Razgovor sa suradnikom:Jure Grm/Šufit

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ova je stranica arhivirana.
Ne mijenjajte je!


Članak Bijela roda[uredi kôd]

Molim te,pogledaj članak Bijela roda,kojeg sam napisala svojim riječima.Hvala!--Carica Marica 14:45, 30. rujan 2007. (CEST)Mara

Hvala[uredi kôd]

Hvala,podrška i savjeti puno mi znače,a ni ja nikad nisam bila na Baščašiji.

Države i nogometaši[uredi kôd]

Bok,

Ajd, ako možeš, malo prošvrljaj, pa ako nađeš spornu kategoriju države, slobodno promijeni, ali barem napiši u sažetku, da znamo obratit pažnju kad vidimo na NP.

Inače, ovo s državama moraš gledat u malo širem kontekstu, jer imamo ovdje članaka o svemu i svačemu - znanstvenika koji su otišli u SAD, neki u mladosti, neki kasnije, belgijanaca i rusa koji pišu pjesme na francuskom, Hrvata iz Vojvodine i Argentine, talijanskih graditelja koji su zidali po Dalmaciji, hrvatskih graditelja s talijanskim imenima koji su zidali tko zna gdje, hrvatskih astronoma koji su živjeli u Budimu ... nekako se držimo malo općenitijih pravila za sve te biografije, pa nemoj smatrat UEFA-ina pravila jedinim kritrijem za pripadnost državi. Nekako na kraju ispada da je bolje višak nego manjak. Pozdrav. --Pancho W. Villa (razgovor) 00:03, 1. listopad 2007. (CEST)


Kužim problem sa Kategorija:Britanski nogometaši, ali gledaj na to kao "Nogometaši iz države UK", na kao nogometaši članovi nekakvog brit nog. saveza. Dakle, moraš napravit mali odmak od gledanja stvari iz čisto UEFA-ine perspektive i više gledat stvari wiki-perspektive i šireg konteksta kategorizacije po državama. :)

Postojanje zasebnih nog. saveza na "otoku" je bio razlog za otvaranje 4 podkategorije (neke bi bile prazne, pa još nisu otvorene), ali smo na kraju ipak odlučili ostaviti i zajedničku nadkategoriju da ne bi radili iznimku, a i za to da u Kategorija:Britanski sportaši ne bi imali 4 podkategorije za nogometaše, a npr samo jednu za npr. atletičare, golfere... (pretpostavljam da barem dio sportova ima saveze na nivou UK?).

Što se tiče kategorija:Bivši engleski nogometaši, očito se radi o nečijem neuspjelom eksperimentu, jer to je jedina kategorija sa "bivšim". Kategorija će biti će pobrisana čim se igrači prebace u "normalnu" kategoriju. Hvala na primjedbi!

Usput, ima dosta nedosljednosti i nedefiniranih stvari kod igrača iz bivših država (SSSR, SFRJ) i tu stvari nisu do kraja definirane, a pogotogo ne riješene na dosljedan način, tako da vjerujem da ćeš dubljom analizom naletiti na još problema. Potencijalnih pravila i začkoljica ima previše da bi ih se sve zapisalo, ali ja sam se baš uhvatio posla i počeo, za ne falit, baš od nogometaša :). --Pancho W. Villa (razgovor) 09:54, 1. listopad 2007. (CEST)

Wikicitati »članci o Hajdukovcima Josipu Weberu i Ivici Vastiću će morati ići u kategorije belgijski, odnosno austrijski nogometaši, bez obzira što su oba Hrvati..«

Ako su rodjeni tamo, slazem se. Ako su barem djetinjstvo proveli ovdje, mozda ih mozemo stavit i pod "hrvatski". Tesko je povuci crtu. Isti problem postoji i kod npr. znanstvenika (gdje su rodjeni, podrijetlo, gdje su se skolovali, gdje su ostvarili karijeru...).

Sto se tice eventualnih dodatnih kategorija, imamo i Kategorija:Sport u hrvatskoj dijaspori. Malkice smo kroatocentricni sto se tice kategorija, a mislim da si to mozemo dopustiti. Na kraju krajeva, kategorije sluze da bi se citatelji lakse snasli, a vjerujem da je mnogo vise citatelja koje ce zanimat popis sportasa Hrvata iz dijaspore nego isti popis za Rumunje. Zbog toga, ovakve slucajeve stavljamo pod Kategorija:Sport u hrvatskoj dijaspori (ili mozda u neku od podkategorija, ako ih bude jos), dok za npr Rumunje uglavnom ne razbijamo glavu jesu li zapravo po nacionalnosti Mađari (npr. iz Transilvanije) ili su Rumuni, ali podrijetlom iz Moldavije. Je li ti ovo OK? --Pancho W. Villa (razgovor) 11:46, 1. listopad 2007. (CEST)

Wikicitati »na nama je da odredimo da li ih stavljamo u kategrije prema FIFA-i, prema rođenju ili prema oboje?!«
Definitivno oboje. Cak i bez UEFA-inih kriterija, naravno da cemo svakog tko je igrao za reprezentaciju X uvrsit u neku podkategoriju od X ("Sport u X" ili gdje vec). Dodatan razlog zasto se ne mozemo pouzdati samo u UEFA kriterije je sto oni ne pokrivaju igrace koji nisu nastupali ni za jednu reprezentaciju. Dakle, reprezentacija i rodjenje su jedni od kriterija, ali treba gledati i ostatak zivotopisa. U principu, ne mozemo unaprijed zamisliti sve slucajeve, pa ako je nesto kompliciranije, onda se konzultiramo. Postoje okvirna pravila, ali uvijek postoje neki kompolicirani izuzeci na koje nismo mislili unaprijed, bez obzira na to kolko opsirna bila pravila. To se ne da izbjeci, a i nije vezano samo za nogometase :). Zato uvijek imamo razgovor i raspravu kao krajnje rjesenje. Kategorijacija nije nesto sto bi mogli dati robotu :). Treba covjek za to. Kao "rule of the thumb", racunaj da je uvijek bolje stavit kategoriju (drzavu) viska nego manjka. Pozdrav. --Pancho W. Villa (razgovor) 12:05, 1. listopad 2007. (CEST)

Odgovor na nejasnoće (Pretpostavljam da te ubi znatiželja)[uredi kôd]

Poslije kratkog razmišljanja riješih da ti ne odgovorim. Onjegin

jure, vrijeđanje roberte bia je pogibeljan prekršaj, vrijedan izravnog crvenog kartona. ciao! West Brom 4ever 01:35, 1. listopad 2007. (CEST)
Da, kriterij je vrlo jasan. Sela su Srpska, a jedno je Crnogorsko. Nije zabranjeno pisati o tome. Sto se tice kriterija, pogledaj suradnik:Kamarad Walter. Napisao je stotinjak clanak o hrvatskim selima u Vojvodini, a nijedno o srpskom. I nitko ga ne proziva. Slobodna enciklopedija. Pozdrav. --Pancho W. Villa (razgovor) 16:08, 1. listopad 2007. (CEST)
Sto se tice starih podataka, naravno da su to bitni podaci. Da nije tako, onda ne bi nista o povijesti smjeli napisati. Tu nema nista spornog. --Pancho W. Villa (razgovor) 16:10, 1. listopad 2007. (CEST)

Zašto ti smetaju podaci iz 1991.? Ako imaš volju i pristup podacima nekih drugih popisnih godina slobodno ih stavi. 1991. je značajna godina za Hrvatsku i zašto hr Wikipedija ne bi imala podatke iz te godine? Zato što još nema podatka iz 2001.? reći ćeš ti. Loš pokušaj! --Sanya 16:28, 1. listopad 2007. (CEST)

Stranice za razgovor[uredi kôd]

Ako želimo komunicirati sa suradnicima, onda to radimo na njihovim stranica za razgovor, ne na suradničkim stranicama. Pozdrav --Suradnik13 11:42, 3. listopad 2007. (CEST)

Nogomet[uredi kôd]

Bok, Jure! Dvije stvari:

1) Poruke ne ostavljaj na stranici sugovornika, nego tamo gdje im je mjesto, tj. na stranici za razgovor! Suradnik:Suradnik13 je to primijetio i izbrisao i prije, nego što sam ja vidio.

