Razgovor:Aristotel

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Aristotel.
Rad na člancima
Pismohrane:

rvacki[uredi kôd]

kategorije: supstancija i njezinih devet akcidenata??? akcidenata??? Kakvog ste vi 'akcidenta' produkt??? E, Bog vas u šumu okren'o! --Rumburak 03:46, 4. travanj 2007. (CEST)

Je li, a da čega, Rumburače? Ygraine 03:50, 4. travanj 2007. (CEST)Ygraine

Vanjske poveznice[uredi kôd]

Ovaj članak je prenatrpan vanjskim poveznicama, trebalo bi ostaviti samo dio najvažnijih. --Roberta F. 03:52, 10. travanj 2007. (CEST)

Izbrisano a zašto?[uredi kôd]

U Stagiri, a i u njezinoj bližoj okolici, u Trakiji je u vrijeme Aristotelovoga rođenja živilo antičko hrvatsko pleme čije se ime ne zna. Arheološka su iskopavanja odkrila kosti čiji je genetski kod (haplotype) 90% istovjetan genetskome kodu današnjih Hrvata. Također se vjeruje kako je ime 'Aristotel' antička varijanta današnjeg čisto hrvatskoga imena 'Hrvoje'. Povijestna je istina kako su očevi hrvatstva i hrvatske državnosti - Ante Starčević i Ante Pavelić podrijetlom iz istoga antičkoga hrvatskoga plemena koje je, u Aristotelovo doba i čiji su predci zacijelo bili Hrvati, živilo tada u Trakiji.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Truthsaid (razgovordoprinosi) 22:59, 9. ožujak 2008.