Razgovor:Sunčanica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Sunčanica.
Rad na člancima
Pismohrane:

Naša inspiracija je Wikipedija--Roberta F. 15:07, 23. lipanj 2007. (CEST)

Što sad da se radi s ovim i ostalim člancima iz ovoga niza?
Imamo dozvolu, u redu.
Ako stavimo '''Napomena''': [[Wikipedija:Wikipedija ne daje medicinske savjete|''Wikipedija ne daje medicinske savjete'']] to će biti u suprotnosti sa sadržajem članka i proizvest će šaljiv efekt, što nije cilj Wikipedije.
Molim suradnike da pretpostave moju dobru namjeru. Ygraine 20:39, 23. lipanj 2007. (CEST)Ygraine

Molim suradnicu da pročita ono što piše u dnu svake stranice (ako koristi monobook izgled) na poveznici Uvjeti korištenja | Pravne napomene | Odricanje od odgovornosti.

I naravno predpostavljam dobru namjeru da će suradnica prvo reći skok pa onda napraviti hop. A danas to nije učinila, jer ako se stavlja oznaka za sumljivi copyright onda treba provjeriti nije li možda dopušteno prenositi sa dotičnih stranica i pod kojom su licencm iste.

Molim suradnicu još jednom da ako nešto ne zna ili ne razumije da pita i u razumnom roku će joj biti odgovoreno. Radnje poput onih danas molim da se izbjegavaju ako se ne razumiju ili zele razumijeti pojmovi copylefta.

Andrej Šalov 21:58, 23. lipanj 2007. (CEST)

Apsolvirali smo to s kopirajtom. Poanta mog pitanja je bila - u redu, imamo dozvolu. No znači li to da ovdje trebamo staviti svaki sadržaj za koji dobijemo dozvolu?
U članku Adrenoleukodistrofija stoji izričita napomena "Wikipedija ne daje medicinske savjete" (i ne samo u tom članku). Zašto je tomu tako, ako svatko tko dođe može pročitati Uvjeti korištenja | Pravne napomene | Odricanje od odgovornosti?
S druge strane, ako i u "Sunčanicu" stavimo izričitu napomenu da Wikipedija ne daje medicinske savjete, zašto članak onda daje medicinske savjete? Ygraine 22:18, 23. lipanj 2007. (CEST)Ygraine
Wikicitati »U članku Adrenoleukodistrofija stoji izričita napomena "Wikipedija ne daje medicinske savjete" (i ne samo u tom članku).«

Više nije. Još nešto nije jasno? Slobodno pitaj. Andrej Šalov 22:22, 23. lipanj 2007. (CEST)

Sa svoje ću strane drugi put biti opreznija s kopirajtom.
A za revnog administratora, koji se nudi, evo nejasnoća (pardonirajte me zbog off-topica): Wikipedija:Zahtjev za premještanje stranice#Sindrom stečene imunodeficijencije Hvala. Ygraine 22:27, 23. lipanj 2007. (CEST)Ygraine