Razgovor:Diktatura

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Diktatura.
Rad na člancima
Pismohrane:

Kakav je to dokaz da Tita nije bio diktator jer da država nije bila u ekonomskom kolapsu? Pa za vrijeme Pinochetove vladavine u Čileu ekonomska situacija je bila izvrsna! Ovo znam osobno jer imam vrlo blisku rođakinju iz čilea koja je krajem 1970.-ih diplomirala u SAD i onda se, u zenitu Pinochetove diktature, vratila raditi i živjeti u Čile, jer, kako mi je odgovorila, tko se ne miješa u politiku i radi svoj posao - izvrsno živi!

S jednonogim Jožom je druga stvar. On je zemlju (SFRJ) nemilice zaduživao i time, uz prijetnju vojskom i policijom, kupovao socijalni mir. Njegova nemušta ekonomska politika krahirala bi kad bi računi došli na naplatu, ali je taj hohštapler i zločinac riknuo (crko, proklet bio) taman na vrijeme da vruće kestenje državne nelikvidnosti (1981., 1982., 1983. itd.: - nema ulja, nema kalodonta, nema deterdženta, vožnja par-nepar, depozit za odlazak u inozemstvo....) preda nekome drugome u ruke.

Joža (TITA) je bio diktator i zločinac, teška mu bila srpska zemlja!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 89.172.160.141 (razgovordoprinosi)

Nije on nikakav zločinac. Ljudi su ga voljeli i to jako. I imaj malo poštovanja prema mrtvima. A ovo da je diktator su gluposti a gluposti obično pišu glupani, zar nije tako?