Razgovor:Numerička analiza

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Numerička analiza.
Rad na člancima
Pismohrane:


Naslov[uredi kôd]

Tekst bi trebao biti naslovljen "Numerička matematika", budući su u numeričkoj matematici sadržani i numerička analiza i numerička linearna algebra itd. Napravio bih sam novi tekst "Numerička matematika", ali ne znam kako su druge stranice polinkane prema ovoj, pa bi molio admine da promijene naslov, kako bi uredio tekst. Hatzivelkos (razgovor) 10:04, 20. rujna 2013. (CEST)[odgovori]

Uklanjanje autorskog sadržaja[uredi kôd]

Author's own addition Editors can remove information that they personally added, provided that it has not since been significantly changed or used to support other information in the article. Once it has been modified, or the text is valuable in supporting other information, it should not be removed without good reason.

Molim urednike da ne uklanjaju moje izmjene autorskog sadržaja, jer ću biti prisiljen na tužbu prema odgovornoj osobi i osobi koja bez moje privole koristi moj autorski rad. Hatzivelkos (razgovor) 11:51, 8. srpnja 2019. (CEST)[odgovori]

@Hatzivelkose "Pritiskom na "sačuvaj stranicu", neopozivo ste suglasni da svoje doprinose objavljujete pod uvjetima iz licencije Creative Commons Imenovanje/Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL. Slažete se kako je poveznica ili URL dovoljna razina pripisivanja odnosno označivanja Vaših doprinosa na stranicama kojima ste pridonosili. Pogledajte Uvjete uporabe za dodatne obavijesti."
Ne napadajte kolege zato što su se držali toga.
Osobno, baš me briga ako uklanjate svoje doprinose. Može i bez Vaše inačice.
Tko koristi Vaš autorski rad - to recite onomu tko je pročitao i iskopirao sadržaj koji ste napisali i objavili na Wikipediji. Ne možemo mi tu ništa.
Nijedan wikipedijski projekt nema nešto što se zove "odgovorna osoba". Svatko može uređivati Wikipediju i nitko ništa ne mora uređivati na Wikipediji.
Wikipedija:Opće_odricanje_od_odgovornosti:
Nema formalnog recenziranja sadržaja. Wikipedija se ne pregledava ujednačeno, a čitatelji se, iako mogu ispravljati greške, ne nalaze pod pravnom obvezom, pa informacije koje ovdje pročitate nemaju naznačeno jamstvo ispravnosti za bilo kakvo korištenje. Nijedan autor, suradnik, pokrovitelj, administrator, ili bilo koja osoba povezana s Wikipedijom ni na koji način ne može biti odgovorna za pojavu netočne ili pogrdne informacije, ili za štetu koju ste vi prouzročili korištenjem sadržaja ili internetske poveznice na tu informaciju.
Nema ugovora, licencija je ograničena: shvatite da doprinose u vidu informacija dajete slobodno, i pritom ne dolazi ni do kakvog sporazuma između vas i vlasnika ili korisnika stranica, vlasnika poslužitelja na kojima su postavljene, pojedinih suradnika Wikipedije, administratora projekta, "sysopa" ili ikoga tko je na bilo koji način povezan s ovim ili nekim od sestrinskih projekata. Ta ista osoba ne može izravno odgovarati na vaše optužbe. Ne postoji sporazum ili dogovor između vas i Wikipedije... niti je itko na Wikipediji odgovoran ukoliko netko izmijeni, uredi, promijeni ili ukloni bilo koju informaciju koju ste možda postavili na Wikipediji ili bilo kojem s njom povezanih projekata.
S obzirom na Vašu pravnu prijetnju: Wikipedija:Bez pravnih prijetnji!
Vi ste taj koji je postavio sadržaj, nitko drugi. Nigdje u tekstu niste oklevetani, stoga nemate nikakva opravdanja, te u tom smislu pravna prijetnja je napadačko ponašanje.
Za spriječiti ikakvo eskaliranje, idemo ovako: možete i smijete slobodno ukloniti ono što ste unijeli. Nije prepucavanje s Vama vrijedno našeg vremena ni ljudskih resursa. Osobno, baš me briga ako uklanjate svoje doprinose. Može i bez Vaše inačice. Shvatit ću to kao novo uređivanje i dorađivanje. Pravna prijetnja je nedolična, nedopustiva i narušava dobru atmosferu i duh suradnje. Već bi to dalo razlog za blokiranje na neodređeno vrijeme. Kad već smatrate naš projekt u pogrdnom svojstvu i pravno prijetite (najavom), onda Vas molimo nemojte nikad više pisati ovdje. Wikipedija se ne gradi na "kompromisu" baziranom na prijetnjama, nego na konsenzusu. Kubura (razgovor) 19:00, 8. srpnja 2019. (CEST)[odgovori]