnitsa (Gabrovnica)
LBMM Zračna luka Montana Montana
LBPD (PDV) Zračna luka Plovdiv Plovdiv
LBPG Zrakoplovna baza Graf Ignatievo (vojna) Graf Ignatievo / Plovdiv
LBPK Zračna luka Pernik
LBPL (PVN) Zrakoplovna baza Dolna Mitropolia (vojna) Dolna Mitropoliia / Pleven
LBPR Zračna luka Primorsko (privatna)
LBPS Zračna luka Sadovo Cheshnigirovo
LBRS (ROU) Zračna luka Ruse Rousse
LBSD Zrakoplovna baza Dobroslavtsi (vojna) Dobroslavci
LBSF (SOF) Zračna luka Sofia (Vrazhdebna) Sofia
LBSL Zrakoplovno pristanište Sliven (vojno) Sliven
LBSS (SLS) Zrakoplovno pristanište Silistra (vojno) Silistra
LBSZ (SZR) Zračna luka Stara Zagora Stara Zagora
LBTG Zrakoplovno pristanište Bukhovtsi (vojno) Targovishte
LBTV Zračna luka Voden Voden
LBVD (VID) Zrakoplovno pristanište Vidin (vojno) Vidin
LBWB Zrakoplovna baza Balchik (vojna) Balchik
LBWC Zračna luka Chaika, Bugarska Varna
LBWK Zračna luka Kalimantsi Varna
LBWN (VAR) Zračna luka Varna Varna

LC - Cipar[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LCEN (ECN) Zračna luka Ercan Nicosia
LCLK (LCA) Zračna luka Larnaca Larnaca
LCNC (NIC) Zračna luka Nicosia (napuštena) Nicosia
LCPH (PFO) Zračna luka Paphos Paphos
LCRA (AKT) RAF Akrotiri Akrotiri

LD - Hrvatska[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LDDA Zračna luka Daruvar Daruvar
LDDD Zrakoplovni komunikacijski centar (AFTN) Zagreb
LDDP Zračna luka Ploče Ploče
LDDU (DBV) Zračna luka Dubrovnik Dubrovnik
LDLO (LSZ) Zračna luka Lošinj Lošinj
LDOB Zrakoplovno pristanište Borovo Borovo
LDOC Zračna luka Čepin Čepin
LDOR Zrakoplovno pristanište Slavonski Brod Slavonski Brod
LDOS (OSI) Zračna luka Osijek Osijek
LDPL (PUY) Zračna luka Pula Pula
LDPM Zrakoplovno pristanište Medulin Medulin
LDPN Zračna luka Unije Unije
LDPV Zračna luka Vrsar Vrsar
LDRG Zračno pristanište Grobnik Grobnik
LDRI (RJK) Zračna luka Rijeka Rijeka
LDRO Zračna luka Otočac Otočac
LDSB (BWK) Zračna luka Brač Brač
LDSH Zračna luka Hvar Hvar
LDSP (SPU) Zračna luka Split Split
LDSS Zračna luka Sinj Sinj
LDVA Zračna luka Varaždin Varaždin
LDVC Zračna luka Čakovec Čakovec
LDVK Zrakoplovno pristanište Koprivnica Koprivnica
LDZA (ZAG) Zračna luka Zagreb Zagreb
LDZD (ZAD) Zračna luka Zadar Zadar
LDZG Regija Zagreb Zagreb
LDZL Zračna luka Zagreb-Lučko Zagreb
LDZO Oblasna kontrola Zagreb (ACC) Zagreb
LDZU Zračna luka Udbina Udbina

LE - Španjolska[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LEAL (ALC) Zračna luka Alicante (bivša El Altet) Alicante / Benidorm / Costa Blanca
LEAM (LEI) Zračna luka Almería Almería
LEAS (OVD) Zračna luka Asturias Aviles / Gijon / Oviedo (Asturias)
LEBA (ODB) Zračna luka Córdoba Córdoba Andalucia
LEBB (BIO) Zračna luka Bilbao Bilbao, Biscay
LEBG (RGS) Zračna luka Burgos Burgos, Španjolska
LEBL (BCN) Zračna luka Barcelona Barcelona / El Prat de Llobregat
LEBZ (BJZ) Zračna luka Badajoz Badajoz
LECD Zračna luka La Cerdanya Cerdanya, Španjolska
LECO (LCG) Zračna luka La Coruña La Coruña / A Coruña, Galicia
LECU (MCV) Zračna luka Cuatro Vientos Madrid
LEGE (GRO) Zračna luka Girona-Costa Brava Girona / Girona (Costa Brava
LEGR (GRX) Zračna luka Granada Granada
LEGT Zrakoplovna baza Getafe Getafe, Španjolska
LEHC (HSK) Zračna luka Huesca Huesca / Pirineus
LEIB (IBZ) Zračna luka Ibiza Ibiza Island / Eivisa
LEJR (XRY) Zračna luka Jerez Jerez de la Frontera / Cádiz
LELC (MJV) Zračna luka Murcia-San Javier Murcia /Cartagena, Region de Murcia
LELL (QSA) Zračna luka Sabadell Sabadell / Catalunya
LELN (LEN) Zračna luka León León / Castilla y Leon
LELO (RJL) Zračna luka Logroño-Agoncillo Logroño, La Rioja, Španjolska
LEMD (MAD) Zračna luka Barajas Madrid
LERL (CQM) Zračna luka Ciudad Real Central Ciudad Real
LETO (TOJ) Zračna luka Madrid-Torrejón Madrid
LEMG (AGP) Zračna luka Málaga Málaga / Agripina / Torremolinos, Marbella, Fuengirola
LEMH (MAH) Zračna luka Menorca Menorca, Mahon / Balearic Islands
LEPA (PMI) Zračna luka Palma de Mallorca (or Son Sant Joan) Palma de Mallorca
LEPP (PNA) Zračna luka Pamplona Pamplona / Irunea
LERI Zračna luka Alcantarilla Base Aérea Alcantarilla / Murcia /Militar
LERS (REU) Zračna luka Reus Reus / Tarragona /Costa Daurada
LERT (ZXÀ) Zračna luka Rota (pomorska baza) Rota
LESA (SLM) Zračna luka Matacán Salamanca, Španjolska
LESB Zračna luka Son Bonet Palma de Mallorca
LESL Zračna luka San Luis Menorca, Balearic Islands
LESO (EAS) Zračna luka San Sebastián San Sebastián - Donostia, Guypuscoa
LEST (SCQ) Zračna luka Santiago de Compostela Santiago de Compostela, Galicia
LETO (TOJ) Zračna luka Madrid-Torrejón Torrejón de Ardoz
LEVC (VLC) Zračna luka Valencia Valencia / Manises / Costa del Azahar
LEVD (VLL) Zračna luka Valladolid Valladolid /Španjolska
LEVT (VIT) Zračna luka Vitoria Vitoria-Gasteiz, Alava
LEVX (VGO) Zračna luka Vigo-Peinador Vigo, Galicia
LEXJ (SDR) Zračna luka Santander Santander / Cantabria
LEZG (ZAZ) Zračna luka Zaragoza Zaragoza / Aragon
LEZL (SVQ) Zračna luka San Pablo Sevilla