2) Kako te može uvrijediti već i samo izražavanje manjinskog mišljenja? "Meni je osobno ta igra bezvezna" ne znači da imam nešto protiv onih, kojima nije - i to sam i eksplicitno rekao. Pogledaj moju intervenciju u Kafić#hajduk juniori, odnosno Mate Maleš.--Fausto 14:45, 3. listopad 2007. (CEST)

Još mi nije jasno što te smeta?[uredi kôd]

Moraš uzeti u obzir da sam ja filozof, pa pažljivo važem svoje riječi. I moraš pročitativiše od jedne rečenice, umjesto da u šoku stalno iznova citiraš istu. Cijela opaska onogometu ima taj smisao, da se ja razmišljajući o sadržaju primjerenom wikipediji ne rukovodim svojim osobnim stavom.

Poanta je u slijedećem: Zašto netko, tko je objavio dvije knjige (pa i ne bile "epohalne") ne zaslužuje članak, a nogometaš koji je odigrao nekoliko minuta za reprezentaciju Makedonije zaslužuje, i pevaljka koju "uspoređuju sa Cecom Ražnjatović" kao i lik iz Pokemona, zaslužuju?

Dakle, izazvan sam bio brisanjima, kao čovjek koji voli (usput: i sam piše) knjige. Brisati neki članak o nogometu (ili o pevaljakma, ili o pokemonima) meni ne pada na pamet. Onaj kojem su knjige dosadne, taj svoj osobni stav također ne bi smio nametati.--Fausto 11:39, 4. listopad 2007. (CEST)

OK, Sve u redu![uredi kôd]

Umiju se i filozofi šaliti, nema problema! :) Samo stilovi mogu biti različiti, pa se šala ne prepozna uvijek.

Nogoment ne volim, ali volim pivo, pa se možda negdje nađemo. :)--Fausto 12:20, 4. listopad 2007. (CEST)

Međutim, moram ti reći…[uredi kôd]

… da onog tvog imenjaka i prezimenjaka iz SAD baš ne ljubim. :(( --Fausto 13:56, 4. listopad 2007. (CEST)

Bilić[uredi kôd]

eh ti rezultati...

ovako, to sam sređivao preko sport.hrt.hr stranice, al tamo su njega i gračana nešta spetljali tako da je moja greška moguća, ne znam jel sad sve ok, al bi trebalo brojat od prvog poraza nakon 9 uzastopnih pobjeda kad je gračan dobio otkaz pa onda ide nane do kraja + kup utakmice. možda je došlo do greške radi onih andrić/šibenik slučajeva.

Th dalibor 12:33, 6. listopad 2007. (CEST)

Bok,

Na {{bris}} imaš uputu "Kod postavljanja predloška u članak, molimo Vas ne brišite sadržaj zbog kojeg je predložak postavljen.". Pozdrav :=) --Pancho W. Villa (razgovor) 09:17, 8. listopad 2007. (CEST)


Dubrovačka republika[uredi kôd]

Molio bih te da me podržiš u anketi za preimenovanju članka Republic of Ragusa u Republic of Dubrovnik na en.wiki

--Anto 08:35, 10. listopad 2007. (CEST)

Sretan rođendan![uredi kôd]

--Roberta F. 11:41, 13. listopad 2007. (CEST)

Najbolje želje za puuuuuno sreće i od mene! --Branka France 11:55, 13. listopad 2007. (CEST)

