Dodatak:Popis zračnih luka po ICAO kodu: S

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Popis zračnih luka po ICAO kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - (I se ne koristi) - (J se ne koristi) - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - (X se ne koristi) - Y - Z


Način unosa:

  • ICAO (IATA) – Ime zračne luke (alternativno ime) – Blizina mjesta kojem služi.

SA - Argentina[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SAAC COC Zračna luka Comodoro J.J. Pierrestegui Concordia, Entre Ríos Province
SAAG GHU Zračna luka Gualeguaychú Gualeguaychú, Entre Ríos Province
SAAJ JNI Zračna luka Junín Junín, Buenos Aires Province
SAAK MGI Zračna luka Martín García Island Isla Martín García, Buenos Aires Province
SAAP PRA Zračna luka General Justo José de Urquiza Paraná, Entre Ríos Province
SAAR ROS Zračna luka Rosario - Islas Malvinas Rosario, Santa Fe Province
SAAV SFN Zračna luka Sauce Viejo Santa Fe, Santa Fe Province
SABA BUE Zračna luka Buenos Aires Buenos Aires
SABE AEP Zračna luka Jorge Newbery Buenos Aires
SACC LCM Zračna luka La Cumbre La Cumbre, Córdoba Province
SACO COR Zračna luka Ingeniero Ambrosio L.V. Taravella Córdoba, Córdoba Province
SACP Zračna luka Chepes Chepes, La Rioja Province
SADD Zračna luka Don Torcuato Aerodrome Don Torcuato, Buenos Aires Province
SADF FDO Zračna luka San Fernando San Fernando, Buenos Aires Province
SADL LPG Zračna luka La Plata La Plata, Buenos Aires Province
SADM MOR Zračna luka i zrakoplovna baza Morón Morón, Buenos Aires Province
SADP EPA Zračna luka El Palomar El Palomar
SAEZ EZE Zračna luka Ministro Pistarini (Zračna luka Ezeiza) Ezeiza, Buenos Aires Province
SAHE CVH Zračna luka Caviahue Caviahue, Neuquén Province
SAHS RDS Zračna luka Rincón de los Sauces Rincón de los Sauces, Neuquén Province
SAHZ APZ Zračna luka Zapala Zapala, Neuquén Province
SAME MDZ Zračna luka Governor Francisco Gabrielli (El Plumerillo Int'l) Mendoza, Mendoza Province
SAMM LGS Zračna luka Comodoro D. Ricardo Salomón Malargüe, Mendoza Province
SAMR AFA Zračna luka San Rafael San Rafael, Mendoza Province
SANC CTC Zračna luka Coronel Felipe Varela Catamarca, Catamarca Province
SANE SDE Zračna luka Vicecomodoro Ángel de la Paz Aragonés Santiago del Estero, Santiago del Estero Province
SANH RHD Zračna luka Las Termas Termas de Río Hondo, Santiago del Estero Province
SANL IRJ Zračna luka Capitán Vicente Almandos Almonacid La Rioja, La Rioja Province
SANO Zračna luka Čilecito Čilecito, La Rioja Province
SANT TUC Zračna luka Tte. Gral. Benjamín Matienzo (Lt. Gen. Benjamín Matienzo) Tucumán, Tucumán Province
SANU UAQ Zračna luka Domingo Faustino Sarmiento San Juan, San Juan Province
SANW CRR Zračna luka Ceres Ceres, Santa Fe Province
SAOC RCU Zračna luka Las Higueras Río Cuarto, Córdoba Province
SAOD VDR Zračna luka Villa Dolores Villa Dolores, Córdoba Province
SAOR VME Zračna luka Villa Reynolds Villa Reynolds, San Luis Province
SAOU LUQ Zračna luka San Luis (Argentina) San Luis, San Luis Province
SARC CNQ Zračna luka Doctor Fernando Piragine Niveyro Corrientes, Corrientes Province
SARE RES Zračna luka Resistencia Resistencia, Chaco Province
SARF FMA Zračna luka Formosa Formosa, Formosa Province
SARI IGR Zračna luka Cataratas del Iguazú (Iguazú Falls) Puerto Iguazú, Misiones Province
SARL AOL Zračna luka Paso de los Libres Paso de los Libres, Corrientes Province
SARM MCS Zračna luka Monte Caseros Monte Caseros, Corrientes Province
SARP PSS Zračna luka Libertador General José de San Martín Posadas, Misiones Province
SASA SLA Zračna luka Martín Miguel de Güemes (Zračna luka El Aybal) Salta, Salta Province
SASJ JUJ Zračna luka Gobernador Horacio Guzmán San Salvador de Jujuy, Jujuy Province
SASO ORA Zračna luka Orán Orán, Salta Province
SAST TTG Zračna luka General Enrique Mosconi Tartagal, Salta Province
SATC CLX Zračna luka Clorinda Clorinda, Formosa Province
SATG OYA Zračna luka Goya Goya, Corrientes Province
SATK LLS Zračna luka Alférez Armando Rodríguez Las Lomitas, Formosa Province
SATM MDX Zračna luka Mercedes Mercedes, Corrientes Province
SATR RCQ Zračna luka Daniel Jurkic Reconquista, Santa Fe Province
SATU UZU Zračna luka Curuzú Cuatiá Curuzú Cuatiá, Corrientes Province
SAVB EHL Zračna luka El Bolsón El Bolsón, Río Negro Province
SAVC CRD Zračna luka General Enrique Mosconi Comodoro Rivadavia, Chubut Province
SAVD EMX Zračna luka El Maitén El Maitén, Chubut Province
SAVE EQS Zračna luka Esquel Esquel, Chubut Province
SAVH LHS Zračna luka Las Heras Las Heras, Santa Cruz Province
SAVN OES Zračna luka San Antonio Oeste (Zračna luka Antoine de Saint Exupéry) San Antonio Oeste, Río Negro Province
SAVR ARR Zračna luka Alto Río Senguer Alto Río Senguer, Chubut Province
SAVS SGV Zračna luka Sierra Grande Sierra Grande, Río Negro Province
SAVT REL Zračna luka Almirante Marco Andrés Zar Trelew, Chubut Province
SAVV VDM Zračna luka Gobernador Edgardo Castello Viedma, Río Negro Province
SAVY PMY Zračna luka El Tehuelche Puerto Madryn, Chubut Province
SAWA ING Zračna luka Lago Argentino Lago Argentino, Santa Cruz Province (zatvorena 2006.)
SAWC FTE Zračna luka Comandante Armando Tola El Calafate, Santa Cruz Province
SAWD PUD Zračna luka Puerto Deseado Puerto Deseado, Santa Cruz Province
SAWE RGA Zračna luka Hermes Quijada Río Grande, Tierra del Fuego Province
SAWG RGL Zračna luka Piloto Civil Norberto Fernández Río Gallegos, Santa Cruz Province
SAWH USH Zračna luka Ushuaia - Malvinas Argentinas Ushuaia, Tierra del Fuego Province
SAWJ ULA Zračna luka Cap D Jose D Vazquez San Julián, Santa Cruz Province
SAWM ROY Zračna luka Río Mayo Río Mayo, Chubut Province
SAWP PMQ Zračna luka Perito Moreno Perito Moreno, Santa Cruz Province
SAWR GGS Zračna luka Gobernador Gregores Gobernador Gregores, Santa Cruz Province
SAWS JSM Zračna luka José de San Martín José de San Martín, Chubut Province
SAWT RYO Zračna luka El Turbio Río Turbio, Santa Cruz Province
SAWU RZA Zračna luka Santa Cruz Santa Cruz, Santa Cruz Province
SAZA Zračna luka Azul Azul, Buenos Aires Province
SAZB BHI Zračna luka Comandante Espora Bahía Blanca, Buenos Aires Province
SAZG GPO Zračna luka General Pico General Pico, La Pampa Province
SAZH OYO Zračna luka Tres Arroyos Tres Arroyos, Buenos Aires Province
SAZI Zračna luka Bolivar Bolívar, Buenos Aires Province
SAZL SST Zračna luka Santa Teresita Santa Teresita, Buenos Aires Province
SAZM MDQ Zračna luka Ástor Piazzola Mar del Plata, Buenos Aires Province
SAZN NQN Zračna luka Presidente Perón Neuquén, Neuquén Province
SAZO NEC Zračna luka Necochea Necochea, Buenos Aires Province
SAZP PEH Zračna luka Comodoro P. Zanni Pehuajó, Buenos Aires Province
SAZR RSA Zračna luka Santa Rosa Santa Rosa, La Pampa Province
SAZS BRC Zračna luka San Carlos de Bariloche San Carlos de Bariloche, Río Negro Province
SAZT TDL Zračna luka Tandil Tandil, Buenos Aires Province
SAZV VLG Zračna luka Villa Gesell Villa Gesell, Buenos Aires Province
SAZW CUT Zračna luka Cutral Có Cutral Có, Neuquén Province
SAZY CPC Zračna luka Aviador Carlos Campos (Zračna luka Chapelco) San Martín de los Andes, Neuquén Province

