Dodatak:Abecedni popis naselja u FBiH/O

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Abecedni popisi naselja u Federaciji BiH

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Abecedni popis naselja u Federaciji BiH - O
Naselje Grad ili općina Županija
Obla Brda Trnovo Sarajevska županija
Obljaj Bosansko Grahovo Hercegbosanska županija
Obrenovac Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Obri Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Očigrije Drvar Hercegbosanska županija
Odžaci Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Odžak Bugojno Županija Središnja Bosna
Odžak Glamoč Hercegbosanska županija
Odžak Goražde Bosansko-podrinjska županija
Odžak Hadžići Sarajevska županija
Odžak Ilijaš Sarajevska županija
Odžak Kupres Hercegbosanska županija
Odžak Livno Hercegbosanska županija
Oklaji Široki Brijeg Zapadnohercegovačka županija
Okolište Bugojno Županija Središnja Bosna
Olimpijsko selo Novi Grad, Sarajevo Sarajevska županija
Olovo Kupres Hercegbosanska županija
Omerovići Tomislavgrad Hercegbosanska županija
Omolje Tomislavgrad Hercegbosanska županija
Opačić Glamoč Hercegbosanska županija
Oplećani Tomislavgrad Hercegbosanska županija
Opličići Čapljina Hercegovačko-neretvanska županija
Orah Ravno Hercegovačko-neretvanska županija
Orahov Do Ravno Hercegovačko-neretvanska županija
Orahovica Hadžići Sarajevska županija
Orahovica Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Orahovice Goražde Bosansko-podrinjska županija
Orahovlje Ljubuški Zapadnohercegovačka županija
Orahovo Travnik Županija Središnja Bosna
Orašac Travnik Županija Središnja Bosna
Orašje Popovo (dio) Ravno Hercegovačko-neretvanska županija
Orguz Livno Hercegbosanska županija
Orlice Travnik Županija Središnja Bosna
Orlište Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Oručevac Goražde Bosansko-podrinjska županija
Osanica
Osenik Hadžići Sarajevska županija
Osječani Goražde Bosansko-podrinjska županija
Osmanlije Kupres Hercegbosanska županija
Osoje Posušje Zapadnohercegovačka županija
Osredak Uskoplje Županija Središnja Bosna
Ostojići Trnovo Sarajevska županija
Ostrožac Jablanica Hercegovačko-neretvanska županija
Ostružno Goražde Bosansko-podrinjska županija
Ošanjići Stolac (BiH) Hercegovačko-neretvanska županija
Oteležani Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Otinovci Kupres Hercegbosanska županija
Otok Ljubuški Zapadnohercegovačka županija
Otoka (naselje) Novi Grad, Sarajevo Sarajevska županija
Ovčarevo Travnik Županija Središnja Bosna
Ovčari Konjic Hercegovačko-neretvanska županija
Ozren Ilijaš Sarajevska županija
Ozrenovići Goražde Bosansko-podrinjska županija