Hmmm...[uredi kôd]

Kako si,Jure?:-D--Carica Marica 13:26, 20. listopad 2007. (CEST)Mara

Oooo...[uredi kôd]

Što ti je,zapravo?:-|--Carica Marica 14:55, 20. listopad 2007. (CEST)Mara

Već sam mislila da si bolestan, pa se dobro, dobro naspavaj!Želim ti lijepe snove!--Carica Marica 15:39, 20. listopad 2007. (CEST)Mara

:))))[uredi kôd]

Ako izmisliš toliko dobru poštenu upotrebu da opravda korištenje sličica na 50 članaka, samo daj . Ali sadašnja poštena upotreba tih logotipova ne podrazumijeva njihovu masovnu upotrebu. Bolje spriječiti nego liječiti --MayaSimFan 12:41, 21. listopad 2007. (CEST)

Nema smisla slike zaštićene autorskim pravima postavljati kao ukrasiće na predlošcima. Pogledaj na primjer ovo - na razini wikimedije, a ona sve ovo pokreće, odlučeno je da se korištenje slika pod poštenom upotrebom mora svesti na najmanju moguću količinu. Ako je stavljanje sličica gdje god se stigne opravdano, onda samo izvoli, stavljaj.
Dio teksta iz osnovnih pitanja i odgovora o poštenoj upotrebi (Kakve slike su prihvatljive na Wikipediji?) - Ovu grupu materijala je poželjno izbjegavati kad god je to moguće, ali se mogu koristiti kada nema drugih mogućnosti. Je li nužno u predlošku imati PU sličicu? Mislim da nije.
Inače, ovo smo već donekle prošli. Lijep pozdrav --MayaSimFan 13:09, 21. listopad 2007. (CEST)

repka[uredi kôd]

što ćemo sad sa podatkom da nikad nismo izgubili od neke ex-yu reprezentacije?
brišemo ili da piše kako smo izgubili samo od makedonaca (što je onda bezvezan podatak)?
ja sam za to da se to izbriše s obzirom da je sada netočno, pa da malo pročačkamo po nekim stranicama i nađemo susrete ostalih država međusobno kako bi mogli napisati da smo (vrlo vjerojatno i jesmo) najuspješnija od zemalja bivše juge u međusobnim susretima i uopće u reprezentativnom nogometu
Th dalibor 12:14, 18. studeni 2007. (CET)

ha, nekako mi to više nije neki podatak. al neka rađe ostane nego da se briše jer se ipak radi o susretima sa momčadima iz bivše države, pa nek se vidi da smo bolji u međusobnim susretima od svih (osim nama nepovoljan egal sa srbima al nema veze). a i trebalo bi napomenut da smo vidjeli više velikih natjecanja od spomenutih.
Th dalibor 23:02, 18. studeni 2007. (CET)

nikini golovi[uredi kôd]

jure, šta nije onaj gol španjolcima registriran kao autogol pabla??
ako ne, moja greška --Th dalibor 15:14, 25. studeni 2007. (CET)

slike[uredi kôd]

odakle kupiš one slike iz fotodokumentacije HNS-a?
--Th dalibor 16:08, 2. prosinac 2007. (CET)

ej imas li pismu- Ja sam rođen na jugu Hrvatske,


u dolini pored sinjeg mora,


budili me žabe i komari,


milovali nertvanski vali! ako imas molin te posalji mi je na msn hrvatyna@hotmail.com.

Obavijest za slike[uredi kôd]

Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.

Suradniče,

Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.

Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.

Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.