SB SD SI SJ SN SS SW - Brazil[uredi VE | uredi]

SB[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SBAA CDJ Zračna luka Conceicao do Araguaia Conceição do Araguaia, Pará
SBAN APS Zrakoplovna baza Anápolis Anápolis, Goiás
SBAQ AQA Zračna luka Araraquara Araraquara, São Paulo
SBAR AJU Zračna luka Santa Maria Aracaju, Sergipe
SBAS AIF Zračna luka Assis Assis, São Paulo
SBAT AFL Zračna luka Alta Floresta Alta Floresta, Mato Grosso
SBAU ARU Zračna luka Araçatuba Araçatuba, São Paulo
SBBE BEL Zračna luka Val de Cães Belém, Pará
SBBG BGX Zračna luka Comandante Gustavo Kraemer Bagé, Rio Grande do Sul
SBBH PLU Zračna luka Pampulha Domestic Belo Horizonte, Minas Gerais
SBBI BFH Zračna luka Bacacheri Curitiba, Paraná
SBBQ QAK Zračna luka Barbacena Barbacena, Minas Gerais
SBBR BSB Zračna luka Juscelino Kubitschek Brasília, Brazilian Federal District
SBBT BAT Zračna luka Chafei Amsei Barretos, São Paulo
SBBU BAU Zračna luka Bauru Bauru, São Paulo
SBBV BVB Zračna luka Boa Vista Boa Vista, Roraima
SBBW BPG Zračna luka Barra do Garças Barra do Garças, Mato Grosso
SBBZ BZC Zračna luka Umberto Modiano Búzios, Rio de Janeiro
SBCA CAC Zračna luka Cascavel Cascavel, Paraná
SBCB CFB Zračna luka Cabo Frio Cabo Frio, Rio de Janeiro
SBCC ITB Zračna luka Cachimbo Itaituba, Pará
SBCF CNF Zračna luka Tancredo Neves Belo Horizonte, Minas Gerais
SBCG CGR Zračna luka Campo Grande Campo Grande, Mato Grosso do Sul
SBCH XAP Zračna luka Chapecó Chapecó, Santa Catarina
SBCI CLN Zračna luka Carolina Carolina, Maranhão
SBCJ CKS Zračna luka Carajás Carajás, Pará
SBCM CCM Zračna luka Forquinhinha Criciúma, Santa Catarina
SBCO QNS Zrakoplovna baza Canoas Porto Alegre, Rio Grande do Sul
SBCP CAW Zračna luka Bartolomeu Lisandro Campos, Rio de Janeiro
SBCR CMG Zračna luka Corumbá Corumbá, Mato Grosso do Sul
SBCT CWB Zračna luka Afonso Pena Curitiba, Paraná
SBCV CRQ Zračna luka Caravelas Caravelas, Bahia
SBCX CXJ Zračna luka Campo dos Bugres Caxias do Sul, Rio Grande do Sul
SBCY CGB Zračna luka Marechal Rondon Cuiabá, Mato Grosso
SBCZ CZS Zračna luka Cruzeiro do Sul Cruzeiro do Sul, Acre
SBDN PPB Zračna luka Presidente Prudente Presidente Prudente, São Paulo
SBEG MAO Zračna luka Eduardo Gomes Manaus, Amazonas (federalna brazilska država)
SBEK JCR Zračna luka Jacare-Acanga Jacareacanga, Pará
SBEX ERM Zračna luka Erechim Erechim, Rio Grande do Sul
SBFI IGU Zračna luka Foz do Iguaçu (Cataratas Int'l) Foz do Iguaçu, Paraná
SBFL FLN Zračna luka Hercilio Luz Florianópolis, Santa Catarina
SBFN FEN Zračna luka Fernando de Noronha Fernando de Noronha, Pernambuco
SBFZ FOR Zračna luka Pinto Martins Fortaleza, Ceará
SBGL GIG Zračna luka Rio de Janeiro-Galeão Rio de Janeiro, Rio de Janeiro
SBGM GJM Zračna luka Guajará-Mirim Guajará-Mirim, Rondônia
SBGO GYN Zračna luka Santa Genoveva Goiânia, Goiás
SBGP Zračna luka Embraer Unidade Gavião Peixoto Gavião Peixoto, São Paulo
SBGR GRU Zračna luka São Paulo-Guarulhos São Paulo, São Paulo
SBGS PGZ Zračna luka Ponta Grossa Ponta Grossa, Paraná
SBGW GUJ Zračna luka Guaratinguetá Guaratinguetá, São Paulo
SBHT ATM Zračna luka Altamira Altamira, Pará
SBIC ITA Zračna luka Itacoatiara Itacoatiara, Amazonas (federalna brazilska država)
SBIH ITB Zračna luka Itaituba Itaituba, Pará
SBIL IOS Zračna luka Ilhéus Jorge Amado Ilhéus, Bahia
SBIP IPN Zračna luka Usiminas Ipatinga, Minas Gerais
SBIZ IMP Zračna luka Prefeito Renato Moreira Imperatriz, Maranhão
SBJF JDF Zračna luka Francisco de Assis Juiz de Fora, Minas Gerais
SBJP JPA Zračna luka Presidente Castro Pinto João Pessoa, Paraíba
SBJR Zračna luka Jacarepaguá Rio de Janeiro, Rio de Janeiro
SBJV JOI Zračna luka Joinville-Lauro Carneiro de Loyola Joinville, Santa Catarina
SBKG CPV Zračna luka Joao Suassuna Campina Grande, Paraíba
SBKP VCP Zračna luka Viracopos Campinas, São Paulo
SBLB LBR Zračna luka Lábrea Lábrea, Amazonas (federalna brazilska država)
SBLJ LAJ Zračna luka Lages Lages, Santa Catarina
SBLN LIP Zračna luka Lins Lins, São Paulo
SBLO LDB Zračna luka Londrina Londrina, Paraná
SBLP LAZ Zračna luka Bom Jesus da Lapa Bom Jesus da Lapa, Bahia
SBMA MAB Zračna luka Marabá Marabá, Pará
SBMC MQH Zračna luka Minaçu Minaçu, Goiás