LF - Francuska[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LFAB (DPE) Zračna luka Dieppe - Saint-Aubin Dieppe
LFAC (CQF) Zračna luka Calais - Dunkerque Calais, Dunkerque
LFAD (XCP) Zračna luka Compiègne - Margny Compiègne
LFAE Zračna luka Eu Mers - Le Tréport Eu, Le Tréport
LFAF (XLN) Zračna luka Laon - Chambry Laon
LFAG (XSJ) Zračna luka Péronne - Saint-Quentin Péronne
LFAI Zračna luka Nangis - Les Loges Nangis
LFAJ Zračna luka Argentan Argentan
LFAK (XDK) Zračna luka Dunkerque - Les Moëres Dunkerque
LFAL Zračna luka Thoree Les Pins La Flèche
LFAM Zračna luka Berck-sur-Mer Berck-sur-Mer
LFAO Zračna luka Bagnoles-de-l'Orne Bagnoles-de-l'Orne
LFAP Zračna luka Rethel - Perthes Rethel
LFAQ Zračna luka Albert-Picardie Albert
LFAR Zračna luka Montdidier Montdidier
LFAS Zračna luka Falaise - Monts d'Eraines Falaise
LFAT (LTQ) Zračna luka Le Touquet-Paris-Plage Le Touquet-Paris-Plage
LFAU Zračna luka Vauville Vauville
LFAV (XVS) Zračna luka Denain Valenciennes
LFAW Zračna luka Villerupt Villerupt
LFAX Zračna luka Mortagne-au-Perche Mortagne-au-Perche
LFAY (QAM) Zračna luka Amiens-Glisy Amiens
LFAZ (SBK) Zračna luka Saint-Brieuc Saint-Brieuc
LFBA (AGF) Zračna luka Agen - La Garenne Agen
LFBD (BOD) Zračna luka Bordeaux - Merignac Bordeaux
LFBE (EGC) Zračna luka Bergerac - Roumanière Bergerac
LFBG (CNG) Zračna luka Cognac - Chateaubernard Cognac
LFBH (LRH) Zračna luka La Rochelle - Île de Ré La Rochelle
LFBI (PIS) Zračna luka Poitiers - Biard Poitiers
LFBJ Zračna luka Saint-Junien - Saint-Junien
LFBK (MCU) Zračna luka Montluçon - Guéret Montluçon
LFBL (LIG) Zračna luka Limoges - Bellegarde Limoges
LFBM (XMJ) Zračna luka Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan
LFBN (NIT) Zračna luka Niort - Souche Niort
LFBO (TLS) Zračna luka Toulouse - Blagnac Toulouse
LFBP (PUF) Zračna luka Pau - Pyrenees Pau, Pyrenees
LFBR Zračna luka Muret - Lherm Muret, Lherm
LFBS Zračna luka Biscarrosse - Parentis Biscarrosse
LFBT (LDE) Zračna luka Tarbes - Lourdes Pyrenees Tarbes
LFBU (ANG) Zračna luka Angoulême - Brie Champniers Angoulême
LFBV (BVE) Zračna luka Brive - La Roche Brive
LFBX (PGX) Zračna luka Périgueux - Bassillac Périgueux
LFBY (XDA) Zračna luka Dax - Seyresse Dax
LFBZ (BIQ) Zračna luka Biarritz-Bayonne - Anglet Biarritz, Bayonne, Anglet
LFCA (XCX) Zračna luka Châtellerault - Targe Châtellerault
LFCB Zračna luka Bagnères-de-Luchon Bagnères-de-Luchon
LFCC (ZAO) Zračna luka Cahors Lalbenque Cahors
LFCD Zračna luka Andernos-les-Bains Andernos-les-Bains
LFCE (XGT) Zračna luka Guéret Saint-Laurent Guéret
LFCF Zračna luka Figeac Livernon Figeac
LFCG Zračna luka Saint-Girons Antichan Saint-Girons
LFCH (XAC) Zračna luka Arcachon La Teste-de-Buch Arcachon
LFCI (LBI) Zračna luka Albi Le Sequestre Albi
LFCJ Zračna luka Jonzac Neulles Jonzac
LFCK (DCM) Zračna luka Castres-Mazamet Castres, Mazamet
LFCL Zračna luka Toulouse-Lasbordes Toulouse
LFCM Zračna luka Millau Larzac Millau
LFCN Zračna luka Nogaro Nogaro
LFCO Zračna luka Oloron Herere Oloron
LFCP Zračna luka Pons Avy Pons
LFCQ Zračna luka Graulhet Montdragon Graulhet
LFCR (RDZ) Zračna luka Rodez Marcillac Rodez
LFCS Zračna luka Bordeaux Leognan saucats Bordeaux
LFCT Zračna luka Thouars Thouars
LFCU Zračna luka Ussel Thalamy Ussel, Thalamy
LFCV Zračna luka Villefranche-de-Rouergue Villefranche-de-Rouergue
LFCW Zračna luka Villeneuve-sur-Lot Villeneuve-sur-Lot
LFCX Zračna luka Castelsarrazin Moissac Castelsarrasin
LFCY (RYN) Zračna luka Royan Medis Royan
LFCZ Zračna luka Mimizan Mimizan
LFDA Zračna luka Aire-sur-l'Adour Aire-sur-l'Adour
LFDB (XMW) Zračna luka Montauban Montauban
LFDC Zračna luka Montendre Marcillac Montendre
LFDE Zračna luka Egletons Égletons
LFDF Zračna luka Sainte-Foy-la-Grande Sainte-Foy-la-Grande
LFDG Zračna luka Gaillac Lisle-sur-Tarn Gaillac
LFDH Zračna luka Auch Lamothe Auch
LFDI (XLR) Zračna luka Libourne Artigues-de-Lussac Libourne
LFDJ Zračna luka Pamiers Les Pujols Pamiers
LFDK Zračna luka Soulac-sur-Mer Soulac-sur-Mer
LFDL Zračna luka Loudun Loudun
LFDM Zračna luka Marmande virazeil Marmande
LFDN (RCO) Zračna luka Rochefort Saint-Agnant Rochefort
LFDP Zračna luka Saint-Pierre-d'Oléron Saint-Pierre-d'Oléron
LFDQ Zračna luka Castelnau Magnoac Castelnau
LFDR Zračna luka La Réole Floudes La Réole
LFDS (XSL) Zračna luka Sarlat Domme Sarlat
LFDT Zračna luka Tarbes Laloubere Tarbes
LFDU Zračna luka Lesparre Saint-Laurent Médoc Lesparre-Médoc
LFDV Zračna luka Couhé Verac Couhé
LFDW Zračna luka Chauvigny Chauvigny
LFDX Zračna luka Fumel Montayral Fumel
LFDY Zračna luka Bordeaux Yvrac Bordeaux
LFEA Zračna luka Belle Île Belle Île
LFEB Zračna luka Dinan Trelivan Dinan
LFEC Zračna luka Ouessant Ouessant
LFED Zračna luka Pontivy Pontivy
LFEF (XAM) Zračna luka Amboise Dierre Amboise
LFEG Zračna luka Argenton-sur-Creuse Argenton-sur-Creuse
LFEH Zračna luka Aubigny-sur-Nère Aubigny-sur-Nère
LFEI Zračna luka Briare Chatillon Briare
LFEJ Zračna luka Châteauroux Villers Châteauroux
LFEK Zračna luka Issoudun Le Fay Issoudun
LFEL Zračna luka Le Blanc Le Blanc
LFEM Zračna luka Montargis Vimory Montargis
LFEN Zračna luka Tours Sorigny Tours
LFEO (XSB) Zračna luka Saint-Servan Saint-Malo
LFEP Zračna luka Pouilly Maconge Pouilly-en-Auxois
LFEQ Zračna luka Quiberon Quiberon
LFER (XRN) Zračna luka Redon Bains-sur-Oust Redon
LFES Zračna luka Guiscriff Scaer Guiscriff
LFET Zračna luka Til-Châtel Til-Châtel
LFEU (XBD) Zračna luka Bar-le-Duc Bar-le-Duc
LFEV Zračna luka Gray Saint-Adrien Gray
LFEW Zračna luka Saulieu Liernais Saulieu
LFEX Zračna luka Nancy Azelot Nancy
LFEY (IDY) Zračna luka Île d'Yeu Île d'Yeu
LFEZ Zračna luka Nancy Malzeville Nancy
LFFB Zračna luka Buno Bonnevaux Buno
LFFC Zračna luka Mantes Cherence Mantes
LFFD Zračna luka Saint-André-de-l'Eure Saint-André-de-l'Eure
LFFE Zračna luka Enghien Moisselles Enghien
LFFG Zračna luka La Ferté-Gaucher La Ferté-Gaucher
LFFH (XCY) Zračna luka Château-Thierry Belleau Château-Thierry
LFFI Zračna luka Ancenis Ancenis
LFFJ Zračna luka Joinville Mussey Joinville
LFFK Zračna luka Fontenay-le-Comte Fontenay-le-Comte
LFFL Zračna luka Bailleau-Armenonville Bailleau-Armenonville
LFFM Zračna luka Lamotte-Beuvron Lamotte-Beuvron
LFFN Zračna luka Brienne-le-Château Brienne-le-Château
LFFP Zračna luka Pithiviers Pithiviers
LFFQ Zračna luka La Ferté-Alais La Ferté-Alais
LFFR Zračna luka Bar-sur-Seine Bar-sur-Seine
LFFT Zračna luka Neufchateau Rouceux Neufchâteau
LFFU Zračna luka Châteauneuf-sur-Cher Châteauneuf-sur-Cher
LFFV (XVZ) Zračna luka Vierzon Mereau Vierzon
LFFW Zračna luka Montaigu saint georges Montaigu
LFFX Zračna luka Tournus Cruisery Tournus
LFFY Zračna luka Etrepagny Etrepagny
LFFZ Zračna luka Sézanne Saint-Remy Sézanne
LFGA (CMR) Zračna luka Colmar Houssen Colmar
LFGB Zračna luka Mulhouse Habsheim Mulhouse
LFGC Zračna luka Strasbourg Neuhof Strasbourg
LFGD Zračna luka Arbois Arbois
LFGE Zračna luka Avallon Avallon
LFGF (XBV) Zračna luka Beaune Challanges Beaune
LFGG Zračna luka Belfort Chaux Belfort
LFGH Zračna luka Cosne-sur-Loire Cosne-Cours-sur-Loire
LFGI Zračna luka Dijon Darois Dijon
LFGJ (DLE) Zračna luka Dôle-Tavaux Dole
LFGK Zračna luka Joigny Joigny
LFGL (XLL) Zračna luka Lons-le-Saunier Courlaoux Lons-le-Saunier
LFGM Zračna luka Montceau-les-Mines Pouilloux Montceau-les-Mines
LFGN Zračna luka Paray-le-Monial Paray-le-Monial
LFGO Zračna luka Pont-sur-Yonne Pont-sur-Yonne
LFGP Zračna luka Saint-Florentin Cheu Saint-Florentin
LFGQ Zračna luka Semur-en-Auxois Semur-en-Auxois
LFGR Zračna luka Doncourt-lès-Conflans Doncourt-lès-Conflans
LFGS Zračna luka Longuyon Villette Longuyon
LFGT Zračna luka Sarrebourg Buhl Sarrebourg
LFGU Zračna luka Sarreguemines Neunkirch Sarreguemines
LFGV (XTH) Zračna luka Thionville Yutz Thionville
LFGW (XVN) Zračna luka Verdun Le Rozelier Verdun
LFGX Zračna luka Champagnole Crotenay Champagnole
LFGY (XTD) Zračna luka Saint-Dié Remomeix Saint-Dié
LFGZ Zračna luka Nuits-Saint-Georges Nuits-Saint-Georges
LFHA Zračna luka Issoire Le Broc Issoire
LFHC Zračna luka Pérouges Meximieux Pérouges
LFHD Zračna luka Pierrelate Pierrelatte
LFHE Zračna luka Romans Saint-Paul Romans-sur-Isère
LFHF Zračna luka Ruoms Ruoms
LFHG Zračna luka Saint-Chamond L'Horme Saint-Chamond
LFHH (XVI) Zračna luka Vienne Reventin Vienne
LFHI Zračna luka Morestel Morestel
LFHJ Zračna luka Lyon Corbas Lyon
LFHL Zračna luka Langogne Lesperon Langogne
LFHM (MVV) Zračna luka Megève Megève
LFHN (XBF) Zračna luka Bellegarde Vouvray Bellegarde
LFHO (OBS) Zračna luka Aubenas Ardeche Meridionale Aubenas
LFHP (LPY) Zračna luka Le Puy Loudes Le Puy-en-Velay
LFHQ Zračna luka Saint-Flour Coltines Saint-Flour
LFHR Zračna luka Brioude Beaumont Brioude
LFHS (XBK) Zračna luka Bourg Ceyzeriat Bourg-en-Bresse
LFHT Zračna luka Ambert Le Poyet Ambert
LFHU Zračna luka LL'Alpe d'Huez L'Alpe d'Huez
LFHV (XVF) Zračna luka Villefranche Tarare Tarare
LFHW Zračna luka Belleville Villie Morgon Belleville, Rhône
LFHX Zračna luka Lapalisse Perigny Lapalisse
LFHY (XMU) Zračna luka Moulins Montbeugny Moulins
LFHZ (XSN) Zračna luka Sallanches Mont-Blanc Sallanches
LFIB Zračna luka Belvès Saint-Pardoux Belvès
LFID Zračna luka Condom Valence-sur-Baise Condom
LFIF Zračna luka SSaint-Affrique Belmont Saint-Affrique
LFIG Zračna luka Cassagnes Beghones Cassagnes-Bégonhès
LFIH Zračna luka Chalais Chalais
LFIK Zračna luka Ribérac Saint-Aulaye Ribérac
LFIL Zračna luka Rion-des-Landes Rion-des-Landes
LFIM Zračna luka Saint-Gaudens Montrejeau Saint-Gaudens
LFIO (XYT) Zračna luka Toulouse-Montaudran Toulouse-Montaudran
LFIP Zračna luka Peyresourde Balestas Peyresourde
LFIR Zračna luka Revel Montgey Revel
LFIT Zračna luka Toulouse Bourg-Saint-Bernard Toulouse
LFIV Zračna luka Vendays-Montalivet Vendays-Montalivet
LFIX Zračna luka Itxassou Itxassou
LFIY Zračna luka Saint-Jean-d'Angély Saint-Jean-d'Angély
LFJA Zračna luka Chaumont Semoutiers Chaumont
LFJB Zračna luka Mauléon Mauléon
LFJC Zračna luka Clamecy Clamecy
LFJD Zračna luka Corlier AerodRim Corlier
LFJE Zračna luka La Motte-Chalancon La Motte-Chalancon
LFJF Zračna luka Aubenasson Aubenasson
LFJH Zračna luka Cazeres Palaminy Cazères
LFJI Zračna luka Marennes Marennes
LFJL (ETZ) Zračna luka Metz Nancy Lorraine Metz
LFJR (ANE) Zračna luka Angers - Loire Angers
LFJS (XSS) Zračna luka Soissons Courmelles Soissons
LFJT Zračna luka Tours Le Louroux Tours
LFJU Zračna luka Lurcy Levis Lurcy
LFKA (XAV) Zračna luka Albertville Albertville
LFKB (BIA) Zračna luka Bastia Poretta Bastia
LFKC (CLY) Zračna luka Calvi Sainte-Catherine Calvi
LFKD Zračna luka Sollières-Sardières Sollières-Sardières
