Razgovor:Libija

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Libija.
Rad na člancima
Pismohrane:

Nacionalno prijelazno vijeće (Libija) ili Libijska Arapska Džamahirija?[uredi kôd]

Jasno je da više Muammar al Gaddafi ne drže vlast ali da li je vrijeme da članak piše da Nacionalno prijelazno vijeće je vlada?Dejvid (razgovor) 19:48, 24. kolovoza 2011. (CEST)[odgovori]

Ne treba brzati. Ne treba brzati. Vidjet ćemo što će reći o tom pitanju izvori pisani hrvatskim jezikom. Za sada nije poznato tko zapravo drži vlast. -- Bugoslav (razgovor) 22:23, 24. kolovoza 2011. (CEST)[odgovori]

Trenutno piše kao da ništa nije dogodilo kao da još uvije Gadafa sjedi u Tripoliju i vlada Libijom. To nije ni bližu istine.Dejvid (razgovor) 14:24, 28. kolovoza 2011. (CEST)[odgovori]

Zajednički poslužitelj[uredi kôd]

Ono što na Zajedničkome poslužitelju rade, to je obično nametanje volje suradnika Zajedničkoga poslužitelja svim ostalim suradnicima svih ostalih Wikimedijinih projekata.

Zar nisu mogli preimenovati datoteku zastava Libije (kako je izgledala do 26. rujna 2011. - 23:08:34 (CEST)) u zastava Velike Socijalističke Narodne Libijske Arapske Džamahirije?

Isto tako, datoteku zastava Libije (1951.) trebali su preimenovati u zastava Libije (2011.).

Naime, nakon preimenovanja datoteke, prethodno ime postaje preusmjeravanjem na datoteku, te je datoteka dostupna bez obzira na upisano ime.

Onda je njihov User:CommonsDelinker trebao po cijeloj Wikimediji provesti zamjenu tih imena na najnovije ime, i kad bi to bilo gotovo trebalo se - tek tada - na tom istom Zajedničkom poslužitelju načiniti razdvojbenu stranicu, gdje bi File:Flag of Libya.svg ukazivala na činjenicu da je tu bilo više zastava, svaka za svoje razdoblje, svaka za svoga vremena.

Tek na taj način osigurala bi se točnost podataka, a ne kao sada, dok mnogi manji projekti imaju novu zastavu (crveno-crno-zelenu) zajedno sa starim podatcima o Muammaru al Gaddafiju.

Sada je sve pripisano novoj zastavi, a to nije točno - ni precizno, već ispada kao da je oduvijek bila samo ta nova zastava (koja se rabila i za vrijeme Libijskoga Kraljevstva (1951. – 1969.).

Ponavljam, na mnogim projektima nije i još neko vrijeme ne će biti usklađen cjelokupan sadržaj, pa čemu onda Zajednički poslužitelj funkcionira na takav nelogičan način. -- Bugoslav (razgovor) 16:01, 28. rujna 2011. (CEST)[odgovori]