Razgovor:Televizija u Hrvatskoj

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Televizija u Hrvatskoj.
Rad na člancima
Pismohrane:

Ako zeli netko pisati o našim TV postajama nek slobodno izvoli.


Hm, mislim da nisi shvatio sto sam htio reci :(. Dakle, sve ovo sto pise je OK, ali je naslov clanka promasen. U clanku s ovim naslovom bi trebalo pisati o izumu i povijesti razvoja televizije i slicno, a tekst koji je trenutno na stranici Televizija bi trebao ici na stranicu naslova Hrvatske TV postaje ili Televizija u Hrvatskoj.

Ante

Televizija u Hrvatskoj bio bio pravilniji naziv, jer neke televizije koje emitiraju svoje programe u Hrvatskoj nisu hrvatske. Iconda (razgovor) 16:32, 25. kolovoza 2009. (CEST)[odgovori]

"Sljedbenik" ili "sljednik"? Velika je razlika između ta dva pojma. Kubura (razgovor) 03:21, 28. listopada 2010. (CEST)[odgovori]

Komercijalne televizijske platforme[uredi kôd]

Ovo je članak općenito o televziji u HR, a ne samo o zemaljskoj. Stoga ne treba navoditi evotv u posebnoj kategoriji i u tolikim detaljima. Ovdje je potrebno opisati sve dostupne komercijalne TV usluge ukljucujuci zemaljske, kablovske, IPTV i satelitske platforme.


evotv je već dosta detaljno opisan u članku DVB-T2, no i tu je u razgovoru već napomenuto da bi evotv trebalo premjestiti u zaseban članak.

Doma93 (razgovor) 22:09, 11. prosinca 2013. (CET)[odgovori]