Datoteka:Dr-Franjo-Tudjman-1996-2.png

Izvor: Wikipedija

Dr-Franjo-Tudjman-1996-2.png(320 × 413 piksela, veličina datoteke: 164 KB, MIME tip: image/png)

Dozvola[uredi | uredi kôd]

Opis[uredi | uredi kôd]

Opis

Fotografija dr. Franje Tuđmana, prvog predsjednika Republike Hrvatske u odori vrhovnog zapovjednika Oružanih snaga Republike Hrvatske

Izvor

Domovinski odgoj : priručnik za hrvatske vojnike, dočasnike i časnike u izdanju Političke uprave Ministarstva obrane Republike Hrvatske (glavni i odgovorni urednik Ivan Tolj, urednik Ante Vukasović), Zagreb, 1995.

Datum

1994

Autor

Nepoznat, vrlo vjerojatno službeno fotografirano za potrebe Ministarstva obrane Republike Hrvatske

Objašnjenje

Knjiga je katalogizirana u publikaciji pri Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Javnost ima pravo na ovu informaciju temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama, jer bila to knjiga, predmet ili slično - ukoliko je službena informacija - javna je. Pogotovo što je javno objavljena - jednom objavljena ne može se više uskratiti.


Javno dobro

Ova slika je predana u javno vlasništvo. Ovo se odnosi na cijeli svijet.


U slučaju da pravno stanje to onemogućava:
dozvoljava se svakome korištenje ovog djela za bilo koju svrhu i bezuvjetno, osim ako to ne traži sâm zakon.

Public domain //hr.wikipedia.org/wiki/Datoteka:Dr-Franjo-Tudjman-1996-2.png


Premjestiti na Zajednički poslužitelj

Ova je slika kandidat za premještanje na Zajednički poslužitelj. (Bilo koji suradnik može obaviti premještanje - molim pročitati Premještanje slika na Zajednički poslužitelj za više informacija)

Wikipedija nije mjesto prikupljanja slika, videa i zvukova te su pravilno označene datoteke lakše dostupne drugim Wikimedijinim projektima ako se postave na Zajednički poslužitelj.


Kopirajte na Zajednički poslužitelj koristeći CommonsHelper

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja13:29, 29. prosinca 2016.Minijatura za inačicu od 13:29, 29. prosinca 2016.320 × 413 (164 KB)Snake bgd (razgovor | doprinosi)Sređnjeno photoshopom i uklonjen natpis.
15:50, 19. veljače 2007.Minijatura za inačicu od 15:50, 19. veljače 2007.272 × 381 (58 KB)Goran (razgovor | doprinosi)Slika iz knjige Domovinski odgoj : priručnik za hrvatske vojnike, dočasnike i časnike u izdanju Političke uprave Ministarstva obrane Republike Hrvatske (glavni i odgovorni urednik Ivan Tolj, urednik Ante Vukasović), Zagreb, 1995. Knjiga je katalogizi

Na ovu sliku vode poveznice sa sljedećih stranica:

Metapodatci