Datoteka:ModeloPrison.jpg

Izvor: Wikipedija

ModeloPrison.jpg(236 × 352 piksela, veličina datoteke: 16 KB, MIME tip: image/jpeg)

Opis

Zatvor "Carcel Modelo", Panama City, 1989.

Izvor

Preuzeto s [1].

Datum

14. listopada, 2015.

Autor

Američko zapovjedništvo specijalnih operacija (USSOCOM).

Objašnjenje

Pravedna uporaba za sliku ModeloPrison.jpg. Slobodan rad. Ova slika ili datoteka je u javnoj domeni zato što sadržava materijale koji su izvorno potekli od USSOCOM-a.


Copyrighted
Ovo djelo je pod autorskim pravima i nije licencirano. Ono ne spada ni u jednu od već postojećih kategorija poštene upotrebe. Međutim, vjeruje se da se upotreba ovog djela u članku "Operacija Kiseli gambit":

- da ilustrira dati predmet
- gdje ekvivalent nije dostupan ili se može napraviti ali bi onda pružio iste informacije
- na Wikipediji, koja se nalazi na serverima neprofitne Zaklade Wikimedija (Wikimedia Foundation) u Sjedinjenim Državama,
može svesti pod poštenu upotrebu po Zakonu o autorskim pravima SAD. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedija:Poštena upotreba.

Pošiljatelju: molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedija:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima.

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja22:42, 14. listopada 2015.Minijatura za inačicu od 22:42, 14. listopada 2015.236 × 352 (16 KB)Antunar (razgovor | doprinosi){{Infoslika |Opis= Zatvor "Carcel Modelo", Panama City, 1989. |Izvor= Preuzeto s [https://www.pinterest.com/pin/482870391269286509/]. |Datum= 14. listopada, 2015. |Autor= Američko zapovjedništvo specijalnih operacija (USSOCOM). |Objašnjenje= [[Prave...

Na ovu sliku vode poveznice sa sljedećih stranica: