Razgovor sa suradnikom:Pp

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošlica[uredi kôd]

Dobrodošli na hrvatsku wikipediju!

Vidim da se prilično dobro snalazite, no tri poveznice svejedno neće škoditi:

Samo nastavite kako ste počeli! SpeedyGonsales 16:06, 21. lipnja 2006. (CEST)[odgovori]

Stranica suradnika[uredi kôd]

Ja sam ti uklonila svoj dio teksta s tvoje stranice suradnika, jer imam običaj suradnicima koji počnu redovito doprinositi na wiki, napisati taj tekst na tu stranicu, kako bi ime "poplavilo". S obzirom da si počeo stavljati svoje sadržaje na suradničku stranicu, moj tekst više nije potreban. Ukoliko trebaš neku pomoć slobodno pitaj. Lijepi pozdravi :-)) --Roberta F. 11:54, 4. srpnja 2006. (CEST)[odgovori]


na sljedeći način se počinje nova stranica:

stranica Korner još ne postoji. Upišete na stranici za vježbanje Korner i počnete pisati! West Brom 4ever

Nova stranica[uredi kôd]

Vidim da je naš vrijedan suradnik već odgovorio, a ja dajem još prijedloga. U tražilici upišeš točan pojam i onda ukoliko ga nema negdje u gornjem dijelu se pojavi kao crveni tekst i onda se klikne na njega i otvori se nova stranica s tim naslovom. Ili se može i jednostavno kako je objasnio West Brom, kod serije Sjever i jug nemoj zaboraviti Kategorija:TV serije i pogledaj predložak i oblik za TV serije na npr. stranici za seriju Čarobnice. Lijepi pozdrav :-)) Roberta F. 21:02, 4. srpnja 2006. (CEST)[odgovori]

Sjever i jug[uredi kôd]

Evo, tek sam sada stigla pogledati Sjever i jug, kao i Pjesmu leda i vatre i što si napravio. Mogu ti reći da je odlično za početak. Pogledaj još koje sam sitnice izmijenila i još jedna mala važna napomena. Kada postavljaš datoteke (slike) u Sažetak stavi i link na kojem si ju našao npr. Preuzeto s ... to je isto važan podatak uz dozvolu. A što se tiče podataka o seriji, uvijek napiši kako je u originalu, s eventualnom napomenom o nekim hrvatskim posebnostima ako ih ima. Lijepi pozdravi i samo nastavi tako :-)) --Roberta F. 01:01, 7. srpnja 2006. (CEST)[odgovori]

Pitanje[uredi kôd]

Prije dva tjedna sam prvi put trazila na wikipediji , da li ima sta o Franji Gaspertu , koji je igrao u NK Dinamo| od 1957 - 1960.g i sudjelovao u osvajanju prvenstva 1957/1958.

Nisam nasla nista posebno ,ali je bar bio spomenut u popisu poznatih igraca.Neki dan ponovo gledam (u zelji da nesto i napisem o njemu ) i vidim nestalo. Zmaj mi kaze da sam nesto valjda krivo vidjela, ali sad mi je reko da je provjerio i da si ti skratio popis. Zanima me zasto si to napravio, jer izbacio si nekoliko igraca koji su igrali te godine kad je Dinamo osvojio prvenstvo.? ( i mnoge druge)

Reko mi je Zmaj da mogu vratit ime ako zelim, (nisam sigurna da bi znala jer nije tekst nego nabrajanje), ali obzirom da si ih ti izbrisao rado bi da razmislis o tome pa vratis ta imena. Tu prvenstveno mislim na Gašu, ali ima ih jos koji bi po mom misljenju trebali biti tu (svi koji su osvojili prvenstvo).

pozdravKajperinja 11:14, 7. srpnja 2006. (CEST)[odgovori]

igrači[uredi kôd]

Mislim da ipak imas pravo.

Možda bi ja njega tu željela vidjeti, ali ako bi stavila njega onda bi trebalo i mnoge druge. Zato sam ga dodala u popis igraca 57/58, ( NK Dinamo) i pokusala sam napraviti članak o tom prvenstvu i o njemu. To će valjda neko (4ever je reko da bude), dotjerat, pa će ipak biti nesto vise o toj godini i o Gaši, bez da ga guram u "poznate igrače".

pozdravKajperinja 11:41, 7. srpnja 2006. (CEST)[odgovori]

Spam filteri[uredi kôd]

U članke ne možeš upisivati "gole" URL-ove, već ih možeš navoditi samo kao Vanjske poveznice, inače se aktiviraju spam filtri. Malo više o tome možeš pročitati i vidjeti na primjeru vanjske poveznice . Nadam se da sam ti pomogla. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 17:15, 29. kolovoza 2006. (CEST)[odgovori]

Obavijest za označavanje slika[uredi kôd]

Ovo je automatski generirana poruka/obavijest poslana svim suradnicima koji su postavljali slike prije stupanja na snagu nove politike označavanja slika (6. studenoga 2006.).
Na Wikipediji je u tijeku akcija sređivanja slika s nejasnim ili pogrešno naznačenim pravnim statusom.


Suradniče Pp,

Molimo Vas da sve slike koje ste poslali, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike. Pogledajte ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake. Kratke Upute za označavanje starih slika će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.


Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Molimo vas da posebnu pozornost obratite na Vaše neoznačene slike.

Napomene:

  • Navedite izvor slike - ako ne navedete izvor, nemoguće je provjeriti oznaku!
  • Nemojte stavljati pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Slike koje po završetku akcije sređivanja nemaju jasno označen pravni status biti će brisane! To podrazumijeva i slike koje nemaju oznaku, one koje su pogrešno obilježene kao i one koje nemaju provjerljive podatke o izvoru.
-- Andrej Šalov 17:37, 15. studenog 2006. (CET)

Čestitka[uredi kôd]

Čestitam ti prvu godišnjicu rada na Wikipediji. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 00:13, 5. ožujak 2007. (CET)

sportaši[uredi kôd]

ajde samo ove igrače koje napraviš zapišeš ovdje. thx --Th dalibor 12:17, 11. srpanj 2007. (CEST)

Tammany Hall[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak Tammany Hall bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima wikipedije potrebno je obratiti pažnju i dodati wikipoveznice, kategoriju, interwiki poveznice i stilski urediti članak. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--Dalibor Bosits © 03:04, 19. veljača 2008. (CET).

Obavijest za slike[uredi kôd]

Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.

Suradniče,

Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.

Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.

Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.