Bruno Knežević[uredi kôd]

Mediji:Primjer.ogg

U članku o Bruni Kneževiću si navea da je rođen u Čaporicama na poljskoj verziji wikipedije piše da je rođen u Kninu i da je osim BSK-a i HAŠK-a igra i za Bokelj iz Kotora i Dinamo Mene više zanima je li stvarno rođen u Čaporicama i koji je izvor tog podatka

Luka Kaliterna. Vidiš crveno je. Nikola Gazdić, crven. Hoću reć da su Bili bitniji od je li Moldova ili Moldavija. Moldavija je naš naziv za Moldovu.--Zeljko (razgovor) 11:05, 13. listopad 2008. (CEST)

Unapređenje[uredi kôd]

Sad si dobija automatsku patrolu, ne moraš više tamo sam ići. Ma bravo!! --ARMchoir 14:56, 17. listopad 2008. (CEST)

I mene je stavila u isti lonac s tobon :---))) --ARMchoir 16:21, 17. listopad 2008. (CEST)

He, he, i nije neka "titula", samo nema više nema uskličnika iza vas, ali Veliki Brat i dalje promatra :-)) --Roberta F. 00:54, 18. listopad 2008. (CEST)

Bok. Treba joj objašnjenje poštene upotrebe. Kako bi to trebalo napraviti piše ovdje (linkani su primjeri na dobro postavljene slike), a ovo je npr. logo s dobrim objašnjenjem poštene upotrebe. Pozdrav --MayaSimFan 22:56, 21. listopad 2008. (CEST)

Bok. Pravedna upotreba ili creative commons? Na dnu stranice s koje je slika piše © 2003-2007 Conference of Catholic Bishops in Belarus Pozdrav --MayaSimFan 15:57, 1. studeni 2008. (CET)

Sad je super --MayaSimFan 15:59, 1. studeni 2008. (CET)

Momčad[uredi kôd]

Provjeri svoju tvrdnju, mislim da nisi u pravu. Pozdrav --ARMchoir 12:02, 3. studeni 2008. (CET)

Hrvatski jezični portal

Pomoc[uredi kôd]

Možeš li da mi pomogneš za statijata Aleksandar Belov? Popravi ja na standarden hrvatski jazik ako možeš. Pozdrav--MacedonianBoy (razgovor) 00:51, 11. studeni 2008. (CET)

Evo za Maju Blagdan albumi. Hvala što si ispravio. To mi je ljubimica. Ja sam naletio na stranicu sa krivim podatkom, pa je treba maknut [[1]] --Zeljko (razgovor) 01:23, 11. studeni 2008. (CET)

Predavanje u Karlovcu[uredi kôd]

Jure, hoćeš doći u Karlovac? Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 23:21, 14. studeni 2008. (CET)

Svašta je moguće, najbolje da pitaš Sombrera što je pod time mislio, one je napravio tu razdvojbu: Razgovor sa suradnikom:Sombrero. Lijep pozdrav Jure ;o) --Dalibor Bosits © 23:19, 15. studeni 2008. (CET)

Komentar nije bio upućen tebi, nego adminu koji uklanja predložak bris bez da provjerava o čemu se radi, a ovo mu nije prvi puta. Što se tiče razdvajanje, Sombrero je puno truda uložio u razdvojbene stranice, pa su se javile neke greške, koje valja povremeno ispraviti. Naime, postoji Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj plus naselja u BiH, pa se često javlja da postoji nekoliko sela istog imena, ne samo u Hrvatskoj.

Stoga je Sombrero krenuo raditi razdvojbene stranice, budući da nam često uletavaju suradnici s člancima o svom selu. Kako nema puno suradnika koji se bave tom problematikom, napravljen je ovaj gornji popis, a zatim i razdvojbene stranice.

Posao je poprilično velik, budući da je razdvojbe trebalo napraviti u člancima o općini/gradu, u popisu u Dodatku, te na još nekoliko mjesta. Sad kad se pojavi netko tko želi pisati o svom selu, dovoljno je da klikne na crvenu poveznicu i napiše članak. Prije smo imali šarolikost naziva, ovako je napravljena uniformnost.

