Datoteka:CNN911scrn.jpg

Izvor: Wikipedija

CNN911scrn.jpg(450 × 342 piksela, veličina datoteke: 33 KB, MIME tip: image/jpeg)

Opis

Napadi na WTC

Izvor

bs.wiki http://bs.wikipedia.org/wiki/Slika:CNN911scrn.jpg

Datum

11. rujna 2001.

Autor

CNN

Objašnjenje

Vjerujem u poštenu upotrebu ove slike. Nužna je kako bi prikazala događaj koji se dogodio. Slika je male rezolucije, ima premalo slobodnih slika za taj događaj. Pošto se događaj dogodio 2001. nece više biti novih slika u vezi toga članka i događaja, pa smatram da može pod Poštenu Upotrebu.

Copyrighted
Ovo djelo je pod autorskim pravima i nije licencirano. Ono ne spada ni u jednu od već postojećih kategorija poštene upotrebe. Međutim, vjeruje se da se upotreba ovog djela u članku "Napadi 11. rujna 2001.":

- da ilustrira dati predmet
- gdje ekvivalent nije dostupan ili se može napraviti ali bi onda pružio iste informacije
- na Wikipediji, koja se nalazi na serverima neprofitne Zaklade Wikimedija (Wikimedia Foundation) u Sjedinjenim Državama,
može svesti pod poštenu upotrebu po Zakonu o autorskim pravima SAD. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedija:Poštena upotreba.

Pošiljatelju: molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedija:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima.

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja05:01, 6. kolovoza 2007.Minijatura za inačicu od 05:01, 6. kolovoza 2007.450 × 342 (33 KB)Kingstone93 (razgovor | doprinosi)|Opis= Napadi na WTC |Izvor= bs.wiki http://bs.wikipedia.org/wiki/Slika:CNN911scrn.jpg |Datum= 11. rujna 2001. |Autor= CNN |Objašnjenje= Vjerujem u poštenu upotrebu ove slike. Nužna je kako bi prikazala događaj koji se dogodio. Slika je male rezolucij

Na ovu sliku vode poveznice sa sljedećih stranica:

Metapodatci