Pozdrav[uredi kôd]

Svako stavi na dno članka odgovarajuću kategoriju da se kasnije može članak lakše pronaći. Otrpilike ovako. LP --Suradnik13 (razgovor) 22:16, 23. travanj 2008. (CEST)

NK Dinamo[uredi kôd]

A jesi pročitao što piše na vrhu stranice? "NK Dinamo" preusmjerava ovdje. Za ostala značenja, vidi Dinamo (razdvojba). Dakle, ako netko upiše NK Dinamo, preusmjerit će ga na NK Dinamo Zagreb, a možda uopće ne traži taj klub. Dakle, upravo ono što si ti rekao, ako netko upiše NK Dinamo, treba mu razdvojba. Do te razdvojbe će doći preko predloška {{redirect}} na vrhu. --MayaSimFan 15:15, 8. lipanj 2008. (CEST)

Japansko gospodarstvo[uredi kôd]

Bok,

Japansko gospodarstvo je trenutno kraći članaka nego što je poglavlje o gospodarstvu na Japan. Možeš li to malo "prelit" :)?. --Ante Perkovic (razgovor) 19:28, 27. lipanj 2008. (CEST)

Logotip Zajedničkog poslužitelja
Logotip Zajedničkog poslužitelja
Zajednički poslužitelj ima još gradiva o temi Economy of Japan

Slike je najsigurnije uzimat samo sa commonsa. Tamo su slike prilično doboro kategorizirane, pa tako imamo i kategoriju "Economy of Japan". Sve što ti treba je ili tamo ili u podkategorijama. --Ante Perkovic (razgovor) 11:26, 29. lipanj 2008. (CEST)

Premjestanje[uredi kôd]

Wikipedija:Premještanje. --Pancho W. Villa (razgovor) 17:10, 1. srpanj 2008. (CEST)

Šimonović[uredi kôd]

Još nije ministar dok ga Sabor ne potvrdi.--Bicikla (razgovor) 13:14, 8. listopad 2008. (CEST) Slažem se da je formalnost, ali ako ga Sabor ne potvrdi,...kao da nikad nije ni bio predložen.--Bicikla (razgovor) 13:21, 8. listopad 2008. (CEST)

Dobro je da se netko pozabavi i stilom članaka, i temom gospodarstva, jer iako svi znaju sve, većina bježi od suvislog rada kao da je kužan :-) SpeedyGonsales 16:23, 24. studeni 2008. (CET)

Odmah pitanje: prošli tjedan smo imali predavanje u gradskoj knjižnici u Karlovcu, uskoro će hr Wiki 50.000 članaka, pa razmišljam da bi trebalo napraviti nešto u Zagrebu povodom toga. I sve si nešto razmišljam da FER nije loše mjesto za to (ipak će izvjestan broj ljudi s hr Wikipedije doći na FER, pa da ga vide i ranije i shvate da je to nelijepa mramorna zgrada :-))) Hmmm, predavaone su preko tjedna zauzete, ali subota popodne, prije Božića nema rokova, ako nema promocija... Što više razmišljam, sve mi se više sviđa ideja :D SpeedyGonsales 16:38, 24. studeni 2008. (CET)
Razmišljam naglas, nekad je to dobro ;-) SpeedyGonsales 16:48, 24. studeni 2008. (CET)

Sivonjić, Slepička, Calello[uredi kôd]

Prijatelju, malo brzaš ... dok nije "crno na bijelo", to su samo rekla-kazala vijesti u našim medijima! Dakle molim te isprvi ova tri članka ... možeš staviti da je najavljeno da će igrati u Dinamu, ali dok ne prođu kompletnu proceduru registracije (liječnički pregled, potpis, registracija ...) ovo nije faktografski točno: "...argentinski nogometaš koji trenutačno nastupa za zagrebački Dinamo...". -- Jure Grm, 19. dana mjeseca prosinca, godine Gospodnje dvijetisućeosme u 12:56 sati. (CET)

Novine nisu uvijek najrelevntniji izvor, svašta papir trpi ... a kao potvrdu ovoga što ti govorim citiram službene stranice NK Dinama: "...Ugovor će postati pravovaljan nakon što Slepička prođe liječničke preglede prije početka Dinamovih priprema, dakle početkom siječnja 2009. godine....", a npr. o Sivonjiću ni riječi ... dakle neće nigdje pobjeći kad potpišu, Wikipedija je enciklopedija, a ne žuta novina koja objavljuje svaku poluinformaciju ... dakle molim te još jednom strpi se da počne prelazni rok kada se jedino taj prelaz može ostvariti, makni informaciju i stav je 1. 1. ako i kad to bude službeno, faktički i enciklopedijski točno! Btw. i sam sam mogao ukloniti tu informaciju, ali sam držao kolegijalnim da te zamolim da to sam učiniš! -- Jure Grm, 20. dana mjeseca prosinca, godine Gospodnje dvijetisućeosme u 21:51 sati. (CET)
Uprnost je vrlina, ali je tvrdoglavost mana! Dakle ponavljam: "...Ugovor će postati PRAVOVALJAN nakon što Slepička prođe liječničke preglede prije početka Dinamovih priprema, dakle početkom siječnja 2009. godine....", dakle Ugovor još ne vrijedi, niti je prelazni rok počeo! -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 21. dana mjeseca prosinca, godine Gospodnje dvijetisućeosme u 11:28 sati. (CET)
Jure je u pravu, prijelazni rok još nije krenuo i oni nikako ne mogu biti članovi Dinama. Nešto su drugo slobodni igrači koji dobiju brisovnice iz kluba pa odu u neki drugi, ali ovo je prodaja igrača. Na Slepičkinoj stranici piše da on "trenutačno nastupa". Kako? Sa 0 nastupa? Nema logike...--Uskboy 12:59, 21. prosinac 2008. (CET)

Molba[uredi kôd]

Molim te, malo se smirite. Nema potrebe za natezanjem. Ionako ni jedan ni drugi nećete igrat za Dinamo nit ćete vidjet tu silnu lovu da bi se nervirali :) --Suradnik13 (razgovor) 12:20, 21. prosinac 2008. (CET)

Pravorijek :)[uredi kôd]

Evo pročitao sam sve što ste se dopisivali i što piše po službenim stranicama.

Ne radi se o nikakvoj diktaturi određenih suradnika. Jure je jednostavno čovjek u toj struci, pa na neke stvari gleda malo drugačije :)

Slepička i onaj mali Argentinac moraju proći liječnički da bi postali članovi momčadi Dinama. Osim toga, prijelazni rok još nije započeo. Dakle, strogo formalno gledajući, oni još nisu dio momčadi.

