Razgovor:György Lukács

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku György Lukács.
Rad na člancima
Pismohrane:

Lucács ili Lukács? en:György Lukács --Ivan Bajlo 21:25, 1. svibanj 2007. (CEST)

Vidi hu:Lukács György ipak je mađar. Sa k je. Premjesti. -- Andrej Šalov 21:49, 1. svibanj 2007. (CEST)

Razumem, druže admine! :-p --Ivan Bajlo 21:51, 1. svibanj 2007. (CEST)
Nije bila naredba ako je tako shvaćena. A ako je shvaćena tako do poda moje isprike. Radio sam neke druge sitnice a budući da si ti već bi tu spreman staviti interwikije zašto da se petljam u plan rada. -- Andrej Šalov 21:53, 1. svibanj 2007. (CEST)
Pogledati članak Humor pa Sarkazam, Ironija, darn i to su mrve. Predlažem da se uvede obavezni test smisla za humor kod admina. :-p --Ivan Bajlo 22:01, 1. svibanj 2007. (CEST)
Admin se po drugi put ispričava suradniku. -- Andrej Šalov 22:09, 1. svibanj 2007. (CEST)

(bez naslova)[uredi kôd]

Po čemu je Lukacs "jedan je od najznačajnijih i najutjecajnijih marksističkih mislilaca današnjice i kritičar građanske filozofije". To jednostavno nije istina. Budem uskoro nešto napisao o nešto o njegovom staljinističkom periodu koje je detaljno opisano u knjizi "Šta Lukač duguje Ničeu : prilog istoriji i teoriji staljinizma" od Nikola Miloševića i to za vrijeme komunizma. Bitno je reći da danas nema nikakve recepcije glede Lukacsa u suvremenoj marksističkoj misli, dakle, on sigurno onda nije "jedan je od najznačajnijih i najutjecajnijih marksističkih mislilaca današnjice" — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Heraklit (razgovordoprinosi) 19:57, 10. veljače 2012.