Ako smtaraš da na razdvojbenu stranicu treba dodati još neki pojam, slobodno to učiniš. Nadam se da sam barem malo razjasnio.--Suradnik13 (razgovor) 14:00, 16. studeni 2008. (CET)

smjena[uredi kôd]

a šta ćeš sad kad te otpile u povijest? :) --ARMchoir 15:09, 18. studeni 2008. (CET)

a zamisli ako drugi sin uđe na isto misto, pa se onda more uzet ime JEB.GRM --ARMchoir 15:24, 18. studeni 2008. (CET)

Dodano --MayaSimFan 20:36, 24. studeni 2008. (CET)

Sad radi. Kod većine infokvira treba unijeti samo ime slike, ali još ima onih u koje treba unijeti cijelu poveznicu. --MayaSimFan 20:52, 24. studeni 2008. (CET)

Riješili smo ovo.--Uskboy 16:47, 25. studeni 2008. (CET)

Premještanje[uredi kôd]

Nemoj mu dati šenice, nauči ga da kopa. Pozdrav --ARMchoir 14:56, 27. studeni 2008. (CET)

premještanje stranice[uredi kôd]

Hvala na pomoći! --Tvrtko26 14:56, 27. studeni 2008. (CET)

Amblem i grb RS[uredi kôd]

Amblem bi bio širi pojam od grba. Prema ovome to bi se zvalo amblem. Možeš pročitati i ovaj tekst, ali i obratiti pozornost na srpsku i bosansku wiki. Ako ti se da time baviti, članke možeš spojiti, ali nikako ne jedan brisati, jer nisu baš posve isto. --Suradnik13 (razgovor) 14:52, 29. studeni 2008. (CET)

Nisam razumio koja se riječ ne koristi u hrvatskom jeziku?--Suradnik13 (razgovor) 15:11, 29. studeni 2008. (CET)
Kao što rekoh, u heraldici, amblem i grb nisu baš posve isto. Amblem je širi pojam od grba, što i piše na stranici koju sam dao. Enciklopedija JLZ ima natuknicu i amblem i grb. Za amblem daje sljedeće - lik koji služi kao oznaka nečijeg dostojanstva, simbol neke ideje, organizacije, pokreta itd. (...) Državni amblemi ističu se na grbovima, zastavama, odlikovanjima i sl. Jasno je da je amblem tuđica u hrvatskom jeziku, došla iz fran. emblème (a prije toga iz grčkog preko latinskog), ali postoji i u Anićevom Rječniku hrvatskog jezika, kao i grb. Grb inače mora biti u skladu s heraldičkim pravilima. --Suradnik13 (razgovor) 15:31, 29. studeni 2008. (CET)

Što se tiče članka Nine Badrić, svi izvori su sa interneta i ima ih jako malo, a ista stvar je i sa albumima (pa tako npr. za Ljubav i bol, ne mogu naći nikakav podatak i počinjem sumnjati da to ima bilo kakve veza s njom). Parmak i Borošak su na Nininom album vjerojatno radili kao aranžeri, ali pošto su bili i idejni začetnici, napisao sam projekcija, a ti ako imaš kakvo drugo saznanje slobodno promijeni ;). Što se tiče hrvatske glazbe, podataka je zaista malo, na internetu gotovo da ih nema, a enciklopedije ne postoje, pa stoga bilo kakva pomoć je dobro došla. Lijep pozdrav!--frk@ 12:36, 2. prosinac 2008. (CET)

Izgubih zagradicu ;o)!--frk@ 23:59, 3. prosinac 2008. (CET)

Kaliterna[uredi kôd]

Super lipi moj Jure, to nam je trebalo, ja sam nešto nabacio o Nikoli Gazdiću, prvorođenom među najvećima. No tu treba puno toga dodat, kad nabavim knjige o Hajduku. Glavno da je tu i da postoji linkić plave boje, kojega nikako nije bilo donedavno. --Zeljko (razgovor) 20:39, 3. prosinac 2008. (CET)