LFKE Zračna luka Saint-Jean-en-Royans Saint-Jean-en-Royans
LFKF (FSC) Zračna luka Figari Sud Corse Figari
LFKG Zračna luka Ghisonaccia Alzitone Ghisonaccia
LFKH Zračna luka Saint-Jean-d'Avelanne Saint-Jean-d'Avelanne
LFKJ (AJA) Zračna luka Ajaccio Campo dell'Oro Ajaccio
LFKL Zračna luka Lyon Brindas Lyon
LFKM Zračna luka Saint Galmier Saint-Galmier
LFKO Zračna luka Propriano Propriano
LFKP Zračna luka La Tour-du-Pin Cessieu La Tour-du-Pin
LFKS (SOZ) Zračna luka Solenzara Solenzara
LFKT Zračna luka Corte Corte
LFKX (MFX) Zračna luka Meribel Bois-des-Fraisses Méribel
LFKY Zračna luka Belley Peyrieu Belley
LFKZ (XTC) Zračna luka Saint-Claude Pratz Saint-Claude
LFLA (AUF) Zračna luka Auxerre Branches Auxerre
LFLB (CMF) Zračna luka Chambéry Aix-les-Bains Chambéry, Aix-les-Bains
LFLC (CFE) Zračna luka Clermont-Ferrand Auvergne Clermont-Ferrand
LFLD (BOU) Zračna luka Bourges Bourges
LFLE Zračna luka Chambéry Challes-les-Eaux Chambéry
LFLG Zračna luka Grenoble - Le Versoud AerodRim Grenoble
LFLH (XCD) Zračna luka Chalon Champforgeuil Chalon
LFLI (QNJ) Zračna luka Annemasse Annemasse
LFLJ (CVF) Zračna luka Courchevel Courchevel
LFLK Zračna luka Oyonnax Arbent Oyonnax
LFLL (LYS) Zračna luka Lyon-Saint Exupéry (bivša Satolas ) Lyon
LFLM (QNX) Zračna luka Mâcon Charnay Mâcon
LFLN (SYT) Zračna luka Saint-Yan Saint-Yan
LFLO (RNE) Zračna luka Roanne Renaison Roanne
LFLP (NCY) Zračna luka Annecy Meythet Annecy
LFLQ (XMK) Zračna luka Montélimar Ancone Montélimar
LFLR Zračna luka Saint-Rambert-d'Albon Saint-Rambert-d'Albon
LFLS (GNB) Zračna luka Grenoble Saint-Geoirs Grenoble
LFLT Zračna luka Montluçon Domerat Montluçon
LFLU (VAF) Zračna luka Valence Chabeuil Valence
LFLV (VHY) Zračna luka Vichy Charmeil Vichy
LFLW (AUR) Zračna luka Aurillac Aurillac
LFLX (CHR) Zrakoplovna baza Châteauroux-Déols Châteauroux, Déols
LFLY (LYN) Zračna luka Lyon Bron Lyon
LFLZ Zračna luka Feurs Chambeon Feurs
LFMA Zračna luka Aix Les Milles Aix-les-Milles
LFMC Zračna luka Le Luc - Le Cannet Le Luc
LFMD (CEQ) Zračna luka Cannes Mandelieu Cannes
LFME Zračna luka Nîmes Courbessac Nîmes
LFMF Zrakoplovno pristanište Fayence-Tourrettes Fayence
LFMG Zračna luka La Montagne Noire La Montagne Noire
LFMH (EBU) Zračna luka Saint-Étienne Bouthéon Saint-Étienne
LFMI (QIE) Zračna luka Istres Le Tube Istres
LFMK (CCF) Zračna luka Carcassonne Salvaza Carcassonne
LFML (MRS) Zračna luka Marseille Provence Marseille
LFMM (QXB) Zračna luka Marseille FIR Aix-en-Provence
LFMN (NCE) Zračna luka Nice Côte d'Azur Nice
LFMO (XOG) Zračna luka Orange Caritat Orange
LFMP (PGF) Zračna luka Perpignan Rivesaltes Perpignan
LFMQ (CTT) Zračna luka Le Castellet Le Castellet
LFMR (BAE) Zračna luka Barcelonnette Saint-Pons Barcelonnette
LFMS (XAS) Zračna luka Alès Deaux Alès
LFMT (MPL) Zračna luka Montpellier-Méditerranée Montpellier
LFMU (BZR) Zračna luka Béziers-Agde-Vias Béziers
LFMV (AVN) Zračna luka Avignon Caumont Avignon
LFMW Zračna luka Castelnaudary Villeneuve Castelnaudary
LFMX Zračna luka Chateau-Arnoux Saint-Auban Chateau-Arnoux
LFMZ Zračna luka Lezignan Corbieres Lézignan-Corbières
LFNA (GAT) Zračna luka Gap Tallard Gap
LFNB (MEN) Zračna luka Mende Brenoux Mende
LFNC Zračna luka Mont-Dauphin Saint-Crepin Mont-Dauphin
LFND Zračna luka Pont-Saint-Esprit Pont-Saint-Esprit
LFNE Zračna luka Salon Eyguieres Salon
LFNF Zračna luka Vinon Vinon
LFNG Zračna luka Montpellier Candillargues Montpellier
LFNH Zračna luka Carpentras Carpentras
LFNJ Zračna luka Aspres-sur-Buech Aspres-sur-Buëch
LFNL Zračna luka Saint-Martin-de-Londres Saint-Martin-de-Londres
LFNO Zračna luka Florac Sainte-Enimie Florac
LFNP Zračna luka Pézenas Nizas Pézenas
LFNQ (QZE) Zračna luka Mont-Louis La Quillane Mont-Louis
LFNR Zračna luka Berre La Fare Berre
LFNS Zračna luka Sisteron Theze Sisteron
LFNT Zračna luka Avignon Pujaut Avignon
LFNU Zračna luka Uzès Uzès
LFNV Zračna luka Valréas Visan Valréas
LFNW Zračna luka Puivert Puivert
LFNX Zračna luka Bédarieux La Tour-sur-Orb Bédarieux
LFNZ Zračna luka Le Mazet-de-Romanin Le Mazet
LFOB (BVA) Zračna luka Beauvais Tillé Beauvais
LFOC Zrakoplovna baza Châteaudun Châteaudun
LFOD (XSU) Zračna luka Saumur Saint-Florent Saumur
LFOE (EVX) Zračna luka Évreux Fauville Évreux
LFOF (XAN) Zračna luka Alençon Valframbert Alençon
LFOG Zračna luka Flers Saint-Paul Flers
LFOH (LEH) Zračna luka Le Havre Octeville Le Havre
LFOI (XAB) Zračna luka Abbeville - Buigny-Saint-Maclou AerodRim Abbeville
LFOJ (ORE) Zrakoplovna baza Orléans - Bricy Orléans
LFOK (XCR) Zračna luka Chalons Vatry Châlons-en-Champagne
LFOL Zračna luka L'Aigle Saint-Michel L'Aigle
LFOM Zračna luka Lessay Lessay
LFON Zračna luka Vernouillet Dreux
LFOO (LSO) Zračna luka Les Sables-d'Olonne Talmont Les Sables-d'Olonne
LFOP (URO) Zračna luka Rouen Vallée de Seine Rouen
LFOQ (XBQ) Zračna luka Blois Le Breuil Blois
LFOR (QTJ) Zračna luka Chartres Champhol Chartres
LFOS Zračna luka Saint-Valery Vittefleur Saint-Valery
LFOT (TUF) Zračna luka Tours Val de Loire Tours
LFOU (CET) Zračna luka Cholet Le Pontreau Cholet
LFOV (LVA) Zračna luka Laval Entrammes Laval
LFOW Zračna luka Saint-Quentin Roupy Saint-Quentin
LFOX Zračna luka Étampes Montdesir Étampes
LFOY Zračna luka Le Havre Saint-Romain Le Havre
LFOZ Zračna luka Orléans Saint-Denis-de-l'Hotel Orléans
LFPA Zračna luka Persan-Beaumont Persan, Beaumont
LFPB (LBJ) Zračna luka Paris Le Bourget Paris
LFPC (CSF) Zračna luka Creil Creil
LFPD (XBX) Zračna luka Bernay Saint-Martin Bernay
LFPE Zračna luka Meaux Esbly Meaux
LFPF Zračna luka Beynes Thiverval Beynes
LFPG (CDG) Zračna luka Paris Charles de Gaulle (Roissy ) Paris
LFPH Zračna luka Chelles Le Pin Chelles
LFPI Zračna luka Paris Issy-les-Moulineaux Paris
LFPK Zračna luka Coulommiers-Voisins Coulommiers
LFPL (XLG) Zračna luka Lognes Emerainville Lognes
LFPM Zračna luka Melun-Villaroche Melun
LFPN (TNF) Zračna luka Toussus-le-Noble Toussus-le-Noble
LFPO (ORY) Zračna luka Paris Orly Orly
LFPP Zračna luka Le Plessis-Belleville Le Plessis-Belleville
LFPQ Zračna luka Fontenay Tresigny Fontenay-Trésigny
LFPT (POX) Zračna luka Pontoise Pontoise
LFPU Zračna luka Moret Episy Moret-sur-Loing
LFPV Zrakoplovna baza Vélizy - Villacoublay Villacoublay
LFPX Zračna luka Chavenay Villepreux Chavenay
LFPY Zrakoplovna baza Brétigny-sur-Orge Bretigny-sur-Orge
LFPZ Zračna luka Saint-Cyr-l'École Saint-Cyr-l'École
LFQA Zračna luka Reims-Prunay Reims
LFQB (QYR) Zračna luka Troyes Barberey Troyes
LFQC Zračna luka Lunéville-Croismare Lunéville
LFQD (QRV) Zračna luka Arras Roclincourt Arras
LFQF Zračna luka Autun Bellevue Autun
LFQG (NVS) Zračna luka Nevers Fourchambault Nevers
LFQH Zračna luka Châtillon-sur-Seine Châtillon-sur-Seine
LFQI (XCB) Zračna luka Cambrai Epinoy Cambrai
LFQJ (XME) Zračna luka Maubeuge Elesmes Maubeuge
LFQK Zračna luka Chalons Ecury-sur-Coole Châlons-en-Champagne
LFQL (XLE) Zračna luka Lens Benifontaine Lens
LFQM Zračna luka Besançon La Veze Besançon
LFQN (XSG) Zračna luka Saint-Omer Wizernes Saint-Omer
LFQO Zračna luka Lille Marcq-en-Baroeul Lille
LFQQ (LIL) Zračna luka Lille Lesquin Lille
LFQR Zračna luka Romilly-sur-Seine Romilly-sur-Seine
LFQS Zračna luka Vitry-en-Artois Vitry-en-Artois
LFQT (HZB) Zračna luka Merville Calonne Merville / Hazebrouck
LFQU Zračna luka Sarre-Union Sarre-Union
LFQV (XCZ) Zračna luka Charleville-Mézières Charleville-Mézières
LFQW (XVO) Zračna luka Vesoul Frotey Vesoul
LFQX Zračna luka Juvancourt Juvancourt
LFQY Zračna luka Saverne Steinbourg Saverne
LFQZ Zračna luka Dieuze Gueblange Dieuze
LFRA (ANE) Angers Avrille (zatvorena 2003.) Angers
LFRB (BES) Zračna luka Brest Bretagne Brest
LFRC (CER) Zračna luka Cherbourg Maupertus Cherbourg
LFRD (DNR) Zračna luka Dinard Pleurtuit Saint-Malo Dinard
LFRE (LBY) Zračna luka La Baule-Escoublac La Baule-Escoublac
LFRF (GFR) Zračna luka Granville Granville
LFRG (DOL) Zračna luka Deauville Saint-Gatien Deauville
LFRH (LRT) Zračna luka Lorient Južni Brittany Lorient
LFRI (EDM) Zračna luka La Roche-sur-Yon Les Ajoncs La Roche-sur-Yon
LFRJ (LDV) Zračna luka Landivisiau Landivisiau
LFRK (CFR) Zračna luka Caen Carpiquet Caen
LFRM (LME) Zračna luka Le Mans Arnage Le Mans
LFRN (RNS) Zračna luka Rennes - Saint-Jacques Rennes
LFRO (LAI) Zračna luka Lannion Lannion
LFRP Zračna luka Ploermel Loyat Ploërmel
LFRQ (UIP) Zračna luka Quimper Pluguffan Quimper
LFRS (NTE) Zračna luka Nantes Atlantique (bivša Zračna luka Château Bougon) Zračna luka Nantes
LFRT (SBK) Zračna luka Saint-Brieuc - Armor Saint-Brieuc
LFRU (MXN) Zračna luka Morlaix Ploujean Morlaix
LFRV (VNE) Zračna luka Vannes-Meucon Vannes
LFRW Zračna luka Avranches Le Val Saint-Pere Avranches
LFRZ (SNR) Zračna luka Saint-Nazaire Montoir Saint-Nazaire
LFSA (QBQ) Zračna luka Besançon Thise Besançon
LFSB (MLH) Zračna luka Bâle Mulhouse (Euro Basel-Mulhouse-Freiburg) Basel (Švicarska) / Mulhouse
LFSD (DIJ) Zračna luka Dijon Bourgogne - Longvic Dijon
LFSE Zračna luka Epinal dogneville Epinal
LFSF (MZM) Zračna luka Metz Frescaty Metz
LFSG (EPL) Zračna luka Épinal Mirecourt Épinal
LFSH Zračna luka Haguenau Haguenau
LFSJ (XSW) Zračna luka Sedan Douzy Sedan
LFSK Zračna luka Vitry-le-François Vauclerc Vitry-le-François
LFSM (XMF) Zračna luka Montbéliard Courcelles Montbéliard
LFSN (ENC) Zračna luka Nancy Essey Nancy
LFSP Zračna luka Pontarlier Pontarlier
LFSQ (BOR) Zračna luka Belfort Fontaine Belfort
LFSR (RHE) Zračna luka Reims Champagne Reims
LFST (SXB) Zračna luka Strasbourg Entzheim Strasbourg
LFSU Zračna luka Langres Rolampont Langres
LFSV Zračna luka Pont-Saint-Vincent Pont-Saint-Vincent
LFSW (XEP) Zračna luka Épernay Plivot Épernay
LFSY (XCW) Zračna luka Chaumont - La Vendue Chaumont
LFSZ (VTL) Zračna luka Vittel Champ-de-Courses Vittel
LFTB Zračna luka Marignane Berre Marignane
LFTF Zračna luka Cuers Pierrefeu Cuers
LFTH (TLN) Zračna luka Hyères Le Palyvestre Toulon
LFTM Zračna luka Serres La Batie Montsaleon Serres-la-Batie
LFTN Zračna luka La Grand'Combe La Grand'Combe
LFTP Zračna luka Puimoisson Puimoisson
LFTQ Zračna luka Chateaubriant Pouance Châteaubriant
LFTR Heliodrom Toulon-St. Mandrier Saint-Mandrier-sur-Mer
LFTU (FRJ) Zračna luka Frejus Saint-Raphael Frejus
LFTW (FNI) Zračna luka Nîmes-Alès-Camargue-Cévennes (Garons ) Nîmes
LFTZ (LTT) Zračna luka La Mole La Mole
LFXA Zrakoplovna baza Ambérieu-en-Bugey Ambérieu-en-Bugey
LFXB (XST) Zračna luka Saintes Thenac Saintes
LFXM Zračna luka Mourmelon Mourmelon
LFXN (XNA) Zračna luka Narbonne Narbonne
LFXU Zračna luka Les Mureaux Les Mureaux
LFYG Zračna luka Cambrai Niergnies Cambrai
LFYR Zračna luka Romorantin Pruniers Romorantin
LFYS Zračna luka Sainte-Léocadie Sainte-Léocadie