SBMD MEU Zračna luka Monte Dourado Monte Dourado, Pará
SBME MEA Zračna luka Macaé Macaé, Rio de Janeiro
SBMG MGF Zračna luka Maringá - Sílvio Name Júnior Maringá, Paraná
SBMK MOC Zračna luka Montes Claros Montes Claros, Minas Gerais
SBML MII Zračna luka Marília Marília, São Paulo
SBMN PLL Zračna luka Ponta Pelada Manaus, Amazonas (federalna brazilska država)
SBMO MCZ Zračna luka Zumbi dos Palmares (Campo dos Palmares) Maceió, Alagoas
SBMQ MCP Zračna luka Macapá Macapá, Amapá
SBMS MVF Zračna luka Dix Sept Rosado Mossoró, Rio Grande do Norte
SBMT SAO Zračna luka Campo de Marte São Paulo, São Paulo
SBMY MNX Zračna luka Manicoré Manicoré, Amazonas (federalna brazilska država)
SBNF NVT Zračna luka Ministro Victor Konder Navegantes, Santa Catarina
SBNM GEL Zračna luka Santo Ângelo Santo Ângelo, Rio Grande do Sul
SBNT NAT Zračna luka Augusto Severo Natal, Rio Grande do Norte
SBOI OYK Zračna luka Oiapoque Oiapoque, Amapá
SBOU OUS Zračna luka Ourinhos Ourinhos, São Paulo
SBPA POA Zračna luka Salgado Filho Porto Alegre, Rio Grande do Sul
SBPB PHB Zračna luka Parnaíba-Prefeito Dr. João Silva Filho Piauí, Parnaíba
SBPC POO Zračna luka Poços de Caldas Poços de Caldas, Minas Gerais
SBPF PFB Zračna luka Lauro Kurtz Passo Fundo, Rio Grande do Sul
SBPG PNG Zračna luka Paranaguá Paranaguá, Paraná
SBPI QPE Zračna luka Pico do Couto Petrópolis, Rio de Janeiro
SBPJ PMW Zračna luka Palmas Palmas, Tocantins
SBPK PET Zračna luka Pelotas Pelotas, Rio Grande do Sul
SBPL PNZ Zračna luka Petrolina Petrolina, Pernambuco
SBPN PNB Zračna luka Porto Nacional Porto Nacional, Goiás
SBPP PMG Zračna luka Ponta Porã Ponta Porã, Mato Grosso do Sul
SBPS BPS Zračna luka Porto Seguro Porto Seguro, Bahia
SBPV PVH Zračna luka Governador Jorge Teixeira de Oliveira Porto Velho, Rondônia
SBQV VDC Zračna luka Vitória da Conquista Vitória da Conquista, Bahia
SBRB RBR Zračna luka Rio Branco (Zračna luka Presidente Medici) Rio Branco, Acre
SBRF REC Zračna luka Guararapes (Gilberto Freyre Int'l) Recife, Pernambuco
SBRG RIG Zračna luka Rio Grande Rio Grande, Rio Grande do Sul
SBRJ SDU Zračna luka Santos Dumont Rio de Janeiro, Rio de Janeiro
SBRP RAO Zračna luka Leite Lopes Ribeirão Preto, São Paulo
SBSC SNZ Vojna zrakoplovna baza Santa Cruz Santa Cruz, Rio de Janiero
SBSJ SJK Zračna luka São José dos Campos São José dos Campos, São Paulo
SBSL SLZ Zračna luka Marechal Cunha Machado São Luís, Maranhão
SBSM RIA Santa Maria Santa Maria, Rio Grande do Sul
SBSN STM Zračna luka Santarém-Maestro Wilson Fonseca Santarém, Pará
SBSP CGH Zračna luka Congonhas-São Paulo São Paulo, São Paulo
SBSR SJP Zračna luka São José do Rio Preto São José do Rio Preto, São Paulo
SBST SSZ Zrakoplovna baza Santos Santos, São Paulo
SBSV SSA Zračna luka Deputado Luís Eduardo Magalhães (Zračna luka Dois de Julho) Salvador, Bahia
SBSY IDO Zračna luka Santa Isabel do Morro Santa Isabel do Morro, Tocantins
SBTA QHP Zračna luka Heliponto Taubaté, São Paulo
SBTB TMT Zračna luka Trombetas Trombetas, Pará
SBTE THE Zračna luka Teresina Teresina, Piauí
SBTF TFF Zračna luka Tefé Tefé, Amazonas (federalna brazilska država)
SBTK TRQ Zračna luka Tarauacá Tarauacá, Acre
SBTL TEC Zračna luka Telêmaco Borba Telêmaco Borba, Paraná
SBTS OBI Zračna luka Óbidos Óbidos, Pará
SBTT TBT Zračna luka Tabatinga Tabatinga, Amazonas (federalna brazilska država)
SBTU TUR Zračna luka Tucuruí Tucuruí, Pará
SBTX QTB Zračna luka Tubarão Tubarão, Santa Catarina
SBUA SJL Zračna luka São Gabriel da Cachoeira São Gabriel da Cachoeira, Amazonas (federalna brazilska država)
SBUF PAV Zračna luka Paulo Afonso Paulo Afonso, Bahia
SBUG URG Zračna luka Rubem Berta Uruguaiana, Rio Grande do Sul
SBUL UDI Zračna luka Ten. Cel. Av. César Bombonato Uberlândia, Minas Gerais
SBUP URB Zračna luka Urubupungá Urubupungá, São Paulo
SBUR UBA Zračna luka Uberaba Uberaba, Minas Gerais
SBVG VAG Zračna luka Major Brigadeiro Trompowsky Varginha, Minas Gerais
SBVH BVH Zračna luka Vilhena Vilhena, Rondônia
SBVT VIX Zračna luka Goiabeiras Vitória, Espírito Santo
SBWX STM Zračna luka Santarém Santarém, Pará
SBYS QPS Zračna luka Campo Fontenelle Pirassununga, São Paulo

SD[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SDAE Zračna luka São Pedro São Pedro, São Paulo
SDAG Zračna luka Angra dos Reis Angra dos Reis, Rio de Janeiro
SDAM Zračna luka Aerodromo de Amarais Campinas, São Paulo
SDCO SOD Zračna luka Sorocaba Sorocaba, São Paulo
SDIL Zračna luka Fazenda Pedra Branca Angra dos Reis, Rio de Janeiro
SDJD QDV Zračna luka Jundiaí Jundiaí, São Paulo
SDLP QGC Zračna luka Lençóis Paulista Lençóis Paulista, São Paulo
SDMC Zračna luka Maricá Maricá, Rio de Janeiro
SDNY Aeroklub Nova Iguaçu Nova Iguaçu, Rio de Janeiro
SDRS REZ Zračna luka Resende Resende, Rio de Janeiro
SDRR QVP Zračna luka Avaré Avaré, São Paulo
SDSC QSC Zračna luka São Carlos São Carlos, São Paulo

SI[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SIAB Zračna luka Leda Mello Resende Três Pontas, Minas Gerais
SIMK FRC Zračna luka Franca (prijašnji kod - SBFC) Franca, São Paulo
SIFV Zračna luka Primo Bitti Aracruz, Espírito Santo

SJ[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SJAU Zračna luka Araguacema Araguacema, Tocantins
SJBY Zračna luka João Silva Santa Inês, Maranhão
SJDB BYO Zračna luka Bonito Bonito, Mato Grosso do Sul
SJGU Zračna luka Araguatins Araguatins, Tocantins
SJTC Zračna luka Bauru-Arealva Bauru/Arealva, São Paulo
SJUR Zračna luka Terravista Resort Trancoso, Bahia

SN[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SNAG Zračna luka Araguari Araguari, Minas Gerais
SNAI APY Zračna luka Alto Parnaíba Alto Parnaíba, Maranhão
SNAR AMJ Zračna luka Almenara Almenara, Minas Gerais
SNBL BVM Zračna luka Belmonte Belmonte, Bahia
SNBR BRA Zračna luka Barreiras Barreiras, Bahia
SNDM LEC Zračna luka Chapada Daimantina Lençóis, Bahia
SNEC Zračna luka Outeiro das Brisas Porto Seguro, Bahia
SNFE Zračna luka Alfenas Alfenas, Minas Gerais
SNGI GNM Zračna luka Guanambi Guanambi, Bahia
SNHA ITN Zračna luka Itabuna Itabuna, Bahia
SNMU MVS Zračna luka Mucuri Mucuri, Bahia
SNMZ PTQ Zračna luka Pôrto de Moz Pôrto de Moz, Pará
SNOB QBX Zračna luka Sobral Sobral, Ceará
SNSM Zračna luka Salinópolis Salinópolis, Pará
SNSW SFK Zračna luka Soure Soure, Pará
SNTO TFL Zračna luka Teófilo Otoni Teófilo Otoni, Minas Gerais
SNVB VAL Zračna luka Valença Valença, Bahia
SNVS BVS Zračna luka Breves Breves, Pará
SNWC CMC Zračna luka Camocim Camocim, Ceará
SNYE PHI Zračna luka Pinheiro Pinheiro, Maranhão

SS[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SSAL ALQ Zračna luka Federal Alegrete, Rio Grande do Sul
SSAP APU Zračna luka Apucarana Apucarana, Paraná
SSBL BNU Zračna luka Blumenau Blumenau, Santa Catarina
SSCK CCI Zračna luka Concordia Concordia, Amazonas (federalna brazilska država)
SSCN QCN Zračna luka Canela Canela, Rio Grande do Sul
SSDO DOU Zračna luka Dourados Dourados, Minas Gerais
SSER ERM Zračna luka Erechim Erechim, Rio Grande do Sul
SSGB GTB Zračna luka Guaratuba Guaratuba, Paraná
SSIJ IJU Zračna luka Ijuí Ijuí, Rio Grande do Sul
SSIQ ITQ Zračna luka Itaqui Itaqui, Rio Grande do Sul
SSKM CBW Zračna luka Campo Mourão Campo Mourão, Paraná
SSLI LVB Zračna luka Dos Galpoes Santana do Livramento, Rio Grande do Sul
SSPB PTO Zračna luka Pato Branco Pato Branco, Paraná
SSPG PNG Zračna luka Paranaguá Paranaguá, Paraná
SSPS Zračna luka Palmas Palmas, Paraná
SSUV QVB Zračna luka União da Vitória União da Vitória, Paraná
SSVI VIA Zračna luka Videira Videira, Santa Catarina
SSVN Zračna luka Veranópolis Veranópolis, Rio Grande do Sul
SSZR SRA Zračna luka Santa Rosa Santa Rosa, Rio Grande do Sul

SW[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SWBC BAZ Zračna luka Barcelos Barcelos, Amazonas (federalna brazilska država)
SWBR RBB Zračna luka Borba Borba, Amazonas (federalna brazilska država)
SWCA CAF Zračna luka Carauari Carauari, Amazonas (federalna brazilska država)
SWJI JPR Zračna luka Ji-Paraná Ji-Paraná, Rondônia
SWKC CCX Zračna luka Cáceres Cáceres, Minas Gerais
SWKN CLV Zračna luka Caldas Novas Caldas Novas, Goiás
SWKO CIZ Zračna luka Coari Coari, Amazonas (federalna brazilska država)
SWKT TLZ Zračna luka Catalão Catalão, Goiás
SWLC RVD Zračna luka General Leite de Castro Rio Verde, Goiás
SWNK BCR Zračna luka Novo Campo Boca do Acre, Amazonas (federalna brazilska država)
SWNS APS Zračna luka Anapolis Anapolis, Goiás
SWNV Zračna luka de Aviação Goiânia, Goiás
SWPI PIN Zračna luka Julio Belem Parintins, Amazonas (federalna brazilska država)
SWRD ROO Zračna luka Rondonópolis Rondonópolis, Mato Grosso
SWSI OPS Zračna luka Sinop Sinop, Mato Grosso
SWXV NOK Zračna luka Nova Xavantina Nova Xavantina, Mato Grosso
SWYM Zračna luka Fazenda Anhanguera Pontes e Lacerda, Mato Grosso

