Razgovor:John Ronald Reuel Tolkien

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku John Ronald Reuel Tolkien.
Rad na člancima
Pismohrane:

(sad) (pret) 09:36, 19. listopada 2006. Zmaj (Razgovor | doprinosi | blokiraj) m (John Ronald Reuel Tolkien premješteno na J. R. R. Tolkien: kao ime članka koristi se uvriježeni oblik čovjekova imena)

Zašto????

prije smo sve preusmjerili na puno ime i prezime. U čemu je fora?

--Andrej Šalov 18:43, 19. listopada 2006. (CEST)[odgovori]


Suradnik Mapav je napravio Tolkienovu biografiju za tolkien portal tako da postoji dozvola za korištenje mojeg uratka na stranicama hrvatske wikipedije.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Mpav (razgovordoprinosi)

Dozvolu treba jasnije obrazložiti jer na dnu stranice portala stoji: "Autorska prava © Ea - Hrvatski Tolkien portal, od 2005. Sva prava pridržana.".--Roberta F. 19:40, 22. kolovoz 2007. (CEST)
Poslao sam e-mail sa zahtjevom za potvrdu autentičnosti i dobio potvrdu. U ovom trenu dozvola se odnosi na biografiju Tolkiena tj. na ono sto je suradnik Mpav napisao. Andrej Šalov 20:11, 22. kolovoz 2007. (CEST)

Evo ja kao glavna urednica portala (ime i prezime poznato adminu Wikipedije) dala sam dozvolu za objavu biografije na Wikipediji uz uvjet da se stavi link na izvor, što je i učinjeno. Tako da je sve regularno :-) Gal — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Gal (razgovordoprinosi)