Ali budući da će oni vrlo vjerojatno za par dana postati dio momčadi, valjalo bi se malo strpiti. Ionako piše u članku da su potpisali za Dinamo. Ionako piše da su u momčadi Dinama od 2009. --Suradnik13 (razgovor) 13:15, 21. prosinac 2008. (CET)

Potpis[uredi kôd]

A da se i potpišemo nekad?

Ako si zaboravio: Potpisujemo se pomoću 4 ~ (tilde) ili klikom na "Vaš potpis s datumom" (na slici) Pozdrav!--Uskboy 15:03, 23. prosinac 2008. (CET)

Susret[uredi kôd]

Bok. Ako ćeš imati vremena, volje i bit ćeš u Zagrebu, bilo bi nam drago da navratiš na susret. --Suradnik13 (razgovor) 14:30, 10. siječanj 2009. (CET)

prikaži...[uredi kôd]

pretpostavljam da znaš ovo, al eto, samo da podsjetim...

Pozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju. pozdrav --zhile 14:44, 27. siječanj 2009. (CET)

Hajdukove transfere imaš na hajdukovoj tekucoj sezoni ;).--Uskboy 17:40, 30. siječanj 2009. (CET)

ovako sa "| ]" na kraju se označavaju samo glavni članci te kategorije (kao što je za ovu kategoriju to kazalište) pozdrav :) --zhile 19:54, 25. veljača 2009. (CET)

Vindija[uredi kôd]

Pp, možeš li molim te dotjerati članak o Vindiji. Članku nedostaje opis i povijest tvrtke, ovako su napisane zapravo samo informacije o prihodima od 2006. godine, što o samoj Vindiji ne govori ništa i kao takav nije prihvatljiv za Wikipediju. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 13:39, 26. ožujak 2009. (CET)

Prikaži[uredi kôd]

Dugo si ovdje al ipak malo više razumjevanja za patrolere:

Molimo vas da upotrebljavate tipku Prikaži kako će izgledati! Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene. Suradnici koji ignoriraju ovu uputu budu nakratko blokirani! Hvala na razumijevanju.--D tom 18:49, 26. ožujak 2009. (CET)

Pp, zaista, preglavajući članak o Hrvatskoj, ima dosta nadopune, međutim, nekoliko nepotrebnih snimanja moglo se izbjeći, jednostavnom provjerom izgleda članka i valjanosti poveznica, s "Prikaži kako će izgledati", ispraviti neodgovarajuće poveznice, i onda tek snimiti. Time bi patroleri ili administratori umjesto 12 obilježavanja stranice pregledanom nadopune članka o Hrvatskoj, imali možda ipak 8, iako je i to popriličan broj. Također te molim da pokušaš dotjerati i članak o Vindiji. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 09:42, 28. ožujak 2009. (CET)

Kanada[uredi kôd]

Bi li mi mogao pomoći napisati izvore za članak Kanada? Suradnica Roberta mi je rekla da bi bilo najbolje tebe pitati za izvore u tom članku zbog toga jer si ga i ti nadopunjavao. (vidi → Razgovor sa suradnikom:Herr Mlinka) Pozdrav! --Herr Mlinka (razgovor) 21:00, 30. ožujka 2009. (CET)[odgovori]

Budem ja to onda polako krenuo, a ti se pridruži kad sve to pripremiš i položiš. (Sretno!) Pozdrav! --Herr Mlinka (razgovor) 20:30, 31. ožujka 2009. (CET)[odgovori]

Jamnica, Vindija, Ledo.. Hrvatska[uredi kôd]

Pp, najprije bih savjetovala da uz podatak kada smo dobili pozivnicu za prijem u NATO, nadopuniš, npr: "Pozivnicu za punopravno članstvo u NATO-u primila je 3. travnja 2008., a 1. travnja primljena je ...". Dalje, molim te preuredi članke o Jamnici, Vindiji i Ledu, (već sam te zamolila za preuređivanje Vindije, vidi gore). Članci onako napisani odlični su kao poslovno izvješće, ali ne odgovaraju za Wikipediju. lzbaci višak financijskih pokazatelja i dodaj teksta o samim tvrtkama. Onako ne može ostati. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 20:32, 1. travanj 2009. (CEST)

Vjeko[uredi kôd]

Vidim da si napisao clanak o Vjekoslavu Milicicu - ne znam zasto, ali toplo mi oko srca. :-) Takodjer, moze li se dodati jos biografskih informacija s poledjine one njegove famozne knjige? --ArkinAardvark (razgovor) 19:08, 7. travanj 2009. (CEST)

Prikaži kako će izgledati - crveni /15 minuta[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 15 minuta!

Razlog je: Ignoriranje zamolbi za uporabu tipke "Prikaži kako će izgledati"


--Roberta F. 15:42, 29. travanj 2009. (CEST)

Dinamo[uredi kôd]

Slabo je to 2:0, pa i bez Butine trebalo je biti 4:0 ;-) SpeedyGonsales 23:00, 17. svibanj 2009. (CEST)

župan[uredi kôd]

Dali u općinama i gradovima koji su dobili načelnike i gradonačelnike u prvom krugu, mjenjamo stare , ili da se ceka sluzbeni rezultati ?? --Sokac121 (razgovor) 14:51, 18. svibanj 2009. (CEST)

premještanje[uredi kôd]

bok pp, ako želiš primenovat neki članak, onda koristi karticu "premjesti" na vrhu, umjesto kopi-pejsta. lijep pozdrav ;) --zhile 17:49, 30. svibanj 2009. (CEST)

Rezultati lokalnih izbora[uredi kôd]

Napravio si veći broj "manjih" izmjena nakon ovih lokalnih izbora i to je pohvalno, ali bojim se da si malo preuranio jer ti podaci još nisu postali službeni. I što sad? Kako je Wikipedija enciklopedija, treba pričekati nekoliko dana dok podaci ne postanu službeni. Iako to u nekim slučajevima može biti očito, ovakav doprinos se može protumačiti kao neobjektivan jer nitko ne zna tko stoji iza tih podataka. Pozdrav!  E.coli  03:11, 1. lipanj 2009. (CEST)

DIP na dan izbora ili u noći objavljuje neslužbene (ali obično kao što kažeš potpune rezultate), bez obzira radilo se o prvom ili drugom krugu. Međutim tek nakon rješavanja žalbi u roku od nekoliko dana ti rezultati postaju službeni i pravno važeći. Ja ne dvojim u točnost tvojih podataka, ali su dok ih ne potvrde nadležna tijela RH još uvijek na razini predikcije...  E.coli  23:29, 1. lipanj 2009. (CEST)