Sveti Petar i Mikelon[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LFVM (MQC) Zračna luka Miquelon Miquelon
LFVP (FSP) Zračna luka Saint Pierre Saint-Pierre

LG - Grčka[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LGAG (AGQ) Zračna luka Agrinion Agrinion
LGAL (AXD) Zračna luka Alexandroupolis "Dimokritos" (Democritus) Alexandroupolis
LGAD (PYR) Zračna luka Andravida Andravida
LGAT (ATH) [[Zračna luka Ellinikon]] (zatvorena 2001.) Atena
LGAV (ATH) Zračna luka Atena (Eleftherios Venizelos) Atena
LGBL (VOL) Zračna luka centralne Grčke Nea Anchialos/Volos
LGEL Zračna luka Elfesis Elfesis/Eleusis
LGHI (JKH) Zračna luka Chios Island Chios
LGHL (PKH) Zračna luka Porto Cheli Porto Cheli, Argolis
LGIK (JIK) Zračna luka Ikaria Island Ikaria
LGIO (IOA) Zračna luka Ioannina Ioannina
LGIR (HER) Zračna luka Heraklion, "Nikos Kazantzakis" Heraklion (Iraklion), Crete
LGKA (KSO) Zračna luka Kastoria, "Aristotelis" Kastoria
LGKC (KIT) Zračna luka Kithira Island Kythira (Kithira)
LGKF (EFL) Zračna luka Kefalonia Island Kefalonia (Kefallinia, Cephallonia)
LGKJ (KZS) Zračna luka Kastelorizo Island Public Kastelorizo
LGKL (KLX) Zračna luka Kalamata Kalamata
LGKN Zračna luka Kotroni Marathon
LGKO (KGS) Zračna luka Kos Island, "Ippokratis" (Hippocrates) Kos
LGKP (AOK) Zračna luka Karpathos Island Karpathos
LGKR (CFU) Zračna luka Ioannis Kapodistrias Corfu (Kerkyra, Kerkira)
LGKS (KSJ) Zračna luka Kassos Island Public Kasos (Kassos)
LGKV (KVA) Zračna luka Kavala Kavala
LGKZ (KZI) Zračna luka Kozani, "Filippos" Kozani
LGLM (LXS) Zračna luka Lemnos Lemnos (Limnos)
LGMK (JMK) Zračna luka Mykonos Island Mykonos (Mikonos)
LGML (MLO) Zračna luka Milos Island Milos
LGMT (MJT) Zračna luka Mytilene, "Odysseas Elytis" Mytilene (Mitilini), Lesbos
LGNX (JNX) Zračna luka Naxos Island Naxos
LGPA (PAS) Zračna luka Paros Paros
LGPL (JTY) Zračna luka Astypalaia Island Astypalaia
LGPZ (PVK) Zračna luka Aktion (Lefkada) Preveza
LGRP (RHO) Zračna luka Rhodes, "Diagoras" Rhodes (Rhodos, Rodos)
LGRX (GPA) Zračna luka Araxos Araxos
LGSA (CHQ) Zračna luka Chania, "Ioannis Daskalogiannis" Chania, Crete
LGSK (JSI) Zračna luka Skiathos Island Skiathos
LGSM (SMI) Zračna luka Samos, "Aristarchos" Samos
LGSO (JSY) Zračna luka Syros Island Syros (Siros)
LGSP (SPJ) Zračna luka Sparti Sparti, Laconia
LGSR (JTR) Zračna luka Santorini (Thira) Santorini (Thira)
LGST (JSH) Zračna luka Sitia Public Sitia, Crete
LGSY (SKU) Zračna luka Skyros Island Skyros (Skiros)
LGTP Zračna luka Tripolis Tripoli
LGTS (SKG) Zračna luka Thessaloniki , "Makedonia" Thessaloniki
LGTT Zračna luka Tatoi Athens, Decelea
LGZA (ZTH) Zračna luka Zakynthos, "Dionysios Solomos" Zakynthos (Zakinthos)

