Razgovor:RNK Split

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku RNK Split.
Rad na člancima
Pismohrane:

Molim vas - uređivao sam stranicu RNK Split. Valjda sam u postupku nešto krivo obavio jer mi je nestalo pola teksta (već ranije napisanog). Ipak, kada kliknem "Prikaži kako će izgledati" pojavljuje mi se cjelokupan tekst, ali kada kliknem "Sačuvaj stranicu" opet mi memorira samo prvu polovicu teksta. Kako ću napraviti da se vidi cijeli tekst?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Sirijus C (razgovordoprinosi) 13:50, 19. ožujak 2008.


Odgovor[uredi kôd]

Za probleme na stranici obrati se kojem od admina, ili postavio pitanje na kafiću. Ali prvo otvori svoju suradničku stranicu, na kojoj će ti se moći ostaviti odgovori, lakša je komunikacija. Vidimo se --ARMchoir 16:47, 20. ožujak 2008. (CET)

ŽNK Split[uredi kôd]

Evo je i ova stranica 'proradila', pa ako imate kakvih informacija za dodat, upotpunit, itd.

Ženski Nogometni Klub Split Rovoobo (razgovor) 17:14, 30. svibanj 2009. (CEST)

Neuspjela ekspedicija za Španjolsku[uredi kôd]

Odjeljak je skroz zbrkan, a razlog je, reklo bi se - ideoloski kompleks autora. U zelji da se ogradi od KPJ i da "opere" Vicka Jelasku, ucinio je to na krivom mjestu i na krivi nacin, ubacujuci detalje i tvrdnje koje nemaju nikakve veze s predmetom (ili, ako imaju - ostale su nejasne) i samo stvaraju konfuziju. Zasto je na ovom mjestu bilo potrebno isticati kako je Vicko Jelaska bio "zapravo anarhosindikalist"? Zasto je na ovom mjestu trebalo uvjeravati citaoca da vrhovi KPJ "nisu podnosili" Jelasku, ako se odmah potom kaze da su blisko suradjivali? Jesu li suradjivali, ili zapravo nisu? Insinuira li se mozda da su "staljinizirani vrhovi KPJ", u stvari, sabotirali akciju, kako bi svalili krivnju na Jelasku i time ga eliminirali? Ako se tako sto ne insinuira - cemu sva ta prica? I cemu pominjanje "druge akcije" (ako je bila druga)? Je li Vicko Jelaska organizirao ovu akciju i radi li se tu o RNK Split? Ako se radi o RNK Split - kakav je bio ishod akcije i zasto? Ako se ne zna zasto, nema se sto o tome ni pisati. A ovdje se pise kao da se ne zna cak ni o kojoj se akciji govori. Ako se, pak, bilo sto insinuira - na Wikipediji nema mjesta autorskim insinuacijama. Nema mjesta osobnim stavovima, osobnim osobnim tumacenjima i osobnim sumnjama autora wikipedijskog teksta. Autor wikipedijskog teksta moze, dapace pozeljno je, da prikaze razlicita vidjenja spornog dogadjaja, ukljucujuci i eventualne sumnje i insinuacije, ali, samo putem navodjenja izvora! Niposto kao "vlastito istrazivanje". Kornjaca (razgovor) 05:17, 14. kolovoza 2015. (CEST)[odgovori]

Još neke nagrade[uredi kôd]

Dobar dan ljudi, našao sam još neke uspjehe RNK Splita, ali i Hajduka, molio bih nekog bilo kog suradnika da to zapiše u "Klupske uspjehe" i koristi ove kao izvor: