Razgovor:Modrac

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Modrac.
Rad na člancima
Pismohrane:

Srediti pa vratiti. --Sanya 12:48, 2. kolovoza 2006. (CEST)[odgovori]


Jezero Modrac se nalazi oko 6 kilometara od grada Lukavca (BiH). Kako doći do jezera Modrac? Kada se dolazi iz pravca Tuzle, na raskršću na kojem se skreće za Lukavac (desno), skrenete lijevo i taj put vas direktno vodi do jezera Modrac. Prvo prelazite preko mosta ispod kojeg teče rijeka Spreča, zatim prolazite kroz naseljeno mjesto Modrac i poslije mjesta će te ugledati branu kojom su pregrađene rijeke Spreča i Turija i tako je nastalo jezero Modrac.

Poslije brane imat će te puni pogled na Modračko jezero. Ubrzo nailazite na popularna mjesta na ovom jezeru,Restoran "Belvedere", Hotel "Senad od Bosne", Restoran "Pansion", Restoran "Sidro", Rstoran "Robinzon", Restoran "Plaža", Picerija "Parot", Restoran "Palma" i druge koji se nalaze u Prokosoviću - prvo naseljeno mjesto poslije brane.

Daljim obilaskom oko jezera naići će te na mnoštvo drugih restorana, ribljih restorana u kojima možete kušati razne riblje specijalitete, naravno od ribe koja je uhvaćena u samom Modračkom jezeru. Osim toga ovdje možete otići na lijepe i ugodne vožnje čamcima koje možete iznajmiti za veoma male novce.