Razgovor:Željko Ražnatović

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Željko Ražnatović.
Rad na člancima
Pismohrane:

Sumnjiv mi je ovaj Ražnatović, nekako je previše Ražnjatovića po starijim izvorima ,treba ustanoviti kako mu je točno obiteljsko ime. Ako je Sud pisao Ražnjatović, odakle sada ono n. --Zeljko 17:58, 12. prosinac 2006. (CET)

U starijin izvorima nalaziš kao "nj", posli samo kao "n". Kubura 21:58, 5. lipanj 2007. (CEST)

Pristrasnost[uredi kôd]

Ton ovog članka je PRISTRASAN.

Wikicitati »računavši da će se moći iživljavati i izdivljavati po Hrvatskoj i na hrvatskom stanovništvu bez ikakvih problema, onako kako je to ratnohuškačka antihrvatska propaganda iz srbijanskih radiotelevizijskih i novinskih medija govorila.«
Wikicitati »zaplijenivši svu opremu koju su ti 'velikosrpski zastrašivači dobili od srbijanskih krugova u JNA.«

-- Bojan  Razgovor  08:53, 4. lipanj 2007. (CEST)

Stil je prepatetičan, slažem se. Je li ovo riješeno? --Ante Perkovic 15:27, 4. lipanj 2007. (CEST)

Ne znam, šta ti kažeš (osim što fali još pola članka)? A korisnici koji pišu onako bi trebali da snosne neke sankcije, slažeš li se? -- Bojan  Razgovor  19:13, 4. lipanj 2007. (CEST)

A sad privedi na hrvatski šta ti znači ono "pristrasan".
Usput, šta si bia žvelat kad ti se taklo u tega ratnega zločinca. Nego šta je doša nego se izdivljavat. Kubura 21:58, 5. lipanj 2007. (CEST)

Znam ja jos jednog koji se pravi da ne razume kada mu ne odgovara. Ime mu je Šeki, Voja Šeki. A lipi moj, ti bi trebao da si procitao Wikipedija:Nepristrano gledište da bi znao o cemu ja zborim. -- Bojan  Razgovor  16:53, 6. lipanj 2007. (CEST)


Iako se slažem da j Arkan najgori ološ mislim da ova dva navoda gore su ipak neprimjereni. Što je on mislio to je teško dokučiti- Ali što je činio je već opipljiva stvar i o tomu se može govoriti.

Usput, stavih navodnike na ono "Arkan" jer to mu je ipak nadimak ne ime/prezime. --Anto (razgovor) 22:25, 23. svibanj 2008. (CEST)

Zamjena za Vesnu Bosanac[uredi kôd]

Ako je uhvacen krajem devedesete i bio u zatvoru samo sest mjeseci kako je mogao biti zamjenjen za Vesnu Bosanac kad je Vukovar pao skoro godinu dana kasnije?

Domagoj ON JE ZAMJENJEN ZBOG KIKAŠA KOJI JE UHVAĆEN NA PLESU ZAJEDNO SA ORUŽJEM



Nije ni teoretski mogao biti zamenjen za Vesnu Bosanac nego je HR strana trazila Kikasa,zaplenjen avion Boing (bez oruzija) a zamenjen za Kikasa i iz zatvora Sremska Mitrovica je dve godine pre isteka kazne pusten jedini preziveli iz grupe ustasa koja je 1972 god upala na planinu Radusu .

Slovenija[uredi kôd]

Bio je Slovenac, slovenski. --Obsuser (razgovor) 04:39, 27. kolovoza 2020. (CEST)[odgovori]