Razgovor:Team Lotus

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Team Lotus.
Rad na člancima
Pismohrane:


Članak Team Lotus je započeo Danny Boy 8. listopada 2007. u 17:25:45 (CET).

Članak je dugo vremena bio posvećen upravo bivšoj momčadi Formule 1, te je 3. kolovoza 2008. u 22:42:04‎ premješten s naslova Team Lotus na naslov Lotus (u povijesti izmjena članka Lotus je povijest izmjena naslova Team Lotus).

Nakon toga je pod istim naslovom (Lotus) započet članak o Lotus Cars, započet 19. prosinca 2008. u 20:53:26 (vidi ovdje).

Stoga je bolje obrisati/uklopiti povijest izmjena Lotus F1, (Lotus F1) naravno nakon razdvajanja sadržaja dva članka koji se nalaze zapisani u povijesti izmjena članka Lotus. U svakom slučaju ne treba brisati povijest izmjena članka Team Lotus. Jer je tako moguće lakše zaštititi povijest izmjena članka Lotus i zaštititi začetnika članka Team Lotus (Lotus). Sadržaj članka Lotus se može premjestiti botom u Lotus Cars, a od naslova Lotus načiniti razdvojbena stranica. Samo sam glasnik, nemam veze s ovime. -- Bugoslav (razg.) 23. travnja 2012., 01:44 (CEST)

Lotus F1 koji se danas natječe u formuli 1 statistički gledano preuzeo je sve rezultate nekadašnjeg Team Lotusa i moja je ideja bila to sve spojiti u jedno. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Danny Boy (razgovordoprinosi) 15:39, 23. travnja 2012. (CEST)[odgovori]
U kojem je smislu preuzeo sve statistike?
U kakvu su odnosu Team Lotus i Lotus F1? Kubura (razgovor) 03:34, 24. travnja 2012. (CEST)[odgovori]
Ti Kubura nemoj se uopće javljati ne pratiš F1 i pojma nemaš o ničemu. Npr. vračaš na Ferrijevoj temi na staro ono što sam ja updejtao da bude sve friško. Kako te nije sram da mičeš ono u što sam ja uložio trud. Večinu tema o F1 sam ja pokrenuo i nemoj mi solit pamet da se je netko drugi potrudio za nešto ako ja to maknem ili drugačije uredim. Masa vas administratora pojma nema, ja kad pod F1 radim neku promjenu, to radim savjesno i odgovorno i sa guštom, nikad ne uređujem nešto na štetu hrvatske wikipedije. Ako vi mislite da ja nisam u pravu onda me slobodno zaboravite jer ne znam tko će vam onda uređivati podatke o formuli na wikipediji. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Danny Boy (razgovordoprinosi) 15:22, 24. travnja 2012. (CEST)[odgovori]