Razgovor:Axl Rose

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Axl Rose.
Rad na člancima
Pismohrane:

Citiram:

"Danas kada su Gunsi, i to oni stari Gunsi, davna prošlost Axl Rose se u svim svjetskim glazbenim vodama vodi kao čovjek koji je bio ispred svojeg vremena, čovjek koji je htio i mogao učiniti glazbu boljom nego što je, misleći naravno na rock n roll, ali to nije uspio, jer je imao jedan neuspijeh, a to je da njegov bend bude uz njega kad mu to najviše treba, a to se nije dogodilo 1993. g. i zato su se Gunsi raspali, što je razlog zbog čega većina, na neki način osuđuje ex članove Gunsa."

Dakle, ovo je najveća neobjektivnost na svijetu. Činjenice govore potpuno drugo: većina, ponavljam, VEĆINA javnosti krivi upravo Axla za raspad benda. Osim krajnje neobjektivnosti i loše strukturiranosti, tekst o Axlu je još k tome i pun pravopisnih i gramatičkih pogrešaka.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 161.53.28.4 (razgovordoprinosi)

-- Kako jedan objektivan i nepristrasan članak, pravi enciklopedijski... Ovo je, naravno, ironija. Dajte ba ljudi malo popravite ovo — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 178.77.13.117 (razgovordoprinosi)

Prigovor[uredi kôd]

Ovaj članak je očito pisao/la neki teški zaljubljenik u lik i djelo Axla Rosea. Što reći osim briši ili piši novo.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 31.147.79.18 (razgovordoprinosi)