Datoteka:IHG Logo.svg

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search

Vidi sliku u punoj veličini(SVG datoteka, nominalno 650 × 306 piksela, veličina datoteke: 29 KB)


Logo Wikimedijinog spremnika Ova je datoteka sa Zajedničkog poslužitelja i mogu je rabiti drugi projekti. Opis s njezine stranice s opisom datoteke prikazan je ispod.
Opis
English: Logo of Croatian Music Institute (IHG).
Hrvatski: Logotip Instituta hrvatske glazbe (IHG).
Русский: Логотип Хорватского института музыки (ИХГ).
Deutsch: Logo die Kroatischen Musikinstitut (IHG).
Українська: Логотип Хорватського інституту музики (ІХГ).
Datum
Izvor hrvatski www.ihg.hr
Autor Institut hrvatske glazbe, vectorisation by Vhorvat
Inkscape-un.svg
Ova je vektorska slika napravljena programom Inkscape.

Licencija

Public domain This image of simple geometry is ineligible for copyright and therefore in the public domain, because it consists entirely of information that is common property and contains no original authorship.
Heptagon
Public domain
Ova slika se sastoji od jednostavnih geometrijskih oblika i/ili teksta. Ne ispunjava minimum originalnosti koji je potreban za zaštitu autorskih prava i zbog toga je u javnom vlasništvu. Iako ne podliježe zaštiti autorskih prava, moguće je da podliježe drugim ograničenjima. Za više informacija pogledajte WP:PD#Fonts and typefaces ili Template talk:PD-textlogo.
Trademarked
Ovo djelo sadrži materijal koji može podlijegati zakonima o žigu u jednoj ili više država. Prije korištenja ovog sadržaja, molimo pobrinite se da imate pravo na korištenje prema zakonima koji se primjenjuju u okolnostima vašeg namjeravanog korištenja. Vi ste isključivo odgovorni za osiguravanje nekršenja tuđeg žiga. Pogledajte također i naše opće odricanje od odgovornosti.
Ovo nije oznaka za autorsko pravo. Ovoj oznaci potrebno je pridodati valjanu licenciju.

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja21:43, 30. srpnja 2012.Minijatura za inačicu od 21:43, 30. srpnja 2012.650 × 306 (29 KB)Vhorvat{{Information |description={{en|Logo of Croatian Music Institute (IHG).}}{{hr|Logotip Instituta hrvatske glazbe (IHG).}}{{ru|Логотип Хорватского института музыки (ИХГ).}}{{de|Logo die Kroatischen Musikinstitut (IHG)....