:))))--ARMchoir 12:05, 4. prosinac 2008. (CET)

tenks. Poslije gledam... --Zeljko (razgovor) 13:24, 4. prosinac 2008. (CET)

zahvaljujen na nagradi. lijep pozdrav iz zagreba ;) --zhile 13:58, 4. prosinac 2008. (CET)

fala na nagradi!--Uskboy 14:34, 4. prosinac 2008. (CET)

Jeli ti poznato ime - Tonči Mrduljaš?--Uskboy 17:57, 4. prosinac 2008. (CET)

Ma, bio je golman, igro u Sloge, pomočnik Luke Bonačića - sve što znam...--Uskboy 23:16, 4. prosinac 2008. (CET)

Jure, hvala ti na nagradi. Nadam se da ćeš nam se ipak moći pridružiti na slijedećem susretu da sve uživo proslavimo. Lijep pozdrav :-))--Roberta F. 00:31, 5. prosinac 2008. (CET)

Bok, ja sam urednik na engleski Wikipedia. Ne znam hrvatski, koristite Ja sam prevoditelj. I stvorio je članak pod nazivom Duncan Hunter predsjednicke kampanje, 2008. Htjela bih znati ako je to primjereno, jer postoje mnoge druge članke Želim prevesti.

Ne, još ne. Razlog: Googlish --Roberta F. 00:43, 5. prosinac 2008. (CET)
haha to je smiješno. Hvala vam za objašnjenjem.

Puuuuuuuuuno hvala, na čestitkama, ali ništa manje i na nagradi:) Branka France (razgovor) 01:18, 5. prosinac 2008. (CET)

Jure, hvala ti puno na nagradi i pomoći oko Nine :o). Uživaj! --frk@ 10:22, 5. prosinac 2008. (CET)

Pozdrav i hvala na nagradi!!!!! --Mile grobar (razgovor) 00:35, 6. prosinac 2008. (CET)

Jure, a može i prije :-)) --Roberta F. 02:10, 6. prosinac 2008. (CET)

Franjo Glaser[uredi kôd]

Evo ovde a ima na još nekoliko mjesta. Članak na srpskoj viki sadrži skoro sve zvore. Inače, taj članak sam ja pisao.----László (talk) 17:15, 6. prosinac 2008. (CET)

Ako je tako u "Nogometnom leksikonu", onda da vratimo na staro. Evo sad ću prepraviti. Samo mislim da bi bilo dobro to navjesti kao izvor, ime, stranicu itd. Pozdrav----László (talk) 17:55, 6. prosinac 2008. (CET)
Upravo sam isto to uradio na srpskoj wiki----László (talk) 18:07, 6. prosinac 2008. (CET)
Također..., još izvora----László (talk) 18:09, 6. prosinac 2008. (CET)

ne, to mi je nonino prezime, bolje od starog nicka imho :) Kurtelacić 01:17, 7. prosinac 2008. (CET)

Pokušaj[uredi kôd]

Jure, pokušaj napraviti sad: klikni na ovu stranicu. Kada ti se pojavi ta stranica, pod ime (Nickname) upiši umjesto Wikian, svoje ime, a od kanala (Channel) odaberi #wikipedia-hr i s mišem klikni nakon toga na "Login", pričekaj da se stranica otvori i kad se spojiš vidjet ćeš neka imena s desne strane. Moje ime na ircu je robertab, ako ga vidiš, znat ćeš da si na pravome mjestu. Poruke šalješ tako što upišeš svoj tekst na slobodan prostor za upisivanje i nakon što napišeš rečenicu koju želiš uputiti stisneš "enter" i to je to, možemo popričati. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 01:32, 7. prosinac 2008. (CET)

Jure, neće, obećajem da ću te zadržati najviše 5 minuta, a želim te nešto brzo pitati. :-)) --Roberta F. 01:40, 7. prosinac 2008. (CET)


Ova je stranica arhivirana.
Ne mijenjajte je!