LH - Mađarska[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LHBP (BUD) Zračna luka Budapest Ferihegy Budapest
LHBS Zračna luka Budaörs Budaörs
LHDC (DEB) Zračna luka Debrecen Debrecen
LHDK Zračna luka Dunakeszi Dunakeszi
LHDV Zračna luka Dunaújváros Dunaújváros
LHEC Zračna luka Érsekcsanád Érsekcsanád
LHEM Zračna luka Esztergom Esztergom
LHFM Zračna luka Fertőszentmiklós Fertőszentmiklós
LHHH Zrakoplovno pristanište Hármas-határ-hegy Budapest
LHKE Zračna luka Kecskemét Kecskemét
LHNY Zračna luka Nyíregyháza Nyíregyháza
LHOY Zračna luka Őcsény Őcsény
LHPA Zračna luka Pápa Pápa
LHPP (PEV) Zračna luka Pécs Pogány Pécs
LHPR Zračna luka Győr Pér Győr, Pér
LHSA Zračna luka Szentkirályszabadja Szentkirályszabadja
LHSM (SOB) Zračna luka Sármellék Sármellék
LHSN Zračna luka Szolnok Szolnok
LHSK (SFK) Zračna luka Siófok-Kiliti Ságvár
LHTA (TZR) Zračna luka Taszár Taszár
LHTL Zračna luka Tököl Tököl
LHUD Zračna luka Szeged Szeged

LI - Italija[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LIAF Zračna luka Foligno Foligno
LIAP Zračna luka Preturo L'Aquila
LIAT Zračna luka Pontedera Pontedera, Pisa
LIAU Zračna luka Capua Capua
LIBA Vojna zrakoplovna baza Amendola Foggia
LIBC (CRV) Zračna luka Crotone (Sant'Anna ) Crotone
LIBD (BRI) Zračna luka Bari Karol Wojtyla Bari
LIBF (FOG) Zračna luka Gino Lisa Foggia
LIBG (TAR) Zračna luka Grottaglie Taranto
LIBN (LCC) Zračna luka Lecce (vojna) Lecce
LIBP (PSR) Zračna luka Abruzzo Pescara
LIBR (BDS) Zračna luka Casale Brindisi
LIBV Zrakoplovna baza Gioia del Colle Gioia del Colle, Bari
LIBX Vojna zrakoplovna baza Martina Franca Martina Franca, Taranto
LICA (SUF) Zračna luka Lamezia Terme Lamezia Terme, Catanzaro
LICB (CIY) Zračna luka Comiso Comiso
LICC (CTA) Zračna luka Catania-Fontanarossa (Catania-Fontanarossa ) Catania
LICD (LMP) Zračna luka Lampedusa Lampedusa
LICG (PNL) Zračna luka Pantelleria Pantelleria, Trapani
LICJ (PMO) Zračna luka Palermo (Punta Raisi Falcone-Borsellino ) Palermo / Punta Raisi
LICP Zračna luka Palermo-Boccadifalco Palermo
LICR (REG) Zračna luka Reggio Calabria Reggio Calabria
LICT (TPS) Zračna luka Vincenzo Florio (Birgi ) Trapani
LICZ (NSY) Zračna luka Sigonella (vojna) Catania
LIDA Zračna luka Asiago Asiago, Vicenza
LIDB (BLX) Zračna luka Belluno Belluno
LIDE Zračna luka Reggio Emilia Reggio Emilia
LIDF Zračna luka Fano Fano, Pesaro & Urbino
LIDG Zračna luka Lugo di Romagna Lugo di Romagna, Ravenna
LIDR (RAN) Zračna luka Ravenna Ravenna
LIDT (ZIA) Zračna luka G. Caproni (Mattarello ) Trento
LIDU Zračna luka Carpi Budrione Carpi
LIEA (AHO) Zračna luka Fertilia (Alghero ) Alghero, Sassari
LIED (DCI) Zrakoplovna baza Decimomannu Decimomannu, Cagliari
LIEE (CAG) Zračna luka Cagliari - Elmas Cagliari
LIEO (OLB) Zračna luka Olbia - Costa Smeralda Olbia
LIER Zračna luka Oristano-Fenosu Oristano
LIET (TTB) Zračna luka Tortolì Tortolì
LILE Zračna luka Cerrione Biella
LILG Zračna luka Vergiate Vergiate, Varese
LILH Zračna luka Rivanazzano Voghera, Pavia
LILN (QVA) Zračna luka Venegono Varese
LILR Zračna luka Migliaro Cremona
LIMA Zračna luka Aeritalia Turin (Torino)
LIMB Zračna luka Bresso Milan
LIMC (MXP) Zračna luka Malpensa Milan
LIME (BGY) Orio al Serio Bergamo
LIMF (TRN) Zračna luka Turin (Torino Caselle ) Turin (Torino)
LIMG (ALL) Zračna luka Villanova d'Albenga (C. Panero ) Albenga, Savona
LIMJ (GOA) Zračna luka Genoa Cristoforo Colombo (Sestri ) Genoa (Genova)
LIML (LIN) Zračna luka Linate Milan
LIMN Vojna zrakoplovna baza Cameri Cameri, Novara
LIMP (PMF) Zračna luka Parma (G. Verdi ) Parma
LIMS Vojna zrakoplovna baza San Damiano Piacenza
LIMW (AOT) Zračna luka Aosta (Corrado Gex ) Aosta
LIMZ (CUF) Zračna luka Cuneo Levaldigi Cuneo
LIPA (AVB) Zrakoplovna baza Aviano Aviano, Pordenone
LIPB (BZO) Zračna luka Bolzano Dolomiti Bolzano, Bolzano-Bozen
LIPC Vojna zrakoplovna baza Cervia Cervia, Ravenna
LIPD (UDN) Zračna luka Campoformido (vojna?) Campoformido / Udine
LIPE (BLQ) Zračna luka Bologna (Guglielmo Marconi ) Bologna
LIPF Zračna luka Ferrara Ferrara
LIPH (TSF) Zračna luka Treviso (Sant'Angelo ) Treviso
LIPI Vojna zrakoplovna baza Rivolto Rivolto / Udine
LIPK (FRL) Zračna luka Forlì (L. Ridolfi ) Forlì
LIPL Zračna luka Ghedi (vojna) Ghedi, Brescia
LIPM Zračna luka Modena Marzaglia Modena
LIPN Zračna luka Boscomantico Verona
LIPO (VBS) Zračna luka Montichiari Brescia
LIPQ (TRS) Zračna luka Friuli Venezia Giulia (Trieste Ronchi dei Legionari ) Ronchi dei Legionari / Trieste
LIPR (RMI) Zračna luka Federico Fellini Rimini
LIPS Vojna zrakoplovna baza Istrana Treviso
LIPT (VIC) Zračna luka Vicenza Trissino Vicenza
LIPU Zračna luka Padova (Gino Allegri ) Padua (Padova)
LIPV Zračna luka San Nicolo Venice (Venezia)
LIPX (VRN) Zračna luka Verona (Villafranca , Valerio Catullo) Verona
LIPY (AOI) Zračna luka Falconara (Raffaello Sanzio ) Ancona
LIPZ (VCE) Zračna luka Marco Polo (Marco Polo Venice ) Venice (Venezia)
LIQL (LCV) Zračna luka Tassignano Lucca
LIQS (SAY) Zračna luka Siena Siena
LIQW Zračna luka Luni (vojna?) Sarzana, Genoa
LIRA (CIA) Zračna luka Ciampino (Giovan Battista Pastine) Rim
LIRC Vojna zrakoplovna baza Centocelle Centocelle, Rim
LIRE Vojna zrakoplovna baza Pratica di Mare Pomezia, Rim
LIRF (FCO) Zračna luka Leonardo da Vinci (Fiumicino) Rim
LIRG Vojna zrakoplovna baza Guidonia Guidonia Montecelio, Rim
LIRI (QSR) Zračna luka Salerno Costa d'Amalfi Salerno
LIRJ (EBA) Zračna luka Marina di Campo Marina di Campo, Elba
LIRL (QLT) Zračna luka Latina (vojna?) Latina
LIRM Zračna luka Grazzanise (vojna?) Caserta
LIRN (NAP) Zračna luka Naples (Capodichino ) Naples
LIRP (PSA) Zračna luka Galileo Galilei (Pisa ) Pisa
LIRQ (FLR) Zračna luka Peretola, Amerigo Vespucci (Florence ) Florence (Firenze)
LIRS (GRS) Zračna luka Grosseto Grosseto
LIRU Zračna luka Rim Urbe Rim
LIRV Vojna zrakoplovna baza Viterbo / Rim Viterbo Viterbo
LIRZ (PEG) Zračna luka San Egidio Perugia

