Razgovor:Odnosi s javnošću

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Odnosi s javnošću.
Rad na člancima
Pismohrane:

Za objavu ovog teksta postoji dozvola autora (www.meritormedia.hr)— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 89.164.5.233 (razgovordoprinosi)

  • Zatražena je potvrda dozvole. --Roberta F. 13:07, 5. prosinac 2006. (CET)

Dozvola je potvrđena --Roberta F. 19:21, 5. prosinac 2006. (CET)

Pojam je netočan[uredi kôd]

Ova definicija u članku je netočna, u najmanju ruku nepotpuna: Odnosi s javnošću proces su dostavljanja informacija medijima, koji nije kontroliran. Odnosi s javnošću također uključuju šira područja kao što su javna pitanja, promocija proizvoda i događanja te utjecanje na javno mnijenje. Po ovoj definiciji PR odnosi si se na odnose s medijima, koji su samo (važan) dio odnosa s javnošću, a promocija proizvoda je potporna funkcija u marketing PR-u. Odnosi s javnošću obuhvaćaju upravljanje komunikacijama jedne organizacije ili osobe s njenim dionicima (ciljnim javnostima). Konkretno, to su također područja interne komunikacije prema zaposlenicima, lobiranje i javne poslove, odnose s investitorima, te odnose s lokalnom zajednicom, sponzoriranje i savjetovanje vlastitog menadžmenta po pitanju komunikacije... --Zrinski (razgovor) 17:23, 18. siječanj 2009. (CET)

Sklanjanje imenica[uredi kôd]

Instrumental je posljednji padež u hrvatskom jeziku, odgovara na pitanje (s) kim(e)? (s) čim(e)?

Instrumental imenice javnost ima dva oblika, javnošću i javnosti, pri čemu drugi oblik (bez obzira na sufiks -i) nije množina nego "običan" instrumental. SpeedyGonsales 14:42, 6. srpnja 2013. (CEST)[odgovori]