Razgovor:Teen Titans (animirana serija)

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Teen Titans (animirana serija).
Rad na člancima
Pismohrane:

Mali titani, ili Teen titans je crtana serija namjenjena djeci, a također je naziv za grupu 5 super heroja koji spašavaju svijet a žive u tornju u obliku slova T koji nazivaju Titans Tower.Bore se protiv zla i za zadnju krišku pizze.

Robin je vođa titana ali je ujedno i Batmanov nasljednik.Robin je jedini koji nema nikakve moći ali je također najspretniji od svih njih.Zaljubljen je u mladu Tamaranku Iskricu.

Iskrica je mlada princeza, došla je s Tamarana, udaljenog planeta.Na prvi pogled izgleda nemoćno no sa svojim supermoćima priskočit će u pomoć bilo kad i bilo gdje.

Divlji Dečko je najmlađi i najduhovitiji član titana a ima moć pretvaranja u sve životinje na planeti.Stalno gubi u video igricama protiv Cyborga a Zaljubljen je u Terru, također jednu od titana.No Terra je poginula kada se žrvovala da spasi sve svoje prijatelje pa se pretvorila u kamen.

Cyborg je najstariji član i on je polu robot.Zna sve o mehanici i izgradio je T-Toranj, a sve što pokreće toranj je njegova tehnika.

Vrana je najpovučenija najtiša djevojka od njih.Smirena je i najmoćnija od svih titana.Često meditira i voli ismijavati DD-ja.