Razgovor sa suradnikom:Admiral Norton

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Kingstone 93 02:09, 1. rujan 2007. (CEST)


Hvala na dobrodošlici i informacijama. Admiral Norton 02:10, 1. rujan 2007. (CEST)
Nemaš problema, ako ti nešto zatreba slobodno javi... -- Kingstone 93 02:12, 1. rujan 2007. (CEST)

Zar ti tvoje "pretvaranje odlomaka" izgledaja preglednije nego tablica ?? Duh Svemira 17:10, 1. rujan 2007. (CEST)

To treba biti sažetak povijesti, a ne kronologija. Možda izgleda manje pregledno, ali pogledaj recimo w:en:History of New York City. Ionako sam samo prebacio tekst u odlomke, nisam ništa brisao. Admiral Norton 17:29, 1. rujan 2007. (CEST)

Revartati ću tvoje promjene na članku, baš zbog toga što izgleda kao kronologija. Svojevremeno sam puno truda uložila u preglednost tog članka, pa mi se sada blesavo da netko briše moj trud, samo zato što su mu draži odlomci od tablica.

Možda treba razmisliti o drugom, boljem nazivu članka. Ovaj postojeći prebaciti na novi naslov (kronologija ili šta ja znam što već), a onda ako imaš volje piši u poglavljima naširoko koliko god te volja o Gradu Zagrebu. A ako nemaš volje, onda samo dodavaj wikipoveznice u postojeći kronološki dio članka.

Pozdrav! Duh Svemira 18:44, 1. rujan 2007. (CEST)

ps. to što rade na engleskoj wiki nije uvijek pravo mjerilo onoga što radimo na hr.wiki. Po meni, najgora moguća stvar koja se može napraviti na hr.wiki je crtl+c, pa crtl+v sa engleske wiki i onda to samo prevesti sa engleskog na hrvatski jezik.

Pročitaj razgovor Šćitarjevo, ime je sa službene stranice Zagrebačke županije, i link je i na stranici članka i stranici za razgovor. --Zeljko 00:45, 3. rujan 2007. (CEST)

Jankomir[uredi kôd]

Admirale Norton, nadam se da Jankomir neće ostati na toj jednoj rečenici. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 01:18, 26. srpanj 2008. (CEST)

Prevest ću ono što sam napravio na engleskoj Wikipediji. Suradnik:Admiral Norton (razgovor) 17:09, 26. srpanj 2008. (CEST)

Izabrani članci[uredi kôd]

Sad Imaš više od 50 promjena u glavnom imenskom. Prije pola sata nisi imao. --MayaSimFan 17:57, 19. kolovoz 2008. (CEST)

Imaš oko 84 uređivanja po brojaču, vjerujem ti.--Vatrena ptica (razgovor) 18:29, 19. kolovoz 2008. (CEST)

Zagreb[uredi kôd]

Bok! Vidio sam na en:wiki da pišeš dosta o Zagrebu. Stavio sam na commonse u zadnjoj turi dosta slika sa Šalate, pa ako ti ustreba, da znaš da ima :)

Ako si zainteresiran, navrati na IRC. --Suradnik13 (razgovor) 09:10, 20. kolovoz 2008. (CEST)

Škrinja[uredi kôd]

Lijepo od tebe što si mi omogućio ovo :). Ako ti smetaju crvene poveznice takvog tipa, imaš ih jaaako puno ovdje: Wikipedija:Buduće razdvojbe. :) --Pancho W. Villa (razgovor) 08:26, 27. kolovoz 2008. (CEST)

Cool :). Prvi put da se Wikipedija:Buduće razdvojbe smanjuje :)). --Pancho W. Villa (razgovor) 13:36, 27. kolovoz 2008. (CEST)
Ovo ne treba. --Pancho W. Villa (razgovor) 15:27, 27. kolovoz 2008. (CEST)
Ah, tek sad vidim u čćemu je kvaka. Da, treba, dobro je. --Pancho W. Villa (razgovor) 15:40, 27. kolovoz 2008. (CEST)

Površina[uredi kôd]

Prostorni plan ZG županije. Tamo ima i puno drugih podataka ako će te zanimati [1] --Suradnik13 (razgovor) 16:57, 21. rujan 2008. (CEST)

Hvala[uredi kôd]

:) --Suradnik13 (razgovor) 00:01, 24. listopad 2008. (CEST)

Dante[uredi kôd]

Znam da nije taj, ali pitam se tko će napisati članak o njemu? Gdje ima išta o njemu? Nemamo članke o demo bendovima, nego popis, mislim da isto treba vrijediti i za demo hip-hoppere.

Ako imaš više informacija, molim te podijeli ih, hvala unaprijed! SpeedyGonsales 17:53, 29. studeni 2008. (CET)

Pravopis[uredi kôd]

Pozdrav! Jasno je da nakon rednog broja dolazi točka. Upravo zbog toga nismo postavljali preusmjerenja s pravopisno pogrešnih naslova, da tako barem ljudi nešto nauče. Ovako će napisati Ivan Pavao I i mislit će da je to ispravno, jer će ih odvesti do pravog članka.--Donatus (razgovor) 19:32, 27. siječanj 2009. (CET)

Ne znam, možda bismo trebali još o tome razmisliti. To su neke češće greške koje bi se mogle i ostaviti, no pitanje je onda kriterija, jer ćemo se naći u situaciji da za svako krivo č ili ć i za svako krivo ije ili je postavljamo preusmjerenja, a to bi bilo loše.--Donatus (razgovor) 19:39, 27. siječanj 2009. (CET)

Prikaži kako će izgledati[uredi kôd]

Kao iskusan suradnik ne bi trebao davati loš primjer drugima zatrpavajući stranicu nedavnih promjena, kad nekoga opomenem za to doći će mi i reći "A kako Admiral Norton može?" --Mario Žamić (razgovor) 16:51, 29. siječanj 2009. (CET)

Smeta mi jer sam patroler i jer moram sve te promjene pregledavati, a to je ujedno i razlog zašto mene toliko ima na nedavnim promjenama. Pozdrav, --Mario Žamić (razgovor) 17:50, 29. siječanj 2009. (CET)
Ako smijem dodati... U principu, Mario je u pravu, ali ako su razlozi za učestala snimanja stranica tehničke prirode, naravno da ćemo imati razumijevanja :). --Ante Perkovic (razgovor) 18:51, 29. siječanj 2009. (CET)

Evo da sam i to dočekao, nekoga tko je toliko pristojan da se i ispriča, ovdje gdje smo svi najpametniji. Svaka čast. A što se tiče pisanja, možda bi bilo dobro da pišeš u nekom tekst editoru pa onda "nakeljiš" na internet kad ti se veza uspostavi. Inače dobro radiš, a i pismen si, što je (nažalost) skoro pa rijetkost ovdje. --Mario Žamić (razgovor) 19:44, 31. siječanj 2009. (CET)

User:Rjecina2[uredi kôd]

Nisam znao da kada otvoriš account na hrvatskoj wiki automatski su otvoreni accounti na svim wiki. Možeš li pobrisati account user:Rjecina2 na engleskoj wiki. Optužbe za puppetry mi stvarno nisu potrebne !--Rjecina2 (razgovor) 17:10, 30. ožujak 2009. (CEST)