Razgovor:Dido

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Dido.
Rad na člancima
Pismohrane:

Netko si je dao jako puna truda prevodeći ovo sa engleskog jezika i onda samo tako jer je nevješt u dodavanju wikipoveznica osuđuje se isti taj trud na brisanje za 14 dana. Samo naprijed !!!! Ima takovih članaka na desetke i stotine. Nemojte samo tako gaziti neciji trud koji nije neodgovarajući niti je za brisanje !!

Ja ću započeti popravak i doradu ovog članka koji vecinom vodi na kategorije glazbenih albuma i pjesama (koji su nam inače Ahilova peta).

Divna Jakšić 18:58, 8. siječanj 2008. (CET)

Nitko nije ništa osudio niti se gazi nečiji trud. Da je tako, "netko" ne bi ni objašnjavao suradnici u čemu je problem i govorio kako da ga riješi, ali eto, objašnjeno joj je i za napravit isto vremena ima. Svaki članak koji je vrijedan kao ovaj uvijek netko na kraju sredi, čisto sumnjam da bi ovog članka sustigla zla kob, nije prebačen s nadom da se obriše niti bi to bio u ovom slučaju. --Dalibor Bosits © 23:08, 8. siječanj 2008. (CET)

Sredio sam poveznice mada mislim da ih ima dosta nerealnih.
--frka 15:49, 10. siječanj 2008. (CET)
Članak premješten, trebalo bi ili smanjiti neke crvene poveznice (neke pjesme) ili napisati par riječi o nekima. --Dalibor Bosits © 15:55, 10. siječanj 2008. (CET)