Razgovor sa suradnikom:Anything else

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju![uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! LukaKrstulović 01:07, 8. lipanj 2007. (CEST)

Zahtjev za ustupanje suradničkog imena[uredi kôd]

Pozdrav, Nagy, na stranici Wikipedija:Zahtjev za promjenu imena suradnika/Ustupanje je postavljan zahtjev za preuzimanje ovog suradničkog imena. Razlog je što netko drugi od suradnika želi koristiti ovo ime za uređivanje. Prema pravilima ustupanja, ime može biti preuzeto ako stoji nekorišteno određeno vrijeme, i nema više od 5 uređivanja, a suradniku je dano vrijeme od sedam dana za reagiranje na ovaj zahtjev. Detaljnije o pravilima na stranici za ustupanja.

Ako imate omogućen e-mail u svojim postavkama, netko od birokrata će vas obavijestiti o ovom zahtjevu.

  • Ako se slažete sa ustupanjem svog imena drugom suradnika, molimo vas da se prijavite i na ovoj stranici potvrdite svoj stav. Također možete navesti ako želite neko određeno ime, u suprotnom će vaše trenutačno ime biti premješteno na standardni oblik: Ime suradnika (ustupljeno ime). (ovo ime kasnije možete naknadno promijeniti ako želite, zahtjev postavite na stranici Wikipedija:Zahtjev za promjenu imena suradnika)
  • Ako ne odreagirate na ovaj zahtjev, vaše suradničko ime će biti premješteno nakon sedam dana na standardni oblik: Ime suradnika (ustupljeno ime). (ovo ime kasnije možete naknadno promijeniti ako želite, zahtjev postavite na stranici Wikipedija:Zahtjev za promjenu imena suradnika)
  • Ako se protivite ustupanju svog suradničkog imena, molimo vas da se prijavite i potvrdite svoj stav na ovoj stranici. Ako se izjasnite protiv ustupanja imena, vaše ime se neće ustupiti drugom suradniku.


Ako se vaše ime premjesti zbog ustupanja, i dalje možete uređivati, a svi vaši podaci i postavke će ostati sačuvani pod novim imenom.--Dalibor Bosits © 20:47, 14. studeni 2008. (CET)