Space Station Tycoon

Izvor: Wikipedija
Current game event marker Ovaj članak sadrži informacije o nadolazećoj videoigri za Wii.
Sadržaj članka mijenjat će se pojavljivanjem više informacija o videoigri. Sjetite se citiranja službenog izvora za detalje.
Space Station Tycoon
Boxart igre
ProizvođačWahoo Studios
Izdavač(i)Namco Bandai
Nadnevak izlaskaTBA
Žanr(ovi)Strategija, Simulacija
Način(i) igrejedan ili više igrača
Dobna granicaESRB: RP (Rating Pending)
PlatformaWii, PlayStation Portable
Ulazni uređajiWii Remote
Medij(i)Wii optički disk


Space Station Tycoon je videoigra za Wii[1] i PlayStation Portable proizvođena u Wahoo Studiosima (proizvođač igre Outpost Kaloki X) i izdana od strane Namco Bandaia. U ovoj simulacijskoj igri, igrači uzimaju uloge Shawna i njegovog majmuna pomoćnika, Tama, dok grade i unaprijeđuju svemirske postaje. Ova igra će prezentirati još 30 različitih likova. Prikazat će sistem baziran na nivoima, gdje igrači moraju riješiti skupinu zadataka -- uključujući rješavanje laganih slagalica -- kako bi nastavili na sljedeći nivo i dalje nadograđivali svoje carstvo.

Igra obećaje igračima korištenje motion sensing mogućnosti Wii Remotea kako bi kreirali gravitacijske točke i za interakciju između njih i objekata u okolini, izvodeći zadatke poput hvatanja asteroida da ne udari u njihovu svemirsku postaju. Bit će također mogućnost više igrača, kao i kooperacijskih igračih elemenata.

Izvori[uredi | uredi kôd]

  1. Arhivirana kopija. Inačica izvorne stranice arhivirana 2. rujna 2007. Pristupljeno 26. kolovoza 2007. journal zahtijeva |journal= (pomoć)CS1 održavanje: arhivirana kopija u naslovu (link)

Vanjske poveznice[uredi | uredi kôd]

Nedovršeni članak Space Station Tycoon koji govori o videoigrama treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.