LJ - Slovenija[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LJAJ Zrakoplovno pristanište Ajdovščina Ajdovščina
LJBL Zrakoplovno pristanište Lesce-Bled Lesce
LJBO Zračna luka Bovec Bovec
LJCE Zračna luka Cerklje ob Krki Cerklje ob Krki, Brežice
LJCL Zrakoplovno pristanište Celje Celje (Levec)
LJLJ (LJU) Zračna luka Brnik (Ljubljana, Jože Pučnik ) Ljubljana
LJMB (MBX) Zračna luka Maribor ( Edvard Rusjan) Maribor
LJMS Zrakoplovno pristanište Murska Sobota Murska Sobota (Rakičan)
LJNM Zrakoplovno pristanište Novo Mesto-Prečna Novo Mesto (Prečna)
LJPO Zrakoplovno pristanište Postojna Postojna
LJPT Zrakoplovno pristanište Ptuj Ptuj (Moškanjci)
LJPZ (POW) Zračna luka Portorož Portorož
LJSG Zrakoplovno pristanište Slovenj Gradec Slovenj Gradec
LJVE Zrakoplovno pristanište Velenje Velenje (Lajše)

LK - Češka[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LKBA Zračna luka Břeclav Břeclav
LKBE Zračna luka Benešov Benešov
LKBR Zračna luka Broumov Broumov
LKBU Zračna luka Bubovice Bubovice
LKCB Zračna luka Cheb (zatvorena) Cheb
LKCE Zračna luka Česká Lípa Česká Lípa
LKCH Zračna luka Chomutov Chomutov
LKCM Zračna luka Medlánky Medlánky
LKCS Zračna luka České Budějovice České Budějovice
LKCT Zračna luka Chotěboř Chotěboř
LKDK Zračna luka Dvůr Králové nad Labem Dvůr Králové nad Labem
LKHB Zračna luka Havlíčkův Brod Havlíčkův Brod
LKHC Zračna luka Hořice Hořice
LKHD Zračna luka Hodkovice nad Mohelkou Hodkovice nad Mohelkou
LKHN Zračna luka Hranice Hranice
LKHO (GTW) Zračna luka Holešov Holešov
LKJA Zračna luka Jaroměř Jaroměř
LKJC Zračna luka Jičín Jičín
LKJH Zračna luka Jindřichův Hradec Jindřichův Hradec
LKJI Zračna luka Jihlava Jihlava
LKKB Zračna luka Praha Kbely Praha
LKKL Zračna luka Kladno Kladno
LKKO Zračna luka Kolín Kolín
LKKR Zračna luka Krnov Krnov
LKKA Zračna luka Křižanov Křižanov
LKKT Zračna luka Klatovy Klatovy
LKKU (UHE) Zračna luka Kunovice Kunovice
LKKV (KLV) Zračna luka Karlovy Vary Karlovy Vary
LKKY Zračna luka Kyjov Kyjov
LKLT Zračna luka Letňany Letňany
LKMB Zračna luka Mladá Boleslav Mladá Boleslav
LKMH Zračna luka Mnichovo Hradiště Mnichovo Hradiště
LKMI Zračna luka Mikulovice Mikulovice
LKMK Zračna luka Moravská Třebová Moravská Třebová
LKMO Zračna luka Most Most
LKMR Zračna luka Mariánské Lázně Mariánské Lázně
LKMT (OSR) Zračna luka Ostrava-Mošnov Ostrava
LKNM Zračna luka Nové Město Nové Město nad Metují
LKOL (OLO) Zračna luka Olomouc Olomouc
LKOT Zrakoplovno pristanište Otrokovice Otrokovice
LKPA Zračna luka Polička Polička
LKPD (PED) Zračna luka Pardubice Pardubice
LKPI Zračna luka Přibyslav Přibyslav
LKPL Zračna luka Letkov Letkov
LKPM Zračna luka Příbram Příbram
LKPN Zračna luka Podhořany Podhořany
LKPO (PRV) Zračna luka Přerov Přerov
LKPR (PRG) Zračna luka Ruzyně Prague
LKPS Zračna luka Plasy Plasy
LKRA Zračna luka Raná u Loun Raná u Loun
LKRK Zračna luka Rakovník Rakovník
LKRO Zračna luka Roudnice Roudnice
LKSA Zračna luka Staňkov Staňkov
LKSK Zračna luka Skuteč Skuteč
LKSN Zračna luka Slaný Slaný
LKSO Zračna luka Soběslav Soběslav
LKSR Zračna luka Strunkovice Strunkovice
LKST Zračna luka Strakonice Strakonice
LKSU Zračna luka Šumperk Šumperk
LKSZ Zračna luka Sazená Sazená
LKTA Zračna luka Tábor Tábor
LKTB (BRQ) Zračna luka Brno-Tuřany Brno
LKTC Zračna luka Točná Točná
LKTO Zračna luka Toužim Toužim
LKUO Zračna luka Ústí nad Orlicí Ústí nad Orlicí
LKVL Zračna luka Vlašim Vlašim
LKVM Zračna luka Vysoké Mýto Vysoké Mýto
LKVO Zračna luka Vodochody Vodochody
LKVP Zračna luka Velké Poříčí Velké Poříčí
LKVR Zračna luka Vrchlabí Vrchlabí
LKVY Zračna luka Vyškov Vyškov
LKZA (ZBE) Zračna luka Zábřeh Zábřeh
LKZB Zračna luka Zbraslavice Zbraslavice

LL - Izrael[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LLBG (TLV) Zračna luka Ben Gurion Lod / Tel Aviv
LLBS (BEV) Be'er Sheva (Teyman ) Beersheba (Be'er Sheva)
LLEK Vojna zrakoplovna baza Tel Nof Israeli Tel Nof (Tel Nov)
LLES Zrakoplovno pristanište Ein Shemer Ein Shemer (Eyn-Shemer)
LLET (ETH) Zračna luka Eilat (J. Hozman ) Eilat
LLEY (EIY) Zrakoplovno pristanište Ein Yahav Ein Yahav (Eyn-Yahav)
LLFK Zrakoplovno pristanište Fiq Fiq, Golan Heights
LLHA (HFA) Zračna luka Haifa (U. Michaeli ) Haifa
LLHB Zrakoplovna baza Hatzerim (Hatzerim) Beersheba (Be'er Sheva)
LLHS Zrakoplovna baza Hatzor Hatzor
LLHZ Zračna luka Herzliya Herzliya (Herzlia)
LLIB (RPN) Zračna luka Rosh Pina (Ben Ya'aqov ) Rosh-Pina
LLJR (JRS) Zračna luka Atarot (Jerusalem ) Jerusalem (currently closed)
LLKS (KSW) Zračna luka Qiryat Shemona Qiryat Shemona (Kiryat-Shmona)
LLMG Zračna luka Megiddo Megiddo (Meggido)
LLMR (MIP) Zrakoplovno pristanište Mitzpe Ramon Mitzpe Ramon
LLMZ (MTZ) Zrakoplovno pristanište Bar Yehuda Masada
LLNV Vojna zrakoplovna baza Nevatim Israeli Nevatim
LLOV (VDA) Zračna luka Ovda Negev
LLRD Vojna zrakoplovna baza Ramat David Israeli Megiddo
LLRM Zračna luka Ramon Airbase Mitzpe Ramon
LLSD (SDV) Zračna luka Sde Dov (Dov Hoz ) Tel Aviv
LLYT (YOT) Zrakoplovno pristanište Yotvata Yotvata

LM - Malta[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LMML (MLA) Zračna luka Malta (Luqa ) Luqa

LN - Monako[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LNMC (MCM) Heliodrom Monaco Monte Carlo

