Razgovor:Divlja liga

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Divlja liga.
Rad na člancima
Pismohrane:

Bravo Braco. Ni sam ne znaš koliko mi je bilo drago vidjeti ovaj članak. I sjetiti se kako smo počeli davne 83 godine. Čestitam --Bicikla (razgovor) 11:11, 27. kolovoz 2008. (CEST)

Znaš da sam se iznenadio kad sam vidio da na wikipediji ne postoji članak o najpoznatijoj sporednoj ligi na svijetu pa sam morao napisati par riječi. Davno je bilo to kad smo počeli, prije punih 25 godina. Nadam se da će potrajat još najmanje toliko :-) Braco (razgovor) 13:40, 29. kolovoz 2008. (CEST)

RB Sidrun, slično natjecanje[uredi kôd]

Slična stvar: Hakl pod nazivom Red Bull Sidrun igra se 3 na 3 i na jedan gol: igrači su amateri, a golman je jedini profesionalac u igri koji je ujedno i neovisan i brani za obje ekipe.

Red Bull Sidrun svoju je prvu turneju po Jadranskoj obali započeo 2013. godine, a uz jednu stanku prošloga ljeta u četiri je godine obišao Volosko, Rijeku, Zadar, Biograd, Šibenik i Dubrovnik. Čini se da se samo u RH odvija. https://splitskidnevnik.rtl.hr/vijesti/red-bull-sidrun-vaterpolo-hakl-se-vraca-na-jadran/

Setenzatsu (razgovor) 16:09, 14. travnja 2019. (CEST)[odgovori]

moja greška :); neočekivano, već postoji članak. Setenzatsu (razgovor) 15:33, 15. travnja 2019. (CEST)[odgovori]

Par primjedbi[uredi kôd]

Bilo bi dobro članak upotpuniti sa brojem ekipa po izdanju (bar za ona koja su poznata), dodati kod ekipa u top 3 od kud su (npr. VKZ (Zadar)). To se može u odjeljku "Dosadašnji pobjednici". Vidim da ima nešto statistike, pa se može tu isto dodati najbolji strijelac turnira.

Također bi bilo dobro spojiti odjeljke "Dosadašnji pobjednici" i "Završnice". Ovako imamo nepotrebno duple informacije. Setenzatsu (razgovor) 15:33, 15. travnja 2019. (CEST)[odgovori]