V. gimnazija[uredi kôd]

Ja samo vidim da piše smatra se najboljom srednjom školom u Hrvatskoj. Na osnovi čega i tko to smatra? Ako su po kriterijima Agencije - uspješnost na natjecanjima u posljednje tri godine, onda tako treba napisati. Da si napisao "smatra se jednom od najboljih" ne bi bilo spora. --Ex13 (razgovor) 13:58, 3. lipanj 2009. (CEST)

Hm da. A rok u kojem ćemo to gledati je zadnja godina dana? Dvije? Tri? Pogledaj malo ukupan broj osvojenih medalja na olimpijadi, pa natjecanje iz informatike u Americi (već sam mu zaboravio ime) i tako to. --Ex13 (razgovor) 15:50, 3. lipanj 2009. (CEST)
Wikicitati »Đaci te inače matematičke gimnazije u posljednje su se tri godine okitili sa 24 prva, 33 druga i 38 trećih mjesta, za što im je Agencija za odgoj i obrazovanje dala 176 bodova, odnosno bod za svako treće, dva boda za svako drugo i tri boda za svako prvo osvojeno mjesto.«
Wikicitati »Sreća što Agencija za odgoj i obrazovanje nije bodovala i uspjehe na olimpijadama i drugim svjetskim natjecanjima na kojima V. i XV. gimnazija također nižu samo uspjehe jer bi jaz između tih dviju gimnazija i svih ostalih hrvatskih škola bio još veći. «

Koliko vidim računaju se posljednje tri godine, i to samo državna natjecanja. Nigdje se ne spominje od '90ih, jer zanam da bi MIOC bio bolji. Osim toga, FER je dodjeljivao izravne upise školama čiji su učenici kasnije postizali najbolje rezultate na FERu. Tako je MIOC dobivao po 7 izravnih upisa, V. 5. Slijedom toga treba ili jasnije napisati na osnovu čega se smatra najboljom, ili napisati jednostavno, jedna je od najboljih. XV. gimnazija - pisci ovog članka bili su ipak malo skromniji :) --Ex13 (razgovor) 16:08, 3. lipanj 2009. (CEST)

Može, ali mislim da bi onda na članku o Petoj trebalo pisati "Uz XV. gimnaziju, smatra se jednom od najboljih srednjih škola u Hrvatskoj", a na MIOCu obrnuto. Tako je zapravo i koncipiran članaku u večernjem. --Ex13 (razgovor) 16:16, 3. lipanj 2009. (CEST)
Pa šta je to tako očito :)) Bit će da ste vi kolega iz Pete :) --Ex13 (razgovor) 16:32, 3. lipanj 2009. (CEST)
Bit će da ste bili limitirani u kapacitetima, kad ste morali na dodatnu matematiku u mioc :)I onda tamo pišeš da ste najbolja škola, naravno kad ste krali znanje u miocu. I pazi što govoriš, na wiki su ipak miočani u prevlasti. Isto je stanje i kod admina:) --Ex13 (razgovor) 16:41, 3. lipanj 2009. (CEST)
Muhuhaha --Ex13 (razgovor) 17:26, 3. lipanj 2009. (CEST)

Gimnazija Čakovec najbolja je srednja škola u Hrvatskoj! Do sada se uvijek mislilo da je najbolja neka od zagrebačkih gimnazija, no istraživanje koje je proteklih mjeseci proveo Jutarnji list pokazalo je da Gimnazija Čakovec kvalitetom odskače od svih hrvatskih srednjih škola. Toliko o tome koja je gimnazija najbolja :-). SpeedyGonsales 02:13, 25. lipanj 2009. (CEST)

Drago mi je što si odgovorio, jer cilj moje male "provokacije" bio je reći ti da je gornja diskusija između tebe i Ex-a poprilično besmislena, jer (svi mi) trebali bi biti sretni što smo išli u dobre srednje škole/gimnazije koje su nam priskrbile solidno opće znanje prije nastavka daljeg života, a ne nadmetati se "čiji je tata jači". Pošto sam to i sam radio (istina nekad davno :-))) razumijem motive, ali to nije Wikipedijin stil, i drago mi je što ste sami uspjeli naći rješenje, bez arbitraže administratora.
Tvoj odgovor na mojoj stranici za razgovor je odličan, naime hrvatski učenici postižu odlične rezultate na međunarodnim natjecanjima, također Hrvati postaju vrhunski znanstvenici na svjetskom nivou. Pitanje je samo zašto je onda Hrvatska država dužna tolike novce strancima, kad smo svi tako pametni i uspješni. Dio odgovora leži u bivšim državnim zajednicama u kojima je Hrvatska bila (naslijeđeni dugovi), dio odgovora leži u mentalitetu/sustavu koji je bivša zajednica propagirala (lako ćemo i glavno da je moj džep pun), dio odgovora leži u troškovima obrane države, a nadam se da će se svi ostali odgovori (ako ih ima) naći prije ili kasnije na Wikipediji, ne u uobičajenom obliku novinskih (ili forumskih) naslova "on je lopov", nego u obliku: bilo je toliko i toliko državnih tvrki, s imovinom vrijednom toliko, danas ih je toliko, imovina je vrijedna toliko, i posjeduju je ti. Razlika je završila u tim džepovima. To je bilo moguće radi takvih i takvih zakona, koji su danas ovakvi, a promijenjeni su tada i tada (bilo ante ili post festum, samo datum). Ne znam koliko je realno moguće napraviti takvu analizu (ili kada će ona biti moguća), ali mislim da je u interesu svih nas da se pojavi što prije (ako je to moguće).
Rekao bih da to nije plakanje nad prolivenim mlijekom, nego izvlačenje lekcije iz vlastitih pogrešaka, jer dok je danas (na Dan državnosti) prikladno (i istinito) napisati da je Hrvatska vojnički napravila superioran posao - od nule je stvorila vojničku silu koja je elegantno porazila JA (bivšu JNA smatralo se trećom vojničkom silom u Europi) i stvorila preduvjete za oslobađanje cijele Hrvatske (Podunavlje je oslobođeno putem mirne reintegracije), privatizacija nažalost nije odrađena superiorno, nego se obično uz taj pojam vežu pridjevi suprotnog značenja. SpeedyGonsales 17:36, 25. lipanj 2009. (CEST)

Sažetak[uredi kôd]

ne služi za pisanje gluposti i vrijeđanje!--Uskboy 12:14, 14. lipanj 2009. (CEST)

recimo: "ode juda"--Uskboy 16:03, 14. lipanj 2009. (CEST)
za interwiki imaju botovi ;)--Uskboy 16:24, 17. lipanj 2009. (CEST)

