Razgovor:Hashim Thaçi

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Hashim Thaçi.
Rad na člancima
Pismohrane:

Zanima me da li baš svi posetioci ove wikipedije znaju kako se čita prezime ovog čoveka? (nevezano što je on sa KiM. neverovatno, ali to nije nimalo relevantno u ovom trenutku, temi pristupam sa isključivo lingističke strane :D) Dakle, moje pitanje se svodi na sledeće - da li bismo možda trebali ubaciti IPA-pomoć za strana imena(koja se u hrvatskom ne transkribuju) ili ih, pak, transkribovati, što bi možda malo bilo teže, ali možda i celishodnije. Pozdravi. --PrimEviL | pismonoša 00:37, 8. kolovoz 2008. (CEST)

Bilo bi lijepo kad bi se s vremenom potrudio da naučiš malo hrvatskog. I ja sam par puta bio na srpskoj wikipediji, pa sam se trudio govoriti jezikom wikipedije na kojoj pišem. Ja srpski razumijem koliko ga razumije prosječan hrvatski obožavatelj Zagora i Velikog Bleka od prije 20 godina, ali ne znam što znači "celishodnije". --Ante Perkovic (razgovor) 07:21, 8. kolovoz 2008. (CEST)


Novije vijesti[uredi kôd]

Ne znan zašto je članak zaključan no tribalo bi ga osvježiti sa novostima:

  • pobjeda na nedavnim izborima [1][tt_news=97736&cHash=756aa68c57][]
  • optužbu za trgovanje organima i drogom [2][3][4], demanti na optužbu njega samog [5][6] kako i drugih Kosovara[7][8] — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 78.1.117.228 (razgovordoprinosi) – 18. prosinca 2010., 15:07:54 (srednjoeuropsko vrijeme)
Wikipedija nije novinska redakcija.
Mislim kako gornja rečenica dovoljno govori u prilog činjenicama. Nikakve sumnje jednog eurozastupnika ne mogu biti temelj za nekakvo objektivno prikazivanje stvarnosti vezane uz ovoga čovjeka.
Treba pročitati i WP:ŽŽO.
Toliko za sad. Preporuka IP-u: Registriraj suradničko ime. Ovako se samo širi priča o nekom IP-u, a to je najmanje što ti treba. Naravno, odaberi suradničko ime, pod pretpostavkom da si naučio ponešto iz svojih pogrješaka. A bilo bi lijepo i kad bi se ubuduće potpisivao. Hvala na razumijevanju. Lijep pozdrav. -- Bugoslav (razgovor) 18:52, 18. prosinca 2010. (CET)[odgovori]


Ove optužbe nisu "svježe novosti" nego nešto puno krupnije.Što ne znači da su točne. A od njih ćemo se ograditi tako da spomenemo kako su to riči tega čovika koje Thaci (i drugi Kosovski Albanci) opovrgavaju.I za obe tvrdnje dati izvor.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 78.3.87.93 (razgovordoprinosi)

Nepotrebno.

» Podatci pronađeni na internetskim stranicama s pristranim sadržajem ili u nepoznatim novinama i časopisima moraju biti uzeti s velikom dozom opreza ako se s njima namjerava na Wikipediju, iako je najpametnije ne koristiti takve tekstove. «

Wikipedija:Životopisi živih osoba#Pouzdani izvori

» Materijal iz primarnih izvora trebaju se uzeti s brigom. «

Wikipedija:Životopisi živih osoba#Javne osobe

Toliko, -- Bugoslav (razgovor) 14:17, 15. travnja 2011. (CEST)[odgovori]

Thaqi[uredi kôd]

Je li Thaqi ili Thaci? Ovdje vidim da piše Thaqi [9] [10] i tako dalje. Kubura (razgovor) 03:05, 8. svibnja 2012. (CEST)[odgovori]