Razgovor sa suradnikom:93.180.110.22

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Pozdrav, cijenimo vaše doprinose na Wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici uporabite tipku Prikaži kako će izgledati koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogrješke. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno. Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju. BlackArrow (razgovor) 17:53, 16. listopada 2014. (CEST)[odgovori]

Pozivamo vas da se prijavite kao suradnik, jer će nam na taj način biti olakšana komunikacija. Prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom uz zaštitu privatnosti. Tekstovi koji se postavljaju na Wikipediju trebaju zadovoljavati, između ostalog, i minimum standarda kao što je postavljanje poveznica (kako bi članci bili povezani) i određivanje kategorije. Osim toga članci moraju biti pisani hrvatskim standardnim jezikom i ispravnim pravopisom. Za sva ostala pitanja rado će vam pomoći administratori hrvatske Wikipedije ili neki od iskusnijih suradnika. Lijep pozdrav! -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 15.22, 24. lukovščaka (listopada) 2014. (SEV)

Uklanjanje[uredi kôd]

Molim lijepo da ne uklanjaš. Možeš nastaviti raditi i s predloškom {{radovi}}, {{radovi24}}, ali uklanjati ne bi trebao jer je ono višak. -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 18.34, 24. lukovščaka (listopada) 2014. (SEV)

Ne može[uredi kôd]

Ništa se nije dogodilo što bi opravdalo uklanjanje, te navodno potkrijepilo da se i dalje uklanja. Ništa. Dakle, molit ću bez uklanjanja i bez navodnoga "istodobnoga uređivanja". Ne vidim nikakve dopune, samo uklanjanje. -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 18.40, 24. lukovščaka (listopada) 2014. (SEV)

Crvene wikipoveznice na svakoga kandidata?[uredi kôd]

Te crvene wikipoveznice za kandidate u ovom slučaju će biti uklonjene. To što si postavio predložak ne sprječava rad ostalih suradnika, i kad-tad će te crvene wikipoveznice koje su 100 % suvišne će biti uklonjene. -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 18.52, 24. lukovščaka (listopada) 2014. (SEV)

ni Sadmir Nukić, ni Dragan Kalinić. Jako bitno što je D. Kalinić bio entitetskim ministrom, Nemamo ni članke, niti će ih biti o svim sekretarima Izvršnog vijeća Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine, ili kako se već zove to tijelo. A ni ministri Republike Kosovo nisu baš potencijalni članci. Dakle, ne dolazi u obzir. Anton Kasipović kao "iznimka", jer je bio i potpredsjednik Vlade, pa i obnašatelj dužnosti predsjednika Vlade. Ni svi hrvatski ministri ne bi trebali imati članak, ako nisu nešto korisnoga doprinijeli. Ministri stranih država i nemaju pravo, nego samo hrvatski ministri, barem tako ja čitam Wikipedija:Kriteriji. -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 19.06, 24. lukovščaka (listopada) 2014. (SEV)

sVe će To neTko lijepo reVerTaTi[uredi kôd]

Velika je razlika između minisTara neke Velesile i minisTara DisTrikTa Brčko ili minisTara u nekakVom podnaCionalnom enTiTeTu. -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 1.26, 25. lukovščaka (listopada) 2014. (SEV)