Razgovor:Stolac (BiH)

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Stolac (BiH).
Rad na člancima
Pismohrane:

Molim da se sve promjene za koje se opravdano može smatrati da će izazvati uređivački rat odmah na početku potkrijepi referencama. Vidi wikipedija:Literatura. --Ante Perkovic (razgovor) 23:47, 3. svibanj 2008. (CEST)

Diskriminacija Hrvata[uredi kôd]

Posto ne znam kako se ureduju clanci, samo kratko dogadaji u Stocu u novijoj povijesti tog gradica prema Dalmaciji, sto se tice hrvatskog puka:

[1]

[2]

[3]

[4]


[5] Tko zeli neka izvoli.


Dobro došli na Wikipediju! Zahvaljujemo za Vaše doprinose te Vas pozivamo da se prijavite kao suradnik – suradnica.

Na taj će način biti olakšana komunikacija s Vama. Prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom uz zaštitu privatnosti. Tekstovi koji se postavljaju na Wikipediju trebaju zadovoljavati, između ostalog, i minimum standarda kao što je postavljanje poveznica (kako bi članci bili povezani) i određivanje kategorije. Osim toga članci moraju biti pisani hrvatskim standardnim jezikom i ispravnim pravopisom.

Za sva ostala pitanja rado će Vam pomoći administratori hrvatske Wikipedije ili neki od iskusnijih suradnika. Lijep pozdrav! Kubura (razgovor) 01:55, 24. veljače 2020. (CET)[odgovori]