SC - Čile[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SCAC ZUD Zračna luka Pupelde Ancud
SCAG LSQ Zračna luka El Avellano Los Angeles
SCAP WAP Zračna luka Alto Palena Alto Palena
SCAR ARI Zračna luka Chacalluta Arica
SCBA BBA Zračna luka Balmaceda Balmaceda
SCBE TOQ Zračna luka Barriles Tocopilla
SCCC CCH Zračna luka Čile Chico Čile Chico
SCCF CJC Zračna luka El Loa Calama
SCCH YAI Zračna luka General Bernardo O'Higgins Chillán
SCCI PUQ Zračna luka Carlos Ibanez Del Campo Punta Arenas
SCCY GXQ Zračna luka Teniente Vidal Coyhaique
SCDA IQQ Zračna luka Diego Aracena Iquique
SCEL SCL Zračna luka Comodoro Arturo Merino Benítez Santiago
SCES ESR Zračna luka El Salvador Bajo El Salvador
SCFA ANF Zračna luka Cerro Moreno Antofagasta
SCFM WPR Zračna luka Capitan Fuentes Martinez Porvenir
SCGZ WPU Zračna luka Guardia Marina Zañartu Puerto Williams
SCHA CPO Zračna luka Chamonate Copiapó
SCHR LGR Zračna luka Cochrane Cochrane
SCIC ZCQ Zračna luka General Freire Curicó
SCIE CCP Zračna luka Carriel Sur Concepción
SCIP IPC Zračna luka Mataveri Easter Island (Isla de Pascua)
SCIR Zračna luka Robinson Crusoe Juan Fernandez Islands
SCJO ZOS Zračna luka Canal Bajo Osorno
SCKU QUI Zračna luka Chuquicamata Chuquicamata
SCLC Zračna luka Santiago de Vitacura Santiago
SCLL VLR Zračna luka Vallenar Vallenar
SCNT PNT Zračna luka Teniente Julio Gallardo Puerto Natales
SCOV OVL Zračna luka Ovalle Tuqui Ovalle Tuqui
SCPC ZPC Zračna luka Pucón Pucón
SCRA CNR Zračna luka Chanaral Chanaral
SCRG QRC Zračna luka De La Independencia Rancagua
SCRM TNM Zračna luka Teniente R. Marsh Teniente Roldofo Marsh Martin Base and Villa Las Estrellas
SCSB SMB Zračna luka Franco Blanco Cerro Sombrero
SCSE LSC Zračna luka La Florida La Serena
SCST WCA Zračna luka Gamboa Castro
SCTC ZCO Zračna luka Maquehue Temuco
SCTE PMC Zračna luka El Tepual Puerto Montt
SCTI ULC Zračna luka Los Cerrillos Santiago
SCTL TLX Zračna luka Panguilemo Talca
SCTN WCH Zračna luka Chaiten Chaiten
SCTO ZIC Zračna luka Victoria Victoria
SCTT TTC Zračna luka Las Breas Taltal
SCVA VAP Zračna luka Valparaíso Valparaíso
SCVD ZAL Zračna luka Pichoy Valdivia
SCVL Zračna luka Las Marías Valdivia
SCVM KNA Zračna luka Viña Del Mar Viña del Mar

SE - Ekvador[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SEAM ATF Zračna luka Chachoan Ambato
SEBC BHA Zračna luka Los Perales Bahia de Caraquez
SECE WSE Zračna luka Santa Cecilia Santa Cecilia
SECO OCC Zračna luka Francisco de Orellana Coca
SECU CUE Zračna luka Mariscal Lamar Cuenca
SEES ESM Zračna luka General Rivadeneira Esmeraldas
SEGS GPS Zračna luka Seymour Galápagos (Baltra)
SEGU GYE Zračna luka José Joaquín de Olmedo Guayaquil
SEJI JIP Zračna luka Jipijapa Jipijapa
SELT Zračna luka Cotopaxi Latacunga
SELA LGQ Zračna luka Lago Agrio Lago Agrio
SELO LOH Zračna luka Camilo Ponce Enriquez Loja
SEMA MRR Zračna luka J.M. Velasco Ibarra Macara
SEMC XMS Zračna luka Macas Macas
SEMH MCH Zračna luka General M. Serrano Machala
SEMT MEC Zračna luka Eloy Alfaro Manta
SEPA PTZ Zračna luka Rio Amazonas Pastaza
SEPD PDZ Zračna luka Pedernales Pedernales
SEPT PYO Zračna luka Putumayo Putumayo
SEPV PVO Zračna luka Reales Tamarindos Portoviejo
SEQU UIO Zračna luka Mariscal Sucre Quito
SESA SNC Zračna luka General Ulpiano Paez Salinas
SESC SUQ Zračna luka Sucua Sucua
SEST SCY Zračna luka San Cristóbal San Cristóbal Island, Galápagos Islands
SETH TSC Zračna luka Taisha Taisha
SETI TPN Zračna luka Tiputini Tiputini
SETR TPC Zračna luka Tarapoa Tarapoa
SETU TUA Zračna luka Teniente Coronel Luis a Mantilla Tulcán

SF - Falkland Islands (Islas Malvinas)[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SFAL PSY Zračna luka Port Stanley Stanley, Falkland Islands

SG - Paraguay[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SGAS ASU Zračna luka Silvio Pettirossi Asunción
SGAY AYO Zračna luka Juan de Ayolas Ayolas
SGCO CIO Zračna luka Teniente Coronel Carmelo Peralta Concepción
SGEN ENO Zračna luka Teniente Primero Alarcón Encarnacion
SGES AGT Zračna luka Guaraní Ciudad Del Este
SGFI FLM Zračna luka Fernheim Filadelfia
SGME ESG Zračna luka Dr. Luis Maria Argaña Mariscal Estigarribia
SGPI PIL Zračna luka Carlos Miguel Gimenez Pilar
SGPJ PJC Zračna luka Augusto R. Fuster Pedro Juan Caballero