Ne trči pred rudo[uredi kôd]

Stvarno voliš mijenjati vlast prije vremena, kao da će nekud pobjeći... Tako si radio za naselja u RH oko izbora, tako radiš i za Medicinski fakultet u Zagrebu. Tu si stavio za trenutnog dekana Davora Miličića koji jest izabran za dekana od ove godine ali do 1.10. kad počinje akademska godina nije na dužnosti!  E.coli  15:24, 23. lipanj 2009. (CEST)

Promaknulo mi je u žurbi. Mea culpa. ;)  E.coli  23:09, 23. lipanj 2009. (CEST)
Pp, aj proviri one dinamovce na posudbama, ako nije neki problem...--Uskboy 21:13, 25. lipanj 2009. (CEST)

Povijest[uredi kôd]

Dobro pišeš, no promašio si članak (bar imam takav osjećaj). U članku Hrvatska treba pisati o svim aspektima Hrvatske, ne samo o povijesti, a ovo što pišeš treba dio staviti u Povijest Hrvatske, dio u ostale članke koje možeš vidjeti u okviru na toj stranici. Se slažeš? SpeedyGonsales 01:33, 28. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Slažem se da članak kakav je sada ima podosta rupa. Ako je tebi lakše prvo nabildati povijest, pa onda micati suvišno, imaš moj blagoslov. Sve je ok dok god znaš da će to što pišeš biti skresano na neku razumnu mjeru, i ako ćeš to sam odraditi, svi će ti biti zahvalni ;-). Pomoći ću ti - ali tek kad dođeš na red, no moram te upozoriti da je red podugačak. Za brži dogovor - irc. SpeedyGonsales 01:54, 28. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]
Baščanska ploča ti ne spada pod razdoblje poslije 1102., nego prije toga (to je darovnica Dmitra Zvonimira, koji je vladao od 1075. do 1089. godine). SpeedyGonsales 03:44, 28. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]
Baščanska ploča? Si zaboravio? SpeedyGonsales 22:48, 29. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]
Točan naziv zapravo je Zahtijevanja naroda, vidi originalan izvor,zatim što sam pisao o tome Donatusu [1], također i [2]. --Flopy (razgovor) 20:30, 28. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Nepotrebna snimanja[uredi kôd]

Pp, zaista mi je žao, ali više si puta bio dosada upozoren na nepotrebna snimanja. S obzirom da već neko vrijeme dio suradnika ima obvezu pregledavanja svih snimljenih promjena na Wikipediji, zaista nepotrebna snimanja otežavaju njihov rad i oduzimaju im korisno vrijeme. Molim te potrudi se razviti razumijevanje za rad u zajednici gdje i tvoj rad utječe na rad ostalih. Večeras se to odnosilo na nepotrebna snimanja u članku o Hrvatskoj i zato si blokiran na sat vremena. Lijep pozdrav --Roberta F. 03:57, 28. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Sport[uredi kôd]

i njegov neprijatelj šport :-). Ne zamaram se time previše, nek stoji do sutra. SpeedyGonsales 23:12, 29. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Šport, "Narodne želje" i/ili "zahtijevanja naroda" i nevjerodostojni izvori u članku o Hrvatskoj[uredi kôd]

Pp, molim te rabi službeni pravopis tijekom pisanja na Wikipediji i nemoj "šport" prepravljati u "sport". Dalje me zanima izvor za tvoju tvrdnju "želje naroda flopy, ne narodne želje...takav je termin u povijesti)" iz sažetka, jer koliko vidim Flopy je naveo i neke izvore za "Narodne želje", odnosno "Zahtjevanja naroda", ti ne. Kako ne vidim sistematičnost tijekom dopunjavanja članka o Hrvatskoj (rečenice, podaci, a i ponekad slike ubacuju se bez reda i smisla, pa i krivi pojmovi ili nepotpune rečenice), ne vidim kvalitetne izvore (uglavnom se radi o novinskim vijestima, pa čak i blogovima, a neke od navedenih stranica se više ne prikazuju), prečesto se snima, briše, neopravdano mijenja bez obrazloženja u sažetku, ukratko - zbrka. Članak je zaključan do daljnjega. Svoj prijedlog budućih izmjena napiši na stranici za razgovor ili svojoj podstranici uz navođenje kvalitetnih primarnih izvora, ne preko novinskih članaka, a svakako uključi i vjerodostojnu stručnu literaturu na hrvatskome jeziku. Lijep pozdrav --Roberta F. 05:14, 31. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Odogovorio samo na razgovoru o članku. --Ex13 (razgovor) 15:45, 28. kolovoza 2009. (CEST)[odgovori]

Prekoviše uklonjeno[uredi kôd]

[3] Ovdje si uklonio malo više od potrebnog. Kubura (razgovor) 12:44, 19. srpnja 2012. (CEST)[odgovori]

Virujen, no ne znan kad su im počele dilovat. Zar su i statistike netočne? Kubura (razgovor) 13:03, 19. srpnja 2012. (CEST)[odgovori]

[4] Aha, ovako.
U okviru na vrhu stoji podatak - prema popisu iz 1991. godine. Znamo da sad nije isto stanje. No to nije razlog za to obrisati. Piše da je onda bilo onako i tako smo se ogradili.
En.wiki mi nije pouzdana. Previše izdižu "svoje" izvore a omalovažavaju lokalne izvore. Kubura (razgovor) 18:04, 22. srpnja 2012. (CEST)[odgovori]

"Drugi kažu" nije izvor, treba točno reći tko se to slaže. A što se tiče en.wiki, stojim iza svojih riječiju da smo mi pouzdaniji od njih. Znam tko ovdje piše podatke, znamo tko ih provjerava. A isto tako znamo tko ondje piše izmišljotine, tko filtrira istine i tko provjerava te tko brani da istina ne prođe. Kubura (razgovor) 12:09, 24. srpnja 2012. (CEST)[odgovori]

Kako to misliš, "vi"? Valjda smo "mi". Ti si dijelom našeg projekta. Kubura (razgovor) 14:22, 25. srpnja 2012. (CEST)[odgovori]

Global account[uredi kôd]

Hi Pp! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (razgovor) 18:46, 12. veljače 2015. (CET)[odgovori]

Članak je započet 2009. godine a ovaj komentar pišem 6 godina kasnije, čemu je uzrok to što me načisto zapanjila dovitljivost kojom vam je uspjelo napisati članak o nagradi samoj, a ne napisati ni slova o čovjeku prema kome je nagrada imenovana, ili stavit' poveznicu na njega. Nije loše, gledam i ne vjerujem očima. Ako ništa drugo, nasmijali ste me, skoro do suza. SpeedyGonsales 19:58, 4. prosinca 2015. (CET)[odgovori]

