Razgovor:Brinje

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Brinje.
Rad na člancima
Pismohrane:

Dozvola[uredi kôd]

U tekstu se pronalazi da je autor ovih tekstova "mr. Željko Holjevac (za Glasnik Zavičajnog kluba "Brinje")", a na stranicama koje se navode kao izvor u ovom tekstu piše da su "sva prava pridržana", ali s obzirom da na ovoj stranici, niti stranicama s dozvolama nije napisano, tko i za što daje dozvolu za korištenje sadržaja, ukoliko se potrebna dozvola s provjerljivim podacima ne napiše, većina teksta će se nažalost morati pobrisati. --Roberta F. 10:03, 30. travanj 2007. (CEST)

Dopuštenje za promjenu i editiranje sadržaja dao je gosp. Marjan Prpić - urednik web i tiskanih izdanja Zavičajnog kluba Brinje, kao i autora koji objavljuju svoje radove u istima. Svi tekstovi su prenešeni isključivo odatle. Kontakt e-mail: luka@zk-brinje.hr

Odlično, samo ljubazno molim da se onda ovdje navede i e-mail adresa urednika, kako bi se mogao kontaktirati ukoliko zatreba. S druge strane malo je nezgodno da se pišu cijele biografije u samom tekstu o gradu, preporučujem da se izdvoje u zasebne članke i wikipediziraju. Lijep pozdrav --Roberta F. 10:11, 30. travanj 2007. (CEST)

E-mail adresa urednika je luka@zk-brinje.hr kako je i navedeno gore. U tekstu o gradu nisu navedene nikakve biografije, već pod "poznate osobe". Prije pokretanja rasprave od strane administratora bilo bi zgodno pročitati o čemu se zapravo radi. Izdvajanje u zasebni članak nema osnova jer je temeljni cilj ZK Brinje očuvanje kulturne i povijesne baštine Brinja i okolice, u toj nakani i tematskoj pokrivenosti se tiskaju njihova izdanja. To ih čini jedinim takvim zavičajnim klubom u Hrvatskoj. Pozdrav, Marjan Prpić - Luka.

Ja mislim da bi se sve te "biografije" trebale prebacit u zaseban tekst. A u Brinju samo ostavit poznate osobe ovog gradića sa kratkim opisom i godinom rođenja ili smrti.--Lipice 02:32, 8. veljače 2012. (CET)[odgovori]

Prebacio sam životopise u nove članke.--Fraxinus (razgovor) 21:34, 9. prosinca 2016. (CET)[odgovori]