SK - Kolumbija[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SKAC ACR Zračna luka Araracuara Araracuara
SKAD ACD Zračna luka Alcides Fernández Acandí
SKAG ACL Zračna luka Hacaritama Aguachica
SKAM AFI Zračna luka Amalfi Amalfi
SKAN ADN Zračna luka Andes Andes
SKAP APY Zračna luka Gomez Nino-Apiay Apiay
SKAR AXM Zračna luka El Edén Armenia
SKAS PUU Zračna luka Tres de Mayo Puerto Asís
SKBC ELB Zračna luka Las Flores El Banco
SKBG BGA Zračna luka Palonegro Lebrija (pored Bucaramanga)
SKBO BOG Zračna luka El Dorado Bogotá
SKBQ BAQ Zračna luka Ernesto Cortissoz Barranquilla
SKBS BSC Zračna luka José Celestino Mutis Bahía Solano
SKBU BUN Zračna luka Gerardo Tobar López Buenaventura
SKCA CPB Zračna luka Capurganá Capurganá
SKCC CUC Zračna luka Camilo Daza Cúcuta
SKCD COG Zračna luka Mandinga Condoto
SKCG CTG Zračna luka Rafael Núñez Cartagena
SKCI CCO Zračna luka Carimagua Carimagua
SKCL CLO Zračna luka Alfonso Bonilla Aragón Cali
SKCM CIM Zračna luka Cimitarra Cimitarra
SKCO TCO Zračna luka La Florida Tumaco
SKCU CAQ Zračna luka Caucasia Caucasia
SKCV CVE Zračna luka Coveñas Coveñas
SKCZ CZU Zračna luka Las Brujas Corozal
SKEB EBG Zračna luka El Bagre El Bagre
SKEJ EJA Zračna luka Yarigüies Barrancabermeja
SKFL FLA Zračna luka Gustavo Artunduaga Paredes Florencia
SKGI GIR Zračna luka Santiago Vila Girardot
SKGO CRC Zračna luka Santa Ana Cartago
SKGP GPI Zračna luka Guapi Guapi
SKHA CPL Zračna luka Chaparral Chaparral
SKHC HTZ Zračna luka Hato Corozal Hato Corozal
SKIB IBE Zračna luka Perales Ibagué
SKIG IGO Zračna luka Chigorodó Chigorodó
SKIP IPI Zračna luka San Luis Ipiales
SKIU TIB Zračna luka Tibú Tibú
SKLC APO Zračna luka Antonio Roldán Betancourt Apartadó
SKLG LQM Zračna luka Caucaya Puerto Leguízamo
SKLM MCJ Zračna luka La Mina Maicao
SKLP LPD Zračna luka La Pedrera La Pedrera
SKLT LET Zračna luka Alfredo Vásquez Cobo Leticia
SKMD EOH Zračna luka Olaya Herrera Medellín
SKMF MFS Zračna luka Miraflores Miraflores
SKMG MGN Zračna luka Baracoa Magangué
SKMR MTR Zračna luka Los Garzones Montería
SKMU MVP Zračna luka Fabio Alberto León Bentley Mitú
SKMZ MZL Zračna luka La Nubia Manizales
SKNC NCI Zračna luka Antioquia Necoclí
SKNQ NQU Zračna luka Reyes Murillo Nuquí
SKNV NVA Zračna luka Benito Salas Neiva
SKOC OCV Zračna luka Aguas Claras Ocaña
SKOE ORC Zračna luka Orocue Orocue
SKOT OYU Zračna luka Otu Otu
SKPB Zračna luka Puerto Bolívar Guajira Department
SKPC PCR Zračna luka Puerto Carreño Puerto Carreño
SKPD PDA Zračna luka Obando Puerto Inírida
SKPE PEI Zračna luka Matecaña Pereira
SKPI DTX Zračna luka Pitalito Pitalito
SKPL PLT Zračna luka Plato Plato
SKPP PPN Zračna luka Guillermo León Valencia Popayán
SKPQ PQE Zračna luka German Olano AB Palanquero
SKPS PSO Zračna luka Antonio Narino Pasto
SKPV PVA Zračna luka El Embrujo Providencia Island
SKPZ PZA Zračna luka Paz de Ariporo Paz de Ariporo
SKQU MQU Zračna luka Mariquita Mariquita
SKRG MDE Zračna luka José María Córdova Medellín/Rionegro
SKRH RCH Zračna luka Almirante Padilla Riohacha
SKSA RVE Zračna luka Los Colonizadores Saravena
SKSJ SJE Zračna luka Jorge Enrique González San José del Guaviare
SKSM SMR Zračna luka Simón Bolívar Santa Marta
SKSP ADZ Zračna luka Gustavo Rojas Pinilla (Zračna luka Sesquicentenario) San Andrés Island
SKSR SRS Zračna luka San Marcos San Marcos
SKSV SVI Zračna luka Eduardo Falla Solano San Vicente del Caguán
SKTD TDA Zračna luka Trinidad Trinidad
SKTJ TNJ Zračna luka Gustavo Rojas Pinilla Tunja
SKTM TME Zračna luka Tame Tame
SKTQ TQS Zračna luka Tres Esquinas AB Tres Esquinas
SKTU TRB Zračna luka Gonzalo Mejía Turbo
SKUA MQZ Zračna luka Marandúa AB Marandúa
SKUC AUC Zračna luka Santiago Pérez Arauca
SKUI UIB Zračna luka El Caraño Quibdó
SKUL ULQ Zračna luka Farfan Tuluá
SKUR URR Zračna luka Urrao Urrao
SKVG VGZ Zračna luka Villa Garzón Villa Garzón
SKVP VUP Zračna luka Alfonso López Pumarejo Valledupar
SKVV VVC Zračna luka La Vanguardia Villavicencio
SKYA AYG Zračna luka Yaguara Yaguara
SKYP EYP Zračna luka El Alcaraván Yopal

== SL - Bolivia

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SLAP APB Zračna luka Apolo Apolo
SLAS ASC Zračna luka Ascenscion de Guarayos Ascencion de Guarayos
SLBJ BJO Zračna luka Bermejo Bermejo
SLBN Zračna luka Bella Union Bella Union
SLCA CAM Zračna luka Camiri Camiri
SLCB CBB Zračna luka Jorge Wilstermann Cochabamba
SLCO CIJ Zračna luka Capitan Anibal Arab Cobija
SLCP CEP Zračna luka Concepcion Concepción
SLET SRZ Zračna luka El Trompillo Santa Cruz
SLGY GYA Zračna luka Guayaramerín Guayaramerin
SLJE SJS Zračna luka San Jose de Chiquitos San José de Chiquitos
SLJO SJB Zračna luka San Joaquin San Joaquin
SLJV SJV Zračna luka San Javier San Javier
SLLP LPB Zračna luka El Alto La Paz
SLMG MGD Zračna luka Magdalena Magdalena
SLOR ORU Zračna luka Oruro Oruro
SLPO POI Zračna luka Capitan Nicolas Rojas Potosí
SLPR PUR Zračna luka Portoriko Portoriko
SLPS PSZ Zračna luka Puerto Suárez Puerto Suarez
SLRA SRD Zračna luka San Ramon San Ramon
SLRB RBO Zračna luka Robore Robore
SLRI RIB Zračna luka Riberalta Riberalta
SLRQ RBQ Zračna luka Rurrenabaque Rurrenabaque
SLRY REY Zračna luka Reyes Reyes
SLSA SBL Zračna luka Santa Ana del Yacuma Santa Ana del Yacuma
SLSB SRJ Zračna luka Capitán Germán Quiroga Guardia San Borja
SLSI SNG Zračna luka San Igancio de Velasco San Ignacio de Velas
SLSM SNM Zračna luka San Ignacio de Moxos San Ignacio de Moxos
SLSU SRE Zračna luka Juana Azurduy de Padilla Sucre
SLTJ TJA Zračna luka Capitán Oriel Lea Plaza Tarija
SLTR TDD Zračna luka Teniente Jorge Henrich Arauz Trinidad
SLVM VLM Zračna luka Villamontes Villamontes
SLVR VVI Zračna luka Viru Viru Santa Cruz
SLYA BYC Zračna luka Yacuiba Yacuiba

SM - Surinam[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SMBN ABN Pista Albina Albina
SMCI Pista Coeroenie Coeroeni
SMCO TOT Pista Totness Totness, Coronie District
SMDA DRJ Pista Drietabbetje Drietabbetje
SMJP PBM Zračna luka Johan Adolf Pengel (Zanderij Int'l) Zanderij
SMKA Pista Kabalebo Kabalebo
SMKE Pista Kayser Kayser
SMNI ICK Zračna luka Nieuw-Nickerie Nieuw-Nickerie (New Nickerie)
SMPA OEM Zračna luka Vincent Fayks Paloemeu
SMST SMZ Pista Stoelmans Eiland Stoelmans Eiland
SMTB Pista Tafelberg Tafelberg
SMWA AGI Pista Wageningen Wageningen
SMZO ORG Zračna luka Zorg en Hoop Paramaribo

SO - Francuska Gvajana[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SOCA CAY Zračna luka Cayenne-Rochambeau Cayenne
SOOA MPY Zračna luka Maripasoula Maripasoula
SOOG OXP Zračna luka Saint-Georges-de-l'Oyapock Saint-Georges-de-l'Oyapock
SOOM LDX Zračna luka Saint-Laurent-du-Maroni Saint-Laurent-du-Maroni
SOOR REI Zračna luka Régina Régina
SOOS XAU Zračna luka Saül Saül
SOOY Zračna luka Sinnamary Sinnamary

SP - Peru[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SPAO APE Zračna luka San Juan Aposento San Juan Aposento
SPAR ALD Zračna luka Alerta Alerta, Ucayali Region
SPAS Zračna luka Alferez FAP Alfredo Vladimir Sara Bauer Andoas, Loreto Region
SPAY Zračna luka Tnte. Gral. Gerardo Pérez Pinedo Atalaya, Ucayali Region
SPBB MBP Zračna luka Moyobamba Moyobamba, San Martín Region
SPBC LHC Zračna luka Caballococha Caballococha, Loreto Region
SPBL BLP Zračna luka Huallaga Bellavista, San Martín Region
SPBR IBP Zračna luka Iberia Iberia
SPBS Zračna luka Bellavista Jeberos, Loreto Region
SPCH TCG Zračna luka Tocache Tocache, San Martín Region
SPCL PCL Zračna luka Captain Rolden (ili Zračna luka Capitán FAP David Abenzur Rengifo) Pucallpa, Ucayali Region
SPCM CTF Zračna luka Contamana Contamana, Loreto Region
SPDR Zračna luka Trompeteros Corrientes
SPEO CHM Zračna luka Tnte. FAP Jaime Montreuil Morales Chimbote, Ancash Region
SPEQ Zračna luka Cesar Torque Podesta Moquegua, Moquegua Region
SPGM TGI Zračna luka Tingo María Tingo María, Huánuco Region
SPHI CIX Zračna luka Cap. FAP José A. Quiñones Gonzales Chiclayo, Lambayeque Region
SPHO AYP Zračna luka Coronel FAP Alfredo Mendivil Duarte Ayacucho, Ayacucho Region
SPHU Zračna luka Huancayo Huancayo, Junín Region
SPHV Zračna luka Huánuco Viejo Huánuco Viejo, Huánuco Region
SPHY ANS Zračna luka Andahuaylas Andahuaylas, Apurímac Region
SPHZ ATA Zračna luka Comandante FAP Germán Arias Graziani Anta/Huaraz, Ancash Region
SPIL UMI Zračna luka Quince Mil Quince Mil, Cusco Region
SPIM LIM Zračna luka Jorge Chávez Callao/Lima, Lima Metropolitan Area
SPIP SFK Zračna luka Satipo Satipo
SPIZ UCZ Zračna luka Uchiza Uchiza
SPJA RIJ Zračna luka Juan Simons Vela Rioja, San Martín Region
SPJB Zračna luka Pampa Grande Cajabamba, Cajamarca Region
SPJE Zračna luka Shumba Jaén, Cajamarca Region
SPJI JJI Zračna luka Juanjuí Juanjuí, San Martín Region
SPJJ JAU Zračna luka Francisco Carle Jauja, Junín Region
SPJL JUL Zračna luka Inca Manco Capac Puno/Juliaca, Puno Region
SPJN SJA Zračna luka San Juan de Marcona San Juan de Marcona
SPJR CJA Zračna luka My. Gral. FAP. Armando Revoredo Iglesias Cajamarca, Cajamarca Region
SPLC Zračna luka Mariano Melgar La Joya, Arequipa Region
SPLN RIM Zračna luka San Nicolas Rodriquez de Mendoza
SPLO ILC Zračna luka Ilo Ilo, Moquegua Region
SPLP Zrakoplovna baza Las Palmas (vojna) Barranco, Lima Province
SPME TBP Zračna luka Cap. FAP Pedro Canga Rodríguez Tumbes, Tumbes Region
SPMF Zračna luka Manuel Prado Ugarteche Mazamari, Junín Region
SPMR SMG Zračna luka Santa Maria, Peru Santa Maria
SPMS YMS Zračna luka Moisés Benzaquen Rengifo Yurimaguas, Loreto Region
SPNC HUU Zračna luka Alf. FAP David Figueroa Fernandini Huánuco, Huánuco Region
SPOA SFS Zračna luka Saposoa Saposoa
SPOV Zračna luka Shiringayoc/Hacienda Mejia Leon Velarde
SPPY CHH Zračna luka Chachapoyas Chachapoyas, Amazonas Region
SPQN REQ Zračna luka Requena Requena, Loreto Region
SPQT IQT Zračna luka Crnl. FAP Francisco Secada Vignetta Iquitos, Loreto Region
SPQU AQP Zračna luka Rodriguez Ballon Arequipa, Arequipa Region
SPRF Zračna luka San Rafael (Peru) San Rafael
SPRM Zračna luka Capitán FAP Leonardo Alvariño Herr San Ramón, Junín Region
SPRU TRU Zračna luka Cap. FAP Carlos Martínez de Pinillos Trujillo, La Libertad Region
SPSF SQD Zračna luka San Francisco San Francisco
SPSO PIO Zračna luka Capitán FAP Renán Elías Olivera Pisco, Ica Region
SPSP SPO Zračna luka San Pablo San Pablo, Cajamarca Region
SPST TPP Zračna luka Comandante FAP Guillermo del Castillo Paredes Tarapoto, San Martín Region
SPSY SYC Zračna luka Shiringayoc Shiringayoc
SPTN TCQ Zračna luka Crnl. FAP Carlos Ciriani Santa Rosa Tacna, Tacna Region
SPTP Zrakoplovna baza El Pato Talara, Piura Region
SPTU PEM Zračna luka Puerto Maldonado, Madre de Dios Region
SPUR PIU Zračna luka Cap. FAP Guillermo Concha Iberico Piura/Talara, Piura Region
SPVR Zračna luka San Isidoro Vitor
SPVT Zračna luka Mayor FAP Guillermo Protset del Castillo Vitor
SPYL TYL Capitán FAP Victor Montes Arias Talara, Piura Region
SPZA NZA Zračna luka María Reiche Neuman Nazca, Ica Region
SPZO CUZ Subteniente FAP Alejandro Velasco Astete Cusco, Cusco Region

