Razgovor:Stari Jankovci

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Stari Jankovci.
Rad na člancima
Pismohrane:

što znači citation needed pokraj podatka da u st.jankovcima žive 100% hrvati?

Znači da bi podatak bilo korisno potkrijepiti linkom na popis iz 2001. --Tycho Brahe 23:03, 16. kolovoza 2006. (CEST)[odgovori]

autorsko pravo[uredi kôd]

podatke o sportu i kulturi djelomično sam prepisao sa poveznice uz dopuštenje administratora te poveznice

— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Bexy (razgovordoprinosi) 15:47, 25. kolovoz 2006.

stanovništvo[uredi kôd]

zašto se pišu neistine o postotku stanovništa ili u najmanjem slucaju nedovoljno precizni podaci Mađara u St.Jankovcima ima 5,06 a ne 5%.«--aqua_byte 12:33, 21. prosinac 2006. (CET)

kultura[uredi kôd]

Što se tiče KUD-a moram zamjeriti što se moram čak reći laže ili barem prikriva činjenica kako je najzaslužniji za razvoj tog istog KUD-a čovjek koji ga je vodio 20-tak godina, čovjek po imenu Varga Franjo. On je zapravo taj koji je vodio KUD prvih dvadesetak godina, izuzev prvih 5-6 mjeseci koliko ga je vodila gđa. Irena Randović!!?? Namjeravam ispraviti te u najmanju ruku netočne navode, no ne želim ih upisivati dok ne dobijem odgovor/e ili komentar/e na moju kritiku!!«--aqua_byte 12:33, 21. prosinac 2006. (CET)

stanovništvo[uredi kôd]

taj postotak se odnosi na 2001. godinu. od tada je prošlo pet godina i naravno da je došlo do oscilacija u broju stanovništva, nemoj da te brinu tih 0.06%, nije to neka velika pogreška--Bexy 18:24, 29. prosinac 2006. (CET)

stanovnistvo i kultura[uredi kôd]

ma ne brine me to nego sam taj dan bio malo nabrijan no smeta me kada neko stavi pricu o necemu a pri tome ne stavlja cijelu pricu, vec iz nekog njemu poznatog razloga izostavlja dijelove price, smatram kako ljudi trebaju stvari pisati objektivno i potpuno, ovaj wikipedijanac jako drzi do istine i to potpune objektivne hladne istine, bez obzira kakva ona bila i o cemu se radilo!!«--aqua_byte 22:30, 13. sijecanj 2006. (CET)

za podatke koji se unose u Wikipediju trebaju argumenti i trebaju biti dokazani. nemoj staviti neki podatak ako ga kasnije nemožeš potkrijepiti--Bexy 21:33, 14. siječanj 2007. (CET)

ja sam stanovnik doticnog sela i opcine tako da vrlo dobro znam cinjenicno stanje i sve sto kazem mogu vrlo lako potkrijepiti->a dijelovi o KUD-u koji su izostavljeni a cine vazan dio povijesti KUD-a cu ispraviti samo cekam da mi osobe koje su jedan dio zivota posvetile istom dostave dokumente o iz kojih cu izvuci apsolutno 100% istinite cinjenice!! Nadam se kako nitko tko obradjuje ovaj clanak nema nista protiv toga!!«--aqua_byte 09:25, 15. sijecanj 2006. (CET)

dali je tebi taj Varga Franjo šta u rodu ili ga osobno poznaješ kad se tako angažiraš za njega? ja naravno nemam ništa protiv toga, istina je najbitnija.--Bexy 21:11, 19. siječanj 2007. (CET)