Razgovor:Slobodno zidarstvo

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Slobodno zidarstvo.
Rad na člancima
Pismohrane:

Od Francuskog Velikog Orijenta nisam uspio dobiti podatke o nazivima loža za vrijeme Napoleonovih ratova-MAITRE— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 89.172.124.212 (razgovordoprinosi)

Ja sam uredio ovaj članak uz napomenu da je masonerija u stvari prikriveni sotonizam. Ako ovdje ima nekih slobodnih zidara koje je to uvrijedilo neka slobodno dodaju i svoju stranu u toj priči. Ako sam ikoga uvrijedio i smeta ga ovaj tekst neka ga slobodno izbriše. ne želim ulaziti u sukob sa "slobodnim zidarima". danas je u svijetu izrazito velika zastupljenost "slobodnih zidara" ali na načine koje čemo tek kasnije saznat a možda i prekasno!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Ipernar (razgovordoprinosi)


Alexandar The Great

Naravno da Masonerija nema nikakve veze sa Satanizmom. Masonerija nije religija niti sekta niti se bavi religioznim pitanjma. Osnov da bi neko postao SZ jeste da veruje u Boga.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 217.65.193.35 (razgovordoprinosi)

"Masonerija se ne bavi religioznim pitanjima, ali je osnova da bi netko postao član, to da vjeruje u Boga." Pa ima li religioznijeg pitanja od vjere u Boga? A Pernarov paranoidni stav prema masonima danas je već dobro poznat. 89.164.34.107 20:08, 10. lipnja 2018. (CEST)[odgovori]