SU - Uruguay[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SUAG ATI Zračna luka Artigas Artigas
SUCA CYR Zračna luka Colonia Colonia
SUDU DZO Zračna luka Santa Bernardina Durazno
SULS Zračna luka Capitan Corbeta CA Curbelo Maldonado
SUMO MLZ Zračna luka Cerro Largo Melo
SUMU MVD Zračna luka Carrasco Montevideo
SUPE PDP Zračna luka El Jaguel Punta del Este
SUPU PDU Zračna luka Paysandú Paysandú
SURV RVY Zračna luka Rivera Rivera
SUSO STY Zračna luka Salto Salto
SUTB TAW Zračna luka Tacuarembó Tacuarembó
SUTR TYT Zračna luka Treinta y Tres Treinta y Tres
SUVO VCH Zračna luka Vichadero Vichadero

SV - Venezuela[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SVAC AGV Zračna luka Oswaldo Guevara Mujica Acarigua
SVAN AAO Zračna luka Anaco Anaco, Anzoátegui
SVBC BLA Zračna luka Generál José Antonio Anzoátegui Barcelona, Anzoátegui
SVBI BNS Zračna luka Barinas Barinas, Barinas State
SVBL Zrakoplovna baza El Libertador Maracay, Aragua
SVBM BRM Zračna luka Jacinto Lara Barquisimeto
SVBS MYC Zračna luka Mariscal Sucre (Venezuela) Maracay, Aragua
SVCB CBL Zračna luka Tomás de Heres Ciudad Bolívar, Bolívar
SVCD CXA Zračna luka Caicara de Orinoco Caicara del Orinoco
SVCL CLZ Zračna luka Calabozo Calabozo, Guárico
SVCN CAJ Zračna luka Canaima Canaima
SVCO VCR Zračna luka Carora Carora, Lara
SVCP CUP Zračna luka General José Francisco Bermúdez Carupano
SVCR CZE Zračna luka José Leonardo Chirinos Coro, Falcón
SVCU CUM Zračna luka Antonio José de Sucre Cumaná, Sucre
SVED EOR Zračna luka El Dorado (Venezuela) El Dorado
SVEZ EOZ Zračna luka Elorza Elorza, Apure
SVFM Zrakoplovna baza Generalissimo Francisco de Miranda Caracas Lacar
SVGD GDO Zračna luka Guasdualito Guasdualito, Apure
SVGI GUI Zračna luka Guiria Guiria, Sucre
SVGU GUQ Zračna luka Guanare Guanare, Portuguesa
SVIC ICA Zračna luka Icabaru Icabaru, Bolívar
SVJC LSP Zračna luka Josefa Camejo Paraguaná, Falcón
SVKA KAV Zračna luka Kavanayen Bolívar
SVKM KTV Zračna luka Kamarata Bolívar
SVLF LFR Zračna luka La Fria La Fria, Táchira
SVMC MAR Zračna luka La Chinita Maracaibo, Zulia
SVMD MRD Zračna luka Alberto Carnevalli Mérida, Mérida
SVMG PMV Zračna luka Del Caribe (Zračna luka Gen. Santiago Marino) Porlamar, Isla Margarita
SVMI CCS Zračna luka Simón Bolívar (Zračna luka Maiquetia) Maiquetía, Vargas (pored Caracas)
SVMT MUN Zračna luka Maturín Maturín, Monagas
SVPA PYH Zračna luka Cacique Aramare Puerto Ayacucho, Amazonas
SVPC PBL Zračna luka Bartolome Salom Puerto Cabello, Carabobo
SVPM SCI Zračna luka Paramillo San Cristóbal, Táchira
SVPR CGU Zračna luka Manuel Carlos Piar Guayana Ciudad Guayana, Bolívar
SVPT PMT Zračna luka Palmarito Apure
SVSA SVZ Zračna luka Juan Vicente Gómez San Antonio del Táchira, Táchira
SVSE SNV Zračna luka Santa Elena de Uairen Bolívar
SVSO STD Zračna luka Mayor Buenaventura Vivas Santo Domingo
SVSP SNF Zračna luka Sub Teniente Nestor Arias San Felipe, Yaracuy
SVSR SFD Zračna luka Las Flecheras San Fernando de Apure, Apure
SVST SOM Zračna luka San Tomé San Tomé
SVTC TUV Zračna luka Tucupita Tucupita, Delta Amacuro
SVTM TMO Zračna luka Tumeremo Tumeremo
SVUM URM Zračna luka Uriman Bolívar
SVVA VLN Zračna luka Arturo Michelena Valencia, Carabobo
SVVG VIG Zračna luka Juan Pablo Perez Alfonso El Vigia
SVVL VLV Zračna luka Dr. Antonio Nicolás Briceno Valera, Trujillo

SY - Gvajana[uredi VE | uredi]

ICAO   IATA   Ime zračne luke   Blizina mjesta kojem služi  
SYAN NAI Zračna luka Annai Annai
SYBR BMJ Zračna luka Baramita Baramita
SYBT GFO Zračna luka Bartica Bartica
SYCJ GEO Zračna luka Cheddi Jagan Georgetown
SYGO OGL Zračna luka Ogle Ogle
SYIB IMB Zračna luka Imbaimadai Imbaimadai
SYKM KAR Zračna luka Kamarang Kamarang
SYKR KRM Zračna luka Karanambo Karanambo
SYKS KRG Zračna luka Karasabai Karasabai
SYKT KTO Zračna luka Kato Kato
SYLT LTM Zračna luka Lethem Lethem
SYMB USI Zračna luka Mabaruma Mabaruma
SYMD MHA Zračna luka Mahdia Mahdia
SYMM MYM Zračna luka Monkey Mountain Monkey Mountain, Gvajana
SYNA QSX Zračna luka New Amsterdam New Amsterdam
SYOR ORJ Zračna luka Orinduik Orinduik
SYPR PRR Zračna luka Paruima Paruima
SYTM GEO Zračna luka Timehri Georgetown

Izvori[uredi VE | uredi]