Datoteka:Punjenje haubice.jpg

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Punjenje_haubice.jpg((500 × 333 piksela, veličina datoteke: 162 KB, MIME tip: image/jpeg))

Opis[uredi VE | uredi]

Opis

Pripadnici I. topničke bitnice Topničko-raketne bojne Gardijske motorizirane brigade HKoV-a pune haubicu na vojnom poligonu Zečevo

Izvor

http://www.flickr.com/photos/wwwvladahr/10454753784/sizes/m/ http://www.flickr.com/photos/wwwvladahr/10454753784/

Datum

24. studenog 2013.

Autor

Foto: Vlada/Kopi; autorsko pravo: Vlada Republike Hrvatske

Objašnjenje

Coat of arms of Croatia.svg Napomena: Ovaj tekst, datoteka ili jedan njegov dio preuzet je s mrežnih stranica na Flickru Vlade Republike Hrvatske ili službenih stranica Vlade Republike Hrvatske. Vidjeti dopusnicu Vlade Republike Hrvatske za Wikipediju na hrvatskome jeziku.

Licencija[uredi VE | uredi]

Zaštićena Osim što je (možda) uporabljiva pod uvjetima poštene uporabe, nositelj autorskih prava dao je dopusnicu za uporabu ove slike na Wikipediji. Ova se dopusnica ne odnosi na treće osobe.
Upozorenje Ova oznaka mora se rabiti zajedno s nekom drugom oznakom za sliku u poštenoj uporabi. Ako na ovoj stranici nije prisutna nijedna druga oznaka te je ova slika poslana nakon 19. svibnja 2005. godine, molimo obrišite ovu sliku.
Provjereno poštena upotreba

Ova datoteka ili slika podliježe zaštiti autorskih prava. Nakon razmatranja poštene uporabe, zaključeno je da ju je moguće koristiti u skladu s odredbama Zakona o autorskim pravima Sjedinjenih država o poštenoj uporabi, i da nema drugih mogućnosti osim njene uporabe u skladu s ovom doktrinom. Zato se tvrdi da se ova datoteka ili slika smije rabiti pod poštenom uporabom; ako je rabite za bilo koju neobrazovnu svrhu, vrlo je moguće da kršite zakone o zaštiti autorskih prava.

Wikipedija radije rabi slike koje su u javnom vlasništvu ili licencirane pod GNU-ovom licencijom za slobodnu dokumentaciju ili sličnom slobodnom licencijom. Ako ste u mogućnosti da ovu ili ekvivalentnu sliku postavite pod takvim uvjetima, molimo ostavite komentar na Razgovor:Poštena uporaba, s poveznicom na članak u kojem se ova slika rabi.

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja15:58, 24. studenoga 2013.Minijatura za inačicu od 15:58, 24. studenoga 2013.500 × 333 (162 KB)Culo-sija (razgovor | doprinosi){{Infoslika |Opis=Pripadnici I. topničke bitnice Topničko-raketne bojne Gardijske motorizirane brigade HKoV-a pune haubicu na vojnom poligonu Zečevo |Izvor=http://www.flickr.com/photos/wwwvladahr/10454753784/sizes/m/ http://www.flickr.com/photos/www...
  • Ne možete prepisati ovu datoteku.

Na ovu sliku vode poveznice sa sljedećih stranica: