Razgovor:Diana, princeza od Walesa

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Diana, princeza od Walesa.
Rad na člancima
Pismohrane:

Bolji naslov[uredi kôd]

Prema en:Diana, Princess of Wales. --Ante Perkovic 11:03, 31. srpanj 2007. (CEST)

Ja se ne slažem jer su joj nakon razvoda od Charlesa ukinute sve titule, pa tako i ova --Hrcko 13:34, 31. srpanj 2007. (CEST)

Diani su nakon razvoda ukinute titule uključujući i titulu Her royal highness. ali, kao bivša žena prijestolonasljednika britanske krune, te kao majka budućeg britanskog kralja, Diana je od kraljice Elizabete II. dobila titulu princeze od Walesa, i to je bila do svoje smrti, što znači da bi naslov trebao biti Diana, princeza od Walesae

da možda imate pravo. sve su joj titule ukinute nakon razvoda, al je ona za cijelu englesku, wales ostalaprinceza. svima je bila draga i svi su je voljeli, pa ja se onda pitam zasto ne bi? šta ko ima protiv tog imena.....

Diana Spencer nije pogrešan naziv. Sve žene koje se udaju u britansku kraljevsku porodicu nakon svoje smrti poznate su po imenu prezimenu ili tituli koju su nosile prije braka. Nije pogrešan naziv ni Diana, princeza od Velsa, zato što je i dalje tako najpoznatija.

Dakle, ako ste pogledali u dianinim biografijama, mogli ste vidjeti na svim mjestima da joj je nakon razvoda dodijeljena titula Diana, princeza od Walesa, umjesto dotadašnje titule Njezino kraljevsko veličanstvo... 87.250.113.208 14:59, 29. studeni 2007. (CET)

Bolje bi bilo srediti članak kako spada, nego raspravljati o njegovom naslovu. --Mario Žamić (razgovor) 20:53, 24. prosinac 2008. (CET)

Bolji naslov[uredi kôd]

Možda je bolje Diana, velška princeza -- Bugoslav (razgovor) 17:19, 16. kolovoza 2010. (CEST)[odgovori]

Slažem se.
--Gdje je nestala duša svijeta (razgovor) 19:29, 10. rujna 2010. (CEST)[odgovori]