Razgovor:Delmati

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
(Preusmjereno s Razgovor:Dalmati)
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Delmati.
Rad na člancima
Pismohrane:

Da bi se uklonio predložak „originalne ideje“ potrebno je potkrijepiti navode iz označenoga poglavlja literaturom enciklopedijskog tipa koja kao svoje autore nema Mitjela ili Zyelimeera Yoshamyju, odnosno A. Ž. Lovrića (budući da je riječ o ocu i sinu). Literatura enciklopedijskog tipa potrebna je kako bi se dokazalo da nije riječ o novim istraživanjima koja nisu općeprihvaćena. U protivnom, tekst treba skratiti i jasno naznačiti da je riječ o novijim istraživanjima koja nisu općenito prihvaćena u znanosti.--Donatus 08:13, 28. kolovoz 2007. (CEST)

Mislim da bi bilo nepravedno izbaciti ove zanimljive podatke , s obzirom da nema nikakvih izvora koji bi ih mogli opovrgnuti . Postojanje neslavenskog elementa na područjima između Save i Jadrana je znanstveno potvrđeno , i ignoriranje toga može biti samo čin jugoslavenske ideologije , koja još pruža svoje prste u sve sfere živote. --Gailmat (razgovor) 13:42, 6. prosinac 2008. (CET)

Konjovac neslavenska riječ!?!? Svašta!!

Točnost[uredi kôd]

[1] I ovaj članak sadrži Yoshamine/Lovrićeve/Metapedijske falsfikate. --Croxyz (razgovor) 21:30, 24. ožujka 2020. (CET)[odgovori]