Sav popis uređivanja nalazi se na KN Bad Blue Boys. Ovako ti ide uređivanje od 2018., odnosno na datum kad sam napravio novu stranicu, a BBB preimenovao u KN Bad Blue Boys na čijoj se stranici nalazi popis uređivana još od , zato što im je službeni naziv Klub navijača Dinana Bad Blue Boys ili KND Bad Blue Boys. Evo ti wikilink [5], a ovdje jest službrni naziv KND Bad Blue Boys]. Tako sam promijenio Torcida u KNH Torcida. Lijep pozdrav.-- Uspjeh je ključ života (razgovor) 12:51, 6. veljače 2019. (CET)[odgovori]

Bad Blue Boys[uredi kôd]

To sam napravio zbog toga kad nekima kažeš BBB pomisle na Bad Boys Blue... i to nije samo u Hrvatskoj. Najviše ih je u SAD-u, koji ni ne znaju za Ultrase.

Malo mi je glupo da se BBB dijele na KND BBB I BBB Fan Club. Nitko ne zna koja je frakcija glavna. Lijep pozdrav.-- Uspjeh je ključ života (razgovor) 23:32, 9. veljače 2019. (CET)[odgovori]

Dinamo[uredi kôd]

Bog, Pp. Prošli put nisan ostavlja nikakvu poruku jer san mislija da se podrazumijeva zašto je uklonjena izmjena. Ovaj put ću napomenit da se radi o neopipljivom istraživanju poprilično jednostranog izvora, usputno upotpunjen autorovim hvalospjevima. Istodobno je neobjašnjivo uklonjen predložak s vrha članka. Mislin da je sad jasnije. Pozdrav. BlackArrow (razgovor) 01:18, 4. ožujka 2019. (CET)[odgovori]

Kažu da je pretpostavka majka svih zajeba, a tu ih ima podosta. Vidin da nakon poruke nije baš najjasnije, pa ajmo detaljnije. Hajdukov članak nisan ni gleda, problem san vidija u ovoj izmjeni koja je uklonjena. Ovo nazovi-istraživanje nije uopće reprezentativno jer nema naveden makar uzorak ispitanika, razdoblje i misto održavanja istraživanja, i ostale demografske kategorije, što svako iole ozbiljno istraživanje mora imati. Ako je taj podatak toliko bitan, podaci se tribaju naći na službenim stranicama. Pridjevi uvelike smanjuju objektivnost rečenog i premašuju neutralan stil pisanja te se odmah predlažu za brisanje. Uostalom, nije im misto u enciklopediji. Isto tako ni smatranja ne spadaju u enciklopediju. Mislin da uklanjanje predloška ne triba dodatno komentirati. BlackArrow (razgovor) 19:26, 4. ožujka 2019. (CET)[odgovori]
Ma koliko ti dijalekt to sugerira, bespredmetno je pričati o tvojim pretpostavkama. Uostalom, kakve veze to ima. Ovo istraživanje nema potribne informacije i stoga nije reprezentativno. Moguće je da postoje te informacije, al ga ovaj izvor ne navodi. Koriste se i psovke u vokabularu, pa vidi čuda nema ih u enciklopedijama. Esejima i radovima obožavatelja nije misto na Wikipediji. Ako triban crtati, "klub je cijenjen u svijetu po svojoj nogometnoj školi" je u redu, ali "...koja se zadnjih godina smatra za jednu od najboljih u Europi" nije enciklopedijski. Ako ćemo mak na konac, to ni ne stoji u izvoru. BlackArrow (razgovor) 21:18, 4. ožujka 2019. (CET)[odgovori]
Bok Pp, ostavio sam ovdje komentar u svezi s tvojim izmjenama u članku o Dinamu. --Mateo K 01 (razgovor) 00:12, 6. ožujka 2019. (CET)[odgovori]
Suradnici su lijepo objasnili zašto je izmjena uklonjena. Molim, nemojte nastaviti vraćati članak na oblik koji je lošiji od sadašnjeg. Zahvaljujem na razumijevanju i lijepo pozdravljam.--Tulkas Astaldo (razgovor) 18:17, 7. ožujka 2019. (CET)[odgovori]
Namjerno unošenje netočnih informacija smatra se vandalizmom. Nastavite li bit ćete blokirani! Hvala na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 11:56, 11. ožujka 2019. (CET)[odgovori]

Community Insights Survey[uredi kôd]

RMaung (WMF) 16:47, 6. rujna 2019. (CEST)[odgovori]

Reminder: Community Insights Survey[uredi kôd]

RMaung (WMF) 17:13, 20. rujna 2019. (CEST)[odgovori]

Reminder: Community Insights Survey[uredi kôd]

RMaung (WMF) 21:51, 3. listopada 2019. (CEST)[odgovori]

Dinamo 2[uredi kôd]

Po ko zna koji put napominjem da se ne unose neprovjereni izvori i izmjene koje su u vše navrata označene kao neprimjerene. BlackArrow (razgovor) 23:11, 17. srpnja 2020. (CEST)[odgovori]

Fotografije[uredi kôd]

Fotografije koje prenosiš s drugih stranica nisu u skladu s Wikipedijinim pravilima o datotekama (Wikipedija:Slike). Svakako upućujem da ih propisno označiš i navedeš izvore, u protivnom će biti obrisane. Hvala na razumijevanju. --Ex13 (razgovor) 19:49, 11. kolovoza 2020. (CEST)[odgovori]

Slike je potrebno označiti kako spada i staviti licencije. Ne znamo od kud su, s koje stranice, da li je autor MORH ili netko drugi, poveznica na dopuštenje itd.
Nisu poanta slike nego sadržaj.--Ex13 (razgovor) 22:43, 11. kolovoza 2020. (CEST)[odgovori]

Slike koje treba opisati i licencirati[uredi kôd]

Cijenjeni suradniče Pp,

trebalo bi slike označiti kao što je ova, ako je podrijetlom iz Hrvatskoga vojnika, dok se opće dopuštenje nije ishodilo za sve slike, već izgleda samo neke: ovdje navedeno. Hvala na razumijevanju. Lijep pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 22,08; 11. kolovoza 2020. (SEV)

Na temu neslobodnih slika[uredi kôd]

Dragi suradniče Pp,

žao mi je što nailazite na teškoće s postupcima, radnjama, procesima na wikipediji na hrvatskome jeziku, ti su postupci, radnje, procesi nužni da bi wikipedija funkcionirala i nisu nužno birokracija.