LO - Austrija[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LOAN Zračna luka Wiener Neustadt Wiener Neustadt, Donja Austrija
LOKF Zrakoplovno pristanište Feldkirchen Ossiacher See
LOLG Zrakoplovno pristanište St. Georgen Leutzmannsdorf
LOLO Zrakoplovno pristanište Linz Ost Linz, Gornja Austrija
LOLW Zračna luka Wels Wels, Gornja Austrija
LOWG (GRZ) Zračna luka Graz (Thalerhof ) Graz, Štajerska
LOWI (INN) Zračna luka Innsbruck (Kranebitten ) Innsbruck, Tirol
LOWK (KLU) Zračna luka Klagenfurt (Woerthersee ) Klagenfurt, Koruška
LOWL (LNZ) Zračna luka Linz (Blue Danube ) Linz, Gornja Austrija
LOWS (SZG) Zračna luka Salzburg (W. A. Mozart ) Salzburg, Salzburg
LOWW (VIE) Zračna luka Beč (Schwechat ) Beč
LOXN Zračna luka Wiener Neustadt West Wiener Neustadt, Donja Austrija
LOXT Fliegerhorst Brumowski Tulln
LOXZ Zrakoplovna baza Zeltweg Zeltweg, Štajerska

LP - Portugal, uključujući Azore[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LPAR Zrakoplovna baza Alverca Alverca do Ribatejo, Vila Franca de Xira
LPAV Zračna luka São Jacinto (Aveiro ) Aveiro
LPBG (BGC) Zračna luka Bragança Bragança
LPBJ Zrakoplovna baza Beja Beja
LPBR (BGZ) Zračna luka Braga Palmeira, Braga
LPCH (CHV) Zračna luka Chaves Chaves
LPCO (CBP) Zračna luka Coimbra (Antanhol / Cernache /Coimbra) Bissaya Barreto Coimbra
LPCS Zračna luka Tires Sintra Coast / Greater Lisbon
LPCV (COV) Zračna luka Covilhã Covilhã / Cova da Beira / Guarda / Beiras / Serra da Estrela
LPEV Zračna luka Évora Évora / Alentejo Central
LPFR (FAO) Zračna luka Faro Faro / Algarve Int. Faro
LPIN Zračna luka Espinho Paramos / Silvalde/Espinho
LPLG Zračna luka Brigadeiro Franco Lagos, Portugal
LPMC Macedo de Cavaleiros
LPMF Zračna luka Monfortinho Monfortinho, Idanha-a-Nova
LPMI Zračna luka Mirandela Mirandela
LPMO Zračna luka Montargil Montargil, Ponte de Sor
LPMR Zrakoplovna baza Monte Real Monte Real, Leiria
LPMT (PAF) Zrakoplovna baza Montijo Montijo
LPMU Zračna luka Mogadouro Mogadouro
LPOT Zrakoplovna baza Ota Ota, Alenquer
LPOV Zrakoplovna baza Ovar Maceda, Ovar
LPPM (PRM) Zračna luka Portimão Montes de Alvor /Penina / Alvor, Portimão, Barlavento Algarvio
LPPR (OPO) Zračna luka Francisco Sá Carneiro Maia;Greater Porto
LPPT (LIS) Zračna luka Portela Portela, Lisbon
LPPV Zračna luka Praia Verde Praia Verde, Altura Castro Marim
LPSC Zračna luka Santa Cruz Praia de Santa Cruz, Torres Vedras
LPSI (SIE) Zračna luka Sines Sines /Alentejo Litoral
LPSR Zračna luka Santarém Santarém
LPST Zrakoplovna baza Sintra Granja do Marquês / Pero Pinheiro, Sintra
LPTN Zrakoplovna baza Tancos Tancos, Vila Nova da Barquinha, Médio Tejo
LPVL Zračna luka Maia (Vilar da Luz ) Maia
LPVM Zračna luka Vilamoura Vilamoura / Quarteira, Loulé
LPVR (VRL) Zračna luka Vila Real Vila Real Douro
LPVZ (VSE) Zračna luka Viseu (Gonçalves Lobato ) Lordosa, Viseu (Viséu)

Azori[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LPAZ (SMA) Santa Maria Santa Maria Island / Vila do Porto
LPCR (CVU) Zračna luka Corvo Corvo Island / Vila do Corvo
LPFL (FLW) Zračna luka Flores Flores Island / Santa Cruz das Flores
LPGR (GRW) Zračna luka Graciosa Graciosa Island / Santa Cruz da Graciosa
LPHR (HOR) Zračna luka Horta Horta, Faial Island
LPLA (TER) Zrakoplovna baza Lajes Terceira Island /Praia da Vitoria /Angra do Heroísmo
LPPD (PDL) Zračna luka Ponta Delgada (bivša Nordela) Ponta Delgada, São Miguel Island
LPPI (PIX) Zračna luka Pico Pico Island (Madalena, São Roque do Pico, Lajes do Pico)
LPSJ (SJZ) Zračna luka São Jorge São Jorge Island /Velas

Madeira[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LPMA (FNC) Zračna luka Madeira Funchal, Madeira Island (Santa Cruz)
LPPS (PXO) Zračna luka Porto Santo Porto Santo Island / Vila Baleira

LQ - Bosna i Hercegovina[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LQBI Zračna luka Bihać Bihać
LQBK (BNX) Zračna luka Banja Luka Banja Luka
LQBU Sarajevo Butmir Sarajevo
LQBZ Zračna luka Banja Luka Zalužani Banja Luka
LQCO Zračna luka Ćoralići Ćoralići
LQGL Zračna luka Glamoč Glamoč
LQJL Zračna luka Tuzla Jegen Lug Tuzla
LQKU Zračna luka Kupres Bajramovići Kupres
LQLV Zračna luka Livno Livno
LQMJ Zračna luka Mostar Jasenica Mostar
LQMO (OMO) Zračna luka Mostar Mostar
LQPD Zračna luka Prijedor Prijedor
LQSA (SJJ) Zračna luka Sarajevo Sarajevo
LQSV Zračna luka Sarajevo Vojna Sarajevo
LQTG Zračna luka Tomislavgrad Tomislavgrad
LQTR Zračna luka Novi Travnik Novi Travnik
LQTZ (TZL) Zračna luka Tuzla Tuzla
LQVI Zračna luka Visoko Visoko

LR - Rumunjska[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LRAR (ARW) Zračna luka Arad Arad
LRBC (BCM) Zračna luka Bacău Bacău
LRBM (BAY) Zračna luka Baia Mare Baia Mare
LRBS (BBU) Zračna luka Aurel Vlaicu Bukurešt
LRCK (CND) Zračna luka Mihail Kogălniceanu Constanţa
LRCL (CLJ) Zračna luka Cluj-Napoca Cluj-Napoca
LRCS (CSB) Zračna luka Caransebeş Reşiţa
LRCV (CRA) Zračna luka Craiova Craiova
LRIA (IAS) Zračna luka Iaşi Iaşi
LROD (OMR) Zračna luka Oradea Oradea
LROP (OTP) Zračna luka Henri Coandă Bukurešt
LRSB (SBZ) Zračna luka Sibiu Sibiu
LRSM (SUJ) Zračna luka Satu Mare Satu Mare
LRSV (SCV) Zračna luka Suceava Suceava
LRTC (TCE) Zračna luka Tulcea Tulcea
LRTM (TGM) Zračna luka Târgu Mureş Târgu-Mureş
LRTR (TSR) Zračna luka Traian Vuia Timişoara

LS - Švicarska[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LSER Heliodrom Raron Raron
LSEZ Heliodrom Zermatt Zermatt
LSGB Zračna luka Bex Bex
LSGC (ZHV) Zračna luka Les Eplatures La Chaux-de-Fonds
LSGE Zrakoplovno pristanište Fribourg-Ecuvillens Ecuvillens
LSGG (GVA) Zračna luka Geneva Cointrin Geneva
LSGK (VVL) Zračna luka Saanen Saanen
LSGL (QLS) Zračna luka Lausanne Lausanne / Blécherette
LSGN (QNC) Zračna luka Neuchâtel Neuchâtel
LSGP Zračna luka La Côte La Côte
LSGR Zračna luka Reichenbach Reichenbach
LSGS (SIR) Zračna luka Sion Sion
LSGT Zračna luka Gruyères Gruyères
LSGY Zračna luka Yverdon-les-Bains Yverdon-les-Bains
LSHC Heliodrom Collombey-Muraz Collombey-Muraz
LSHG Heliodrom Gampel Gampel
LSMA Zrakoplovna baza Alpnach Alpnach (vojna)
LSMD Zrakoplovna baza Dübendorf Dübendorf (vojna)
LSME Zrakoplovna baza Emmen Emmen (vojna)
LSMF (ATC) Zračna luka Mollis Mollis
LSMM Zrakoplovna baza Meiringen Meiringen (vojna)
LSMP Zrakoplovna baza Payerne Payerne (vojna)
LSMS Zrakoplovna baza Sion Sion (vojna)
LSPA Zračna luka Amlikon Amlikon
LSPD Zračna luka Dittingen Dittingen
LSPF Zračna luka Schaffhausen Schaffhausen
LSPG Zračna luka Kägiswil Kägiswil
LSPH Zračna luka Winterthur Winterthur
LSPK Zračna luka Hasenstrick Hasenstrick
LSPL Zračna luka Langenthal Langenthal
LSPM Zračna luka Ambri Ambri
LSPN Zračna luka Triengen Triengen
LSPO Zračna luka Olten Olten
LSPV Zračna luka Wangen-Lachen Wangen-Lachen
LSTB Zračna luka Bellechasse Bellechasse, Canton of Fribourg
LSTO Zračna luka Môtiers Môtiers
LSTR Zračna luka Montricher Montricher
LSTS Zračna luka St. Stephan St. Stephan
LSXB Heliodrom Balzers Balzers
LSXG Heliodrom Gsteigwiler Gsteigwiler
LSXI Heliodrom Interlaken Interlaken
LSXK Heliodrom Benken Benken
LSXL Heliodrom Lauterbrunnen Lauterbrunnen
LSXO Heliodrom Trogen Trogen
LSXS Heliodrom Schindellegi Schindellegi
LSXT Heliodrom Trogen Trogen
LSXU Heliodrom Untervaz Untervaz
LSXW Heliodrom Würenlingen Würenlingen
LSXY Heliodrom Leysin Leysin
LSZA (LUG) Zračna luka Lugano Lugano / Agno
LSZB (BRN) Zračna luka Berne Berne / Belp
LSZC (BXO) Zračna luka Buochs Buochs
LSZD (ACO) Zračna luka Ascona Ascona
LSZE Zračna luka Bad Ragaz Bad Ragaz
LSZF Zračna luka Birrfeld Birrfeld
LSZG (ZHI) Zračna luka Grenchen Grenchen
LSZH (ZRH) Zračna luka Zürich (Kloten ) Zürich / Kloten
LSZI Zračna luka Fricktal-Schupfart Fricktal-Schupfart
LSZJ Zračna luka Courtelary Courtelary
LSZK Zračna luka Speck-Fehraltorf Speck-Fehraltorf
LSZL (ZJI) Zračna luka Locarno Locarno
LSZN Zračna luka Hausen am Albis Hausen am Albis
LSZO Zračna luka Luzern-Beromünster Luzern-Beromünster
LSZP Zračna luka Biel-Kappelen Biel-Kappelen
LSZR (ACH) Zračna luka St. Gallen-Altenrhein St. Gallen / Altenrhein
LSZS (SMV) Zračna luka Samedan (Engadin ) Samedan
LSZT Zračna luka Lommis Lommis
LSZU Zračna luka Buttwil Buttwil
LSZV Zračna luka Sitterdorf Sitterdorf
LSZW Zračna luka Thun Thun
LSZX Zračna luka Schänis Schänis
LSZY Zračna luka Porrentruy Porrentruy
LFSB (BSL) Zračna luka Euro Basel-Mulhouse-Freiburg Basel (Švicarska), Mulhouse (Francuska) i Freiburg (Njemačka)

