Datoteka:Zastava Grad Rijeka.jpeg

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search

Zastava_Grad_Rijeka.jpeg((432 × 216 piksela, veličina datoteke: 9 KB, MIME tip: image/jpeg))

Opis

Zastava Grada Rijeke

Izvor

http://www.rijeka.hr/Default.aspx?art=7851

Datum

datoteka na hr:wiki: 19. srpnja 2013.

Autor

autorsko pravo: Grad Rijeka

Objašnjenje

Zastava Grad Rijeka.jpeg Napomena: Ovaj tekst ili jedan njegov dio preuzet je s mrežnih stranica Grada Rijeke ili Moja Rijeka. Vidi Dopusnicu Grada Rijeke za Wikipediju na hrvatskome jeziku.


Licencija[uredi VE | uredi]

Zaštićena Osim što je (možda) uporabljiva pod uvjetima poštene uporabe, nositelj autorskih prava dao je dopusnicu za uporabu ove slike na Wikipediji. Ova se dopusnica ne odnosi na treće osobe.
Upozorenje Ova oznaka mora se rabiti zajedno s nekom drugom oznakom za sliku u poštenoj uporabi. Ako na ovoj stranici nije prisutna nijedna druga oznaka te je ova slika poslana nakon 19. svibnja 2005. godine, molimo obrišite ovu sliku.
Provjereno poštena upotreba

Ova datoteka ili slika podliježe zaštiti autorskih prava. Nakon razmatranja poštene uporabe, zaključeno je da ju je moguće koristiti u skladu s odredbama Zakona o autorskim pravima Sjedinjenih država o poštenoj uporabi, i da nema drugih mogućnosti osim njene uporabe u skladu s ovom doktrinom. Zato se tvrdi da se ova datoteka ili slika smije rabiti pod poštenom uporabom; ako je rabite za bilo koju neobrazovnu svrhu, vrlo je moguće da kršite zakone o zaštiti autorskih prava.

Wikipedija radije rabi slike koje su u javnom vlasništvu ili licencirane pod GNU-ovom licencijom za slobodnu dokumentaciju ili sličnom slobodnom licencijom. Ako ste u mogućnosti da ovu ili ekvivalentnu sliku postavite pod takvim uvjetima, molimo ostavite komentar na Razgovor:Poštena uporaba, s poveznicom na članak u kojem se ova slika rabi.

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja13:04, 19. srpnja 2013.Minijatura za inačicu od 13:04, 19. srpnja 2013.432 × 216 (9 KB)Roberta F. (razgovor | doprinosi){{Infoslika |Opis= Zastava Grada Rijeke |Izvor=http://www.rijeka.hr/Default.aspx?art=7851 |Datum=datoteka na hr:wiki: 19. srpnja 2013. |Autor= autorsko pravo: Grad Rijeka |Objašnjenje= {{Grad Rijeka}} }} == Licencija == {{Uz dozvolu}} {{Provjereno p...
  • Ne možete prepisati ovu datoteku.

Metapodatci