Još je 21. pros. 2005. u 21:07:34 naglašeno da se zatražene dozvole unose u popis.

Tako je 30. ožuj. 2020. 23:30:41 zatražena dopusnica za OSRH.

Dragi Pp, već su Vas dvojica obavijestila gdje biste mogli pročitati više o tome na koji se način prepiska o dobivenoj dopusnici dostavlja nekom od administratora. Potencijalni odgovor nalazi se u dva kratka odlomka na: Wikipedija:Dopuštenja za uporabu sadržaja#Što nakon dobivenoga dopuštenja?. Pitanje je jeste li dobili i valjano dopuštenje i za fotografije, a to će ovisno o kompletnom sadržaju Vašega upita utvrditi administrator wikipedije na hrvatskome jeziku, s kim treba kontaktirati i pomoću suradničke razgovorne stranice dotičnoga/dotične.

Slike koje se postavljaju na wikipediju na hrvatskome jeziku uz dobivenu dopusnicu nositelja autorskih prava i dalje su vlasništvo nositelja autorskih prava, a wikipedija na hrvatskome jeziku dobiva pravo upotrebe u članku pod klauzulom o provjereno poštenoj upotrebi, što opet znači da se treba provesti minimalizacija upotrebe takvih sadržaja na pojedinim wikipedijinim člancima, a sve u skladu s pravilima o doktrini izuzetaka. Tim pravilima definirano je restriktivno tumačenje i najmanja moguća mjera.

Kako neslobodnih datoteka mora biti u najmanjoj mogućoj mjeri, više od jedne ne treba postavljati u članak, jer mogu biti izbrisane. Uglavnom, tako bi WP:PDI tumačila moja malenkost, da bez obzira na dobivenu dopusnicu, fotografije čije je podrijetlo potpuno ustanovljeno i bez obzira na tzv. provjereno poštenu upotrebu treba također rabiti u najmanjoj mogućoj mjeri, pri čemu više od jedne ne treba postavljati u članak.

WP:PDI postaje zastario sustav, jer sve veći broj vlasnika autorskih prava odlučuje svoje slike objavljivati pod licencijama otvorenoga sadržaja s pravom slobodne upotrebe (koje uključuje i pravo na obradbu, preradbu, ...), te bi i institucije trebalo početi navikavati da počnu razmišljati u tom pravcu. Primjer: c:template:PD-USGov-Navy.

Veliko je pitanje, može li se neslobodni sadržaj rabiti izvan glavnoga imenskoga prostora: primjer.

Bez obzira na dopusnicu, taj sadržaj i dalje je neslobodan i netransferabilan na druge projekte, s dopusnicom jedino je moguće prekoračiti neke zadane elemente kao što je najveća margina od 300 px, ali ne i smisao pravila o doktrini izuzetaka (čija primjena na wikipediji na hrvatskome jeziku ističe 17. ruj. 2020. u 17,55,11).

Nadam se da sam odgovorio s dovoljnim brojem informacija, potkrepljenih primjerima i utvrđenim praksama wikipedije na hrvatskome jeziku. Hvala na razumijevanju. Lijep pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 09,59; 13. kolovoza 2020. (SEV)

Bitka kraj Jurjevih Stijena 1663.‎[uredi kôd]

Molim te bez prepisivanja 1:1 Pp. Pozdrav --Mark7747 (razgovor) 13:41, 25. siječnja 2021. (CET)[odgovori]

Dobro došli na Wikipediju, zahvaljujemo na Vašem testiranju. Vaš je test uspio i upravo je uklonjen. Ako želite i dalje testirati, činite to na stranici za vježbanje, a možete i pogledati kratki uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Ako se niste do sada prijavili, možete to učiniti ovdje. Hvala na razumijevanju.--Mark7747 (razgovor) 13:52, 25. siječnja 2021. (CET)[odgovori]

Nelicencirane slike[uredi kôd]

Poštovani suradniče, 120 fotografija koje ste postavili na ovaj projekt ne sadrži informaciju o licenciji. Puni popis datoteka možete pronaći ovdje (u tražilicu unesite svoje suradničko ime). Molim da navedenim fotografijama dodate ispravne informacije o licenciji. Upute se nalaze na Wikipedija:Slike a popis licencija nalazi se na Wikipedija:Slike/Oznake_za_slike. Ako isto ne učinite do 31. prosinca ove godine, navedene će slike biti izbrisane. Namjerno pogrešno označavanje slika može dovesti do zabrane postavljanja slika ili težih sankcija. Ukoliko je autor slike dao dopuštenje za njeno korištenje, molim da slijedite postupak potvrde mailom opisan ovdje. Zahvaljujem! —Ivi104 23:23, 2. rujna 2021. (CEST)[odgovori]

Obavijest o neispravno licenciranim datotekama[uredi kôd]

Poštovani/a Pp, postavili ste sljedeće datoteke koje nemaju informaciju o licenciranju:

