Datoteka:HE Zakucac 1.jpg

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

HE_Zakucac_1.jpg((513 × 303 piksela, veličina datoteke: 30 KB, MIME tip: image/jpeg))

Opis[uredi VE | uredi]

Opis

Hidroelektrana Zakučac

Izvor

[1] HEP Vjesnik 240/280

Datum

24. kolovoza 2012.

Autor

Mmarre

Objašnjenje

Ovaj tekst ili jedan njegov dio preuzet je s službenih mrežnih stranica [2] (HEP Vjesnik). Vidi dopusnicu HEP Vjesnik.

Licencija[uredi VE | uredi]

Zaštićena Osim što je (možda) uporabljiva pod uvjetima poštene uporabe, nositelj autorskih prava dao je dopusnicu za uporabu ove slike na Wikipediji. Ova se dopusnica ne odnosi na treće osobe.
Upozorenje Ova oznaka mora se rabiti zajedno s nekom drugom oznakom za sliku u poštenoj uporabi. Ako na ovoj stranici nije prisutna nijedna druga oznaka te je ova slika poslana nakon 19. svibnja 2005. godine, molimo obrišite ovu sliku.
Provjereno poštena upotreba

Ova datoteka ili slika podliježe zaštiti autorskih prava. Nakon razmatranja poštene uporabe, zaključeno je da ju je moguće koristiti u skladu s odredbama Zakona o autorskim pravima Sjedinjenih država o poštenoj uporabi, i da nema drugih mogućnosti osim njene uporabe u skladu s ovom doktrinom. Zato se tvrdi da se ova datoteka ili slika smije rabiti pod poštenom uporabom; ako je rabite za bilo koju neobrazovnu svrhu, vrlo je moguće da kršite zakone o zaštiti autorskih prava.

Wikipedija radije rabi slike koje su u javnom vlasništvu ili licencirane pod GNU-ovom licencijom za slobodnu dokumentaciju ili sličnom slobodnom licencijom. Ako ste u mogućnosti da ovu ili ekvivalentnu sliku postavite pod takvim uvjetima, molimo ostavite komentar na Razgovor:Poštena uporaba, s poveznicom na članak u kojem se ova slika rabi.

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja06:30, 24. kolovoza 2012.Minijatura za inačicu od 06:30, 24. kolovoza 2012.513 × 303 (30 KB)Mmarre (razgovor | doprinosi){{Infoslika |Opis=Hidroelektrana Zakučac |Izvor=[http://www.hep.hr/publikacije/vjesnik/240.pdf] HEP Vjesnik 240/280 |Datum=24. kolovoza 2012. |Autor=Mmarre |Objašnjenje=Ovaj tekst ili jedan njegov dio preuzet je s službenih mrežnih stranica [http:/...
  • Ne možete prepisati ovu datoteku.