LT - Turska[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LTAB Zrakoplovna baza Güvercinlik Army Ankara
LTAC (ESB) Zračna luka Esenboğa Ankara
LTAD (ANK) Zrakoplovna baza Etimesgut Ankara
LTAE Zrakoplovna baza Akıncı Ankara
LTAF (ADA) Zračna luka Adana Şakirpaşa Adana
LTAG Zrakoplovna baza Incirlik Adana
LTAH (AFY) Zračna luka Afyon Afyonkarahisar
LTAI (AYT) Zračna luka Antalya Antalya
LTAJ (GZT) Zračna luka Oğuzeli Gaziantep
LTAK Zračna luka İskenderun İskenderun, Hatay
LTAL (KFS) Zračna luka Kastamonu Kastamonu
LTAM Zračna luka Kayseri Kayseri
LTAN (KYA) Zračna luka Konya Konya
LTAO Zračna luka Malatya Tulga Malatya
LTAP (MZH) Zračna luka Amasya Merzifon Merzifon, Amasya
LTAQ (SSX) Zračna luka Samsun Samair Samsun
LTAR (VAS) Zračna luka Sivas Sivas
LTAS (ONQ) Zračna luka Zonguldak Zonguldak
LTAT (MLX) Zračna luka Malatya Erhaç Malatya
LTAU (ASR) Zračna luka Erkilet Kayseri
LTAV Zrakoplovna baza Sivrihisar Sivrihisar, Eskişehir
LTAW (TJK) Zračna luka Tokat Tokat
LTAX Zračna luka Erdemir Karadeniz Ereğli, Zonguldak
LTAY (DNZ) Zračna luka Denizli Çardak Denizli
LTAZ (NAV) Zračna luka Nevşehir Kapadokya Nevşehir
LTBA (IST) Zračna luka Atatürk Istanbul
LTBC Zračna luka Alaşehir Alaşehir, Manisa
LTBD Zračna luka Aydın Aydın
LTBE (BTZ) Zračna luka Bursa Bursa
LTBF (BZI) Zračna luka Balıkesir Balıkesir
LTBG (BDM) Zračna luka Bandırma Bandırma, Balıkesir
LTBH (CKZ) Zračna luka Çanakkale Çanakkale
LTBI (ESK) Zračna luka Eskişehir Eskişehir
LTBJ (ADB) Zračna luka Adnan Menderes İzmir
LTBK Zrakoplovna baza Gaziemir İzmir
LTBL (IGL) Zračna luka Çiğli İzmir
LTBM Zračna luka Isparta Isparta
LTBN Zračna luka Kütahya Kütahya
LTBO (USQ) Zračna luka Uşak Uşak
LTBP (TYA) Zračna luka Yalova Yalova
LTBQ (KCO) Zračna luka Cengiz Topel Naval Air Station Kocaeli
LTBR (YEI) Zračna luka Yenişehir Bursa
LTBS (DLM) Zračna luka Dalaman Dalaman, Muğla
LTBT Zračna luka Akhisar Akhisar, Manisa
LTBU (TEQ) Zračna luka Tekirdağ Çorlu Çorlu, Tekirdağ
LTBV (BXN) Zračna luka Bodrum-Imsik Bodrum
LTBW Zrakoplovno pristanište Istanbul Hezarfen Istanbul
LTBX Vojna zrakoplovna baza Istanbul Samandıra Istanbul
LTBY (AOE) Zračna luka Anadolu Eskişehir
LTBZ Zračna luka Manisa Manisa
LTCA (EZS) Zračna luka Elazığ Elazığ
LTCB Zrakoplovno pristanište Ağrı Ağrı
LTCC (DIY) Zračna luka Diyarbakır Diyarbakır
LTCD (ERC) Zračna luka Erzincan Erzincan
LTCE (ERZ) Zračna luka Erzurum Erzurum
LTCF (KSY) Zračna luka Kars Kars
LTCG (TZX) Zračna luka Trabzon Trabzon
LTCH (SFQ) Zračna luka Şanlıurfa Şanlıurfa
LTCI (VAN) Zračna luka Van Ferit Melen Van
LTCJ (BAL) Zračna luka Batman Batman
LTCK (MSR) Zračna luka Muş Muş
LTCL (SXZ) Zračna luka Siirt Siirt
LTCM (SIC) Zračna luka Sinop Sinop
LTCN (KCM) Zračna luka Kahramanmaraş Kahramanmaraş
LTCO (AJI) Zračna luka Ağrı Ağrı
LTCP (ADF) Zračna luka Adıyaman Adıyaman
LTCR (MQM) Zračna luka Mardin Mardin
LTCS (GNY) Zračna luka Şanlıurfa GAP Şanlıurfa
LTDA (HTY) Zračna luka Hatay Antakya, Hatay
LTFA Zračna luka Kaklıç İzmir
LTFB Zračna luka Selçuk-Efes Selçuk, İzmir
LTFC (ISE) Zračna luka Isparta Süleyman Demirel Isparta
LTFD (EDO) Zračna luka Edremit Körfez Edremit, Balıkesir
LTFE (BJV) Zračna luka Milas-Bodrum Milas, Muğla
LTFG Zračna luka Antalya Gazipaşa Gazipaşa, Antalya
LTFH (SZF) Zračna luka Samsun-Çarşamba Samsun
LTFJ (SAW) Zračna luka Sabiha Gökçen Istanbul

LU - Moldova[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LUBL (BZY) Zračna luka Bălţi Bălţi
LUBM Zračna luka Mărculeşti Mărculeşti
LUCH Zračna luka Cahul Cahul
LUCL Zračna luka Chadyr Lunga Chadyr Lunga
LUCM Zračna luka Camenca Camenca
LUKK (KIV) Zračna luka Chişinău Chişinău
LUSR Zračna luka Soroca Soroca
LUTG Zračna luka Tighina Tighina
LUTR Zračna luka Tiraspol Tiraspol

LV - Palestinski teritorij[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LVGZ (GZA) Zračna luka Yasser Arafat (bivša Gaza ) Rafah

LW - Republika Makedonija[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LWOH (OHD) Zračna luka Ohrid Ohrid
LWSK (SKP) Zračna luka Skopje Skopje

LX - Gibraltar[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LXGB (GIB) Zračna luka Gibraltar Gibraltar

LY - Srbija i Crna Gora[uredi VE | uredi]

Srbija[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LYBE (BEG) Zračna luka Beograd (Nikola Tesla) Beograd
LYBT (BJY) Zračna luka Batajnica Batajnica / Beograd
LYKV (KVD) Zračna luka Kraljevo-Lađevci Kraljevo
LYNI (INI) Konstantin Veliki - Niš Niš
LYNS (QND) Novi Sad-Čenej Novi Sad
LYTR (TRE) Zračna luka Trstenik Trstenik
LYUZ (UZC) Zračna luka Užice-Ponikve Užice
LYVR (VRC) Zračna luka Vršac Vršac
LYZR (ZRE) Zračna luka Zrenjanin Zrenjanin

Crna Gora[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LYBR (IVG) Zračna luka Berane Berane
LYPJ (TIV) Zračna luka Golubovci Airbase Golubovci
LYNK Kapino Polje Nikšić
LYPG (TGD) Zračna luka Podgorica Podgorica
LYPO Zračna luka Ćemovsko Polje Podgorica
LYTV (TIV) Zračna luka Tivat Tivat

LZ - Slovačka[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
LZIB (BTS) Zračna luka M. R. Štefánik (Bratislava ) Bratislava
LZKZ (KSC) Zračna luka Košice Košice
LZMA Zračna luka Martin Martin (grad)
LZMC Zrakoplovna baza Malacky Malacky
LZPP (PZY) Zračna luka Piešťany Piešťany
LZSE Zračna luka Senica Senica
LZSL (SLD) Zračna luka Sliač Sliač
LZTN Zračna luka Trenčín Trenčín
LZTT (TAT) Zračna luka Poprad-Tatry Poprad
LZZI (ILZ) Zračna luka Žilina Žilina

Izvori[uredi VE | uredi]