Datoteka:IzjasniSeHrabro.jpg

Izvor: Wikipedija

IzjasniSeHrabro.jpg(548 × 365 piksela, veličina datoteke: 102 KB, MIME tip: image/jpeg)

Opis[uredi | uredi kôd]

Logotip kampanje Hrvatskog nacionalnog vijeća Republike Srbije za popis stanovništva u Srbiji 2011. godine.

Licencija[uredi | uredi kôd]

Zaštićeno

Ovaj logo je službeni pečat vlade ili neke od njenih vladinih agencija i može biti pokriven autorskim pravom ili kao registrani zaštitni znak i/ili drugim ograničenjima, naročito u komercijalne svrhe. Autorsko pravo nad njim najvjerojatnije pripada bilo dotičnoj vladi ili agenciji. Vjeruje se da se korištenje slika pečata

  • za ilustraciju dotične vlade ili agencije

- na Wikipediji, koja se nalazi na serverima neprofitne Zaklade Wikimedija (Wikimedia Foundation) u Sjedinjenim Državama,
može svesti pod poštenu upotrebu po Zakonu o autorskim pravima SAD. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedija:Poštena upotreba.

Pošiljatelju: molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedija:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima.

Djelo je javno dobro jer prema zakonima o autorskim pravima Srbije i Crne Gore ("Службени гласник СЦГ", бр. 61/2004), ne podliježe copyrightu jer spada u "službene materijale državnih vlasti ili materijale koje je objavila bilo koja druga osoba ili ustanova koja obnaša javnu funkciju."

Hrvatsko nacionalno vijeće Republike Srbije je ustanova koja obnaša javnu funkciju.

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja17:08, 17. kolovoza 2011.Minijatura za inačicu od 17:08, 17. kolovoza 2011.548 × 365 (102 KB)SkelaLeop (razgovor | doprinosi)Logotip kampanje Hrvatskog nacionalnog vijeća Republike Srbije za popis stanovništva u Srbiji 2011. godine.

Na ovu sliku vode poveznice sa sljedećih stranica:

Metapodatci