  1. File:Miljenko_Filipović_Legija_stranaca2.jpg
  2. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_beretka.jpg
  3. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić_2020.jpg
  4. File:Tin_Srbić_Svjetski_prvak_2017._preča_n.jpg
  5. File:Miljenko_Filipović_Legija_stranaca_postroj.jpg
  6. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_obuka_more_n.jpg
  7. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić_Hodnja_do_Knina_o.jpg
  8. File:Tin_Srbić_n.jpg
  9. File:Miljenko_Filipović_Oluja_Knin.jpg
  10. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_planina_obuka.jpg
  11. File:Hrvatska_vojska_Mimohod_2015._Bojna_Pauci.jpg
  12. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić_Knin.jpeg
  13. File:Logo-drsd.jpg
  14. File:Miljenko_Filipović_Prijem_Franjo_Tuđman.jpg
  15. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_pokazna_vježba_o.jpg
  16. File:Hrvatska_vojska_bojna_Gromovi_nakon_vježbe.jpg
  17. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić_Predsjednica_i_ministar_u_obilasku.jpg
  18. File:Vojna_vježba_Velebit_Združena_snaga_2018_n.jpg
  19. File:Miljenko_Filipović_u_Legiji_stranaca_Afrika.jpg
  20. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_pripadnici_n.jpg
  21. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić_Svečano_otvaranje_postroj_0321(2).jpg
  22. File:Pakistan_ISI_Logo.png
  23. File:Direction_Centrale_du_Renseignement_Intérieur_(DCRI)_-_affaire_Pierre-sur-Haute.jpg
  24. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_pripadnik_na_vježbi.jpg
  25. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić_beretka_o.jpg
  26. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_ronioci_n.jpg
  27. File:1._hrvatski_gardijski_zdrug.jpg
  28. File:Hrvatski_i_talijanski_vojnici_u_misiji_UN_Libanon_10.jpg
  29. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić_dio_obuke.jpg
  30. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_specijalci.jpg
  31. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić_helikopter_o.jpg
  32. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_spomenik_poginulim_pripadnicima.jpg
  33. File:HŠK_Građanski_Zagreb.jpg
  34. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić_obuka_vojnika.jpg
  35. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_vježba-1.jpg
  36. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić_pogled_na_Kninsku_tvrđavu_18.jpg
  37. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_vježba_Jarun_o.jpg
  38. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić_ulazak_Kninska_tvrđava.jpeg
  39. File:Srediste_za_razvoj_vodja_marko_babic_Zapovjednik_Kasumović_i_Ante_Gotovina_48.jpg
  40. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_vježba_gađanja.jpg
  41. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić_vojnici_na_obuci_o.jpg
  42. File:Srediste_za_razvoj_vodja_marko_babic_brat_i_sestra_Marka_Babića_190719_01.jpg
  43. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_vježba_na_brodu.jpg
  44. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić_vojnici_obuka_o.jpg
  45. File:Srediste_za_razvoj_vodja_marko_babic_oklopna_vozila_26.jpg
  46. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_vježba_padobranci_17.jpg
  47. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić_vojnici_obuka_čamac_o.jpg
  48. File:Srediste_za_razvoj_vodja_marko_babic_pokazna_vježba_04.jpg
  49. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_vježba_s_američkim_Zapovjedništvom_za_specijalne_operacije.jpg
  50. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić_vojnici_postroj_o.jpg
  51. File:Udruga_Bojna_Frankopan_Dan_Camerone_Francuska_o.jpg
  52. File:Građanski_Liverpool_5_1-u-Zagrebu.jpg
  53. File:Srediste_za_razvoj_vodja_marko_babic_pokazna_vježba_Patrija_34.jpg
  54. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_zastava.jpg
  55. File:Središte_za_razvoj_vođa_obuka_o.jpg
  56. File:Udruga_Bojna_Frankopan_u_Vukovaru_n.jpg
  57. File:Manchester_United_Premier_Cup.png
  58. File:Grb_Udruge_Bojna_Frankopan_n.jpg
  59. File:Srediste_za_razvoj_vodja_marko_babic_pokazna_vježba_helikopter_32.jpg
  60. File:Zastava_Udruge_Bojna_Frankopan_n.jpg
  61. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_2._GSS_more.jpg
  62. File:Srediste_za_razvoj_vodja_marko_babic_svečano_otvaranje_06.jpg
  63. File:Bojna_Frankopan_Domovinski_rat_n.jpg
  64. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_2._GSS_vježba_(1).jpg
  65. File:Srediste_za_razvoj_vodja_marko_babic_svečano_otvaranje_07.jpg
  66. File:Bojna_Frankopan_Domovinski_rat_o.jpg
  67. File:Marton_Bukovi.png
  68. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_75_poginulih_pripadnika_Udbina_n.jpg
  69. File:Srediste_za_razvoj_vodja_marko_babic_ulaz_u_vojarnu_08.jpg
  70. File:Bojna_Frankopan_Spomen_ploča_n.jpg
  71. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_Commando_zakletva.jpg
  72. File:Srediste_za_razvoj_vodja_marko_babic_zastava.jpg
  73. File:Bojna_Frankopan_n.jpg
  74. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_Doček_Josip_Briški_Pleso_o.jpg
  75. File:Bojna_Frankopan_oznaka_za_beretku_n.jpg
  76. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_Josip_Briški_Kamen_Udbina_.jpg
  77. File:Središnjica_za_obavještajno_djelovanje_4._obljetnica.jpg
  78. File:Bojna_Frankopan_postrojba_n.jpg
  79. File:VEVAK_logo.png
  80. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_Kiowa_Warrior_n.jpg
  81. File:Središnjica_za_obavještajno_djelovanje_Postroj.jpg
  82. File:Bojna_Frankopan_u_Vukovaru_n.jpg
  83. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_Obuka_na_moru.jpg
  84. File:Središnjica_za_obavještajno_djelovanje_Pula_Arena.jpg
  85. File:Bojna_Frankopan_Šujica_Tomislavgrad_n.jpg
  86. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_Obuka_s_helikopterom.jpg
  87. File:Središnjica_za_obavještajno_djelovanje_Vojarna_Hrvatska_branitelji_Istre_Pula.jpg
  88. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_Planinska_obuka_o.jpg
  89. File:Središnjica_za_obavještajno_djelovanje_beretka.jpg
  90. File:PremierLeagueInterCup.png
  91. File:Miljenko_Filipović_Afrika.jpg
  92. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_Postroj_BSD.jpg
  93. File:Središnjica_za_obavještajno_djelovanje_oznaka_sod.jpg
  94. File:Veterani_Bojne_Frankopan_n.jpg
  95. File:Miljenko_Filipović_Legija.jpg
  96. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_Vježba_Uskok_15.jpg
  97. File:Središnjica_za_obavještajno_djelovanje_ronioc.jpg
  98. File:Miljenko_Filipović_Legija_Afrika.jpg
  99. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_Vježba_Uskok_2015.jpg
  100. File:Hodočašće_pripadnika_2._HRVCON-a_na_Brdo_križeva_u_Litvi.jpg
  101. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić,_Predsjednica_sa_pripadnicima_postrojbe.jpg
  102. File:Miljenko_Filipović_Legija_alpinistička_obuka.jpg
  103. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_Vježba_na_moru.jpg
  104. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić,_Predsjednica_sa_pripadnicima_postrojbe_1642(1).jpg
  105. File:Miljenko_Filipović_Legija_stranaca.jpg
  106. File:Zapovjedništvo_specijalnih_snaga_Zastava_1._hrvatskog_gardijskog_zdruga_n.jpg
  107. File:Središte_za_razvoj_vođa_Marko_Babić,_Svečano_otvaranje_postroj_(1).jpg

Upute o ispravnom licenciranju datoteka pročitajte ovdje.

Nakon što dodate informaciju o licenci, slobodno uklonite predložak {{Slika za brisanje}}. Sva pitanja slobodno postavite u Kafiću.

Ako datoteke ne budu ispravljene do 5. kolovoza 2023., bit će izbrisane i uklonjene iz svih članaka koji ih koriste.

Hvala na razumijevanju!—Ivi104, 00:44, 27. srpnja 2023. (CEST)[odgovori]